Különös fényspirál Norvégia fölött

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát igen sajnos ez van max akkor tudja meg mindenki hogy láéteznek ufok amikor megunnak minket és hip hop szétnindzsázzák a földet pár perc alatt!

Next PC upgrade: 2022

miqrobi
Vannak a relativitásnak egyenletei, amibõl kiszámolhatod.

Ezt hívják tudománynak.

ÖÖÖ, és ezt te honnan tudod ilyen biztosan, ha szabad megkérdeznem? Kipróbáltad már?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

miqrobi
Az egész univerzum felírható úgy, mintha egy fekete lyukban lenne. Nem tudom mire fel ez a félelem.
Arról nem is beszélve, hogy a fekete lyukba zuhanva lelassulna az idõnk. Ezt mi nem vennénk észre, a sajátidõnket ugyan olyannak éreznénk mint most. Az eseményhorizont eléréséit gyakorlatilag még végtelen ideig élhetnénk.

Innentõl kezdve teljesen mindegy, hogy belezuhanunk egy fekete lyukba vagy nem.
Már lehet hogy zuhanunk is
xd

jackoneill90
igen csak összeesküvés gyanus a magyarázatuk. ez GYAANÚÚS. ha feketelyuk nincs mitöl félni mert már rég elnyelte az egész földet.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Jrex
Egyedül te értetted a poént😄

"Nem akarlak kioktatni de a bedöglõt rakéták felrobbannak vagy simán lezuhannak,"
Három fokozatból kettõ okés, fölviszi a kasznit. A harmadik nem indul, halad tovább forogva és ömlik belõle a nafta, a gõzfelhõn megcsillan a napfény.
Nekem nem tûnik hihetetlennek vagy alkalomra összetákolt fedõsztorinak, fõleg hogy az illetõ rakéta eddig 7:6 hiba:siker aránnyal "dicsekedhet" a wiki szerint.

HAARP, "amivel ilyen jelenségek is létrehozhatok"
Elvileg közel tetszõleges irányba sugározhat, ha az egyes antennák jele fázisban modulálható, mint egy SAR radarnál. Ha van egy felület, amin megjelenik a minta, valóban rajzolhatunk vele.
A norvég spirál viszont nagy kiterjedésû 3D alakzat, ezért az ennyire pontos irány ÉS távolság szerinti energiakoncentrációt jó lenne, ha valaki kimatekozná és írna egy kis demóprogit hozzá.

De tegyük föl, hogy minden adott és Alaszkából vagy az oroszoktól rajzoltak.
MI A BÁNATNAK? Családi nap volt a bázison?

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Értem én ezt, kérem szépen, de akkor sem tudtam meg, hogy kik vannak a ciprusi off-shore cég megett, és kik rakják zsebre az én pénzemet is. Mert nekem nem mindegy, hogy kinek adom a pénzem, hisz az én pénzem, én dolgoztam meg érte, és nem szeretném, ha valami bûnszövetkezet mocskos kezébe folyna be, amely aztán mindenféle gonoszságokra használja fel azt.

Kara kánként folytatom tanításom.

Jólteccik gondolni.
A Ciprosi cég meg azé köll mert ottan ez úgy megy, hogy hiába van 5milliárd bevételed.. éves szinten 350 000 ft az adó és ennyi.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Molnibalage
Nem parabola pályára gondoltál véletlenül? A Parabolica az egy kanyar neve egy versenypályán Olaszországban.

Megelõztél, ezt akartam írni. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sanyix
elõre megmondom hogy az elvtársak közelében van az a cég. 100%

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

nearo
Óbazdmeg... és a kék pólód is azért kék, mert nyilván egy kék színû nap világítja meg -.-

Nem parabola pályára gondoltál véletlenül? A Parabolica az egy kanyar neve egy versenypályán Olaszországban.

"McDowell szerint a meghibásodás jóval a légkör fölött történt."
Ha tényleg ilyen magasan volt, akkor azt a rakétát nemigazán látod a Földrõl...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Lehet hogy mégis a sajtó a hibás. Mivel pl mindenki akivel otthonról beszéltem azt kérdezte hogy mi van idekinn(UK)az h1n1-el, akkor csak néztem mikor mondják mekkora gáz. Idekinn szinte alig lehet hallani. Van 1-2 cikk a megbetegedésekrõl, de semmi hiszti, vagy felhajtás. üHúsokkal dolgozok, és még pár haverom, és orvossal is beszéltünk,de fele akkora feljhajtás sincs mint otthon.

A fényeket egyébként a szürkék okozták, akik már az új fegyverüket próbálgatják a föld ellen. Bár lehet csak gandalf volt.

gothmog
Úgy csinálnak, mintha nem lenne tele Youtube hasonló videókkal. Évek óta.

Molnibalage
Elegem van a konteókból. Megint írjam le, hogy miért butaság erre hivatkozni?

Itt és itt is megtettem.

Mivel bizonyítod azt, amit írsz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tetsuo
rosevelt lol

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Ja, de a haarpot bele sem vettek a szimulacioba, ugyanis azt nem is lehet szimulalni.. hogy szimulalnanak titkos fizikai kiserleteket? 😄D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

drfaust
Nem akarlak kioktatni de a bedöglõt rakéták felrobbannak vagy simán lezuhannak, az hogy csináltak hozzá egy ilyen szép szimulációt az még nem bizonyítja, hogy az is történt. (Star Wars is szép szimuláció de nem igaz)A HAARP-ot pontosan erre találták ki, hogy az ionoszféra szûk tartományát is képesek pontszerûen magas frekvenciás rádióhullámokkal bombázni amivel ilyen jelenségek is létrehozhatok.De mivel az oroszok is kísérleteznek ilyen technológiával lehet, hogy õk voltak.

Csak a semmi lehet tökéletes!

Kezdjük azzal, hogy a cikkben írják...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én beoltattam magam, biztos, ami biztos, de még mindig kíváncsi vagyok az omninvestes banda kilétére.

NEXUS6
Aha.

Te meg szopjad csak be a PR anyagokat.😊
Volt egy olyan urbanlegend, hogy a hinyi a fiatal felnõtteket támadja majd meg halálosan, ráadásul tömegesen, szal minmeghalunk, meg kipusztul azt emberi segg. Nos ez ugye marhára nem igaz, mert kb ugyan azok halnak bele (sajna), akik az eddigi flu támadásokba is, gyerekek idõsek, krónikus betegségekben szenvedõk, stb.
A halálozási arány ráadásul némileg alacsonyabb is, szerencsére, mint más flu járványoknál.

Védettség kb 2 hét alatt alakul ki, 70-80%-ban az oltások után, ezt sem árt figyelembe venni bizonyos helyzetekben.
Magam részérõl eddig sem oltattam be magam influenza ellen és ezután sem fogom.

Szal ez egy jól sikerült szezonális betegség hisztéria keltés, mint az õrültmarhák, a szarsz, az atipusútüdõgeci, a cocahapci/csibehapci, vagy akármi.

Nyilvánvalóan valaki jól meggazdagszik az ilyen dolgokon. Azért állami szinten szerencsére figyelnek az ilyen lehetõségekre és elõre próbálnak felkészülni a dolgokra, azonban a szállítóknak a zsíros szerzõdés reményében kifejezetten érdekük, hogy minél apokaliptikusabbnak mutassák be a veszélyt.

Veszély van, csak ugye a mérték nem mindegy. Kórházi fertõzésekben évente 30-40 ezer ember hal meg, több ismerõsöm rokona kapott már ilyet sajna. A mostani influenza halálos áldozatainak a száma meg max néhány száz egész Európában. Ezek persze mind bekerülnek a médiába, a kórházi rezisztens törzsek áldozatait meg rutinszerûen hatékonyan elhallgattatják.

Szal ki látja torz szemüvegen keresztül a világot?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Molnibalage
Az utolsó sorban remélem nem magadra céltozál, mert akkor az a hónap vicce lenne.

h1 n1 rõl még egy annyit.. hogy nincs meg ki van mögötte, mert egy Ciprusi cég nevén van bejegyezve...mármint az oltóanyag gyártó és szállító, ha ez nektek nem furcsa egyáltalán akkor szerintem nem nálam van a gond.

A h1 n1 épp olyan influenza mint a többi, fog mutálódni, és ha mutálódik az oltás semmitsem ér..innentõl meg no comment.

Mikor kicsi voltam 8-10 éves, volt hogy a fél suli kipusztult a láztól, mégsevolt ilyen média pánik.
Egy rossz lélegzet vételben többen halnak meg mint amennyien meghaltak nálunk ebben a takonykórban.

Az eltérés csak annyi, hogy itt a sajtó szajkózza, hogy wazze ezis attól halt meg...de ha Pestabá szivinfarktust kap és attól hal meg az leszarandó, nem hír érték...mi is valami ilyesmit elkaptunk, nem oltattam be magam élek(milyen meglepõ), a háziorvos szerint nem nézik hogy ki miben betegedett meg, mert 12 bõl 10 emberben bennevan már a h1 n1 is...ráadásul 2 azaz kettõ darab gyógyszer létezik már miután elkaptad, és ez megegyezik a mezei influenza elleni szerrel... ennyit a h1 n1 rõl.

Felõlem ez lehet rakéta meg félresikerült tüzijáték is, mindenki azt hisz amit akar, viszont van aki gondolkodik is.

Molnibalage
Nekem is kezd kibaszottul elegem lenni a sok gyökér konteó hívõbõl.

Ha ez szarkazmus volt ok 😄 😄 😄

Ha nem akkor komoly baj van nálad odafent, és jobb lenne kivizsgáltatnod magad.

Amúgy a valamiféle színvonalat képviselõ hírportálok már az elsõ képeke megjelenésekor írták hogy egy orosz rakéta volt. Csak a sok "IWANTUBILIV" belemagyarázza a hülyeséget.

Nagyon kezdek mérges lenni az ilyen emberekre, mert életekbe kerül. H1N1 oltással kapcsolatban is jöttek a hülyébbnél hülyébb konspirációs teóriák meg népriogatás, hogy ne oltassák be magukat mert ki tudja mi lesz.

Köszönhetõen a médiának aki volt elég barom, hogy felkarolja ezt a témát, a fél ország nem is akarja beoltatni magát. Azt amikor lélegeztetõgépre kerülnek akkor meg csodálkoznak ,mikor meg belehal akko sírnka a rokonok.
És mér kellett meghalnia ? Mert azt olvasta "brolikától" a fórumon hogy az oltás veszélyes mert az ufók belekeverték a "nefürgyéle" gént a kormány meg belerakta a "szavazzálrám" hatóanyagot + az oltástól lebénulsz meg rákos leszel 10 év mulva tõle, lehet, és még ki tuggyami"

/rant off

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Jrex
Errõl nekem is a sötétzsaruk erõltetett magyarázkodása jutott eszembe😄

Majd 40 év múlva elõveszik mint új Rosevelt😄

Rád még hogyhogy nem csapott le a NASA, ESA, sõt amilyen okos vagy az már a szürkéknek is fel kellett volna tûnnie...<#mf1>
Lopakodó rakéta..ez jóó! <#vigyor2><#nevetes1><#nevetes2>

NEXUS6
Azért mert ez egy új lopakodó rakéta volt!

Látod, hogy mindenre van logikus magyarázat.
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Jó azt tudom. hogy sok mindent tudnak a kacsák, elintézik, hogy az amcsik menjenek, vagy ne menjenek a holdra, Elvisz feltámadjon, vagy hogy a kisnyugdíjas kijöjjön a pénzébõl, de erre szerintem még azok sem képesek!
<#nyes>

Gyárákák.
Megvilágította a felkelõ Nap azéé ilyen....jó...persze, és a kék részét meg kék Nap világította meg nyilván.

Yutubon azé aki ezt az ökörséget kitalálta, meg még le is szimulálta a semmit, nézzen meg egy rakéta tesztet.

Cifu kíváncsi lennék mit szólna ehhez.

Mert ha ilyen durván likas a rakéta tartálya, az nem repked túl sokáig , és kb azonnal aszondja hogy bumm.

Másik apróság, hogy a rakettya ha meghibásodik, nem megy vízszintesen, hanem egy parabolika pályán halad az anyaföld felé, ottmeg jól becsapódik....közben persze lehet hogy pörög is meg ezer darabra szakad.

És még valami...ti látjátok a rakéta testet? Mert én nem. A közepén egy ...valaminek azéé ott kéne lennie. Ez nyilván egy olyan rakéta amit tiszta üzemanyag burkolat nélkül....háááh...ezéé hibásodott meg...világos aki alszik nem álmos...

miqrobi
"szinkronizált"

xdd

Túl sok a kombináció ez simán egy rakéta teszt. Azt veszem észre az emberek jobban szeretnek hinni az ismeretlenben mint józan eszükben. Az oroszok valószínüleg azért nem ismerték el elõször mert elég rossz fényt vet az orosz hadiiparra hogy egy balisztikus rakéta rendszert sem tudnak megszerkeszteni.
Narxis
I WANT TO BELIEVE!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Egy gyönyörû óriási spirál alakú fény jelent meg Norvégiában, a szakértõk szerint ez egy teljesen új csillagászati jelenség. Több száz mérföldre látszott, pirkadat elõtt. A jelenség valószínûleg egy szinkronizált csillagkapu volt.
Középen jól látszik a fényes csillag ami olyan mint a Hold, ami pedig megjelent maga egy horgony, ami lehorgonyozza le a spirált, majd a fény felrobbant. A látvány 2 percig tartott, 5 millióan látták.
Kíváncsi vagyok milyen csillagkapu volt ez? És kik jöttek le rajta?

Link

Na ez a komoly! XD

xD : Link
Világosítson már fel vki!
Az xD mit jelent? Melyik emotikon õ?

miqrobi
Igazándiból csak egy kacsa tud ilyet csinálni xd

ng0ofy
És mivan akkor, ha ez vmi különleges sarki fény, amit vmi überbrutál szupernova-robbanásból származó részecskék hoztak létre, amikkel nem tudott megbírkózni a légkör ott a mágneses sark felett.
Azért jó lehet norvégnak lenni. Nem kell fizetni a tüzijátékért annyit, csak ki kell állítani a népet kicsit sarki fényt nézni 😄 😄 😄

Csirke4
Mindenki tudja, hogy ez igazából egy portál ami egy másik galaxisba szippantotta a földet. Lassan eltûnik a nap utolsó sugara is ami úton volt felénk és jön az örök sötétség. :'(
NEXUS6
Beszélsz hülyeséget, egy kacsa hogy tudna már ilyet csinálni!!!!
<#nyes>

Chocho
Nekem errõl a Sötét zsaruk címû film jutott eszembe:

"A Vénusz fénye visszaverõdött egy galaktikus zsebrõl, és az csinálta ezt aaaa... zizét..." 😄

Gaming is believing.

hûûû, hát ez baromi jól néz ki 😄

Ilyet kell augusztus 20-án 😄

Molnibalage
Tippelni lehet, de talán a szimuláció végeredményét nem kellene figyelmen kívûl hagyni. Elég pontosnak tûnik. A HAARP hogyan csinálná ezt? Amíg nincs semmiféle modelled, addig szerintem az ilyen tippeket nem kellene még számításba se venni. Ennyi erõvel lantlények is csinálhatták.

drfaust
Én a HAARP-ra (High Frequency Active Auroral Research Program)tippelek.

Csak a semmi lehet tökéletes!

Hát jah... Milyen izgalmas is lenne az élet, ha feltárnák az nagy igazságot, hogy mindenfelé ufók repkednek, vagy ez valami szuper, hiper, übermegatitkos enegiafegyver. Sajnos azonban be kell érnünk az unalmas hazugságokkal... szegény mi xDD

Molnibalage
Esetleg a szimulációt is megnézted?

tudsz jobbat?

Tinman
"egy spirál alakban zuhanó, elhasználódott rakéta fokozatból áramlott ki üzemanyag a légkörbe, amit megvilágított a felkelõ Nap, létrehozva a páratlan fényspirált."

Iszonyú fárasztó lehet ilyen erõltetett magyarázatokat gyártani... mindegy mit csak ne az igazat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lost Lont
Megnyugtató...
Meg majd lehet, az összes norvég H1N1-es lesz, mert ki tudja, mit okoz egy bedöglött kísérleti rakéta.

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.