109
-
#69 Kérlek mutasd meg a kettőzöttséget. Mert én nem látom. A jelenség nem egyedi.
Tényleg nem értem a sok konteóhívőt... -
tamasmester #68 Persze éppen lehetne rakéta is.Csak a kérdés az, hogy hogyan lehetséges, hogy a spirális vonal szimmetrikusan kettőzött. Azaz kettő spirális vonal indul ki a középpontból. Meg még egy pár dolog nem stimmel a dologga, De ezt a por népek amúgy sem veszik észre. Jó esz nekik ez a rakétás magyarázat :(
Ui. Ezen a kapun a pufók ufók nem beléptek, hanem kiléptek! Csak erre sem gondot senki. Szomorú :(
-
#67 Csak nehogy a terroristák kezére kerüljön! -
levelhun #66 "Hát ez teljesen oké meg minden. Leszámítva, hogy ezeknek a tengeralattjárókról indított rakétáknak, amiről itt konkrétan szó van, a 3. fokozata is szilárd hajtóanyagú. Abból nem tudom, hol, mi és hogyan jön ki meghibásodás esetén, de mindegy."
A válasz rendkívül bonyolult: az égéstermék.
A harmadik fokozat leválásakor a fúvóka megsérült, vagy alapból nem volt megfelelően beállítva, vagy az irányítórendszer rosszul működött, stb. A lényeg, hogy az égéstermék nem pontosan a rakéta hossztengelyével egy vonalban áramlottak ki - ez meg rendkívül instabillá tette a rakétát, főleg légüres térben.
"Nekem az nem jön le, hogy indítják a rakétát, már akkor pörög, ez hozza létre a kék vonalban az orsókat, majd valami komoly dolog történik erre a több ezer km/h-val menő rakéta megáll és elkezdd fehér füstöt okádni jó hosszú ideig anélkül, hogy a magassága valamit változna, vagy menne tovább."
Nem állt meg. Annyira elkezdett pörögni, hogy érdemben nem keletkezett hajtóerő (a pörgés miatt az egyes időpillanatokban fennálló hajtóerők kiegyenlítették egymást). És mivel légüres térben haladunk, a rakétából kiáramló gázok is hasonló sebességgel haladnak (nincs közeg, ami lelassítaná őket). Ez pedig megtéveszti a szemet. Valójában a rakéta repül (a saját lendülete viszi), csak a körülötte látható gázok vele együtt haladnak. -
#65 Egyszerű: szimpla diszkólézer világította meg az eget :))) -
kamov #64 "Nekem az nem jön le, hogy indítják a rakétát, már akkor pörög, ez hozza létre a kék vonalban az orsókat, majd valami komoly dolog történik erre a több ezer km/h-val menő rakéta megáll és elkezdd fehér füstöt okádni jó hosszú ideig anélkül, hogy a magassága valamit változna, vagy menne tovább."
Ilyesmi akkor történik ha sérülés vagy rossz minőségű töltet miatt hirtelen csökken a tüzelőtérnyomás. Ekkor a csökkenő égési hőmérséklet miatt más lesz az égéstermék összetétele. Ezzel párhuzamosan ahogy a rakéta ballisztikus pályán emelkedik, úgy csökken a külső nyomás. Ezért a lángkép és az égéstermékek viselkedése is változik. -
#63 "Három fokozatból kettő okés, fölviszi a kasznit. A harmadik nem indul, halad tovább forogva és ömlik belőle a nafta, a gőzfelhőn megcsillan a napfény."
Hát ez teljesen oké meg minden. Leszámítva, hogy ezeknek a tengeralattjárókról indított rakétáknak, amiről itt konkrétan szó van, a 3. fokozata is szilárd hajtóanyagú. Abból nem tudom, hol, mi és hogyan jön ki meghibásodás esetén, de mindegy.
Nekem az nem jön le, hogy indítják a rakétát, már akkor pörög, ez hozza létre a kék vonalban az orsókat, majd valami komoly dolog történik erre a több ezer km/h-val menő rakéta megáll és elkezdd fehér füstöt okádni jó hosszú ideig anélkül, hogy a magassága valamit változna, vagy menne tovább.
Szal teljesen jó ez a rakéta elmélet, kicsit olyan verziót is ki kéne dolgozni, amiben pl a fizikát figyelembe veszik.
-
#62 és nem csak azt, hanem oldalt a lejátszólistában a többit is. Meg észrevenni, hogy mindegyik nemsokkal napnyugta után történik. -
levelhun #61 természetesen erre a hozzászólásra akartam válaszolni... -
levelhun #60 Meggyőző videó (érdemes végignézni, ebben is megjelenik a spirál). -
#59 Hát igen sajnos ez van max akkor tudja meg mindenki hogy láéteznek ufok amikor megunnak minket és hip hop szétnindzsázzák a földet pár perc alatt! -
#58 Vannak a relativitásnak egyenletei, amiből kiszámolhatod.
Ezt hívják tudománynak.
-
Pares #57 ÖÖÖ, és ezt te honnan tudod ilyen biztosan, ha szabad megkérdeznem? Kipróbáltad már? -
#56 Az egész univerzum felírható úgy, mintha egy fekete lyukban lenne. Nem tudom mire fel ez a félelem.
Arról nem is beszélve, hogy a fekete lyukba zuhanva lelassulna az időnk. Ezt mi nem vennénk észre, a sajátidőnket ugyan olyannak éreznénk mint most. Az eseményhorizont eléréséit gyakorlatilag még végtelen ideig élhetnénk.
Innentől kezdve teljesen mindegy, hogy belezuhanunk egy fekete lyukba vagy nem.
Már lehet hogy zuhanunk is
xd
-
#55 igen csak összeesküvés gyanus a magyarázatuk. ez GYAANÚÚS. ha feketelyuk nincs mitöl félni mert már rég elnyelte az egész földet. -
#54 Egyedül te értetted a poént:D -
Garga Pitic #53 "Nem akarlak kioktatni de a bedöglőt rakéták felrobbannak vagy simán lezuhannak,"
Három fokozatból kettő okés, fölviszi a kasznit. A harmadik nem indul, halad tovább forogva és ömlik belőle a nafta, a gőzfelhőn megcsillan a napfény.
Nekem nem tűnik hihetetlennek vagy alkalomra összetákolt fedősztorinak, főleg hogy az illető rakéta eddig 7:6 hiba:siker aránnyal "dicsekedhet" a wiki szerint.
HAARP, "amivel ilyen jelenségek is létrehozhatok"
Elvileg közel tetszőleges irányba sugározhat, ha az egyes antennák jele fázisban modulálható, mint egy SAR radarnál. Ha van egy felület, amin megjelenik a minta, valóban rajzolhatunk vele.
A norvég spirál viszont nagy kiterjedésű 3D alakzat, ezért az ennyire pontos irány ÉS távolság szerinti energiakoncentrációt jó lenne, ha valaki kimatekozná és írna egy kis demóprogit hozzá.
De tegyük föl, hogy minden adott és Alaszkából vagy az oroszoktól rajzoltak.
MI A BÁNATNAK? Családi nap volt a bázison? -
Epikurosz #52 Értem én ezt, kérem szépen, de akkor sem tudtam meg, hogy kik vannak a ciprusi off-shore cég megett, és kik rakják zsebre az én pénzemet is. Mert nekem nem mindegy, hogy kinek adom a pénzem, hisz az én pénzem, én dolgoztam meg érte, és nem szeretném, ha valami bűnszövetkezet mocskos kezébe folyna be, amely aztán mindenféle gonoszságokra használja fel azt. -
roliika #51 Jólteccik gondolni.
A Ciprosi cég meg azé köll mert ottan ez úgy megy, hogy hiába van 5milliárd bevételed.. éves szinten 350 000 ft az adó és ennyi. -
#50 Nem parabola pályára gondoltál véletlenül? A Parabolica az egy kanyar neve egy versenypályán Olaszországban.
Megelőztél, ezt akartam írni. :) -
#49 előre megmondom hogy az elvtársak közelében van az a cég. 100% -
#48 Óbazdmeg... és a kék pólód is azért kék, mert nyilván egy kék színű nap világítja meg -.-
Nem parabola pályára gondoltál véletlenül? A Parabolica az egy kanyar neve egy versenypályán Olaszországban.
"McDowell szerint a meghibásodás jóval a légkör fölött történt."
Ha tényleg ilyen magasan volt, akkor azt a rakétát nemigazán látod a Földről... -
sathinel #47 Lehet hogy mégis a sajtó a hibás. Mivel pl mindenki akivel otthonról beszéltem azt kérdezte hogy mi van idekinn(UK)az h1n1-el, akkor csak néztem mikor mondják mekkora gáz. Idekinn szinte alig lehet hallani. Van 1-2 cikk a megbetegedésekről, de semmi hiszti, vagy felhajtás. üHúsokkal dolgozok, és még pár haverom, és orvossal is beszéltünk,de fele akkora feljhajtás sincs mint otthon.
A fényeket egyébként a szürkék okozták, akik már az új fegyverüket próbálgatják a föld ellen. Bár lehet csak gandalf volt.
-
#46 Úgy csinálnak, mintha nem lenne tele Youtube hasonló videókkal. Évek óta. -
#45 Elegem van a konteókból. Megint írjam le, hogy miért butaság erre hivatkozni?
Itt és itt is megtettem.
Mivel bizonyítod azt, amit írsz? -
#44 rosevelt lol -
#43 Ja, de a haarpot bele sem vettek a szimulacioba, ugyanis azt nem is lehet szimulalni.. hogy szimulalnanak titkos fizikai kiserleteket? :DD -
#42 Nem akarlak kioktatni de a bedöglőt rakéták felrobbannak vagy simán lezuhannak, az hogy csináltak hozzá egy ilyen szép szimulációt az még nem bizonyítja, hogy az is történt. (Star Wars is szép szimuláció de nem igaz)A HAARP-ot pontosan erre találták ki, hogy az ionoszféra szűk tartományát is képesek pontszerűen magas frekvenciás rádióhullámokkal bombázni amivel ilyen jelenségek is létrehozhatok.De mivel az oroszok is kísérleteznek ilyen technológiával lehet, hogy ők voltak.
-
Pares #41 Kezdjük azzal, hogy a cikkben írják... -
Epikurosz #40 Én beoltattam magam, biztos, ami biztos, de még mindig kíváncsi vagyok az omninvestes banda kilétére. -
#39 Aha.
Te meg szopjad csak be a PR anyagokat.:)
Volt egy olyan urbanlegend, hogy a hinyi a fiatal felnőtteket támadja majd meg halálosan, ráadásul tömegesen, szal minmeghalunk, meg kipusztul azt emberi segg. Nos ez ugye marhára nem igaz, mert kb ugyan azok halnak bele (sajna), akik az eddigi flu támadásokba is, gyerekek idősek, krónikus betegségekben szenvedők, stb.
A halálozási arány ráadásul némileg alacsonyabb is, szerencsére, mint más flu járványoknál.
Védettség kb 2 hét alatt alakul ki, 70-80%-ban az oltások után, ezt sem árt figyelembe venni bizonyos helyzetekben.
Magam részéről eddig sem oltattam be magam influenza ellen és ezután sem fogom.
Szal ez egy jól sikerült szezonális betegség hisztéria keltés, mint az őrültmarhák, a szarsz, az atipusútüdőgeci, a cocahapci/csibehapci, vagy akármi.
Nyilvánvalóan valaki jól meggazdagszik az ilyen dolgokon. Azért állami szinten szerencsére figyelnek az ilyen lehetőségekre és előre próbálnak felkészülni a dolgokra, azonban a szállítóknak a zsíros szerződés reményében kifejezetten érdekük, hogy minél apokaliptikusabbnak mutassák be a veszélyt.
Veszély van, csak ugye a mérték nem mindegy. Kórházi fertőzésekben évente 30-40 ezer ember hal meg, több ismerősöm rokona kapott már ilyet sajna. A mostani influenza halálos áldozatainak a száma meg max néhány száz egész Európában. Ezek persze mind bekerülnek a médiába, a kórházi rezisztens törzsek áldozatait meg rutinszerűen hatékonyan elhallgattatják.
Szal ki látja torz szemüvegen keresztül a világot? -
#38 Az utolsó sorban remélem nem magadra céltozál, mert akkor az a hónap vicce lenne. -
roliika #37 h1 n1 ről még egy annyit.. hogy nincs meg ki van mögötte, mert egy Ciprusi cég nevén van bejegyezve...mármint az oltóanyag gyártó és szállító, ha ez nektek nem furcsa egyáltalán akkor szerintem nem nálam van a gond. -
roliika #36 A h1 n1 épp olyan influenza mint a többi, fog mutálódni, és ha mutálódik az oltás semmitsem ér..innentől meg no comment.
Mikor kicsi voltam 8-10 éves, volt hogy a fél suli kipusztult a láztól, mégsevolt ilyen média pánik.
Egy rossz lélegzet vételben többen halnak meg mint amennyien meghaltak nálunk ebben a takonykórban.
Az eltérés csak annyi, hogy itt a sajtó szajkózza, hogy wazze ezis attól halt meg...de ha Pestabá szivinfarktust kap és attól hal meg az leszarandó, nem hír érték...mi is valami ilyesmit elkaptunk, nem oltattam be magam élek(milyen meglepő), a háziorvos szerint nem nézik hogy ki miben betegedett meg, mert 12 ből 10 emberben bennevan már a h1 n1 is...ráadásul 2 azaz kettő darab gyógyszer létezik már miután elkaptad, és ez megegyezik a mezei influenza elleni szerrel... ennyit a h1 n1 ről.
Felőlem ez lehet rakéta meg félresikerült tüzijáték is, mindenki azt hisz amit akar, viszont van aki gondolkodik is. -
#35 Nekem is kezd kibaszottul elegem lenni a sok gyökér konteó hívőből. -
Balu0 #34 Ha ez szarkazmus volt ok :D :D :D
Ha nem akkor komoly baj van nálad odafent, és jobb lenne kivizsgáltatnod magad.
Amúgy a valamiféle színvonalat képviselő hírportálok már az első képeke megjelenésekor írták hogy egy orosz rakéta volt. Csak a sok "IWANTUBILIV" belemagyarázza a hülyeséget.
Nagyon kezdek mérges lenni az ilyen emberekre, mert életekbe kerül. H1N1 oltással kapcsolatban is jöttek a hülyébbnél hülyébb konspirációs teóriák meg népriogatás, hogy ne oltassák be magukat mert ki tudja mi lesz.
Köszönhetően a médiának aki volt elég barom, hogy felkarolja ezt a témát, a fél ország nem is akarja beoltatni magát. Azt amikor lélegeztetőgépre kerülnek akkor meg csodálkoznak ,mikor meg belehal akko sírnka a rokonok.
És mér kellett meghalnia ? Mert azt olvasta "brolikától" a fórumon hogy az oltás veszélyes mert az ufók belekeverték a "nefürgyéle" gént a kormány meg belerakta a "szavazzálrám" hatóanyagot + az oltástól lebénulsz meg rákos leszel 10 év mulva tőle, lehet, és még ki tuggyami"
/rant off
-
#33 Erről nekem is a sötétzsaruk erőltetett magyarázkodása jutott eszembe:D
Majd 40 év múlva előveszik mint új Rosevelt:D -
bitbandita #32 Rád még hogyhogy nem csapott le a NASA, ESA, sőt amilyen okos vagy az már a szürkéknek is fel kellett volna tűnnie... -
roliika #31 Lopakodó rakéta..ez jóó! -
#30 Azért mert ez egy új lopakodó rakéta volt!
Látod, hogy mindenre van logikus magyarázat.