109
-
#29 Jó azt tudom. hogy sok mindent tudnak a kacsák, elintézik, hogy az amcsik menjenek, vagy ne menjenek a holdra, Elvisz feltámadjon, vagy hogy a kisnyugdíjas kijöjjön a pénzéből, de erre szerintem még azok sem képesek!
-
roliika #28 Gyárákák.
Megvilágította a felkelő Nap azéé ilyen....jó...persze, és a kék részét meg kék Nap világította meg nyilván.
Yutubon azé aki ezt az ökörséget kitalálta, meg még le is szimulálta a semmit, nézzen meg egy rakéta tesztet.
Cifu kíváncsi lennék mit szólna ehhez.
Mert ha ilyen durván likas a rakéta tartálya, az nem repked túl sokáig , és kb azonnal aszondja hogy bumm.
Másik apróság, hogy a rakettya ha meghibásodik, nem megy vízszintesen, hanem egy parabolika pályán halad az anyaföld felé, ottmeg jól becsapódik....közben persze lehet hogy pörög is meg ezer darabra szakad.
És még valami...ti látjátok a rakéta testet? Mert én nem. A közepén egy ...valaminek azéé ott kéne lennie. Ez nyilván egy olyan rakéta amit tiszta üzemanyag burkolat nélkül....háááh...ezéé hibásodott meg...világos aki alszik nem álmos... -
#27 "szinkronizált"
xdd -
vecseidavid #26 Túl sok a kombináció ez simán egy rakéta teszt. Azt veszem észre az emberek jobban szeretnek hinni az ismeretlenben mint józan eszükben. Az oroszok valószínüleg azért nem ismerték el először mert elég rossz fényt vet az orosz hadiiparra hogy egy balisztikus rakéta rendszert sem tudnak megszerkeszteni. -
#25 I WANT TO BELIEVE!!! -
NwLGL #24 Egy gyönyörű óriási spirál alakú fény jelent meg Norvégiában, a szakértők szerint ez egy teljesen új csillagászati jelenség. Több száz mérföldre látszott, pirkadat előtt. A jelenség valószínűleg egy szinkronizált csillagkapu volt.
Középen jól látszik a fényes csillag ami olyan mint a Hold, ami pedig megjelent maga egy horgony, ami lehorgonyozza le a spirált, majd a fény felrobbant. A látvány 2 percig tartott, 5 millióan látták.
Kíváncsi vagyok milyen csillagkapu volt ez? És kik jöttek le rajta?
Link
Na ez a komoly! XD
xD : Link -
Epikurosz #23 Világosítson már fel vki!
Az xD mit jelent? Melyik emotikon ő? -
#22 Igazándiból csak egy kacsa tud ilyet csinálni xd -
#21 És mivan akkor, ha ez vmi különleges sarki fény, amit vmi überbrutál szupernova-robbanásból származó részecskék hoztak létre, amikkel nem tudott megbírkózni a légkör ott a mágneses sark felett.
Azért jó lehet norvégnak lenni. Nem kell fizetni a tüzijátékért annyit, csak ki kell állítani a népet kicsit sarki fényt nézni :D :D :D -
#20 Mindenki tudja, hogy ez igazából egy portál ami egy másik galaxisba szippantotta a földet. Lassan eltűnik a nap utolsó sugara is ami úton volt felénk és jön az örök sötétség. :'( -
#19 Beszélsz hülyeséget, egy kacsa hogy tudna már ilyet csinálni!!!!
-
#18 Nekem erről a Sötét zsaruk című film jutott eszembe:
"A Vénusz fénye visszaverődött egy galaktikus zsebről, és az csinálta ezt aaaa... zizét..." :D -
blessyou #17 hűűű, hát ez baromi jól néz ki :D
Ilyet kell augusztus 20-án :D -
#16 Tippelni lehet, de talán a szimuláció végeredményét nem kellene figyelmen kívűl hagyni. Elég pontosnak tűnik. A HAARP hogyan csinálná ezt? Amíg nincs semmiféle modelled, addig szerintem az ilyen tippeket nem kellene még számításba se venni. Ennyi erővel lantlények is csinálhatták. -
#15 Én a HAARP-ra (High Frequency Active Auroral Research Program)tippelek. -
Krisztian5 #14 Hát jah... Milyen izgalmas is lenne az élet, ha feltárnák az nagy igazságot, hogy mindenfelé ufók repkednek, vagy ez valami szuper, hiper, übermegatitkos enegiafegyver. Sajnos azonban be kell érnünk az unalmas hazugságokkal... szegény mi xDD
-
#13 Esetleg a szimulációt is megnézted? -
Epikurosz #12 tudsz jobbat? -
#11 "egy spirál alakban zuhanó, elhasználódott rakéta fokozatból áramlott ki üzemanyag a légkörbe, amit megvilágított a felkelő Nap, létrehozva a páratlan fényspirált."
Iszonyú fárasztó lehet ilyen erőltetett magyarázatokat gyártani... mindegy mit csak ne az igazat. -
#10 Megnyugtató...
Meg majd lehet, az összes norvég H1N1-es lesz, mert ki tudja, mit okoz egy bedöglött kísérleti rakéta. -
-
#8 Lehet, hogy te találgatsz. Más nem...
http://cydonia.blog.hu/2009/12/11/igy_keletkezett_a_norveg_spiral#comment-form -
menetrend #7 Bugos a mátrix, előfordul ilyesmi PC játékoknál is, amikor nem tudja rendesen megjeleníteni pl a napot az égen :D -
#6 Cool. :) -
#5 Biztos kacsa, de nekem ez ugrott be.
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/12776/taurus/zold-csillag-zeneszoveg.html
-
HiddenTruth #4 Persze, rakéta ami színes csíkokat húz maga után, ez valami szupertitkos tűzijáték lehet 2012-re. -
Epikurosz #3 Nem kellenek ide semmilyen pufók ufók. Tudunk mi csinálni olyan jelenségeket, hogy tágra nyílna ettől még Spock kapitánynak is a szeme. -
Pares #2 Aha, szóval csak _találgatnak_. Azért a videó megnevezése se semmi: Eiscat at work... LOL.
Legyen az HAARP, orosz rakéta, vagy akármi más, érdekes jelenség, az egyszer biztos... -
Tenorista #1 Stipistopi!
Csak
Afrikába meg éheznek!