131
  • Molnibalage
    Én teljesen zavarban vagyok. Az IMAX is 3D-s lesz?
  • Epikurosz
    A képen a csajnak mér van farka?
  • Ulquiorra
    Az Avatar Imax premierre is van még jegy, ma délután néztem, a többi előadásra meg szintén sok hely van (tudom mert most foglaltam én is)
  • Ulquiorra
    "Érdekesség, hogy vidéken már több 3D-s filmszínház van, mint Budapesten".

Érdekesség, hogy vidéken többen élnek mint Budapesten (elég ha csak összeadod a megyei jogú városok lakosságát, plusz azok vonzáskörzetét(25-50 Km), és máris több embert kell kiszolgálni 3D mozival mint Pesten (és annak a vonzáskörzetében)).

• FoodLFG
    Én már nem szívesen megyek 2D-s filmért moziba, akkor már inkább legyen 3D-s.

Egyébként már rég meg kellett volna lépni a 3d-t, pont a másolós-varezes dolgok miatt. Helyette inkább köcsögösködnek a forgalmazók a jónéppel.
    "Majd jól rád hívjuk a rendőrséget, ha a 3 megapixeles fos telefonoddal felveszed a képet."
  • readswift
    miért nem tudtak pont ennek egy jó magyar nevet adni , levonnak számomra az élvezeti értékből
  • morden
    Azért a 2-3 euró is tétel szerintem, az 600-900 ft (kerekítve) és két embernél már meggondolandó + az eredeti jegyár. Azért 120 percért 4 ezret elkérni elég húzós ( szintén 2 emberre), szóval azért remélem leszáll az ára a hagyományos mozik szintjére.
  • vmiki88
    minek kell mindennek hírérték?
    Már nem csak a gémer fórumokon találkozok ilyen emberekkel, hanem már itt is? lol

Én tuit megnézem 3D-ben, jónak ígérkézik (minimum látványorgiára számítok)
  • Molnibalage
    A +2-3 euró ár nem tétel. Engem a szűkös kapacitás zavar. Jövő karácsony táján talán kapok is rá majd jegyet...
  • TVelvet
    viszont arra rávilágít a cikk, hogy miért is jó ez a 3D? nem tudod másolni... (még). Itt a látványon van a hangsúly, és azt csak ott kapod meg, máshol nem, ergó több a bevétel.
  • Ahoy
    Szinte semmi köze az Avatarhoz a cikknek. Csak így felfigyelnek rá...0 hírérték