131
-
readswift #51 144 plusz áfa áron startolnak a hd ready 3d projik, ha valami hoz áttörést akkor az az. Meg is lépem .P -
gulyasandras #50 Muszáj megkérdeznem, hogy hányszor láttad a Titanic-ot. Szóval? -
gulyasandras #49 Ha egy film csak 3d-ben működik, 2d-ben nem, akkor ott valami nem stimmel.
3d-ben elég rendesen van "ghosting", sokszor megy át a kép (legalábbis számomra) 2d-be, nagyon jó helyre kell ülni stb.
Ha pedig szinte ugyanazt az élményt kevesebbért megkapom otthon, miért is nézzem meg drágábban? -
readswift #48 kb itt kezdődik a tekintélyelvűségű érvelés, aztán meg azt hozod, hogy akár összefüggéstelen snittekből is lehetne akkor is jó lenne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem erre ráhibáztál. -
#47 A hirrel nincs semmi gaz, de talan a Dvd, Film rovatba kellet volna tenni -
Ahoy #46 Meg a Batman Begins-ben is... Mikrohullámú vízforraló... és ott állnak mellette bazz az emberek és még csak meg melegük sem lesz :D:D:D
Ez olyan szinten leamortizálta az agyamat.
Az a legnagyobb baj, hogy simán ki lehet találni egykis fantáziával más scifi dolgot helyette, ami legalább nem irtó nagy kula logikátlan baromság. -
Ahoy #45 Imádom, hogy telicseszik logikai baromságokkal manapság a filmeket. Mert egyszerűen kbaszott hülyének nézik a kedves filmnézőt.
... rögtön ez az agyf*sz: kerekesszék abban a korban hogy közben avatart tudnak növeszteni. Hát ez LoL -
Scroll #44 Nem láttam, de történet fő elemeit ismerem az előzetesekből. -
#43 Azt azért hozzá kell tenni, hogy Cameron eddig még nem nagyon csinált rossz filmet, igaz volt 1-2 gyengébb darab, de gondoljatok csak vissza a terminátor2-re, aliens-re, titanic-ra stb.. Én megmerem előlegezni Cameron bácsinak, hogy jó film lesz. Arról nem is beszélve, hogy állítólag kb 190 perc lenne a film, de "csak" azért ~160 mert hosszabb tekercs nem fér be az imax vetítőgépekbe, de dvd-n/bluray-n az a verzió fog megjelenni és ahogy lejjebb is említették, 160-190 perces filmet összehozni történet nélkül elég nehéz..
De abban az esetben, ha a történet még gyengébb is lenne, ez a korszakalkotó látvány szerintem eltudja felejtetni velem ezt :) Míg a transformers is látványos volt, de semmi extra. Ha ez történetileg nem hozna sokkal többet, akkor is jobb film lenne, már pusztán a látványban hozott rengeteg újítás miatt. -
readswift #42 lehet hogy ő már elmúlt 14 éves :)
...
én B kategóriának hivom:)) -
fade2black #41 láttad vagy annélkül nyilatkozol? -
Scroll #40 Ha neked elég a csomagolás akkor ezt a "filmet" pont neked csinálták. -
readswift #39 na ezt mondom :D -
readswift #38 most mondok egy jó fenbojosat :
Nem kell morált keresni a filmben :D .... Logikát se :D ....
Az úgy jó ahogy cameron kiagyalta, te meg qssoljá :D ....
Egyébként nem zulu háború, ez valami sokkal durvább ( na nem pozitív értelemben).
-
#37 Egy 160 perces filmet történet nélkül elég vicces lenne összehozni.
(Mondjuk sokak szerint a két Twilight filmmel sikerült ezt megcsinálni...) -
#36 azt a szót, hogy: "film"... ismered ? -
Scroll #35 Nem is a történet létéről vagy nem létéről írtam, ha nem a színvonalról, amit képvisel. Azt sem értem miként lehet a jövőben valaki tolószékes, ha egyszer simán meg tudják csinálni azt, hogy új lábat kapjon. (Valami ilyesmit ajánlanak a fickónak) Ott nincs TB? Vagy csak simán hagyják szenvedni a tolószékeseket? -
Scroll #34 Azért ott nem voltak harci helikopterek, meg rakéták és sorozatlövő fegyverek... Ha tudnád mekkora pusztításra képes egyetlen AH-64 (Apache) harcigép akkor bele sem lehet gondolni, hogy egy ilyen futurisztikus változata mit tudhat. SZVSZ az a kettő, ami a fenti képen van elég is lenne, hogy az összes kék majmot levadássza. Persze ez csak film. És úgy is a kékek győznek... -
rumkola #33 szerintem ennek a filmnek van története, legalábbis simán kivehető a trailerekből.... -
#32 Pedig ugye ... -
Scroll #31 Én a bemutatók alapján egy überbrutál látványvilágú, de gagyi történetű filmet képzelek el. Nyilakkal és dárdákkal a harci-helikopterek ellen... LOL! Én a történetért szoktam a filmeket szeretni vagy nem szeretni. A körítés nálam másodlagos. Szóval ez az 3D-s csoda valahogy nem hoz lázba. -
#30 OK, tudom egy db plusz néző elvesztése nem számít igazán, de így, hogy Pécsen csak szinkronizált Avatar 3D lesz nem fogok elmenni moziba. Ha kifizetem érte a nem kevés pénzt, akkor szerintem joggal elvárhatom, hogy azt kapjam érte, amit James Cameron megalkotott és nem azt amit szinkronnal tönkrevágtak. -
Lalee1 #29 De könyörgöm itt most 3D-ről van szó és az azért elkért plusz pénzről. Hogy jön ide az "otthon megnézem DVD-n" érv? -
readswift #28 elolvastam a forgatókönyvet, kerekedett a szemem rendesen. Na nem pozitiv értelemben, ezt a filmet pár héten belül szénné fogják szivatni viccesképekkel. -
#27 a második képen nem az UT3-ból van kép? -
atomkrumpli #26 ha van igény a kamerás filmekre biztos lenne a 3D-re is kereslet, habár :-p -
Justil #25 pffffffff -
kissssss #24 poénból talán? -
kissssss #23 poénból talán? -
RecoPhile #22 Kecskeméten 1500 ft a 3d vetítés ;) -
#21 Én direkt 2D-ben nézem meg, mert én retro mániás vagyok, de ha mindenhol 3D-ben jáccák már, akkor meg majd becsukom az egyik szemem!
-
#20 Hermafrodita?
-
#19 Nagyon várom már! :)
Több mint hete megvan már az imax 3D-re a jegyem :D -
GibiM3 #18 "A legfontosabb változás, hogy az új filmek megtekintéséhez már nincs szükség a régi különleges szemüvegekre"
hát ez sajnos nem igaz...szemüveg kell, még mindíg -
gulyasandras #17 "Azért a 2-3 euró is tétel szerintem, az 600-900 ft (kerekítve) és két embernél már meggondolandó + az eredeti jegyár. Azért 120 percért 4 ezret elkérni elég húzós ( szintén 2 emberre)"
Pláne, ha azt vesszük, hogy 4-5 hónap múlva kijön 2000-3000 Ft-ért dvd-n, és bár sokkal kisebb az otthoni "vászon", cserébe nincs idegesítő beszélgetés, járkálás, telefonfények, hideg, 20 perc reklám + felmenni/visszajönni kocsival stb.
(Ebben az évben ahány filmen voltunk, mindet szétpofázták. Szólni meg hiába szól az ember.) -
Ulquiorra #16 Az a szó hogy szövegértelmezés mond neked valamit? Vagy a vonzáskörzet jelentését linkeljem hogy megértsd amit írtam? Vagy csak Flamet akarsz kezdeni azzal hogy direkt értelmezed félre? -
#15 Ez alapján igen. -
#14 sportból -
#13 Talán, mert (cgi) földönkívüli... -
cateran #12 Az a szo,hogy nepsuruseg,mond valamit? Bp.en el Mo.lakossaganak sac/kb 1/6 resze..a maradek teruleteken meg a maradek...erzekeled az aranyokat?
Hiaba elnek valahol 10x annyian,ha az eloszlik 100x akkora teruletre...