Újabb lökést kapott a marsi élet elmélet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kiegyensúlyozott emberek több idõt töltenek a családjukkal vagy olvasással, és gyakrabban járnak templomba, mint az elégedetlenek,"
...
"a boldog párkapcsolatban élõ emberek 30 százalékkal több idõt töltenek szeretkezéssel, gyakrabban olvasnak újságot, és többször járnak templomba."
Ööö...ezt miért válaszképpen fogalmaztad meg? És miért pont nekem? :-) Az összeesküvés-elméletekre nekem van egy magyarázatom, aztán vagy igaz, vagy nem. Tehát: alapja ugyanaz, mint az összes vallásnak: az egyénnek kényelmetlen érzés elfogadni, hogy a véletlenek léteznek és vannak olyan dolgok, amelyekre a világon semmi befolyásuk sincs, mert ettõl jelentéktelen kis porszemnek érzik magukat mindenféle felsõbbrendûség nélkül. Ezt bizony sokan hiúságból nem fogadják el. Ezért a véletleneket kizárni akarandó életükbõl, elõállnak mindenféle baromsággal, hogy megmagyarázzák, hogy ami véletlennek látszik, az valójában nem az, hanem ... (és innentõl már vagy vallási, vagy elméletesdi okfejtések jönnek). Magyarán egy fantáziavilágba menekülnek, mert legalább a saját kitalált világukban fontosabbnak tûnnek, mint amilyenek.
/ON
Isten miért nem úgy teremtette meg az embert, hogy tökletes legyen, hogy ne kelljen szenvednie az üdvözülésért, hanem önmagában üdvözülésre szülessen? Isten megspórolhatott volna ember számára felfoghatatlanul sok bajt, szenvedést, halált, ha úgy teremti meg az embert, hogy jó legyen. A tanait belénkülteti ahelyett, hogy hírnököket küldözgetne, és feláldozná saját fiát, és kicsi lenne ennek a hatékonysága. Ha Istennek céljai közé tartozik az ember megtanítása, és Isten tökéletes, miért olyan tökéletlen módon tanítja meg nekünk a dolgokat, hogy sok halál, szenvedés meg fájdalom maradjon? Miért teremtett tökéletlen világot? A keresztény vallás honnan tudja, hogy az õ vallása helyezkedik Istenhez a legközelebb? Ha Isten szeretné, hogy kialakuljon vallás, miért nem gondoskodott egységes világvallás kialakulásáról? Miért akarja Isten az emberek imádatát? Lehetséges, hogy Isten nem akarja az emberek imádatát? Feltétlenül emberségesebb lesz valaki csak azért, mert vallása van?
(Vallástól elszakadva és a hit felé kalauzolódva.) Miért van annyi összeesküvés elmélet? Miért lenne igaz bármelyik összeesküvés-elmélet, ha végiggondolva a legtöbb kapitális baromság? Egyszerûbb-e hinni, mint gondolkodni?
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
1. Nem Sherlock Holmes idézete, hanem egy õsi vulkáni közmondás. <#banplz>#banplz>
2. Honnan tudják, hogy az egész bolygón nem létezik olyan vegyi reakció, vagy bármilyen egyéb, a Földn nem ismert folymat, ami metánt hoz létre? ez úgy sántít, minthogy, a Napban magfúzió van, ezért világít, látom, hogy a Hold is világít, nem tudom, hogy a Hold a visszavert fénytõl világít, tehát a Holdon is magfúzió játszódik le. És a lámpában is.
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Értelemszerûen ez kissé sarkított kérdés: a marsi létforma minden volt, ha volt egyáltalán, csak nem értelmes, de szerintem jogos a felvetés az esetleges földönkívüli értelmes civilizációk esetére vonatkoztatva.
Szerintem ha minden jól megy a Vatikánnal való tárgyalásokon, akkor még a 2010-es évben tudomást szerezhetünk a Marsi életrõl...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A Földön már bebizonyították, hogy a víz nem szükséges az élethez (esetleg kialakulásához, fentartásához), ráadásul hogy a Marson vizet is találtak...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Arra nem is gondoltam,h miért ült össze a Vatikán😄
egyébként ha ezt megnézitek,akkor ez már olyan,mintha már tudnák az "igazságot,és nem is tesznek közzé olyan elméletet,amiben nem szerepel a marsi élet,vagy a nagy mennyiségû marsi víz
"Az egyik elmélet szerint mikroorganizmusok élnek a Mars talajában és ezek metabolizmusának az eredménye a metán, míg a másik elmélet szerint a gáz vulkanikus kõzetek és víz reakcióinak a mellékterméke. "
tehát elõbb-utóbb mindenképpen várható valami...<#alien>#alien>
hát,izé...
Apropo, errõl miért hallgatnak?
Gaming is believing.
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Én hiszem, hogy máshol (ezen naprenszer más bolygóján, más naprendszer bolygóin) is van élet. Aztán persze ez csak hit marad.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nem is értem, hogy szerepelhetett ez a metán lehetséges forrásai között... nonszensz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Wrong.
Olvastad a bibliát? Szó nincs benne róla arról, hogy kizárólag a Földön van csak élet...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nemrég a vatikán rendezett konferenciát, ahol elfogadták a földön kivüli életformák lehetséges létezését... Éééés jelenleg probálják beilleszteni összhangba hozni a bibliai világképpel.
Gondoljatok bele... mekkora zavar lenne, ha kiderülne, hogy nem vagyunk egyedül???
Összeomlana a vallás! És mekkora hatalom a vallás???????????
Szóval fel kell rá készülni.
Afganisztán után, a marslakókat rendezzük le!
<#gun>#gun><#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nekem ennyi elég is. :-D
Kara kánként folytatom tanításom.
Viccet félretéve, szerintem pár ott ragadt svájci farmer szellõzteti meg a földalatti legelõket idõközönként, és hát...gondolom sejtjük a végeredményt..
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Amúgy szerintem mikroorganizmusok teszik - kérem tegyék meg tétjeiket!
Szegény ember vízzel főz! Persze ha van mit a tejbe aprítania... :)