178
segítség
  • TommyC
    Mindenesetre ezek után nekem elegem lett e nőkből.
    Szóval, aki saját nyomorából nem hajlandó kimászni, az ne is várjon el semmit.

Nekem kb úgy volt, hogy mivel szaktársak vagyunk, nagyon sokat voltunk együtt, mesélte, hogy sosem mennek jól a dolgok, és úgy vágyik "valami igazira"... tavasszal lassan összejöttünk, de úgy, hogy neki még mindig megvolt a srác, és ezt én nagyon nem bírtam így, ezért lassan elkezdtem feszegetni, hogy azért választani kéne, gondoltam amúgy is egyértelmű a helyzet...
    húzta az egészet vagy két hónapig kettőnk között, a srác nem akart leakadni róla, elkezdett teperni, annak ellenére, hogy a lány elárulta, hogy megcsalta velem...
    Aztán nyáron odajutottunk, hogy akkor velem vége, mert a srácot nem tudta otthagyni...

szóval erről ennyit, belekavart a szarába és ott is hagyott, csak gratulálni tudok neki...
  • tom235
    Nem gyerek vagy már. 18 év felett vagy, nehogy már egy csaj miatt összetörjél lelkileg. Mégha többéves házasságod ment volna tönkre és ide írnál azt megérteném.
  • VRSDM
    egy tirpa rím jut erről eszembe
    " veled terveztem a jövőmet, de úgy látszik, hogy nem szereted hogy ha veled törődnek "
  • kishoze01
    de szerintem ez akkor is szemétség 4 hónapon kersztül kihasználni valakit visszaélni a jóindulatával és utánna meg elhajítani
  • 0Fritz0

Ennyi, zárható a topic. :)
  • extramagascsaj
    az a helyzet...h itt nem azt fogod "hallani", amit szeretnél...hanem az igazat...
  • 0Fritz0
    Ez elég egyoldalúnak tűnik.
    A csaj kipróbálta mindkét verziót és...
    Hagyd a fenébe.
  • Aspyrin
    Idővel - Tőled függ, hogy mennyi alatt - el fogod felejteni.
  • kishoze01
    bocsi tom235 lehet neked ez hülyeség meg sok embernek de az ilyet mindenki másképp éli meg
  • dartonita
    Eszkoz voltal arra hogy ujra beleszeressen a baratjaba.Csak egy ujabb lotyo.Keress masikat.
    Meg valami himnemut akivel pialas kozben kidumaljatok magatokat.Ide irni tobb mint veszelyes.
  • Vaxi
    ez kényes helyzet nagyon, viszont nem tehetsz semmit.
    talán ha beszélsz a csajjal, de nem látom annak sem sok értelmét, max. magadra haragíthatod őt is, meg a hapsiját is.
  • extramagascsaj
    Majd elmúlik.
    Én is voltam hasonló cipőben. Mondjuk nem tudom mi a különbség...mert nem tudok kb. semmit a ti esetetekről. Én egy életre megtanultam, hogy olyannal nem szabad kezdeni, aki már "másé". Sajnos ez nem az utolsókból elsők játék.
  • tom235
    Ezért topicot nyitni .
  • TommyC
    ejj pajtás,

tökéletesen ebbe a helyzetbe kerültem én is a nyár előtt..........................
  • kishoze01
    Igazatot van de akkor is szeretem
  • extramagascsaj
    A legjobb amit tehetsz, hogy beletörődsz. Lezárod magadban a dolgot. Elfelejted. Tovább lépsz.
  • Vaxi
    Hát ezzel sajnos semmit nem tudsz tenni.
    Ha a csaj a másik srácot válaszotta, akkor nem lehet vele mit kezdeni.
    Végül is mégis csak az ő döntése volt, és ha azt választja, hogy fosnak a fejére, akkor egészségére. =(
  • kishoze01
    Azért nyitottam egy uj témát mert ugy éreztem hogy sehova nem passzol az én gondom. Szeretném kikérni a véleményeteket a gondom a következő lenne: Nyáron megismerkedtem egy csajjal akinek volt barátja. Állandó veszekedésük mellett semilyen törődést nem kapott tőle. Szerintem minden csaj vágyik arra hogy törődjenek vele " tőlem ezt megkapta ". A gond az lenne hogy kiderült ez az egész megcsalásos dolog és most mégis őt választotta helyettem. Szerintetek mit tehetnék? A legnagyobb gond hogy közben beleszerettem.