178
segítség
-
Fbn Lx #98 És honnan veszed, hogy minden nőre ez a helyes recept?
Ha egy nehéz feladat előtt áll, aminek a megoldásával gyötrődik, te pedig folyton érezteted vele, hogy szerinted ő ezt simán megcsinálja, azzal pont ellentétes hatást érsz el. A kétségbeesést növeled benne - egy plusz adag félelem, hogy ha nem sikerül, nem csak magának nem tud bizonyítani, de még te is csalódsz benne. Ez az általad leírt bizalom kb. egyenlő a partner problémáinak félvállról vételével, és a túl nagy elvárásokkal. -
#97 Úgy szokott ez lenni tényleg hogy a nők szeretnek sikertelenséget megelőlegezni a férfiaknak-ha az elhiszi nekik papuccsá és pipogyává kezd válni,a nők meg örülnek neki hogy ezután "anyáskodhatnak" felette.De ha azt látják hogy a férfi határozott és optimistán éri el a maga sikereit akkor kénytelenek belátni hogy nem sikerült anyaszerepben uralmuk alá hajtani.Családi tapasztalat hogy egyes nők imádnak legalább 1 férfi családtag felett irányító anyaszerepet játszani.Minél kisebb az önbizalma egy férfinak annál jobban akarnak feletette uralkodni.Nem minden nő ilyen,de ismerek 1-2-t. -
#96 Az aggodalmaskodással csak azt éreztetem a másik felé, hogy nem képes [egyedül] megoldani a feladatait, legalább is én nem hiszek benne, hogy meg tudja oldani ezért-azért... -
#95 Nálam a következőképpen néz ki a dolog: legjobbat feltételezem róla és éreztetem vele, hogy mindent meg tud oldani, hogy mindent a lehető legtökéletesebben old meg, hogy a nehéz helyzetekből is úgyis nyertesként jön ki, hogy tud magára figyelni, vigyázni.
Ez a felemelő, építő, bizalmat szavazó, hiszek/tudok a másikban felállás. Amitől a másik energizálódik.
Részemről: engem csak hátráltat az aggodalmaskodás. Sokkal jobban szeretem ha sikert és kiváló eredményeket előlegeznek meg nekem és nem balesetet, mentőautót, kórházat stb. -
#94 Első bekezdés: egyetértek.
A kiindulópont: aggodalmaskodás, féltés, rettegés. Te nem félted azt, akit szeretsz? Mert a nők igen, a nap minden percében.(Én pl féltem a barátomat, mert szakács, és akkora halefekkel dolgozik, hogy még egy jóérzésű baltásgyilkos is sírvafakadna tőle.) Nevezhetjük anyai ösztönnek, női hülyeségnek, naivságnak, aminek akarod. Ámde ezekből a dolgokból jön az elégedetlenkedés, drámázás, melankólia, pesszimizmus. (Bár én nem drámázok az előbbin - mármint a jatagánokon, amivel a párom dolgozik -, mégis aggódom érte, hogy mégis mikor vágja el, égeti meg magát. Nem drámázok, nem drámázhatok, ez a munkája, szereti, csinálja, ám mégsem fogok táncraperdülni, amikor varrnivaló sebekkel tér haza éjjel a munkából.) Jogos, nem derűs állapot, mi sem szeretjük. Részemről túlteszem magam rajta, örülök, hogy láthatom, nem hisztizek, amikor nem foghatom meg a kezét: hisz fáj neki. Ehelyett - mondhatni szó szerint - nyalogatom a sebeit, és megpróbálom az együtt töltött perceket széppé tenni. És az a legszebb benne, hogy ha figyelmen kívül hagyom a Kedves bőrén a lyukakat, akkor erőfeszítés nélkül tud minden jó lenni. :) -
#93 rossz hozzá állás én is voltam szerelmes.... az ivás sosem segít mert vagy elbaszol valamit.... vagy megalázod magad, kétszer voltam eddig szerelmes, én az alkoholtól ezt kaptam, mást semmit...
Hoze! fel a fejjel! lehetne rosszabb is...
-
kishoze01 #92 Már leittem magam egy hete megállás nélkül iszok szinte kutyám van két gyönyörű boxerem és talán nekik köszönhetem hogy még élek mert ha őket nem látnám akkor szerintem nagyivből sz.. az életre de őket nincs kire hagynom!!!! -
#91 ... párkapcsolatnak nem egymás ... >>> ... párkapcsolatnak egymás ... -
#90 Értem amit mondasz.
Csak nem hiszem, hogy egy párkapcsolatnak nem egymás sebeinek a nyalogatásról kellene szólnia.
A kiindulópontra visszatérve a nőnek valóban mintha szerves része lenne az állandó aggodalmaskodás, féltés, rettegés, elégedetlenkedés, drámázás, melankólia, pesszimizmus röviden: a negatív imagináció.
A derűnél semmi sem áll tőle távolabb. -
#89 Neked is igazad van. De ne játsz mást, egy másik topikból: értsd, amit mondok. -
#88 Amelyik csaj nem hajlandó otthagyni a veszekedős barátját, akár valaki másért, akár csak önmagáért, azzal nem érdemes foglalkozni.
Én is sokáig tartogattam magam mellett egy idiótát, mert... nem is tudom, miért is...? Nem emlékszem. Akkor én is hülye voltam :) De jött valaki más, aki már előtte is jó barát volt és én abban a pillanatban kiraktam a szűrét, onnantól ígérgethette, hogy megváltozik (ez azelőtt is többször előfordult...). Idén augusztusban volt az első házassági évfordulónk. A másikkal 4,5 évig jártam, de nem bánom, hogy volt, mert most legalább tudom, milyen kincset találtam :) -
#87 hát mondasz valamit. -
#86 Akár mi legyen is: amint késik/elmarad a napi dózis jön a szemrehányás, hogy kihasználtál, átvertél, becsaptál stb. >>> sírógörcs, dráma, melankólia
Függetlenül attól, hogy valóban volt-e: kihasználás, átverés, becsapás... -
#85 Relatív. Van, aki tanul, változik. Nem mondom, hogy jellemző, de azt sem, hogy lehetetlen. -
#84 Ejbazz, az cink..velem is ezvolt nemrégiben:C
De megoldódott úgynézki:] nekem hamar sikerült mást találnom.
Egy dolog ami fájt azutánn miutánn elmondta, hogy viszament a régi barátjához az a kezem volt, mert elkezdtem ököllel ütni a falat:CCC -
#83 Ez csak amolyan pótlék lesz, ráadásul hitelből.. -
#82 meg miazhogy te futsz a csajok utan , ük fussanak utannad :D -
#81 vegyél fegyvert öld meg ásd el a kertben :\ -
#80 Mint mondtam: agyat kell mosni. Észre kell vetetni a lánnyal, hogy értékes. Ezáltal nemcsak, hogy hálás lesz, de a szeretetével fogja viszonozni azt, hogy adtál neki önbizalmat. :) -
#79 idd le magad -
#78 Vegyél egy kutyát ! -
#77 Én azért nagyjából megtaláltam idáig azokat, akik azért is szerettek mert kedves vagyok. Amúgy van vaj a fülem mögött elég szépen, de a lányokkal mindig rendes voltam. -
#76 a csajok a szemét geci csávokra buknak jobb ha bele törödsz,,,légy te is az... -
#75 ez jó dolog :) szerencsére nekem is mondták már hogy ilyen hatással voltam a lányra... de ha érzelmi rokkant csajokkal foglalkozunk, akkor ki kérdem én ki foglalkozik a mi érzéseinkkel?? mert fiú létemre azért néha elvárhatom hogy velem legyen foglalkozva... de ha egy érzelmileg 0 nővel vagyok együtt akkor mit várjak én?????? -
#74 Én is nemnormális voltam, amíg nem jött az életembe egy "agymosó" jófiú. :) Nem, ezzel nem azt mondom, hogy a pasik a hibásak. Egyáltalán nem. Én is találkoztam, jóval is, rosszal is. Aztán jött valaki, akinek sikerült elhitetnie velem, hogy értékes vagyok. Na, azóta úgy is élek.
Nektek, srácoknak csak annyit tudok ajánlani, hogy igenis, foglalkozzatok EQ-ban visszamaradott csajokkal, de időben vegyétek észre a (számotokra) reménytelen eseteket. -
#73 tovább is mint kéne.... -
#72 " Legalábbis normális, magával elégedett, kiegyensúlyozott nő biztos, hogy nem." na itt igazoltál mert a nők legalább 80% NEM :
-normális
-elégedett magával
-kiegyen súlyozott
a másik 20%-al meg még nem találkoztam... vagy csak elvétve
-
#71 Najó, kifejtem, tudom, ennyi nem elég. Nem vagyunk kifejezetten lelki mazoisták. Legalábbis normális, magával elégedett, kiegyensúlyozott nő biztos, hogy nem. A normális nő vágyik rá, hogy törődjenek vele, kényeztessék. Akinek azért van szüksége pasira, hogy bántsa, az mindenkitől ezt várja el, mert nem gondolja úgy, hogy ő egy olyan ember, aki kiérdemli a tiszteletet. Magát sem tiszteli, hogyan is várhatná el, hogy mások tiszteljék?
Az ilyen lánynak azért kell mondjuk 2 pasi, hogy kiegyenlítse magát. Az egyik szemét, "rosszfiú", a másik kedves, gyengéd "jófiú". A rossztól azt kapja, amit szerinte megérdemel, a jótól pedig a megnyugtatást: az nem is úgy van, nem ezt kéne kapnod.
Aztán, ha a jófiúnak nem elég jó a szövege, vagy nem elég rámenős, akkor a leányzó marad a rossznál, mert egyszerűen képtelen hinni abban, hogy ő lehet elég jó valakinek.
Nagyjából ennyi jut eszembe most. -
#70 Ezzel. -
kishoze01 #69 Mivel nem értessz egyet minigirl? -
#68 Teljesen nem értek egyet, nő létemre. :) -
#67 Az úriember az a vadállat, amelyik tud várni... valameddig. :D -
#66 Sajnálom pajtás, ilyenek a NŐK. -
#65 azért nyáron nem ez volt a helyzet, Mr. Nice Guy -
#64 :DDDDDDd -
#63 egyszerű a válasz a nők lelki mazochisták.... ha megnézed mindegyik szeret lelkileg szenvedni, mert vagy olyan párt választanak akikről tudják hogy úgy is megfogja őket bántani, vagy olyat akiről tudják hogy le se szarják őket...stb -
Ecocska #62 Hát sztem hagyad azt a nőt ha ő nem bírja értékelni a törődést akkor szard le...Amúgy vannak olyan nők akik komolyan arra buknak ha oltogassák őket..érdekes....de hogy ebbe mi a jó... -
#61 nah ezekert szarom le, ha en vagyok a szemetlada
majd 30 evesen talan sirok, ha elhagy a bnom... -
#60 Azért az mindig tartsátok szem előtt, hogy egy ilyen helyzetben, még ti csak vágytok rá, ők éppen dugnak, szaaar.
-
#59 Én is belefutottam egy ilyenbe, szerencsére egy kicsit mindig tartottam tőle, hogy ez lesz a vége. Szóval annyira nem szar, tanultam belőle.