178
segítség
-
#58 gyakd meg vagy ha nem jön össze akkor harakiri -
#57 dugd meg -
#56 én aszhittem imós vagy :D -
Fbn Lx #55 láttam képet egy japán lányról, és ez alapján meg akarom dugni.
MIT TEGYEK?? -
#54 no igen..szemétség..de még fiatal vagy előtted az élet kár egy csaj miatt tépelődnöd(még ha hulla szerelmes is lettél belé)Ő nem Téged választott hanem a másikat.Törődj bele..és kerüld a házas,párkapcsolatban élő hölgyeket,mert csak szívni fogysz velük!Szép volt jó volt..ennyi volt felejtsd el.lépj tovább..még a nagyon szar akkor is!!..ez az én véleményem..sok sikert a továbbiakban! -
#53 akkor marad a nagyszámok törvénye... társaságban kell lenni, ismerni sok csajt, 1 normális majd csak akad... :/ -
#52 nah igen itt jön be az a bibi hogy a vagyonom mindig a 0 körül van... -
#51 Én most azt látom, hogy van 2 féle nő (fiatalokról beszélünk): akinek VAN barátja és érdeklődik mások iránt is ill. akinek nincs és nem is szeretne... Az előbbi problémáját áthidalhatod azzal ha több kessed van, mint a társadalom 99%-nak így pótolhatatlan leszel! :D ehh -
#50 Igen, mert így ki van elégítve testileg és lelkileg is. Megvolt a szereposztás... Ezért sincs sok ideig ilyen nővel foglalkozni szvsz. -
#49 ezzel azt mondod hogy dugogassam én is, és úgy lerázná a pasiját??? hát ez nem az én stílusom :S -
Mad0x #48 barátnőjének? ASDF?:_asd
-
#47 az a baj hogy amíg otthon kurogatja a csávója addig nagyon nem fog irántad semmit sem érezni. inkább a barátnőjének fog tartani... -
#46 bizalom hiány és a mai társadalom behatása, akárhogy mondhatjuk hogy ránk nincs hatással, még is van nekem is volt egyszerre több barátnőm... de jelenleg az univerzum ezért áll bosszút rajtam 4 módon is, vagy azzal hogy:
-nincs barátnőm,
-kifogom azt a csajt akinek van palija,
-kifogom az érzelmi nyomorék csajokat,
-teljesül a férfiátok...
jelentem nem kavartunk még, lehetett volna bármi, de inkább "úriemberként" viselkedtem és nem támadtam le... csak kérdés az, hogy meddig tudom ezt az "úriember" alakot tartani, és nem meg csókolni... igazából a személyisége vonz a legjobban...
-
#45 Tipikus "van barátom, de nem elég jó vele, de nem is merem otthagyni" szitu :/
Én egy darabig ismerkednék vele, hogy lássam / lássa, hogy tényleg összeillenénk-e, aztán felhagynék az entertainment / lelkisegély funkcióval és azt mondanám, hogy döntse el mit szeretne.
Megj.: ledöbbent az ilyen nők viselkedése, hogy veled kavarnak, aztán szépen hazamennek a barátjukhoz és befekszenek melléjük az ágyba. Hogy képesek ennyit hazudni nem is értem.... sajnos egyre több ilyen példát látok... sőt szinte csak ilyet!! :O -
#44 jó idézet....
nah akkor az én helyzetemmel mi legyen?
nyáron 1 csajszival dolgoztam együtt másfél éve együtt van a pasijával és hát mondjuk azt, hogy megáldotta az ég rendesen (akkora melleket még életemben nem láttam) és emellett okos is, stb. erre egyik nap bejelentette hogy rosszul érzi magát lelkileg, mert elképzelte hogy én meg Ő... hát izé..., és mondanom se kell, egy kis strandon nincs sok meló szóval sokat beszélgettünk, és már elég régóta bejött a csajszi amikor egy ilyet beköpött, hát ez érvágás, főleg hogy nem szeretek sem harmadik lenni, sem szétzúzni egy kapcsolatot főleg a másikra való tekintettel, mert van bennem annyi, hogy tudjam "egy bizonytalan kapcsolatért, kár feladni egy biztosat"
a probléma a következő lehet hogy augusztus vége óta eltellt 3 hónap de azóta is hetente 1,5-2 órát beszélgetünk telefonon, találkozgatunk, és jelenleg kb 250sms van a telefonomban tőle... és a baj hogy egyre rosszabb találkozni vele mert többet akarok tőle, de nem lehet, viszont a kapcsolat fenntartást sem akarom vele megszüntetni... -
exider #43 Öld meg őket. MOST! -
#42 true...magam sem mondhattam volna szebben -
Mad0x #41 nem passzol ide a szöveg, de jól esett beírni :D -
#40 bullet for my valentine -
Mad0x #39 Run away try to find that safe place you can hide
It's the best place to be when you're feeling like.. -
#38 Semmit nem tehetsz. Vannak ilyen nők akikben semmi büszkeség, tartás vagy önérzet nincsen. Ismerek én is olyat akit már legalább 10-szer átvert a pali, a nő hirtelen felindultságban mind a 10-szer otthagyta a fickót, de pár nap után mindig visszaköltözött. -
Vlala #37 Felejtsd el, találsz mást. Beleszerettél, vagy csak jó érzés volt, hogy van Veled valaki?
-
#36 "sokat csalódik az életben az ember, az agyamat lehet tönkretette a kender"
lényeg a lényeg, tényleg sok csalódik az ember, sajnos fogsz is még, próbáld lefoglalni magad, idővel elfelejted majd meglátod. :)
amúgy szerintem még mindig jobb h tudod hogy nem számíthatsz semmire, minthogy kétségek között élnél...
amúgy meg így hirtelen még 1 idézet: "most már nem feszülök rá egyre, van még ezeregyszáz" száz szónak is egy a vége: fel a fejjel! :) -
totahun #35 mostmár magadra vess ha nem kúrtad meg mikor lett volna rá alkalom!!! így jártál , felejtsd el a dolgot és gondolj arra mennyi időt PAZAROLTÁL EL!!!! -
extramagascsaj #34 na és neked egyszerre hány csajod van?
-
#33 Csináld azt, hogy szarj bele az egészbe.
Kezdj el újra csajozni, de ne szeress bele egyikbe is.
Ha direkt így indítasz, és figyelsz magadra, és azért csinálod, hogy jól érezd magad, aztán menni fog.
Csak így majd fordítva történnek a dolgok. A csajok lesznek majd értetlenek amikor ott hagyod őket amikor már rájuk untál.
De az a legjobb amikor egyszerre több nővel is foglalkozol.
Ha már élünk, egyszer élünk, de akkor bizony nagyon.
-
#32 kerüld el kilóméterekre. -
CUCLI #31 hagyd a faszba, csak kikészíted magad. próbálj továbblépni, ha a csaj nagyon nem akarja, akkor nem tehetsz semmit. tényleg lépj tovább, az talán majd segít. (tapasztalat, szitu kb ugyanez volt) -
#30 amugy hombre, fel a fejjel. ilyen csaj nekem tuti nem kellene...gondolj bele, ha veled lenne, akkor is ennyit kavarna másokkal?
kb. a talonban tartott míg fasírtban volt a palijával. ott hibáztad el hogy nem "lépett" miattad a nő... itt már sejtened kellett volna hogy csak átakarja veled vészelni azt a bizonyos veszekedős időszakot a hapsijával...
kb. a legutolsó gerinctelen dolog volt. ne legyél lelki szemeteszsák!
"minden nőnél van jobb nő (...)"
ha jól csinálod, akkor hamar találsz mást, aki viszonozni fogja az érzelmeid -
#29 "lyukadnak nincs vége mint egy feneketlen gödörnek, az iwiwről megbaszom a gádzsikat aztán törölnek"
-
#28 EZITTENAZEZSGÉMAAAÓNIKASHÓÓÓÓ -
kishoze01 #27 gratulálok norbi :D -
#26 óóó rosszul olvastamD:D:D:
mit egyek? -
kishoze01 #25 Hát köszönöm a segítő válaszokat aspyrin az ötlet nem rossz:D sadista két felsorolt verziód közül a második az igaz ha az első lenne akkor el sem kezdtem volna ezt az egészet -
extramagascsaj #24 nálam a 2. volt...
és igen...tényleg vannak ilyen hülyék h a nyomorék párjukat választják,akiket szidnak állandóan...a normális helyett
aki több fát tart a tűzbe...azt közéjük kell dobni...égjen :D
(soha többet olyat, akinek van vkije) -
#23 Szokj hozzá, lesz még pár ilyen az életben, ha csak nem halsz meg fiatalon. Csajok ebben alapból profik, hogy bármiféle ok, indok, vagy logika nélkül kicsesszenek a másikkal. -
#22 Hehe, minden csajom valakinek a nője volt az elején. ^^ -
#21 2 verzió:
1. Hazudozol és nem is bántál jól vele, ezért választotta végül a másik pasit.
2. Tényleg rendes voltál vele, viszont a csaj telibeszarja a figyelmet és a törődést. Ha ilyen igénytelen, akkor vigye akinek van hozzá gusztusa, fölösleges foglalkozni vele. -
Aspyrin #20 Szereted a whiskyt? Sokat segíthet. :) -
#19 Felejtsd el.
A lány akciója akkora pofont adott a kapcsolatotoknak, hogy normálisan már soha nem tudna működni, akkor sem, ha később esetleg ő visszajönne.