8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
lo9in #5743 biztosan az vagy, mármint i.. elégedett :)
legjobb oprendszer, de majd váltani fogok 8.1-re szerintem
-
lo9in #5742 az én win8-am 3 és fél hónapos és most lemértem kíváncsiságból
nekem 17 másodperc telik el a betöltés kezdetétől a start képernyőig :)
úgy emlékszem kb. ugyanennyi volt frissen is :) -
#5741 Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Képernyő\Clear Type szöveg beállítása menüben. -
mafiaplayer #5740 Windows 8-ban ki lehet kapcsolni a Clear Type-ot?
Illetve a böngészőben, az Internet 10-ben? (ami a windows 7-hez is letölthető) -
#5739 Értek a win-hez, nem vagyok kezdő, csak sokszor hanyag, és fejlődésen ment át, nem tudtam miben lehet jobb a win7-től, az xp után a win7-et maga a tökélynek láttam.
Jobb volt 1000x, és ritkábban voltak gondok hibák.
Itt meg nem is értem, annyira megy a win8 mintha most tettem volna fel, sehol egy hiba, csak az usb vinyó néha szarakodik és belassitja 1-2 csatlakozáskor, de azért az usb vinyó a felelős...
Durva, már 4-5hónapja ezt használom.
Persze XP-WIN7 is karban lehet tartani, de ezt nem tartom karbanés így is megy ...nem érzem ezt a pár hónapot a rendszeren...durva. -
#5738 Szerintem van még mit csiszolni rajta (ez a blue-ban meg is történik szerintem) de összeségében elégedett vagyok. 4 különböző gépen használom és nincs gondom vele. Én pl. a sokat szídott kezdőképernyőt szeretem. Igaz Windows Phone telefonom van már több mint két éve így nem ért meglepetés (korai beta-t leszámítva) Sőt tervezem beszerzését egy Surface pro-nak de lehet, hogy csak Surface RT lesz belölle végül az ára miatt. -
#5737 lehet idióta vagyok de én valamiért elégedett vagyok. Mármint nem az élettel, hanem a win8-al. -
#5736 Ideje volt... -
#5735 Az, mert nem használják. Használati statisztikában gyengébb, mint a Vista volt annakidején. -
#5734 Basszus az a 100millió az kibaszottsok. -
simonl #5733 Sziasztok, ha saját csempé(ke)t szeretnék készíteni akkor jól tudom, hogy png formátumot kell használnom?
A kép mérete is fontos amiből készítem?
Köszi a türelmes válaszokat
-
#5732 Matricával megegyező Windows 8-as verzió telepítő kell. -
#5731 senkinek sincs ötlete erre? -
#5730 Ezt a cikket kb 4 féle képpen olvastam a tegnapi nap folyamán és mind eltért egymástól.
Amúgy éppen tegnap jelentették be, hogy 6 hónap alatt 100millió eladott licensze van a Windows 8-nak.
Tehát kudarc? -
kjhun #5729 Újragondolja a Windows 8 jövőjét a Microsoft -
#5728 Legújabb infó szerint év végére várható a blue megjelenése. -
#5727 Nem ment semmi más töltés. Szerintem is a Silverlight a fosss. -
#5726 A wifi jel tud kiszámíthatatlan lenni.
Emellett biztos nem ment a háttérben semmi le/fel töltés?
Ha nem akkor marad, hogy ótvar a silverlight :) -
#5725 Az mitől lehet, hogy rtlmost.hu-n nézném PC-n a videót de kb 2 percenként megakad a stream. Laptopon viszont minden tökéletes, villámgyorsan be is tölt és folyamatos. Mind2 gépen ugyan az a win8 van és ugyan azt a wifi hálózatot használom. Sőt PC-n 100%-os a jelerősség laptopon pedig "csak" 90%. -
Egyébként az mitől lehet, hogy a csempék ritkán frissülnek? Kivéve az accuweather, az ok. De pl. gmail calendar alig volt hajlandó frissíteni, plusz a bing my lockscreen sem töltött le ma új képet, amíg el nem indíottam kézzel (bár ez nem csempe, de furcsállom, a bing desktop azonnal frissített). -
#5723 Én azt tapasztalom, hogy jól halad a fejlesztés és rövid public beta időszakra számítók. -
#5722 Azért kérdeztem, mert én is augusztust vagy októbert olvastam, de még public beta sincs, szóval gyanús, hogy később fog jönni. -
#5721 Augusztust hallottam olvastam valahol, de, hogy hol arra már nem emlékszem :) -
xxx007 #5720 Fasza működik , köszi !
-
#5719 Eszközkezelőben az egérnél és a billentyűzetnél tiltsd le, hogy felébreszthesse a gépet.
BON: A végleges blue mikorra várható? -
xxx007 #5718 Sziasztok!
Valaki segítsen hogyan tudom rávenni a PC-t hogy maradjon alvó állapotban , mert nem igazán akar aludni ! W8Pro x64 -
lo9in #5717 korábban is felmerült a kártevő és azt ki is zárhatjuk ellenőriztem :)
nem hiszem el hogy másnak nincs ilyen üzenet :)
és igen egyértelműen aktiválva van, ez biztos :) -
#5716 Érdemes várni a publikus beta-ra. A kiszivárgott verziók helyenként még nagyon összedobáltak, fejlesztés alatt állanak. -
janihunk #5715 Erről infó? -
#5714 Szeritnem valami kártevő van a gépen. Vezérlőpult\rendszer mint ír aktiválva van a Windows?
-
lo9in #5713
bocsi remélem most összejön XD -
lo9in #5711 üdv.
korábban már írtam hogy a windows figyelmeztet hogy aktiváljam pedig aktiválva van, és mindezt elég szokatlan módon teszi, most készítettem egy képet hogyan is néz ki mivel még mindig nem szűnt meg a probléma :S
az asztal bal felső részén jelenik meg -
#5710 Lehet rögzíteni URL-t. -
#5709 Nem használtam még és nem is nagyon néztem utánna a Windows 8nak!
Az lenne a kérdésem hogy olyat lehet esetleg csinálni hogy a csempe felületre nem programot hanem mondjuk egy weboldalt rakunk be? -
#5708 skacok egy kérdés
Lesz pár gépezet mostanában amit rendbe kell szednem.
Minden géphez van oem windows seriaszám matrica, viszont a szoftver maga nem biztos hogy rendelkezésemre áll majd. Kérdés bármely windowsal aktiválni tudom rendesen a dolgot vagy hogy megy az ilyen telepítés?
Lesz majd jó játék mert cerkás compact gépek.
-
#5707 ilyen nekem is volt de csak akkor ha rá raktam gépre a telefonomat más kor nem még a mai napig nem jöttem rá hogy mi lehetett -
#5706 Nekem is csinálja, kb a végleges kiadás óta. Én a Flash-re gyanakszom, hogy akkor keresi a frissítéseit vagy nem tudom.
Amikor nem megy a FF, akkor nem csinál ilyet, de az nagyon ritka nálam. -
#5705 A windows-os keverőt nézd meg.
Néha nekem csinál olyat, hogy az épp felül lévő proginak (mpc-hc, játékok) leveszi a hangját randomra. -
Lecter1933 #5704 Sziasztok! nekem olyan problémám adódott, hogy ha filmet nézek, játszok, zenét hallgatok, legyen az csak simán a gépen, vagy interneten, akkor a hang és a kép elkezd akadozni, ez a hiba pár másodpercre történik csak. pl: másfél órás filmnél min. 4-szer fordul elő. Driverekből, mind a legfrissebb van fent, (asztali pc-m van, a gép elég erős a rendszerhez) Valaki találkozott már ilyen problémával?
Választ előre is köszönöm! -
#5703 Huh ennyire nem értek hozzá, mondjuk a hanfalam is egy 2.1-es kis 2-3ezres hangfal lehet az is már kapott a pár év alatt. :D