70
  • Macropus Rufus
    "Minimum: Windows XP/Vist Intel Pentium 4 2.4 GHz vagy AMD Athlon 64 2800+, 512 MB RAM (768 MB Windows Vistához), 8 GB szabad tárhely, NVIDIA Geforce 6600, ATI Radeon 9800 Pro vagy jobb"

Nos win7 is okés neki. P4 3.2 vagy Athlon 3200+ vagy jobb. 1GB RAM vagy több. 12GB HDD. És ez a min. konfig ami a dobozán van. Honnan szedtétek ezeket az adatokat a cikkhez? :o
  • KMKM
    cod6 1.0 175 patch aki tud szerezni no eredeti jtáékosoknak pls írjon vagy linkelje a download linket köszi
  • tomboy013
    kolonicsivan:
    de lehet csak annyi a probléma hogy a c meghajtón kell lenni a játéknak meg a steamnak is. tegyél egy próbát ezzel is
  • kolonicsivan
    tomboy:
    Köszönöm a válaszodat, utána olvasok.Ha ez így van akkor körültekintően bevehetik a péniszemet.
  • tomboy013
    Zoliz:
    Szerintem ér ennyit a játék. A single igaz hogy rövid de az tömény akció. A multi meg letehetetlen és szerintem sokkal ütősebb a Battlefieldtől. Bár nekem a Battlefieldek sose jöttek be. A GTA4 az nagyon jó játék csak már túl hosszú. Kétszer álltam neki és mindkétszer befejezetlen maradt mert ráuntam.

kolonicsivan:
    lehet a te a játékodat is Ázsiából hozták be és bannolták a kulcsodat a steamról. Olvass ennek utána mert mostanában láttam egy ilyen cikket.
  • Zoliz
    "a korábbi rekordert, a GTA IV-et taszította le a trónról a CoD - kétszer több fogyott belőle, mint Nico kalandjából"

:D

Ennyit messze nem ér ez a játék 6-7 óra single hentért, a multira meg ott a Battlefield... Nemtom mire ez a nagy felhajtás. Egy akciófilm volt amit lenyomtam hardcoreon oszt felejtem, mert sok helyet foglal...
  • kolonicsivan
    #63 Heló!nem tudom mi az, ilyenről nincs tudomásom, kifejtenéd bővebben?
  • koschwarz
    nem egy patch-et tölt le a steam? addig nem indul úgyse. megjelent mostanában valami tapasz.
  • kolonicsivan
    Sziasztok!Olyan problémám van hogy megvettem a játékot eredetiben.Játszottam is vele multit meg single-t is.Azonban 3-4 napja nem tudok játszani a probléma a következő:Elindítom a pl a multit kiírja, hogy "Cod Mw2 előkészítése" és ez a szöveg hol megjelenik, hol eltűnik és nem történik semmi.A steammel semmi problémám nincs, be tudok jelentkezni stb.Nem tudom miért nem akarja az igazságot és ez kicsit idegesítő.Ha valaki tudja a megoldást, legyen olyan jó és írja le nekem egyszerűen.Előre is köszönöm.
  • krajcsovszkig
    Engem csak a single érdekel, azért meg nem adok ki ennyit.
    Egyébként érdekes a gépigény, nálam a COD4 E8400, 4giga ram, HD3870 vason jobban szaggatott mint a Crysis...
  • tomboy013
    PB-nek sok értelme nem volt. Ugyanúgy bejöttek a csalók és még fel is idegesíti az embert mikor valami hülyeség miatt kidobálja a PB. A multi nagyon király lett, csak az a baj hogy szervereket nem lehet választani. A dedikált szerverekről meg annyit hogy csak az állandó no gl md meg ls meg rpg meg mittudomén mi megy rajtuk (legalábbis a cod4-be). Lassan már azt is írják hogy no game. Sok értelmes admin... kutyának se hiányzik a sok kis rinya szerencsétlenség...
  • chuky123
    Csak a multiját cseszték el rendesen. Konzolt se értem miért kellet kivenni.
    Persze értem hogy kevesebb warezes játszon multit. De ez hogy nincsenek dedikált szerverek ez nagyon lerontja az összképet és ö rak be "valahová" ez nagyon szánalmas. Az hogy nincsenek csalok az meg nem igaz. Azt se értem hogy miért vették ki a PB-t
  • rumkola
    Mondjuk nekem egy játék tényleg az agyatlan lövöldözésből áll, szóval Doom, Quake és társai...
    :P
  • rumkola
    Szerintem jó a játék, csak néha kaotikus amikor azt sem tudom kit lövök, bár ez biztos az én hibám.
    Viszont a grafika rommáveri - legalábbis az én szememben - a Far Cry 2/Stalker féle tűélesített agyonárnyékolt bénaságokat. És még sokkal jobban is fut ez.
  • dronkZero
    Eheh, az tényleg érv arra, hogy milyen fasza játék ez, hogy mennyien vették meg? Mert akkor ezen logika alapján Győzike az ország legtehetségesebb médiazsenije, a Barátok Közt meg egy filmtörténeti remekmű... Hát nem, ahogy ez is csak egy csillivilli primitív lövölde, Doom szint. Attól meg hadd ne essek már hasra.

Látvány 10 pont, játszhatóság majdnem 1, még rövid is, szal összesítve egy gyenge közepes. Nem hiszem, hogy még egyszer végig fogom játszani valaha is.

Ilyen bekerítéses dolgokkal nemtom hol találkozott a kedves cikkíró, a "bekerítés" kb annyiból áll, hogy a hátunk mögé is spawnol ellenség. AI szinten ez a játék a nullánál is kevesebb.

A "saját kategóriája"-t meg nem tudom értelmezni... Primitív hent? Mert abban tényleg egyedülálló, csak sok kihívója nincs.
    Ha meg úgy kéne hogy értsem a "kategóriáját", hogy FPS, abba meg már jónéhány sokkal jobb játék is beletartozik.
  • tomboy013
  • winnie
    "Manapság már az olyan játék is ritka, amit élvezni lehet, és nem csak arra alkalmas, hogy rájöjj milyen gyenge is a géped... "

ó, sok élvezhető játék van, csak nyilván nem a csilivili, piffpuff kategóriában kell keresni, de tény, hogy a kor gyermekének a pár nap alatt kipörgethető adrenalinbombák jönnek be, nem a sok-sok óra játékidőt adók. kinek a kaland, a menedzser és a logikai játék, kinek az akció meg az rts.
  • Balumann
    Általánosságba véve egyet értek, CoD -ok viszont fogynak rendesen később is, ennél szinte pontosan lehetett tudni, hogy mire számíthatunk (hiszen gyakorlatilag csak átírták az előző részt más kampányra...), kis gépigény mellett ütős látvány, jó story, filmszerű jelenetek, stb. Valahol egyáltalán nem pénz ilyen játékokat megvenni, csak a single miatt is megéri sokaknak. De multival is rengetegen játszanak, még a 2-vel is szerintem, sőt korábbival.
    De a játékok 90%-ra igaz amit írsz. Bárcsak minden játék ilyen igényes lenne a SAJÁT kategóriájában.
    Manapság már az olyan játék is ritka, amit élvezni lehet, és nem csak arra alkalmas, hogy rájöjj milyen gyenge is a géped...
  • KM
    Azért ne szontyolodjál el!
  • tomboy013
    Jellemez a hozzászólásod ;)
  • KM
    Hűha!
  • tomboy013
    Látom sok embernek még nem tűnt fel hogy ez egy játék. Ha valóságot akartok lépjetek be a katonaságba és ne butaságokat beszéljetek.
  • Zoli007
    Nem mondtam, hogy ez nekem probléma, csak érdekelne a dolog katonai háttere.
  • Zoli007
    Valós fegyverek, valós helyszínek, létező technika.
  • gothmog
    Ennyi a problémád? Szerintem az orosz inváziónak egyszerű a magyarázata. Az Infinity Ward-nál elirigyelték a szétbombázott Washingtont a Fallout 3-ból.
    (egyébként meg biztos az északi sark felé mentek;)
  • Petko
    valóságra hajaz? ilyen bugyutaságot ki mondott?
  • Zoli007
    Nekem csak azt mondja meg valaki, ha a játék már annyira a valóságra hajaz, akkor hogy az istenbe tudták a ruszkik megtámadni Amerikát, sőt odatelepíteni a full ruszki hadsereget. Mert azt értem, hogy lemásolták az ACS modult, de hát azért az Atlanti-óceánon észrevétlenül végigrepülni...
  • rayx
    Nézzétek meg ezt az oldalt, egyik ismerősömé: http://www.callofdutymw2.atw.hu/ Lehet jelentkezni még adminnak is "nagyon szuper" :).
  • bosco05 #42
    Ezeket én is vágom , de ha én átírtam a cfg-t, nem indult a játék.
  • 5i
    Nekem csak egy bajom van a játékkal. POFÁTLANUL RÖVID! És hiányoltam az előző részben általam legjobb pályának kikiáltott Csernobili mesterlövészkedést. Nem ugyanazt akartam, hanem valami hasonlóan nagy durranást. Sajna nem volt. Mondjuk a terroristás rész tetszett. Összességében nekem 7,5/10. Az év játéka nekem még mindig a Batman: Arkham Asylum. Utána a Dragon Age Vérvonalak és utána jön a MW2.
  • mad363
    Abból a szempontból igazuk van a fanboyoknak hogy ők elégedettek a játékal tehát ezért nekik jobb mint nekünk akik viszont nem elégedtek vele. Én is szívesen tartoznék abba a táborba ami a pozitív oldal,de ez a játék már nem annyira játék (a single részre gondolok a multi része engem nem érdekel). Egy interaktív mozi ami minimális játékkal van fűszerezve. De az összekötő (ha az összekötő muvi szó megállja a helyét akkor ez is)játék része nagyon nagyon silány rohangálás fel és alá több csilliárd ellenséggel,persze addig amíg el nem érsz egy trigger pontig ahonnan már lehet egy percnyi nyugi talán.
  • Azorut
    Hát még keveset láttam belőle, de ha annyira agyon lesz scriptelve, mint az elődje...akkor KELL. Szerintem több ilyen játék kellene, ami részben filmszerű élményt nyújt. A multija meg nem érdekel.
  • bertino
    igényes ?!
  • tomboy013
    bosco05:
    Én imádom a cod4-et is meg ezt is de pár dologban azért igazat kell hogy adjak neked. A legbosszantóbb ebben a játékban hogy nem lehet szervert választani. A többit én nem tartom olyan egetverő hibának viszont az előbb említett az tényleg fel tud idegesíteni sokszor. Én a cod1-el nem játszottam multiba. a cod2-vel kezdtem és 4 évig nyomtam a multit amit nagyon szerettem. A cod4 is elég jó csak ott nekem már a bombázással meg a helivel volt bajom. Szerintem egy fps-be nem való ilyen dolog. Az MW2-ben viszont már tetszik hogy vannak célkövetős rakéták amivel rögtön le tudod szedni a heliket meg a repülőket és ez sokkal kiegyensúlyozottabbá teszi a játékot. Az hogy célzás nélkül le lehet szedni valakit az inkább csak a hc módra igaz. A sima játékmódokban azért oda kell célozni ha nem akarod másodpercekig osztani.
    A Steam meg alapjába véve nem lenne rossz mert ezzel ki lehet küszöbölni azt hogy warezzal játszanak az emberek meg a csíter problémát is nagyrész, viszont hogy nicsnenek külön szerók ez nem jó dolog.
  • Renátó1985
    nem kell senkinek senkin nevetni vagy utálni vannak akiknek tetszik vannak akinek nem én csak azt nem értem miért kell mindig a nem tetszőknek győzködni a másik tábort az adott dolog hiányosságairól
  • Mat666
    Ez egy király játék vannak hibái az tény de minek nincsenek?
    A sok fikázó idiótának meg azt üzenem a játék már most világ siker és ha már nem is adnának el egy darabot sem ezen semmi nem tud változtatni.
    Főleg nem a gagyi fikázásuk végül mi nevetünk rajtuk.
  • Ruley
    "Mi az hogy csak a hype meg a neve adja el? Az összes CoD hihetetlenül igényes, hangulatos, szép, izgalmas, filmszerű árkád FPS akciójáték, amiket a műfaj kedvelői általában élvezettel visznek végig"

És ezt 4 millióan az első napon megérezték, hogy milyen hangulatos, filmszerű, élvezetes játék LESZ? Nem, csak erre számítottak, de vagy előrendelték, vagy első nap mentek a boltba anélkül hogy a megbízható értékelések javát akár hallották volna.
    Ez bizony a hype, még akkor is ha történetesen jó a játék.

Egyébként emlékszik valaki még hogy mi van a GTA IV-el, az előző minden idők legsikeresebb játékával? Hosszú távon még annyit sem adtak el belőle mint a San Andreasból, pedíg az első hét alapján kétszer olyan sikeres volt.

Nem jó dolog hogy ebbe az irányba meg a játékipar, hogy az első héten kell rásózni mindent mindenkire a sok 10/10-es értékeléssel, meg hype-al, hogy aztán olyan dolgok mint a gyors megunhatóság, vagy a felejthető sztori, csak akkor tűnjenek fel amikor már mindenki megvette.
    Azok a játékok amiket az elmúlt évtizedek klasszikusaiként tartunk számon, önerőből lettek sikeresek, ahogy még évek után is megvették valamiért az emberek.
  • mcwolf
    Platforms: Xbox 360, PS3, PC
    Milyen PSP verzióról beszélsz????

Annak ellenére valszeg még mindig sokkal több példányt adnak el X360-ra.
  • Renátó1985
    ettől függetlenül meg lehet nézni melyik platformra mennyi fogyott...
  • danithe
    nem azért de melyik verzió volt kint megjelenés elött3 héttel?

jaj csak nem a konzolos? meg a psp-s?:D