70
-
danithe #30 bosco05 :D
A legtöbbetr amit leirtál már lehet korigálni :)
Cfg megtalálhato a C:/program Files/steam/steamapps/common/modernwarfare 2 mappában
Ott árirhatsz pár dolgot. konzol--->mw2undleashed hack
demo felvétele: cfg-be: bind F1 record
bind f2 cg_drawlagometer 1
Lehet szervert választani. Privte match sőt warozni is.
Anti-cheat progi a steamba van benne automatikusan.
A pingel kapcoslatba ha alggolsz keress másikat:) legroszabb esetben 3x kell keresned. -
#29 Nem akarok itt vitát kelteni , de ha a sok warezmatyi nem baszná tönkre a PC-s játékpiacot akkor talán megérné külön PC-re optimalizálni egy gammát. Ezért egy az egyben átportolják a konzolos verziót, mert ennyit ér meg nekik.
-
#28 Ne köss már bele az élő fába is... -
#27 Teljes mértékben osztom a véleményedet! -
#26 Nem olvastam el a cikket, csak belepillantottam. "Ezúttal már járműveket is vezethetünk" Single playerben már cod1, multiban pedig coduoban lehetett járműveket vezetni. Jó reggelt! -
atomkrumpli #25 Részben igazad van mert ez a játék igazából klánosdira nem a legjobb, és ez nagyon sok embert örömmel tölt el mert így is szarrá alázzák a népet publikon hát még ha tele lenne kocka klánokkal.
"a radaron látszik minden" ... nem játszottál még vele túl sokat ugye ? -
#24 Előre szólok a singlet nem nagyon játszok gépen semmivel se (ezt is 10 perc alatt meguntam), úgyhogy a multijáról néhány szót. Ez a játék átlag játékosoknak készült, akik nem játszanak multiplayert, vagy ha igen akkor többnyire egyedül teszik azt. Ez a legnagyobb szívfájdalmam, úgyanis 2003 óta klánban Call of Dutyzom. Sosem figyeltek oda a multiplayerre és szerintem ideje lenne elkezdeni. Amit ehhez összehoztak az szánalmas és egyben nevetséges.
Az okok:
1. Nincs console (az egerem érzékenységét egy csúszkán kell beállítanom, ahelyett, hogy beírnám, hogy /sensitivity 2.25 . Mivel nem tudom beírni nem tudom pontosan beállítani az egeret, tehát hiába dugom rá a Razert, kitörölhetem vele)
2. Nincs lean. Ez no comment
3. Nem látni a pinget, cask négy rohadt vonalat, ami azért is idegesítő mert 3 vonalnál is laggolok.
4. Nem lehet szervert választani. Ez most komoly 2009-ben? Rákattintok a játékmódra és össze vissza bedobál?!?
5. Nem lehet demót rögzíteni a játékról az egyes pontból kifolyólag.
6. Nem láttam anti cheat szoftvert...
7. Az első 6 pont önmagában kizárja azt, hogy valaha is klánozni lehessen ezzel az amúgy is lebutított fps-el.
8. Igen lebutított és azért mert semmi skill nem kell hozzá. A fegyverek nem rántanak a radaron látszik minden, sorolhatnám reggelig, de szerintem felesleges. Annyi segítséget kap már minden játékos, hogy az esélyek többé kevésbé kiegyenlítődnek multiplayerben. Ez azért jó mert így senki sem unja meg és rengeteget eladnak belőle. Azért rossz mert az olyan játékosoknak mint én, nem adatik meg a lehetőség, hogy összemérjék tudásukat másokkal. Nekem marad továbbra is a CoD1 a legjobb klánnal játszható multiplayer fps, ahol még figyelni kell arra mikor hova lépsz, milyen hangosan teszed azt, meggyire ránt a fegyver, hányadik másodpercben dobod el a gránátot és ezt is sorolhatnám reggelig, de a legfontosabb, hogy tudni kell benne célozni! Igen el kell találni rendesen az ellenfelet ahhoz hogy kimúljon. Nem elég nozoomba körülbelülre odarotálni, mert abba nem egyhamar nyeklik meg. Az élet nem töltődik vissza attól hogy ülsz valahol fél percet (ezt cod2 óta nem értem...), így nem tudsz kirohanni fél perc múlva egyenlő esélyekkel azzal szemben aki már téged eltalált (tehát előnyben kéne hogy legyen).
Összegezve ez az unatkozó átlag embernek 10/10 kell, hogy legyen. A hardcore gamerek meg lőjék fejbe magukat, mert nekik nem készít már senki semmit. (Bár annak idején szerintem az én fajtám tette népszerűvé ezt a játékot, de ez már le van sz*rva a készítők részéről). Ez a játék klánozás szintjén totális csőd, ahogy a cod4 is az (8. pontban ecseteltem többnyire miért). CodUO óta az összes cod nullskilles játék ami az átlagembernek jó, a fajtámnak rossz. Így jártunk :)
Mielőtt valami nagyokos belémkötne, hogy mit ugatok úgyis warezolok (mert ilyen mindíg van) Cod1, CodUO, Cod2, Cod4 itt csücsül a polcon, Cod5 és Cod6 nem üti meg a szintet /utólag rájöttem, hogy cod4 sem de akkor már mind1 volt :D/
Itt ragadnám meg az alkalmat és válaszolnék a még fel nem tett, akkor miért adtak el cod4-ből is annyit amennyit kérdésre. Egyrészt 8. pont másrészt, mert abban mindenki tud embert lőni bármiféle tudás nélkül. Amúgy meg is lehet nézni a színvonalat, minden 2. játékos csaló. Ez van akkor ha egy játék a 12-15 éves korosztályban a legnépszerűbb... Ez azért lehetséges, mert nem kell hozzá gondolkodni. Úgy érzem nincs más hátra mint áttérnem a B tervre, amit Battlefieldnek hívnak :) . Bocs, hogy ilyen sokat írtam, de legalább van mit olvasgatni :) -
#23 Csak remélem többet nem csinálnak ilyet, hogy kiveszik belőle a kihajlást :( -
#22 Én csak azért vagyok szomorú hogy mindig az ilyen faék játékokból adnak el milliokat ahelyet hogy a tartalmasabb és szerintem érdemesebb játékokból fogyna ennyi.
De ez sajnos felesleges kesergés a világ sajnos már jópár éve elindult ezen az uton a konzol elöretörése teljesen elhülyiti a gamereket és ezt most nem a fps vonalra értem mert az mindig is ilyen volt. -
#21 Gyakorlatilag ugyanaz a gépigénye. Nekem ugyanaz a konfigom kb 3 éve, és fut rajta a cod mw, és mw2 is.
Nem csili-vili Crysis agyatlan sztorival és iszonyat gépigénnyel, hanem optimalizált, valós környezettel és átélhető sztorival rendelkező game. Nálam megkapta a 10 pontot, és a helyét a polcomon :)
-
Renátó1985 #20 nagy név nagy hype, de kérdem én ez miért zárja ki, hogy valami kategóriájában a legjobb legyen?
ez a játék fantasztikus és igenis legyen nagy hype körülötte mert megérdemli örülök a sikereinek és remélem sok hasonló résszel örvendeztetnek meg minket
-
#19 Az óriási eladott példányszám lehetséges okai és egyben a véleményem:
1) Az offline Spec Ops Coop Mod - a lehető legjobb ötlet. Barátság ápoló, nagyon nagy élmény. Emiatt csillagos 5-ös. 10 pont.
2) Nem szimulátor - Who cares about that? Arra ott az ArmA. I.Q. szint és korosztály független játékmenet. Nagyon sokan megtalálják benne a saját stílusú kikapcsolódási lehetőséget. Leülhetsz mellé félórára is 3.5 órára is. Az élmény garantált. Én kedvelem a szimulátor stílust is. Ez nem az, mégis jó játszani vele.
3) Abszolút vállalható grafika.
4) Kevesebb scripteltség - örvendetes és teljesen jó, izgalomkeltő dolog.
Innen Balkán-isztánból jelzem, hogy a modern hadviselés számomra - és úgy tűnik sokan másoknak is szerte a világon - sokkal vonzóbb és keresettebb, mint a 2. világháború. Ebbe az irányba lenne jó továbbmenni a CoD 7 kapcsán.
Egyedüli talány a 2 év alatt őrmesterből századossá előlépett Soap MacTavish. :) Bár ez legyen a legkevesebb.
2 év múlva jó lesz az MW3. :)
Részemről az összpontozás: Modern Warfare 2 - 9.0 pont -
mg1992mg #18 Egy kézfogással szeretnék gratulálni a cikkirónak amiatt, hogy figyelmetlenségével a Call of Duty 4:Modern Warfare gépigényét tette be a Modern Warfare 2 helyett... -
Kero #17 És hol lehet járművet vezetni benne?
-
Voronyezs #16 "Washinghtonban egy ismeretlen bakaként kell szétrúgnunk majd az országunkat megszálló terroristák hátsóját."
Még jó h az előbb említett "terroristák" az orosz hadsereg katonái, akik egy bizonyos bebukott-lövöldözős-mészárolós probléma miatt támadják meg az országot... jó lett volna azért a történetre is figyelni kedves cikkíró... -
#15 Tény hogy közrejátszik a reklám, mert több ember érdeklődését kelti fel. De akinek nem tetszik a stílus, nem szereti ezt a játékot, az nem fogja megvenni (vagy továbbadja), és nem fog játszani vele. Egy játék nem a nevétől, és nem a hypetól lesz sikeres, biztos lehetsz benne hogy ha nem ez lenne a neve, akkor se lenne sokkal kevesebb vevője. Volt már rá szerintem bőven elég példa, hogy nem elég a név és hype, attól még lehet bukás és fejlődés is. -
#14 mestermunka a javából, tökéletes. multizni nem multizok, csak az egyjátékost toltam. bárcsak ilyen minőségű lenne minden játék! -
#13 Cpt. Price nem Sgt. -
#12 single nálam nem játszik, de a multija egész szórakoztató. Kár hogy visszavonták a dedikált szerver támogatást -
Evoluti0N #11 Szó se róla, tényleg jó, nem azt mondom, h nem az. De ha nem cod lenne a neve, vagy nem lett volna ennyire agyonhypeolva akkor közel se adtak volna el ennyit. -
richard45 #10 Kérlek legalább támaszd már alá hogy miért is szar? De tényleg annyira szeretem hogy egyesek leszaroznak valamit anélkül hogy indokot mondanának, pff na mindegy.
Az MW2 pedig szerintem kurva jó játék lett, mind a single része(pörgős, látványos,fordulatos egy szóval fasza, bár igaz lehetet volna hosszabb is de mindegy már megszoktam hogy a COD-ok ilyen hosszúságuak), mind a multis része (bár azért e téren még lehett volna mit javítani mert elég instabil ez az egész rendszer, mert néha elég szépen belaggol. A szerverre feljutás is kész szerencsejáték, néha percekig cs*szekedek hogy feljusak egy nyomorúlt szerverre és ha netán sikerül is feljutnom akkor sem garantált hogy nem lök le abban a minutumban. De legalább a csalók száma (még) nem akkora mint a COD4 esetében, sőt én még eggyel sem találkoztam az MW2-ben.)
Összegzés képen egy frankó játékot rakott össze az IW, kisebb hibái ellenére nálam eddig az év FPS-e. -
#9 Mondjátok már mire jó ez a divatfikázás. Mi az hogy csak a hype meg a neve adja el? Az összes CoD hihetetlenül igényes, hangulatos, szép, izgalmas, filmszerű árkád FPS akciójáték, amiket a műfaj kedvelői általában élvezettel visznek végig - még én is. Multiban is jópár népszerűbb árkád fps-re ráver, ezt bizonyítja hogy még máig rengetegen játszanak korábbi részekkel is.
Ne gyertek azzal, hogy ettől függetlenül nektek nem tetszik, vannak jópár millióan akik nem szeretik, ettől függetlenül a kategóriáján belül zseniális mindegyik rész.
Ez a rész is szinte mindenben veri az előző részt, nagyon ütős lett. Ennek ellenére én ezt a részt (először) nem tudtam végig élvezni, köszönhetően annak hogy a kihajlást kivették, jópárszor megfordult a fejemben, hogy ott hagyom abba. Ezt másik topikban is írtam már - felháborítónak tartom, hogy csak azért, mert konzolon nincs rá gomb meg ott úgyse használják, PC-s verzióból is kiveszik. Persze tudom legalább a codosok nagyobb része nem is használta, vagy csak ritkán és nem zavarja hogy kivették, de hát akkor is...
Nameg mondjuk a hegymászásos jobbegér-balegér felmászás meg ilyen részek szerintem kihagyhatók lettek volna (vagyis csak előrével felmásszon vagy ilyesmi).
Ettől függetlenül végigjátszottam, és volt pár igen emlékezetes rész. Vannak ilyen coop missziók, abból is volt egy pár jó (haverommal végigtoltuk). -
el bruja #8 Én kérek elnézést. Ezek szerint több millió ember mégis tévedhet... -
#7 A singleplayer-re nem úgy kell tekinteni, mint egy kihívásokkal teli játékra, hanem mint egy filmre amelynek te vagy a főszereplője. Nem igazán te alakítod a történetet, de teljes mértékben a részese vagy. Ilyen mércével mérve nálam tényleg 10/10 a CoD6. -
#6 hát szerintem a single legalább annyira üt mint az egynél (mármint MW1nél), ha nem jobban... -
tomonor #5 Szar a cod. Ennyi. -
Evoluti0N #4 Egyetértek. A név és a hype. Ez a 2 dolog adja el ezt a játékot. -
#3 "több millió ember nem tévedhet"
Vagy csak bedőltek a hype-nak, és az előd (CoD:MW) alapján úgy gondolták, ez csak 10/10-es gamma lehet. -
tmisi #2 Na végre már egy játék, amiről SG nem megjelenés után 2 hónappal ír. -
Petko #1 Az tény hogy nagy produkció, látványos stb. de azért már tényleg fájdalmas hogy butulnak a játékok. Félreértés ne essék, nekem is élmény volt bizonyos jeleneteket végignéznem, meg a repteres dolog is nagyon tetszett DE... annyira érződik hogy a játékokat kőkeményen tolják át a film kategóriába. Már tényleg csak egy sima mozifilm amiben gyakorlatilag az összes interakció hogy tudod mozgatni a kamerát. Ami persze extra egy filmhez képest, meg hogy néha valakit le is tudsz lőni, de én öreg fejjel inkább akkor megnézném filmként anélkül hogy feleslegesen klikkelgetnem kéne, sokkal kényelmesebb lenne. Annyi a probléma hogy ilyen tökösebb témájú filmet a black hawk down óta nem csinált senki.