bejött az Élet?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Egy normális "korombeli" aki tud rendesen válaszolni.Ilyet se láttam még!<#worship>
nyirog
Nekem is BE mikor a wc-n ülök és megismerem a magyarok istenét :D, én még csak 17 vagyok (nem sokára már 18 leszek), de eddig csak a lányok terén vannak gondjaim :S, meg eddig annyi h bizonyos fontos dolgokat túl könnyen veszek - lehet a bika horoszkópom teszi :D. A jövõrõl nem szeretek ábrándozni, mert álmokból nem lehet azt felépíteni ugyanakkor fontosnak tartom h legyenek, mert kell irány ami felé elindulsz, mert az h most eljársz egy héten hétszer bulizni az NEM ÉLET, sose tartottam annak, ezért is járok vívni - önbizalmat ad, büszkeséget, tartást ami a jövõben jól fog jönni és valamilyen szinten kikapcsolódás + bizonyos esetekben tágíthatja a látóköröket. Másrészrõl meg jobb szeretem azt mondani h addig nem megyek át a hídon amíg nem érek oda hozzá, ezért is próbálok a jelenlegi dolgokra koncentrálni, hogy félreértés ne essék ezzel nem azt mondom h nem vagyok elõrelátó, igen is próbálok elõre tervezni pár dologban h a jövõben ne legyen ezekkel már bajom. Hosszútávú, egy életre szóló céljaim nincsenek, csak rövid távúak amiket egy belátható idõn belül képes vagyok teljesíteni. Én ezt gondolom a dologról így 18 felé haladva.

Prézli
Tanári gárda amit a mi osztályunk kifogott nagyon jó (igazából olyan igazi rettegett, vagy nagyon durva tanár nincs is az iskolában)
Ami még szóba jöhet az a Nagy Lajos, ami viszont vallásos, vagy a Leõwey, amit meg el akarnak költöztetni, meg a legenda szerint ott mindenki füvezik <#vigyor3>
Te amúgy hányas busszal mész? (mert nem visz olyan sok oda)

Máté: Köszönöm, abban bízom hogy képes leszek fenntartani az életkörülményeket, és jófej lesz velem a sors.

Nem hiszem.21 éves vagyok egyetemre járok de nem sokat érõ szakkal bár végülis mindegy mert megélhetésem már biztosított.Ami aggaszt valójában az egészségem,magas vérnyomás alakult ki nálam mondhatom rohadtul örülök neki..Meg ezenkivül olyan "unalmas" ez a egész élet,nem látok magamelõtt egy célt amit elakarnék érni..És igen nekem sincs nagy ismerettségi köröm mondjuk öszintén szólva nem is érdekel,épp elég gond a jelenlegi kapcsolatokat fenntartani.Egészében véve is olyan magamnak való vagyok,leszámítva pár dolgot.Szóval a kérdés vajon mi jöhet még?Javul-e vagy majd romlik a helyzet...meglátjuk....

jah,és végülis eddig mindig volt 2-3 oylan ember,akikben bízhattam,és teljes mértékben társasági ember vagyok,lányok terén végülis nem vagyok egy Casanova(végülis nem fizikailag van velem baj,hanem inkább belsõ),nem vagyok bulizós,utálom a tuctucot,inkább a nházibulikat szeretem,ahol mindenkit ismerek! alapból én nyugis,rendezett,biztonságos életet szeretnék élni,amit most szeretnék megalapozni!! általánost elkúrtam,bukdácsoltam,bunyó,satöbbi...de bekerültem a középbe,megkomolyodtam,többet tanulok,és mostmár ugye melózok is rész munkaidõbe szakácsként! de ez az "élet bejött-e" is két értelmû: anyagilag?nem,vagy talán az éeletem napjai boldogan,nyugisan telnek? IGEN és ez nekem többet ér a pénznél!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

desigo
linket a zenédhez...
WuFraZselic
eddig úgy-ahogy. 19 éves vagyok, mixerkedem (ami heti 2-3 alkalmat jelent, és igen jó pénzt + jattot :D), zenélek/zenét készítek, azt tanulom amit 5-6 éve terveztem, jövõre diploma után pedig kapcsolatoknak hála nagyon jó helye(ke)n tudok elhelyezkedni. emellett hamarosan megvehetem SAJÁT pénzembõl az álomautóm ('kinek a pap...' -> Subaru impreza wrx sti). de erre igazán 7-8 év múlva tudok válaszolni, ha esetlegesen egy jól menõ éttermet / szállodát igazgatok :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

desigo
járom az országot és fûtést szerelgetek xD
MÉG nem,de ha 2 év múlva kezemben lesz a német középfok+érettségi+némi pénz,és nem itt fogom csinálni a rizibizit nyiregyen,hanem egy osztrák kis vendéglõben,akkor azt mondom BEJÖTT :) nekem ez az életcélom :) nem hilton-ban mesterséf,dzsémi olivér utód....mivel a szakmám abszolút a hobbim is,ezért végülis nem panaszkodom,csak ugye még 18 múltam csak...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Máté94
De tudlak irigyelni ilyenkor,fõleg az angol és az autózásért:D
Na de ez van.Még nem jött el az én idõm:D
További sok sikert!
angelslie
Babits az egyik legjobb suli a városban?:) Bár jó lehet, hogy így van... csak furcsálltam mivel reggelente szoktam hallani a buszon az odajáróktól hogy szerintük nem valami nagy szám suli..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

morcosqtya
ha az élet (eddig) nem is, de a fórum bejött neked.. :-DDD
Nagy az érdeklõdés..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

hali
szép zsidó neved van.

www.napisajto.hu

hivatásos troll
Csero90
Hy

20 évesen enyhén homályos jövõvel,nagyon szerencsés anyagi helyzetben(szerencsés means tényleg a szerencse révén szereztünk anyagi biztonságot), jó képességekkel(ám határtalan lustasággal), elõnyös külsõvel(némi konditerem és egy kevés nagyképûség segítségével mondom ezt), nem kevés bonyodalom árán de az álmaim Nõjével(szó szerint)...az élet egyszerûen mindent szép fokozatosan az ölembe ejt, apróságokat és nagyon fontos dolgokat egyaránt. Pont úgy h ne szálljak el nagyon, de mindent megszerzek/kapok amit csak kívánhatok...egy picit rondít a képbe a szüleim romló kapcsolata, de összeségében azért mondhatom teljes nyugalommal h Bejött az Élet!

kastil
Ja, kisiskolás

Prézli
Eddig kiadta

16 éves vagyok, gimnáziumba járok, elsõ évesen letettem a középfokú nyelvvizsgát és sulitól 12000ft-t kaptam angol versenyekért (második legnagyobb pénzösszeg amit kapni lehetett)
Panelban élek, de mindenem megvan. Város egyik legjobb iskolájába elsõ helyen vettek fel. Idõszakosan segítek egy rally csapatban mint szerelõ (legutóbbi rallyn felborult a kocsi úgyhogy szünet van) és egy évig átjártam egyik szomszédos szakközépbe egy Wartburg 313-as építésében segíteni (ennek nagyon csúnya vége lett, iskolavezetõség nem szívlelte a szakkört, így nincs többé)

Jogsim nincs, de kaptam nyár elején egy BMW E30 320i-t (nem kisujjból, 6 éve spóroltam rá) Ezen szép élet egyetlen területe ami kevésbé megy az a barátnõ téma (durva belegondolni hogy elõbb lett kocsim mint barátnõm... sõt az még ugye nincs is), de ez mind annak következménye hogy kegyetlenül megfontolt és óvatos ember vagyok tele gátlásokkal.

kastil
kurvára de nem jött még be. mondjuk örök elégedetlen vagyok

pxxl
mi a foglakozásod?

All hail the double x!

Doddy a düdõ
/me irigy <#bohoc>

desigo
be

mindenem megvan amit csak kívánhattam volna
bnõm 11 éve ugyanaz
munkahelyem 8 éve ugyanaz (elsõ hirdetésre amire jelentkeztem fel is vettek)
ingyen céges autó,céges telefon,kötetlen munkaidõ
saját lakás benne minden új...

eddig minden hibátlan
kopp kopp
Skynet723
"sírva vigad a magyar..."

bertino
jött a túrót, néha egy nagy rakás sz@r az egész.
persze valakinek sokkal rosszabb.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Csirke4
Olvass csak Candide-ot. :)
Megtudod miért. :D
byzhouse
"Ki mondta nektek, hogy nem szép az élet,
szép ez az élet ha sikerül túlélned" by: Antifaces

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Én is azt mondom hogy korai még errõl nyilatkoznom, majd úgy 25-30 év múlva már ki lehet jelenteni majdnem teljes biztonsággal. Egyébként eddig nem, nagyon nem. Hogy miért? Tengernyi okot fel lehet sorolni, csak néhány közuluk: mások részérõl irigység, árulás, bizalmatlanság. Részemrõl a múltban naivitás, "csõlátás", johiszemûség. A világ részérõl idegenkedés, most meg ugye válság.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

SötétBarom
Örülj neki, hogy mi a balkán OC-jáben élünk <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Máté94
Sok sikert!
solo
Hát, igen is meg nem is.
99-ig elég tré volt faterom is velünk volt, volt hogy 3-4 évesen ok nélkül akkorát kaptam, hogy szó szerint beszaltóztam a sarokba..de még voltak érdekes dolgok.
De 99 óta igen jól megy.Most így 16 évesen eddig mindent elértem amit szerettem volna, jó suliba járok, azt csinálom ott amit szeretek(12-3 évesen már tudtam, hogy autótervezõ, vagy szakács akarok lenni.Hát, igen, nem a legközelebbi témák, de van ilyen:]), jó barátaim vannak stb.Bár, elég visszahúzódó ember vagyok ismeretlen társaságba, de ha megismernek akkor áltban mindenkinek jó barátja vagyok.
Vettem a fáradtságot eddig legalább annyit tanulni, hogy ne bukjak meg szóval..eddig bejött:]
Jól élek, hála mutteromnak, szóval, ezt naggyon megköszönöm neki.Egyedül szerintem többet teljesít, mint bozonyos családok összesen.nevelésben nincs probléma, ha baj van leülünk megdumáljuk.De szerencsére nem szokott lenni.

Most így hirtelen ennyi:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

NEOreg3
ok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

maffioso
életkor 14 alatt?lol?:D
én lassan 18 évesen egyelõre még nincs mirõl nyilatkoznom, szeretném ha bejönne, meglátjuk mi marad

\"If in doubt, flat out!\"

oliwwer
Jobb itt sírni egy fórumon, ugye? ahelyett hogy tennél ellene.. sebaj. magaddal baszol ki.
NEOreg3
csak

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

oliwwer
Te mindig ilyen pozitív vagy? Miért nem próbálsz változtatni a helyzeten?
Egyre lehangolóbb a topik <#szomoru1>

NEOreg3
nem. sorra baszok el mindent.

amire azt hiszem, hogy sikerülne, azt elbaszom, amire azt hiszem, hogy nem, abba bele sem kezdek (természetesen az utóbbiból SOKKAL több van)

schizoid+borderline személyiségzavarom van (nem hivatalosan csak rengeteg felsorolt tünet megegyezik), tehát ismerkedés nehezen megy és nem is nagyon izgat

tanulásra talán alkalmas lennék, de kurvalusta vagyok és lehet, hogy egyetemen szar szakra jelentkeztem

nincsenek céljaim, nem is keresem õket

egy új animén, vagy játékszoftveren kívül nem nagyon van olyan dolog, ami felkeltené az érdeklõdésem

valami milliárdos fiának kellett volna születnem, mert az életre én alkalmatlan vagyok

Boborján, 20 éves

+1
Én is úgy voltam vele h nem jött be, de aztán elkezdtem azt nézni ami van, és mindjárt más lett, és még amúgy is csak 21 vok.
Amúgy ez így hülyén hangzik tényleg, de egy idõ után rájön az ember hogy pontosan hogy is kell csinálni. Úgyis mindig vágyik valamire az ember szóval ha van olyan, hogy azt mondja h hû de bejött, az is csak átmeneti, aztán ráun és még többet/mást akar aztán vagy eléri vagy nem.

Mennyivel jobb úgy kérdezni a dolgot, hogy, kibaszott nagy szarban vagy?
Szerintem sokkal jobb érzés, hogy azt lehet mondani, hogy nem.
Volt valami Buddha nevû valaki is aki ilyesmirõl beszélt.. :)
Tinman
Nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ezt újra idézem a #10-es hozzászólásból, mert szerintem annyira jó:

"és nem arra mentem amerre "kellett" volna..
kellett volna? van ilyen?
szerintem nincs.

Ha rám hallgatsz akkor azt értékeled minden helyzetben amid van, és nem arra sóvárogsz ami másnak van.. vagy ami még lehetne.. (ezzel nem azt mondom, hogy ne legyenek ambícióid!)

Easy, Positive thinking..

Avanti Roma!

Narxis
:D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
jah

angelslie
Hmmm, ellehet húzni

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Hmmm, EMO-szakkör?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

autoszimulator
hát én party élet nélkül is délben kelek... mikor elõadás van, és valami csoda folytán nem alszom át, akkor látom csak, bazdmeg milyen hosszú tud lenni egy nap! :D

.: mobilize.hu :.

SötétBarom
Ilyen hánytatott meg elõször és utoljára még vagy 15 éve :DSA:D?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

21 éves vagyok de azt hiszem, nagyon melléfogtam eddig kb mindenben amit tettem.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

vizes
Scorpio 2.0 DOHC

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Narxis
én is

byzhouse
meghalhatnék

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

bakvarnyu
elég optimista vagy "harmada" 33 évesen :)