bejött az Élet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami még szóba jöhet az a Nagy Lajos, ami viszont vallásos, vagy a Leõwey, amit meg el akarnak költöztetni, meg a legenda szerint ott mindenki füvezik <#vigyor3>#vigyor3>
Te amúgy hányas busszal mész? (mert nem visz olyan sok oda)
Máté: Köszönöm, abban bízom hogy képes leszek fenntartani az életkörülményeket, és jófej lesz velem a sors.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Na de ez van.Még nem jött el az én idõm:D
További sok sikert!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Nagy az érdeklõdés..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
20 évesen enyhén homályos jövõvel,nagyon szerencsés anyagi helyzetben(szerencsés means tényleg a szerencse révén szereztünk anyagi biztonságot), jó képességekkel(ám határtalan lustasággal), elõnyös külsõvel(némi konditerem és egy kevés nagyképûség segítségével mondom ezt), nem kevés bonyodalom árán de az álmaim Nõjével(szó szerint)...az élet egyszerûen mindent szép fokozatosan az ölembe ejt, apróságokat és nagyon fontos dolgokat egyaránt. Pont úgy h ne szálljak el nagyon, de mindent megszerzek/kapok amit csak kívánhatok...egy picit rondít a képbe a szüleim romló kapcsolata, de összeségében azért mondhatom teljes nyugalommal h Bejött az Élet!
16 éves vagyok, gimnáziumba járok, elsõ évesen letettem a középfokú nyelvvizsgát és sulitól 12000ft-t kaptam angol versenyekért (második legnagyobb pénzösszeg amit kapni lehetett)
Panelban élek, de mindenem megvan. Város egyik legjobb iskolájába elsõ helyen vettek fel. Idõszakosan segítek egy rally csapatban mint szerelõ (legutóbbi rallyn felborult a kocsi úgyhogy szünet van) és egy évig átjártam egyik szomszédos szakközépbe egy Wartburg 313-as építésében segíteni (ennek nagyon csúnya vége lett, iskolavezetõség nem szívlelte a szakkört, így nincs többé)
Jogsim nincs, de kaptam nyár elején egy BMW E30 320i-t (nem kisujjból, 6 éve spóroltam rá) Ezen szép élet egyetlen területe ami kevésbé megy az a barátnõ téma (durva belegondolni hogy elõbb lett kocsim mint barátnõm... sõt az még ugye nincs is), de ez mind annak következménye hogy kegyetlenül megfontolt és óvatos ember vagyok tele gátlásokkal.
mindenem megvan amit csak kívánhattam volna
bnõm 11 éve ugyanaz
munkahelyem 8 éve ugyanaz (elsõ hirdetésre amire jelentkeztem fel is vettek)
ingyen céges autó,céges telefon,kötetlen munkaidõ
saját lakás benne minden új...
eddig minden hibátlan
kopp kopp
persze valakinek sokkal rosszabb.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szép ez az élet ha sikerül túlélned" by: Antifaces
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
99-ig elég tré volt faterom is velünk volt, volt hogy 3-4 évesen ok nélkül akkorát kaptam, hogy szó szerint beszaltóztam a sarokba..de még voltak érdekes dolgok.
De 99 óta igen jól megy.Most így 16 évesen eddig mindent elértem amit szerettem volna, jó suliba járok, azt csinálom ott amit szeretek(12-3 évesen már tudtam, hogy autótervezõ, vagy szakács akarok lenni.Hát, igen, nem a legközelebbi témák, de van ilyen:]), jó barátaim vannak stb.Bár, elég visszahúzódó ember vagyok ismeretlen társaságba, de ha megismernek akkor áltban mindenkinek jó barátja vagyok.
Vettem a fáradtságot eddig legalább annyit tanulni, hogy ne bukjak meg szóval..eddig bejött:]
Jól élek, hála mutteromnak, szóval, ezt naggyon megköszönöm neki.Egyedül szerintem többet teljesít, mint bozonyos családok összesen.nevelésben nincs probléma, ha baj van leülünk megdumáljuk.De szerencsére nem szokott lenni.
Most így hirtelen ennyi:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
én lassan 18 évesen egyelõre még nincs mirõl nyilatkoznom, szeretném ha bejönne, meglátjuk mi marad
\"If in doubt, flat out!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
amire azt hiszem, hogy sikerülne, azt elbaszom, amire azt hiszem, hogy nem, abba bele sem kezdek (természetesen az utóbbiból SOKKAL több van)
schizoid+borderline személyiségzavarom van (nem hivatalosan csak rengeteg felsorolt tünet megegyezik), tehát ismerkedés nehezen megy és nem is nagyon izgat
tanulásra talán alkalmas lennék, de kurvalusta vagyok és lehet, hogy egyetemen szar szakra jelentkeztem
nincsenek céljaim, nem is keresem õket
egy új animén, vagy játékszoftveren kívül nem nagyon van olyan dolog, ami felkeltené az érdeklõdésem
valami milliárdos fiának kellett volna születnem, mert az életre én alkalmatlan vagyok
Én is úgy voltam vele h nem jött be, de aztán elkezdtem azt nézni ami van, és mindjárt más lett, és még amúgy is csak 21 vok.
Amúgy ez így hülyén hangzik tényleg, de egy idõ után rájön az ember hogy pontosan hogy is kell csinálni. Úgyis mindig vágyik valamire az ember szóval ha van olyan, hogy azt mondja h hû de bejött, az is csak átmeneti, aztán ráun és még többet/mást akar aztán vagy eléri vagy nem.
Mennyivel jobb úgy kérdezni a dolgot, hogy, kibaszott nagy szarban vagy?
Szerintem sokkal jobb érzés, hogy azt lehet mondani, hogy nem.
Volt valami Buddha nevû valaki is aki ilyesmirõl beszélt.. :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"és nem arra mentem amerre "kellett" volna..
kellett volna? van ilyen?
szerintem nincs.
Ha rám hallgatsz akkor azt értékeled minden helyzetben amid van, és nem arra sóvárogsz ami másnak van.. vagy ami még lehetne.. (ezzel nem azt mondom, hogy ne legyenek ambícióid!)
Easy, Positive thinking..
Avanti Roma!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
.: mobilize.hu :.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯