bejött az Élet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már rég megkellet volna dögölnöm.
http://www.tenke.hu
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
De am szar az élet :D
asd
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
én pl sokat veszekdtem bnõmmel az autókázás miatt, imádtam, és õt is. egyiket sem tudtam letenni. aztán úgy alakult, hogy összetörtem a verdát. elvesztettem az autómat, otthagytam a haverjaimat, felköltöztem bnõmhoz 2 éve, és most szüületett meg a fiúnk 1 hete. szval egyik oldalról vesztettem nagyot, a másik oldalról nyertem egy nagyot. ki tudja mi lesz ezután. egyenlõre nincs olyan hogy bejött, vagy nem jött be. majd 80 évesen kérdezd meg újra. :)
All hail the double x!
Barátom haverja mindig részegen ezt kérdezgeti mindenkitõl szó szerint. De úgy többszõr is egymás után. Eszméletlen egy ürge. :)
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Am, ha nem kene minden nap meg szombaton is 6kor kelni es melozni... meg anyagi kerezt is lenne ra, akkor siman benne lennek :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De legalább annyi pozítívum van ebben, hogy a korombelieknél sokkal tisztábban átlátom a dolgokat, mert muszáj hogy valamit is eltudjak érni még IDÖBEN.
De annyinak örülök, hogy 15 vagyok és van még idöm, talán majd rendbejön minden. Bár nehéz lesz az út, nagyon is, de már elindultam rajta :)
Addig pedig marad a szenvedés..
En peldaul el nem tudom kepzelni, hogy mi lesz velem 4-5 ev mulva. Lehet, hogy felesegem,elettarsam lesz, de az is lehet, hogy ugyanez a partyhuligan maradok :| Az elso verzionak jobban orulnek. Ahogy ismerem magamat csak akkor fogok felnoni, ha kulon elek sajat haztartasban mindenkitol fuggetlenul es jobban atertekelem, hogy mit, hova, mennyit. Most meg ott tartok, hogy amig van lehetosegem elvezem a dolgot. szorakozok, csajozok es kielem magamat, mert ugyfest ennek egy ev mulva lottek es sokkal tobb felelosseggel, okosabban, megfontoltabban kell elnem az eletem, mint most. Alapjaraton optmimista vagyok csak egy dolog tesz be a nagy optimizmusomnak: Az amit latok magam korul... Mindenki szenved az anyagiak miatt es nem tudnak megelni normalisan, szoval meg vagyok gyozodve rola, hogy, ha be fog jonni az elet az nem Magyarorszagon lesz. Sajnos.
Lerázzák magukról a döntés súlyos terhét.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Van néhány igen jó barátom, akikkel mindent meg tudok beszélni, és jobban ismerjük egymást mint a saját családunk. Vannak terveim, utazás, külföldi munka, elég sokminden. Pozitívan tekintek a jövõre.
Viszont nincs nagy ismerettségi köröm, nehezen ismerkedem, kényelmetlenül érzem magam olyan emberekkel, akiket nem ismerek teljesen. Kicsit úgy érzem, hogy elpazaroltam az egyetemi éveimet, amelyeknek az életem legbulizósabb, legvadabb éveinek kéne lennie. Nem csináltam igazából semmit, csak otthon ültem. És akkor ne is beszéljük a csajokról. Ami a legjobban hiányzik, egy normális barátnõ, és ez eléggé rányomja a bélyegét a mindennapjaimra.
Igaz en azert hiszek abban hogy letezik valami nalunk nagyobb hatalom ami igazgatja az eletunket.Talan ez,talan az optimizmusom volt a kulcs.Sok nyomorusagos sorsu gazdag embert lattam,es elhataroztam hogy az en ertekrendem mas lesz.Vegulis sikerult,egyaltalan nem vagyok elegedetlen vagy boldogtalan,igaz hogy nem lesz sosem palotam es nem Hawaii-n toltom a nyarakat.Nem csak anyagi gazdagsag van,es nekem igy pont jo.
Ez aztán az önkritika!
38 éves vagyok. A lakást amiben lakom örököltem. Nem élek a híd alatt.
Van egy 20 éves fordom. Barátnõmtõl hét év együttélés után szétköltöztem, és most jól érzem magam, azt csinálok amit akarok.
Van munkahelyem. Számláimat tudom fizetni.
És igen, én is sutyerák voltam. Szakmunkásképzõben kezdtem, azóta összeszedtem még három szakmát.
Aztán tavaly gondoltam egyet és beiratkoztam egy gimnáziumba is.
Most élvezem a sulibajárást, (tele van a suli csinos lányokkal) és nem bukdácsolok egyes-kettes eredménnyel.
Összegezve: Minden így van rendben. Lehetne jobb is, de nem panaszkohatok, tulajdonképpen rendben mennek a dolgok.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"