619
RIP SlágerRádió
-
#139 Miről okoska? Arról, hogy a Sláger vezérigazgatója 2004es MSZP EP listán indult? Vagy miről?
"Az alkotmánybíróság miatt lett idén mégis tender kiírás. Az alkotmánybíróság != a kormány, főleg mert elég sok jobb oldali befolyás van benne.
AHOGY AZ ORTTBEN IS."
Az, hogy pár marha még szavazni sem képes a pénzért, az őket minősíti. Erről ennyit, sf! -
#138 A kár szó nem kifejezés! Másik frekvenciára amúgy nem tudnak átmenni a politikai döntés után? Amúgy az a vicc, hogy nem reális pályázatokat fogadtak el, de ez majd csak később derül ki, és addig nem lesz Sláger meg Danubius és nem tudunk mit hallgatni, mivel ez a két normális adó van egyedül! -
#137 Mondjuk én a Danubiust hallgattam, de az is megszűnik. Kár értük :( Nagy kár. -
n3whous3 #136 hm az még nem annyira, rádió 1-en vannak "fasza" álnevetések meg poénok :-| -
jefferson83 #135 Azt felejtitek el, hogy nem csak belőletek áll a világ. Félmillió ember szívesen hallgatta és hallgatná tovább a sláger rádiót, danubbal együtt meg jóval több emberről van szó. Továbbá senki nem lehet olyan hülye, hogy non-stop egy rádióadót hallgasson. -
#134 Én mondtam! :)
De haggyuk már a hülyeséget!
Mindkettő magas lovon volt egyébként ... És egyik sem tudott megújulni
Persze tudom,hogy nem ez húzódik a döntések hátterében! Amikor mentem valahová autóval rá voltam valamilyen szinten utalva,hogy hallgassam.
De a Slágerben a délelőtti műsorban lévő eröltetett nevetések , fapoénok .. botrányosan xarok voltak. -
n3whous3 #133 Én kb minden stílust hallgatok és utálom a monotóniát, talán valami 5-6 éves kisgyerek vagy? Azok vannak el azzal, hogy fél óráig ismétlik a kedvenc mozdulataikat, stb. Nem értelek titeket, valaki említette is:
kb egy lemezre ráférne mp3-ban az egész adó zenefelhozatala :C Most komolyan azokat a zenéket én mind szerettem és MEGUTÁLTATTA VELEM a Sláger, mert állandóan az ment. -
#132 Kár lenne érte...
A Slágert és a Pont FM-et hallgattam, utóbbi már megszűnt, remélem ez nem fog...
Aki szerint elég interneten is a rádió, az még biztos nem ült autóban...
Az is igaz, hogy főképp régebbi Zenéket adtak, de azok szinte mind ZENÉK, Slágerek...
Igaz nincs annyi újdonság, de ez nem is csoda mert az új zenék jelentős része egy forintot sem ér...
Persze ízlések és pofonok... -
#131 Ahelyett, hogy fikázol menjél és hallgasd a fasza kis tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc-tüc zenédet. -
n3whous3 #130 igen és te tudod mit jelent az, hogy minden nap (igaz nem ismételnek egy napon belül) meg kell ilyen kibaszott fosokat hallgatni, hogy
cserháti, queen, első emelet, a final countdown... stb
Ja a fosok alatt meg azt értem, hogy van nekik 3-4 számuk, amiket játszanak, mást nem tőlök. -
#129 Bárcsak ne szólalnál meg....
"Ezután 10/12-ed arányban szavaztak a két legtöbb pontot kapó rádió pályázatárnak elfogadásáról, a szabad demokrata delegált, Tímár János nem vett részt a döntésben. A nyertes rádiók pályázatát az MSZP, a Fidesz és a KDNP delegáltjai támogatták. Maga Majtényi László az első körben nem szavazhatott, de nem is várta meg, lesz-e második forduló, távozott az ülésről."
Tájékozódj mielőtt hülyeséget beszélsz! -
#128 Az egyiken a magyar népköztársaság nagyasszonyának mulatósai fognak szólni egész nap, a másikon meg az indián táncot lehet majd naponta 100x meghallgatni.
Belebukni meg törvényesen - ha nem kapnak tovább elég nagy hátszelet - bele fognak mert olyan irracionálisan magas nyereséget adtak meg. -
#127 A rádióadók mindig jönnek-mennek. Ez van akinek fájdalom, van akinek közömbös. A hallgatókat sajnálom, illetve megértem, a Sláger rádiót,mint tisztán pénzügyi vállalkozást meg nem tudom sajnálni. Miért kell mminden kérdésből politikát csinálni? Persze végülis bármiből lehet, ha fel akarjuk kavarni a szart vagy feltűnést akarunk kreálni. A sláger és a danubius is megindulások óta fokozatosan és egyre jobban elkorcsosult, zeneileg hulladékká váló, idióta műsorokkal és műsorvezetőkkel szétcseszett rádióparódiává lett. Amit a sláger pedig komoly hangon bejelent a hallgatónak, naponta többször megismételve, ami tisztán politikai kérdésként kezeli a pályázati eredményt és feltételezésekre hivatkozik miközben halálra sajnáltatja magát az színtiszta röhej és szánalom. Arról senki sem beszél, hogy pl. a két rádió az eredetileg vállalt 50valahány %-os bevételi "adót" már csak 5% és 9%-os arányban fizette az elmúlt években.....ez nem politikai kérdés, hanem tisztán pénzügyi, emiatt vesztett. az más kérdés, hogy arányaiban valszeg a két új induló töredékét sem fogja kitermelni, de ez már nézőpont kérdése.
a sláger mindig is fennhangon hírdette, mint Mo. legnagyobbja mindenben, hogy őt 3,5millió hallgató hallgatja (muhhahha, de nagyon), dobják össze a hallgatók a lóvét, ha szükségük van arra, hogy legyen Sláger rádió. Amúgy meg tucatnyi jobb rádió van szerencsére,mint az utóbbi években lezüllött Sláger,meg Danubius.Pedig valaha valóban mindkettő benne volt a jó rádiók táborában.
Menjenek közép vagy hosszúhullámra, aztán számolják újra a hallgatottságot. Ebben az országban divat a marketinghalandzsa és a népbutítás, de azért próbáljunk józanul gondolkodni. A rajongóknak részvétem! -
#126 Az ORTTben parlamenti viszonyok alapján dölt el a delegáltak összetétele. A Parlamentben jobboldali többség van? :) Ugye nem ...
Más.
Jön a Klassz és a Neo FM a Danubius és a Sláger helyett
Ilyen névvel, hogy Klassz miért lenne politikai rádió? (A Klassz amúgy az Advenioé.) Akkor melyik lesz a politikai? Bizony, a Neo. Nem tudom mit takar a neo (neokommunisták, neobaloldal, neobolsevik? :)) -
#125 Nemtom mit esztek azon a szartartály rádión, már bocsánat, egyszerűen hányingert keltő a zenei felhozataluk, évek óta ugyanazok a fosok...
az h sláger tudod mit jelent? naponta nem jelenik meg új sztem. -
#124 Így van! -
#123 Radio Plusz Szeged!
Veri mindkettőt ...Danut meg a Slágert is.
http://www.radioplusz.fm -
HUmanHunter #122 az egyik az mszpé a másik a fideszé énis úgy olvastam -
#121 Én is úgy tudtam hogy az egyik politikai lesz a másik zenei. -
#120 http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/33985/
Vagy mégis én tudom jól? :) -
#119 jaaa. Az igen. Én úgy tudtam hogy a másik könnyűzenei adó lesz. Nc. -
Borg #118 Mind a kettő politikai lesz. Az egyik fideszes, a másik mszp-s.
Hogy mi a körítés zene, az meg olyan mindegy.
Ha tényleg így lesz, akkor csak remélni tudom hogy jól belebuknak rövid időn belül. -
#117 Hát igen... -
#116 Jessz én is erre gondolok. ..és akkor már érthető hogy miért pont a slágerét kapta a politikai... -
#115 Szerintem a lefedettség miatt, elméletileg országos. Én amerre jártam, mindenhol volt adás. -
n3whous3 #114 országos sávot nem fognak kapni, mehetnek kistérségekre kuncsorogni sávért, ha nem kapnak, akkor meg nem kapnak, szóval teljesen országosan nem biztos, hogy így maradni tud -
#113 Igen. Ezt én sem igazán értem hogy miért pont a "2 nagy rádió" frekijén kell tolni.. A lefedettség miatt vagy mi a szösz?
Mert az egyik asszem zenei lesz. Jó így kiütöttek 2 nagy konkurenciát. De a politikai?... -
#112 Hallgassatok bele a Rádió Plusz-ba, szerintem teljesen rendben van. :) -
Cat 02 #111 btw más hullámhosszon nem tolhatják ? elvégre csak azt vették el, nem a működési engedélyt, avagy nem ? :D -
#110 Hát nemértem én ezeket... Miért pont ők? A 2 leghallgatottabb talán...
és ahogy Bödőcs Tibi mondta: mi lesz a következő? a kenyér? -
n3whous3 #109 jaja, ez igaz -
n3whous3 #108 meg a környékén, ami elég nagy
+ nem így van, Szegeden pl nem lehet fogni, ha jól tudom -
#107 Na igen, én is csak netről tudom hallgatni. -
#106 a végén szó kimaradt sorry.. Azt akartam írni hogy aztán a végén megint marad.. :)
Amúgy a többi "kisebb" adóban is (többszerivel) bent van valamelyik nagyobb csatorna keze.
Cool = rtlkub stb.
Egy esetleges megszűnés esetén me tudom ilyenkor mi az eljárás. Azok maradnának é :) -
HUmanHunter #105 annyi talán hogy csak a 70-80k+ os városokban elérhető. -
n3whous3 #104 egy fokkal jobb a slágernél, mert ők azért többször frissítenek ugye a zenei felhozatalon, mint a másik -
n3whous3 #103 meg az ATV, meg a Cool, meg a Viasat3, meg a ... -
#102 Amúgy mi a baja mindenkinek a Rádió1-el? Jó, jó sok az ismétlés, de ha már unom hogy pl a Slágerben 100 éves zenéket adnak akkor jó az. :D -
#101 Egyszerű minden: a komcsi-libsik és a zsidesz itt is megosztják a lehetőségeket, mint mindenhol! Csak észre kellene venni .... -
#100 Ha azok megszűnnének nekem csak az m1 maradna. :D Itt mást nem lehet fogni a TV2 az RTL meg az m1-en kívül. xD