Jó eladási mutatókkal startolt a Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet85
Te figy kit akarsz hülyének nézni ?? 600-700 Mhz-en full hd-t nyomatsz igen bitos jól néz ki a pixel war, minek csinálod ezt? Kit akarsz meggyõzni a baromságaidról?(mAGADAT már sikerült, bár tekintve a szinvonalat ez nemvolt nehéz) Azt meg majd mindenki eldönti milyen gépe lesz, és mire fogja használni. Jah ma se hagyd ki az elektrosokk terápiát...

Akit érdekel a téma mélyebben: Windowsfuture.hu <#wink>
Te álomvilágban élsz. Az akkori igények és hardver fejlõdési ütem alapján lõnek be egy operációs rendszert (Természetesen még csak a tervezõasztalon). Látták, hogy 2-3-4 hónap alatt mennyit gyorsultak a hardverek, stb. Akkoriban volt a P4 Nortwood Prescott váltás, a gigaherzek hajhászása, bejött az Athlon64, nagyon gyorsultak a CPU-k. Ez nyilván a jövõ operációs rendszerének lett akkor szánva, nem 2004-re, hanem késõbbre terveztek. Megbecsülték, hogy kb. mennyire fognak fejlõdni a hardver elemek és tévedtek. Akkoriban jött be az Athlon64 X2 4800+ hatszámjegyû összegért, de csak 2400 MHz-en. Nyilván nem erre számítottak a Microsoftnál. Nincs itt semmi összeesküvés elmélet.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

Mert egy ekkora cég, aminek ekkora tartaléka van a fejlesztésekhez, nem fogja elkövetni azt a hibát, hogy véletlenül elszúrjon egy op. rendszer-fejlesztést.

Egyszerûen egy ilyen rendszer megtervezése túlzottan aprólékos munkát igényel ahhoz, hogy a végeredmény ne tükrözze az alapkoncepciót.

Én egy tized akkora cégnél dolgozom szoftverfejlesztõk között, mint az M$, de már itt is akkora háttérdokumentáció, annyi egyeztetés, annyi specifikáció, annyi pilot, annyi bugfix van hogy te azt elképzelni sem tudod.
Te el is olvastad a hozzászólásomat, vagy csak az elsõ harmadig jutottál el?
Szerinted én azt írtam, hogy minden második M$ termék a jó???

Ejj, nagyon nem figyeltél.

A Vista jó OS lett? Ne ne nevettessél, mert mindjárt ebédelek, és ha sokat röhögök el fog menni az étvágyam😊)

Megkérdezhetem te hol dolgozol, hogy ennyire tisztában vagy egy szoftverfejlestés menetével komolyabb szinten?
Értem. Akkor a Win ME-t is direkt szúrták el. Sõt, most jött ki a Windows Phone, ha sikeres lesz, király, ha nem, akkor direkt baszták el, hogy majd a következõ jó legyen. És így tovább. Tényleg nem élsz álomvilágban...

Ja és a Vista egy jó OS lett SP1-el (pontosabban már elõtte is sokat fejlõdött). Ugye mivel 6-7 GHzes gépekre tervezték, gyorsan le kellett cserélni mindent, mivel a párhuzamosítás lett a megoldás a fejlõdésre. De a Vista olyan biztonságos, amilyen az XP sohasem lesz, tegyél alá bármilyen csipi-csupi biztonsági csomagokat.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

opeca, nem sokkal hihetõbb verzió, hogy a Microsoft tényleg elszúrta a Vistát - szándékán kívül, hülye döntésekkel -, és most kijavítják? Miért kell szándékosságot feltételezni? Ja, mert divat a paranoia... mindenki gonosz, aki él...
Miért,mit gondolsz? Hogy egy ekkora szoftverfejlesztõ cég csak úgy ad hoc egy kávészünetbe kitalálja, hogy hm, fejlesszünk Vistát, majd lesz amilyen lesz, szóljatok a karcsinak meg a fercsinek, hogy dobjanak össze valamit?😄DDDDDD

Te ezt komolyan gondolod? Evvel a HSz-el még arrakistort is túlszárnyaltad. Lehet ki kénem menni picit sétálnod.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ez szar marketingfogás, semmi több...
Azért csinálták a Vistát szarra, hogy aztán jobban lehessen csápolni a Windows 7-nek. A Vistát is meg tudták volna így csinálni, csak marketing és support szempontból sokkal elõnyösebb volt egy pár évig hagyni ezt a fos Vistát.

Ha a Vista is kb ilyenre sikerült volna, akkor kéne nekik egy komoly szupport csapat, így meg ugyan el lett adva, de szépen visszacurokkolhat a poros raktárba, és jön a megváltó, a Windows 7, ami valszeg már az XP-t is ki fogja utni pár éven belül, és lehet megint egy fõ-támogatott op. rendszer.
Plusz még azért is jól jár az M$, mert így még jóformán döngetheti is a mellét, hogy húú de ki vannak tõlünk ájulva az emberek.

Ja és szépen mindenki el is felejti, hogy a Vista-val kb. rászedték a vásárlókat, mert egy bughalmaz szart sóztak el.

És a mi a lényeg? Az M$ a hõs, és a Windows 7 az ifjú titán.
Kivételesen igaza van. DXVA-val 1-2 % a processzorterhelés, simán lehet még 500MHz-es Celeronnal is Full HD filmet nézni DXVA kompatibilis driver és lejátszó illetve OS alatt.

A windows 7 gyorsabban nyitja meg az ablakokat még egy 2 gigaherz-es gépen is.

Te nagyon el vagy tévedve. Olyan lassan jött be a rendszer ablak, hogy az már szánalmas. Tudom, hogy ennyit tud egy 6-800 MHz-es gép, ne érts félre, de nõj fel szerintem.

Bocsánat. Te nem fogsz, de sokan vesznek új gépet a játékok miatt. Azt a 800MHz-en HD film témát még egy HD VGA mellett sem hiszem el. Mivel a mai tömörítések miatt egy avi-nak is minimum 1 GHz kell, de inkább több. (Igen, a mai avi konténerformátum nem az, ami régen, mivel fejlõdik az mpeg4 tömörítés is, a hang ha jól tudom változatlan).

kakateve
600-800 Mhz-en HD tartalmat futtatni?? Igaz, nekem 1080p-s 2,4 Ghz-en, 1 giga rammal XP-n (!) szaggat, de biztos vagyok benne, hogy egy fos 600-800 Mhz-en futna, mint az álom! Ehh, idióta... <#wilting>

És persze, persze. A játékosok megelégednek a 2001-2003-as játékokkal. Majd Sims 3 helyett nyomják a Sims 1-et, meg majd a Tomb Raider 1-el szarakodnak a legújabb epizód helyett... eh, de idióta valaki. <#eplus2>

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

TiMoN
Minek nyomatod a Win7 fikázást? Semmi értelme,akkoris sikeres lesz.
" A Windows 7-re 1,47 milliárd dollár értékû elõrendelés érkezett."

-TiMoN-

Arrakistor, nem tudom, miért erõlteted magad, amikor mindenki tudja az SG fórumain, hogy hazudsz. Mindenki, még azok is, akik esetenként egyetértenek veled. Tisztességtelen, hazug, és ráadásul pszichiátriai értelemben beteg ember módjára viselkedsz. A mániáid - a trójai Windows meg a globálcionizmus - még semmi mást nem nyertek számodra, mint kiröhögést.
Hát ha többszálúságot nézzük ,akkor van benne valami, amit írsz. Mármint hogy XP-n szaggatott, míg Win7-en nem. Ez simán reális tapasztalat. Csak ezt a Vista is tudta.

Aki ilyeneket ír, hogy az XP-hez képest semmi forradalmi, az bele is nézett a motorháztetõ alá? Persze akinél a Vista kimaradt (meg akik feltették, azoknak a nagy része idióta), nem tudhatja.

De azért ilyen baromságokat nem kéne lírni ,hogy semmi extra. Meg minek annyi memória. Minek basszus, talán hogy a többszálúság, illetve az optimizált memóriahasználat meglegyen, ne úgy, mint az XP-ben.

Ráadásul a védett folyamatoknak köszönthetõen Vista és Win7 gép felett nem leeht teljesen átvenni a hatalmat. Nem úgy, mint a Linux, Mac, XP gépeknél. Ráadásul fagyni sem úgy fagy, maximum csak folyamat (na jó, driverrel kiakasztható nagyon ritkán). És míg az XP-nél 30 folyamat indul el, Win7-nél 45, míg vistánál 58. Ezért a nagyobb memóriahasználat (be kell szarni, XP ~300MB, Win7 ~400MB, míg Vista ~500Mb - utóbbinál SP1-et feltételez). Ja és ha 512 MB memória van a gépben, a Win7 csak 250MB-ot foglal le a memóriából. Erre egyelõre csak a Win7 képes.

Óó az jut eszembe mikor anno bejött a VISTA. Az egyik cég ahol rendszergizdáskodtam nagy lelkesen kitalálta az új gépekre már csak VISTÁT vesz. Persze én is támogattam, hogy ez jó. Mert biztonságosabb gyorsabb jobb. Akkor vettem be utoljára az MS marketing szövegét. A cég VISTÁS gépeivel azóta is csak a szopás van. A legidegesítõbb, hogy a sambán megosztott nyomtatókat néha elfelejti látni. Olyankor újra kell telepíteni a nyomtatót a VISTÁN. De ezen kívül is van még egy rahedli baja. UTÁLOM! Na most megint jön a reklám szöveg meg az elégedett USER tömkelege a fizetett MS huszárok. ÉN azomban és azok a cégek ahol rendszergizdáskodom 1 - 2 évet biztosan várunk a váltással. Már ahol lesz váltás, mert sok helyen teljesen elégséges szolgáltatást nyújt az XP.

HD video 6-800 MGhertzes, 6600GT-és gépen, kb felejtsd el kategória.
Flang3r

Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]

Flang3r
jobban is fut, egy asus eee pc -n 900 megahercen az ubuntu netbook remixre virtualboxba telepített XP-m fél giga virtualRAMban lealázza sebességben a te 4 gigaherces dualcore-os 2 giga ramos gépedre telepített winFOS 7est ... <#mf1>
fõleg ha olyan okosan telepítetted ahogy a hozzászólásodból is trükközõdik <#eplus2>

Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]

Flang3r
tojok a legújabb játékokra, de HD felbontású video-t mutatok neked 600-800 megaherces procin is, egy jobb videokártyával (pl. NVIDIA GeForceMX 6600, 128 MB VRAM) játékok pedig vannak , gigaherc környékére is, Half Life 2 , Jedi Academy stb... bõven sok az átlag júzerek többségének, nem fognak 100 ezerért új gépet vásárolni néhány szaros directx 10-es effekt meg a win7 kínlódása miatt

Lazarus
A Vista nem jött be, a kezdeti bugok elvették tõle a kedvem. A hetesrõl sok jót hallottam, kipróbáltam és úgy maradt. Van benne 1-2 dolog amit hiányoltam xp-bõl, persze xp-t is fel lehet tuningolni 1000+1 programmal hogy tudja azt amit a win7, de itt alapból minden benne van. Egyetlen dolog zavar csak, a tengeri malacos szoftver hamisítás áldozatos mizéria, a rák egye ki a szívét aki belerakta ezt a retkes malwaret.
Balumann
Ebben az a jó, hogy senki sem veszi magára, mindenki a másik oldalra rakja rá az inget 😄D

akinek nem inge ne vegye magára.....

de tele van okos barmokkal ez a topic is <#kuss><#nyes><#mf1><#mf2>

Balumann
Hát, nekem nem számít (én hiszek a saját tapasztalataimnak 😄D), de másnak talán akik azon filóznak, hogy kipróbálják-e, segíthet 😊

Én tudom, hogy Neked van igazad, ha ez számít valamit... Viszont egy hibát elkövetsz... Megpróbálod megváltani a világot! Ne tedd! Te tudod, én tudom, sokan tudják, nem kell mindenkinek. Most jön a fikázás, de engem ez nem érdekel, lepereg. Használgassák nyugodtan (az egyébként valóban kiváló) XP-jüket. 😄

[HUN]FaTaL
Hm, evvel lehet probléma, sosem használom ezt a funkciót, így nincsenek tapasztalataim.

http://goo.gl/gd6Zi5

"Érdemes körülnézni, most vannak nagyon olcsó akciók. Én tegnap vettem meg kb. 9000 forintért a Win7 upgrade professionalt teljesen legális forrásból, saját keyt ad, angol egyetemi e-mail kell hozzá."

Angol egyetemi e-mail? Az természetes hogy van 😊 Viccet félretéve, drágállom a Wint. MS saját bevallása szerin vagy 177 millió linenszet akar eladni nem túl hosszú távon. Azért teheti ezt meg, mert nincs konkurenciája. Ez a gond. A Win7-tel kapcsolatban jó oprendszerre számítok, viszont ezt jóval olcsóbban is létre lehetett volna hozni. De hát nincs verseny így hát...

"Használhatóság nagyjából megegyezik egy jobb linux disztribúcióval."

Ez szerintem szakmától függ. Sok helyen a Linuxszla nem elhet mit kezdeni. Sõt, a legtöbb helyen.

"a DX11-ben a DirectCompute durván meg fogja dobni egy csomó alkalmazás lehetõségeit és használhatóságát."

Ez az ami általános feladatok ellátására fogja be a videókártyát? (általános shader-ek segítségével ha jól tudom) Van olyan elgondolás is, hogy ha egyszer több, erõs mag van egy prociban akkor tulajdonképpen videókártyára nincs is szükség, mert egyszerüen be lehet fogni erre a célre az egyik magot és kész. Egyszerübb és olcsóbb lenne. Bár lassabb, mint egy célhardver, de általános használatra bõven elég.
" Ami meggyõzõbb, hogy alapból sokkal kényelmesebbre van konfigurálva mint Vista.
Ezt a kényelmet többszörösen kihangsúlyoznám. Számomra a Win7 könyvtárszerkezete, elrendezése, a hardware konfigurálása sokkal kényelmesebb mint XPn,"

Ezt én is mondani akartam, csak rövidre fogtam😊
Ha Vistán lett feldarabolva egy fájl, akkor win7 alatt nem engedi összeilleszteni. Csak HiJack-kal(vagy mi a neve)
overhypolt/nem overhypolt, számomra lényegtelen. Az oprendszernél lényegesebb, hogy milyen szoftvert tudok rajta futtatni. WinXP és Linux alatt körülményesebb volt a driverjeim installja, sõt, bizonyos dolgokhoz nem volt driver(külsõ hangkártyámba képtelen voltam életet lehelni). Linux alatt a 3D se volt teljesen 100%. A Vistának a felkonfigolása idõbe tellett, ráadásul az aktiválása macerás volt. Most Win7 rc-m van, driverekkel minden OK, sebességre nem érzem lassabbnak mint XPt(bár ha mérnénk, valszeg az lenne). Ami meggyõzõbb, hogy alapból sokkal kényelmesebbre van konfigurálva mint Vista.
Ezt a kényelmet többszörösen kihangsúlyoznám. Számomra a Win7 könyvtárszerkezete, elrendezése, a hardware konfigurálása sokkal kényelmesebb mint XPn, vagy fõképp Linuxon. Tetszenek az új kis segítségek is, bár még egy Maces dockot fel kell installálnom hozzá, és elég hatékonyan tudom használni a rendszert.

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Currently, Microsoft owns about 0.0046% of Apple through a Private Capital Management fund and Apple owns about 0.39% of itself the same way so whether Microsoft ever held any power in the company is questionable at best.

2007.11.23. Vagy van frissebb adatod?

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Balumann
Minden Windowsnál...

Balumann
"Én is elhozhatok olyan tesztet hogy az xp 200x szor lassabb, a win7-nél, úgy hogy xp-nél 40 spyware és 80 beragatt process fut a háttérben leterhelve a gépet..."
Világosan leírtam, hogy 2 és fél éves Win XP tapasztalatról beszélek (kb. 5-8x telepítettem újra ez idõ alatt, alapból vírusírtó, firefox, stb.). Hogy nem értenék hozzá azt azért nem mondanám.
Most fenntvan a Windows XP is a Windows 7 mellett, WinXP -n jelenleg 5-6program van feltelepítve (nod32 4.0, firefox, hamachi, freetrack, teamspeak, stb) és alapvetõ driverek legfrissebbje, de használtam már videószerkesztõt is és még sok mindent friss, még nem belassult XP-n. 5 játékot próbáltam most az xp-n és win7-en is (ArmA, ArmA2, CM Dirt, Prototype, RS Vegas2 ).
Arma, Arma 2 messze jobban fut (az 1-el másfél éve játszok, bizonyos küldetéseket XP-n nem is tudtam játszani az akadástól, Win7-en meg sem röccen), Arma 2 is jobban fut, dehát a 20 helyetti 25 fps is kevés - habár a kisebb misszióknál win7-en jóval 30 fölé is megy), Trine-t win7-en maxon tudom futtatni, XP-n még mediumon is beakadozgatott (csak 3-5 percen belül kifagyott a gépem tõle, de aztán catalyst frissítés megoldotta), CM Dirt az alapból stabil játék nem ugrál az FPS, Win 7-en jóval több effektet tudtam beállítani a 30 fps körüli értékig.

És még1x, bár ahogy látom képtelen vagy megérteni, nem hypeolom, nem hazudok, nem vezetek félre senkit (fõleg úgy, hogy tudom, nem egyedül vagyok ilyen tapasztalatokkal, lásd: #133), saját tapasztalataimat mondtam el amik nemigazán hiszem, hogy tévesek lennének. Nagyonis van ennyivel jobb az oprendszer bizonyos rendszerek esetén (többmagos processzorok, több memória, stb.).

Egyébként mindis kilõttem a felesleges szolgáltatásokat, folyamatokat, futtattam sokszor spyware tisztítót, registry töredezettségmentesítõt, meg ilyesmiket, de mint mondtam, friss XP-m is volt jópárszor.
A hiba itt te vagy, nem a tapasztalataim 😊

Majd az új gépemre felteszem, de azon is lesz mellette egy rendes, 32 bites xp professional.

És valóban egy kicsit nagyon overhyped ez a win7. <#hawaii>

http://althir.org

[HUN]FaTaL
Total Commanderrel milyen gondjaid vannak? Nekem hibátlanul mûködik.

http://goo.gl/gd6Zi5

Húha, 1GHz prockó? <#szomoru1> Nem sok az egy kicsit arrakis? :S Szerintem amelyik oprencer nem megy fel 286-ra, mind sz*r <#wilting><#help>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Érdemes körülnézni, most vannak nagyon olcsó akciók. Én tegnap vettem meg kb. 9000 forintért a Win7 upgrade professionalt teljesen legális forrásból, saját keyt ad, angol egyetemi e-mail kell hozzá.

http://www.microsoft.com/uk/education/studentoffer/

Kipróbáltam kb. 7 évnyi XP+Linux használat után. Vistát sosem néztem. Nem rossz, de nem is látok az égvilágon semmi forradalmit XP-hez képest. Használhatóság nagyjából megegyezik egy jobb linux disztribúcióval. Viszont a GTK font renderingje továbbra is kenterbe veri ezt is épp úgy, mint az általam ismert összes oprendszert, talán a Mac OS van valahol még a közelben, márpedig nálam a szövegolvasás a számítógéphasználat kétharmada. Játékból ArmA2-t próbáltam, sajnos valamivel lassabb és akad, ahol XP-n nem. De ez persze DX9.

A vételnek elsõsorban az volt az oka, hogy idõvel a MS úgyis csak ezt fogja fejleszteni, muszáj lesz váltani. Ezt már most is látom, az XP64 modern hardveren (i720) már roppant hisztis, fagyások, kékhalál, szoftverhiány. Hónapok óta nem találok egy normális médialejátszót, WinAmp és QCD túlterhelésnél kékhalál.

Lehet szeretni az XP-t, de a MS hosszú távon be fogja fejezni a supportját, és hamarosan egyre több olyan elõnye lesz a Win7-nek, amiért érdemes lesz beszerezni. Pl. úgy tippelem, a DX11-ben a DirectCompute durván meg fogja dobni egy csomó alkalmazás lehetõségeit és használhatóságát.

Pozitív tapasztalatok:
- gyorsabb boot és gyorsabb leállás
- jó beépített keresõ
- jó memória kezelés
- átalakult Start menü és tálca
- gyorsabb, kényelmesebb navigálás a mappák között
- jól néz ki😊
- stabil rendszer játékok alatt is
- az XP-hez mérten villámgyors az egész rendszer(pl a cod4-et kb fele annyi idõ alatt telepíti fel, mint az XP)
- nem fogy el a memória, mint anno az xp-nél

Negatívumok:

- A Far Cry 2 kifagy egy idõ után.

A gépem: E8400 3Ghz, 9800GT 512MB, 3 GBRam, 320GB HDD

Két hónap leforgása alatt egyetlen egyszer sem fagyott ki a Windows, s csupán egyetlen egy programmal voltak gondjaim(Total Commander).
Játékok közül az alábbiakkal teszteltem:
Terminator Salvation, C&C3, BFME2, LEft 4 Dead, CoD4, CoD2, CoD5, Fable (meg még pár játék, ami most nem ugrik be)

Szóval összeségében, mint egyszerû felhasználó, teljesen meg voltam elégedve az új operációs rendszerrel(hozzáteszem, nem az ingyenest, hanem a 7600-ost használtam), két hónap után sem lassult a rendszer(kb 45 mp bekapcsolás után és már látom az asztalt), vírusírtót, tûfalat sem használtam, csak ami be volt építve. A telepítés amúgy kb 30 perc cakkumpakk, minden drivert felismert(nemrég raktam újra a rendszert, csak amiatt, hogy megnézzem mennyi idõt is vett igénybe anno), mindössze a videokártya driverét kellett frissítenem, ami kb 4 perc volt.
kakateve
1 Ghz proci?? XP-vel? Hát ez durva. Na majd akkor, ha a legújabb játékokat és a Full HD (1080p) filmeket futtatsz 1 GHz procival, akkor majd pattoghatsz.

<#banplz>

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

Skynet85
Kéne már a BAN meg némi elektrosokk terápia, létszi menjél vissza és gyársd a linuxban elmulát xp-t amiben linuxot emulálsz amiben megint csak xp-t és linkeld be a teszt erdményeidet miszerint az ucsó xp jobban fut mint natívban... ha gyorsan végzel akkor még ugorj el elektrosokk terápára is thx!

Flang3r
vastagon leszarjuk, pont elég nekünk egy bármilyen 1 gigaherc környéki proci a win xp-vel , vagy valamilyen linuxxal és nem kell se gyökér viszta se ez a kula winFOS 7.

Sanyix
Azt írta, "mindennél" ez azt jelenti, hogy minden létezõ os-nél.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Pedig érdekelhetne, hiszen a hivatalos mérések eredménye mutatja meg, hogy az agymenésed nem igaz(vagyis nem valószínû hogy te egy másik wint kaptál mint a többiek...), hogy alaptalanul mondogatsz eredményeket. Én is elhozhatok olyan tesztet hogy az xp 200x szor lassabb, a win7-nél, úgy hogy xp-nél 40 spyware és 80 beragatt process fut a háttérben leterhelve a gépet...

És ez bizony átverés, hiszen bár te elhiszed amit látsz, mert nem értesz hozzá, nem tudod mitõl van, nem figyelsz a befolyásoló tényezõkre (driverek, futó programok, stb), és miért annyi, de attól még nem válik igazsággá. Tudod a teszteket nem véletlenül végzik szabályozott körülmények között, és nem véletlenül szokták a teszteket összehasonlítani, mert ha valahol kirívóan nagyok a különbségek a többi teszteredménytõl, az azt jelenti, hogy a teszt hibás.

Szóval a lényeg, hogy valótlant ne terjesszünk már, jó a win7 az eddigi winekhez képest, de közel sem annyival mint amit itt összehordanak sokan a divat és a hype hatására.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nagy siro rivo benfentes számitogép guruk akinek elég lene ha mondjuk ha csak 286 osra fejlesztene MS oprendszereket.Akkor hol lenne a fejlödés mindenki csak a fekete képnyöt bámulná és parancs sorokat pötyögne keményen izadva milyen parancs sort felejtet el!<#wow3>Örülnétek ha az intel csak 286 procikat gyártana ma is ? Ha fejlödést akartok akkor annak meg kel fizetni az árát!Ha akarjuk ha nem... Jo most még sokan nem tudják megfizetni az árát a fejlödésnek de pár év mulva már nem lehet olyan hardvert kapni amelyik ne lenne képes futatni a win-7et és akkor jön egy uj win8-9-10-11-12-.....és ujra jönek az okosok akkik megintcsak hude jo volt a win7 de milyen szar a win8-9-10-11-...
és igy tovább az élet rendje a régi meg hal az uj jön,<#ravasz1>ez van!Ez a gobalizálcio sajnos ez lenyomják a torkunkon ha kell ha nem.De én egy picit örülok neki ha nem is teljes az örömöm!<#pias>
Vorpal
Flangernek van egy magányvéleménye és én azt leszarom. Flanger anyukájával él, de ha majd nem fog és dolgozni akar, akkor vesz egy rendes oprendszert.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

"amíg mindent ki nem próbáltál"

Szerintem, nincs olyan user, aki a világon lévõ összes programot használná egyszerre..nem? 😊 Õ leírta, hogy az igényeinek megfelel, az õ általa használt programok így és így teljesítettek..Szerintem nem baj ez 😊 Nem global kell kezelni ezt a véleményt, hanem csak úgy 1 személyre nézve...a "hivatalos" mérések meg ott vannak a tesztoldalakon 😊

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P