Jó eladási mutatókkal startolt a Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Engem aztán nagyon nem érdekelnek a "hivatalos" meg a te méréseid, nálam ennyiben és ilyesmikben és ilyen mértékben jobb a Windows 7, haveromnál is akinek felraktam, és azoknak is akikkel szoktam játszani. Mindent próbáltam amire szükségem van, és mindennel ez a tapasztalatom.

Hiteltelenebbé? Biztos ebbe is van logika... El ne hidd amiket írok, nyilván átakarok verni mindenkit, mert az olyan jó érzés nekem :|

Sanyix
Fura hogy a hivatalos mérések, és az én saját méréseim sem igazolnak téged 😊

Kb annyi valóságalapja van a megérzéseidnek (mert mérésnek ne is nevezzük), mint amikor a moszkva téren a néni megmondja hogy jön az armageddon, minden elpusztul, de magyarország nem, mert mi vagyunk a kiválaszottak 😄

Van amiben jobb, de nem olyasmikben és olyan mértékben amit írtál.

"de jelen pillanatban nincs problémám vele, stabilabb, gyorsabb, jobban kezelhetõ mindennél."

Ezeket meg jobb magadban tartani addig amíg mindent ki nem próbáltál, ami gyanítom nem történt meg, mert még hiteltelenebbé tesz.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[HUN]FaTaL
Látszik, hogy csak személyeskedni tudsz, ennyi eszed van. Rengeteg szakmai dolgot írtál le a topicban. 😊

A csúcskategória és egyéb kifejezéseket nem a pénztárca, hanem a piac határozza meg. Attól, hogy neked nincs pénzed még az a gép nem lesz csúcskategória.

http://goo.gl/gd6Zi5

kakateve
Ki is vertem rá! Fáj? <#eplus2>

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

asysoft
Egy ilyen ide is jöhetne, mondjuk 777 forintért<#idiota>

/*WTF?!*/

azta geci XDDDDD Ez oltás 😄

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

DjDano
Windows 7 hamburger

7 napon át, 777 yen-ért kapható a 7 hússzeletet tartalmazó Windows 7 hamburger a japán Burger Kingekben - írja a HOC. Az 1500 forintos Whopper után feltehetõen egy hétig gondolni sem akarnánk gyorséttermi étkezésre.

Jó étvágyat! 😄

DjDano
3 hónapja használom és ISTENKIRÁLY HIPERÜBER GIGA MEGA !

Elvileg még a Quake 3 motorja is kihasználja a 2magot (4-et szerintem már nem), r_smp "1" 😊
De még nem probáltam ki, mert bõven elég ennek 1 mag is. xD

Balumann
1. A Windows XP-t a Win7 telepítése után raktam fel, mert elõször akadt egy kis problémám a videókártyadriverrel, és akkor még a webkamom, telóm sem mûködött rajta. Jelenlegi XP-n néhány felesleges folyamat kilõve, csak legfõbb driverek, meg 3-4 program van fennt. 30-40 FPS alatt program sem kell, hogy kb.-ra megmondjam mi hány fps-el megy. Tehát összegezve, a Win 7 van teleszemetelve mertmár jópárszáz szoftver van fennt, mégis ugyanazon játékok Win7 -en jóval gyorsabban, STABILABBAN futnak.
A programok futásához sem kell stopper, amiket használok hamarabb elindulnak, gyorsabban futnak (leginkább a videószerkesztõn látom, mostanában több videót is szerkesztettem, de másokon is, gyorsabban berak, gyorsabban odaugrik megjeleníti, stb.). Természetesen nem mértem, akkor inkább úgy mondom, hogy 2x-6x gyorsabb ha így jobban tetszik, valahol e között.

Több mint 2 évig használtam XP-t ezen a rendszeremen, legalább 5x volt friss a WinXP-m. Az Armed Assault nevü játék néhány multis missziópályája annyira akadt mindig a friss XP-n, hogy nem tudtam rajtuk játszani, Win 7-en meg se röccen (másfél éve játszok vele, bár idõnként szünetekkel).

Windows Vista-t én 2x is próbáltam, egyszer a kezdetekben (úgy 2 hétig), aztán SP1 megjelenésekor 64 bitest, driverek feltelepítése után egybõl a játékokat próbáltam ki, aztán programokat, aztán leírás alapján kilõttem jópár szolgáltatást, a játékok nálam nem mentek 25 fps fölé, nem futott semmi sem simán, még az sem amit rendszeresen játszottam XP-n.

A Win 7 RTM-et megjelenése óta használom (64 bites), nemmondom hogy soha nem volt problémám, és nem ütköztem 1-2 idegesítõ dologba, de jelen pillanatban nincs problémám vele, stabilabb, gyorsabb, jobban kezelhetõ mindennél.

Nem fûzõdik érdekem a Win 7 propagálásában, nem ész nélkül beszélek, tapasztalataimat írtam le. Innentõl a ti dolgotok, hogy tovább bizonyítgatjátok-e, hogy én vagyok a hülye, rossz méréseket végeztem, stb..

Több haverom is használja, akikkel játszani szoktam, ugyan ezen a véleményen vannak (pontosabban õk gyõztek meg arról, hogy érdemes felrakni a 7-est, Vistás tapasztalatok után én sem akartam felrakni).

Megértem, ha valakinek problémája van vele, inkompatibilis hardver, kevés memória, stb, és jobb mint az XP. De ha 2 giga memória van legalább, akkor mindenképpen érdemes megpróbálni, és nem a faszságokra hallgatni hogy milyen szar, meg ugyan olyan. Lényegesen jobb a memóriakezelése, processzorkezelése és még jópár minden, nyilván az újabb technologiákra van kihegyezve.
Én semmiképp nem szeretném már visszatenni az XP-t, és tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Sanyix
gta 4 programozástechnikailag egy szar... én is tudok olyan programot írni ami kihasználja a 4 vagy tetszõleges számú magot, és 2 számot szorozgat végtelen ciklusban...

A gta4 azért szar, mert ronda (a gépigényéhez képest), és szintén a gépigényéhez képest semmi pláne nincs benne.

Mellesleg nem is egyedülálló hogy 4 magot is használ... oblivion(2006-ból), fallout3, test drive unlimited(szintén 2006-ból), arma2, stb... Ezek csak azok amiknél kipróbáltam a több mag használatát.
arma2 pont jó hasonlat a gta4 mellé. Bár elavult technológiát használ (dx9.0c only, opencl is nuku), de mégis elfut egy olyan gépen egész szép grafikán, ahol a gta4 játszhatatlan, mindezt többszáz km2-es bejárható területtel, élethû fizikával, kerekeken, gyalog, lánctalpakon, levegõben, vízen, több millió fával, bokorral, sziklával, élethû domborzattal, városokkal, falvakkal utakkal.

A gta4 egyedülálló abban, hogy a játéktörténelem legszarabb portja lett.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Egy 30-as számot azért megelõlegezett. 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

passatgt
Bazz, ez még a trójai megfigyelõrendszernél is durvább, hogy azt próbálja bemagyarázni, hogy még senki nem hazsnálja a win7-et😄

Vista sem volt ingyen, holott ott közös kulcsot kaptak a tanulók. Win7-nél mindenki mást, sõt, külön 32 bites és külön a 64 bites is letölthetõ / acc (azaz tanuló vagy tanár). Ingyen meg semmi nincs. Azt a pénzt a kormány fizette ki és nem saját zsebbõl.

Azért túlzásokba valóba nem kell esni, a Win7 játékokban semmivel sem lassabb, mint az XP és a Vista. Ez alól a GTa4 kivétel, de ez programozástechnikailag eddig egyedülálló. (Ugye sokan fikázzák, hogy mekkora szar, holott kihasználja a 4 magot is, meg a VGA-kat is kellõen megizzasztja. Tisztára mint a Vista esete.)
De az, hogy a Win7 isten tudja mennyivel gyorsabb játékok alatt, kérem ez nem igaz. Felhasználói alkalmazásoknál és multimédiánál viszont valóban gyorsabb, mint az XP és hasonlóan gyors, mint a Vista.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Sanyix
Csak neked:

Semmi sincs ingyen... fõleg nem olyan cégtõl mint az m$.

Sanyix
Nem. Nincs benne semmi ami tetsszen... Sima pc drágábban. Ha maradt volna power pc akkor az akár tetszene is, de így csak egy szabványpc 2x-es áron.
A csomagolását egy pc-nek, és bármilyen mûszaki cikknek konkrétan leszarom, mert nem a gépet akarom nézegetni, hanem azt a képet/hangot ami belõle kijön (jó persze azért rózsaszín cuccoktól hányok, de az szélsõséges eset).

Most is itt fexik mellettem a gépem, levett oldallal, egy csavaron és körzõlábon lógó ventivel, aminek csupasz végû vezetékei egy floppy meghajtó tápcsatlakozó 5volt, és gnd lyukába vannak begyûrve, és nagyon nem zavar a kinézete, ugyanis kb akkor nézegetem ha szerelgetem 😊

Skynet85
Nah csak neked:
Az MSDNAA a Microsoft Developer Network Academic
Alliance rövidítése, és egy szerzõdést takar a Microsoft és az informatikai felsõoktatási intézmények
között. Hogy ez neked miért is jó? Csupán azért, mert így a Windowshoz, Windows Serverhez,
Exchange‐hez, Visual Studiohoz és még párszáz szoftverhez ingyen férhetsz hozzá. Az MSDNAA‐ért
nem az állam fizet, hanem a Microsoft ingyen bocsátja az informatikus hallgatók rendelkezésére."

Nekem MSDNAA-s akkom van nem academic licens, ezt csak azért, hogy nyugi meg ne örjöngj nem te fizeted. Amiért fizetni kell az a tiszta szoftveres academic allianece-s vacak nah olyat sose kértem, de ott a dobozos cucott vágják hozzád ami teljse érétkû vagy majdnem az, nem értek hozzá, msdnaa-ban meg kapsz egy iso-t meg egy keyt, amit egyetemi tanulmányaid során használhatsz jogtisztán.

Oké ez demagog hiszen, tuti használják az academic licenszt is, de nah legalább miattam ne fájjon a fejed...

A szülõs meg hasznot nem termelõs dolgot hagyjuk, tudom miket tett le fater az asztalra úgy itthon mint németben mint szofiában igen menõzök, megtehetem. A babérokat emg learatta fõnök aki azt se tudja mi azaz ív heggesztés. Szóval õ nem az n+1. munkás volt. Muterom szintén nem azzal érvényesült mint akoriban a elgtöbebn hogy ebált a pártba és nyarta az elvtárs fenekét meg elomdásai alapján a kolléga nõi az elvtársak farkát, az akkori rendszerben mind 2-en hithû katolikusok voltak akik ezt sose tagadták és ha máre ennyire tájékozott vagy gondolom dereng, hogy ezek után mennyire kivételeztek velük...

Ennyit az offrol részemrõl hagyom az gészet a picsába, Te vidd továbra is a hátadon az egész országot sok sikert hozzá...

Sanyix
mégsem. win 3.11-tõl használok wint(na meg volt ám dos is), és igen vistát is használtam 1,5 évig (kamu faszság volt az amit összehordtak róla), most win7-et használok 1 hónapja... persze szigorúan a játékos gépen. Másikon évek óta ubuntu van, na meg a játékoson is van azért 1.

Úgyhogy én azon ritka emberek közé tartozom, aki úgy fikázik, hogy ismer mást is, úgy hogy nem csak 2 percig használta... (másrészt meg én összehasonlítás nélkül is tudok fikázni, ugyanis nem érdekel hogy van-e másban jobban megoldva, mert az hogy valami szar vagy nem az nem relatív nálam. Vagy szar valami vagy nem).

hiftu
OFF:
Szépen hozzátok a magyar mentalitást. Véleményem azért tart itt az ország, mert az egész nemzet hasonlóan mûködik.
1, mindenki mondja a saját mondandóját
2, a másik véleménye szerinte hülyeség és mindenképp megpróbálja letorkollni.
3, Ami itt folyik az nem vita (ami egy fórumnak lenne a célja), hanem veszekedés (ami viszont a játszótérre való)
4, nincs olyan téma, amiben valaki fel nem hozná a politikusokat/lopást/régi rendszert/új rendszert.

ON:
Mindenki használjon olyan rendszert, ami neki jólesik és hagyja élni a másikat a saját véleményével.

NANA..nem csak ennyi a különbség...a legömbölyített sarkokról megfeledkeztél <#ejnye1> ( <#nevetes1><#nevetes1> )

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Megint off, de egyébként az árat leszámítva neked is tetszik a Mac (Ha nem gamer szemszögbõl nézed)?

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

Sanyix
pc ofc, nem fizetek ki 2x árat egy pc-ért hogy rágravírozznak egy almácskát 😉

Kicsit OFF:
1. Ha lenne pénzem használnék Mac-et, PC-t és konzolt is (Bár ez utóbbiban nem vagyok biztos).
2. Nagyon jó pl. az Ubuntu is annak, aki nem játszik. Zseniális és free linux disztribúció.

Fogadok, hogy aki itt fikázta a Windows-t az Linux-ot vagy Mac-et használ 😄 Vagy mégsem?

Sanyix
Ezeket a duplás meg sokszoros izéket stopperrel mérted ki? Már régebben is kérdeztem bizonyos emberektõl hogy ezeket a 100x szor gyorsabb a win7 dolgokat hogy mérték ki, mutassák már meg az eredményeket 😊
Olyan mint régen az oviban hogy "fúúúú nekem a dártvédör figurám 100x szor nagyobbat üt mint a te lux ájvólkered!"

Az fps eredményeik egy nagy FAIL eredményei. Ne számolgasd bele a feltelepített programkáid rendszerlassító hatását, ugyanis normál esetben 10% alatt van a legnagyobb különbség is a 2 rendszer között.

Tudod elõbb körül kéne nézni a teleszemetelt rendszeredben és utána levonni a következtetéseket... Ha neked fps-ben lassult az xp szintén a feltelepített procihasználó programkáid között érdemes szétnézned, mert egyébként ilyen nincs, max a betöltõdés lassulhat.

Neked mid van sanyi, pc v. mac? XD

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Dynamic
Csendben megkérdem: ugye az mp3-kért, a divx-ekért, és minden egyes szoftverért, ami a gépeden van, pénzt adtál? Mivel még egyetemista vagy, szinte biztos vagyok benne, hogy ez így történt.
Sanyix
Apple kap évi minimum 25 milliárdot lincenszekért? hmm ez új. Apple-nek van olyan api-ja amit sokan használnak, minden mással inkompatibilis, de semmipénzért se adnák ki applen kívül más cuccra?
Utálom az applet is, azok is olyan "mi szarjuk a spanyolviaszt" népség mint az m$, de inkább egy apple mint az m$. Az apple a hülyéket megvezeti, az m$ szintén + még azt is rákényszerít dolgokra aki nem hülye... Utóbbi rosszabb.

Igen, bocsi elírtam.

Hát ebben is van igazság. Meg tudod mi volt még a pofátlanság? Hogy pl kifizették a sok licensszet és nem használták a fõiskolások. 2008-ban a Dunaújvárosi Fõiskolán 1, azaz egész évben 1 letöltés nem volt. Nem túlzok. Ebben a tanárok is hibásak voltak, mert nem reklámozták, hogy van (ekkor még a Vista volt).

Szóval ha megveszik, akkor használják már a tanulók (mindegy, hogy csak játszanak).

Az Apple ügyek engem már nem érintenek ugyanis sose voltam az apple vásárlója,személy szerint drágának találom. De ha jól megnézed a tulajdonrészét az Applenak megláthatod,hogy a Microsoft abból is kirángatott egy jó nagy szeletet 😊
A 7100 az RC.

Balumann
Látom a szokásos téma, 1-3 szakértõ bejön és megmondja, hogy a Win 7 szar, akinek tetszik az meg hülye, fizetett MS ügynök, MS fan 😄DD
Nekem ha jól tudom több mint 4 éves hardvereim vannak (Ati x1950 pro, Core2e 4300-as proci, 2 giga ram), Win 7 -en majdnem dupla gyorsan indulnak a programok (igen alapból több memóriát is eszik ez miatt, de egyetértek azzal, hogy miért ne ha van?!), a játékok 5-10 fps-el gyorsabban futnak frissen telepített XP-hez képest is (ráadásul idõvel eléri a 10-15 fps különbséget, mert az be is lassul), a kezelése ezerszer kényelmesebb alapból mint az XP-nek (keresõ, jobb ablakkezelés, tálcán csoportosítás, és még többszáz apró de zseniális megoldás - igen nagyrészt Vista-ban is megvoltak, de nálam az használhatlan volt, bár én az SP1-est próbáltam használni 2-3 napig, a Tony Hawk játékom nem érte el a 15 fps-t, többi még annyit se, CM Dirt futott 5 fps-el teljesen lowon, míg win7 -en most medium-highon játszok 35 fps-el).

Nagyon jó, és használható oprendszer lett a Win 7 (igaz a Vista-nak kellett volna ilyennek lennie), már jóideje full stabil, programok is mennek többségében (persze lehet keresni olyat, ami nem). Ami esetleg nem, azt meg lehet oldani egy vmware vagy virtualbox virtuális XP-vel (pl. a telefonomat nem ismeri fel, azt vmware playerben lévõ xp-n simán tudom használni).

XP -nél is ugyan ez volt valóban a probléma, de az elõtte lévõ oprendszerek annyira nem voltak stabilak és több hibájuk is volt, az XP már azért használható.

Tehát összegzésképpen, akinek 2 gb-nél kevesebb memóriája van, az nem biztos, hogy tapasztal nagy gyorsulást, akinek 2 vagy több van, az viszont nagy valószínûséggel fog.

Igen, az MS tett már tönkre cégeket. De ezt csinálja az Apple is (a játékkiadóknál meg napestig lehet sorolni az ilyen akciókat). Sajnos ez az üzleti szféra. Én csak fogyasztóként veszek részt benne.

A 7000 az ar RC. 7600-al sokat lassabbodott a rendszer. Miért? Mert a béta nem tartalmazott mindent. Az Ultimate kifejezés ne tévesszen meg senkit (bár visszaemlékezve sokakat megtévesztett).

Tehát az RC (7000) és az RTM (7600) nagy a különbség. De! Az RTM is fasza.

Néhány esetben igaz hogy a Microsoftot rángatják meg más vállalatok,de teljesen jogosan,mert ahogy már mondtam, a Microsoft aljas üzleti lépésekkel tisztességtelenül versenyez,amivel tönkretesz vállalatokat,van ahol már kormányokat országokat tett tönkre.
Sanyix
akárhogy is fáj, nem sok haszon volt belõle, nem volt verseny. Mindenki kapott munkát, mert a rendszerben kötelezõ volt. Az mindegy volt hogy értelme van, vagy nincs. Nem a dolgozókkal volt baj, hanem a rendszerrel, de tény hogy hasznot nem termelt.

Borítsam a vezetõségre az asztalt? Páran megpróbálták, most koncepciós perek folynak ellenük, õk a "terroristák" 😊

De félrebeszélhetsz, akkor sem lesz jogos az ingyen win, ugyanis egyrészt mindenki vegye meg magának, ha annyira kell, másrészt a sok hülyegyerek azért szedi le a wint és az ofisz is így, hogy csézzen, és hogy a vicces ppt-ket megnézze. Az egyetemisták 99%-nak semmi se kéne valójában ezek közûl, de használják mert "ingyé" van. A maradék 1% meg vegye meg magának...

Köszi a linket, volt ilyen a Chip Magazinban is. De kár linkleni, itt az SG-n sokan nem olvasnak, csak vannak.

Igaz, hogy ez még a 7000-es beta build volt, de ha még 10%-ot levonunk (Ami természetesen nem is reális), akkor is látható, hogy a Windows 7 nem lassú 1 giga rammal egy 8400-as GeForce-al sem, egy Dual Core-os viszonylag gyengébb Pentiummal sem. Pont.

Látom hibernáltak és nem rég keltél fel. Az MS-t szokták a legjobban megrángatni. Ha az MS csinál valamit, az szar, de ha más, akkor nem az. Hasonlít az EA véleményezésére. (Ott is mindenki szidja, de eközben azért az év kiadójának választja a nagyérdemû.)

Könyörgöm, csak egy pillantást vessetek ide, megéri:

http://techline.hu/it_vilag/20090323_windows_xp_vs_vista_vs_windows_7.aspx

Két gépen nézték ezeket a teszeteket:
AMD Phenom 9700 2,4 GHz, ATI Radeon 3850 VGA és 4 GB RAM
Intel Pentium Dual Core E2200 2,2 GHz, NVIDIA GeForce 8400 GS VGA és 1 GB RAM

Látható, hogy az elsõ eléggé jó, a 2. viszont már jóval gyengébb, mondhatni 3-4 éves konfig 1 giga rammal kis vga-val és viszonylag gyenge CPU-val.

A Windows 7 szinte minden tesztben agyonverte a Vistát és az XP-t is. Olvassátok el.

Ez pontosan így van ahogy Sanyix mondja,ezért nem lehet például a d3d technológiát mai napig sem alkalmazni a linuxokban,sokszor pereltek is miatta,bezzeg ha a Microsoft másol egy technológiát vagy szabadalmat pl amikor a POSIX szabvány körül voltak pereskedések akkor az természetes dolog.
Ha a Microsofton múlva a világ sorsa,már mindenkiben chipek lennének.
Egyet kell értenem.
Nekem is ugyanezek a tapasztalataim, plusz alkalmazásoknál (multimédia) gyorsabb és összeszedettebb. De tudod sokan ki se próbálják vagy csak 1-2 órát és evvel dicsekednek, miközben fikázzák.

Sanyix
van normális driver support, csak a dzsunka szarokra nincs.

Játékok nagy részét meg addig nem lehet használni linux alatt amíg az m$ úgy akarja, mivel a kezében van az egész játékpiac... vagy amíg a szoftver render visszajön pár év múlva... de valószínûleg addig talál valamit az m$ a d3d helyett amivel magához láncolhatja a játékfejlesztõket továbbra is.

A másik válaszodra reagálva RecoPhile driver support van a linuxhoz,megfelelõen emulálható a windows környezet is,léteznek igen hosszú dokumentációk is.Meglehet csinálni csak akarni kell,nekem már sikerült.De aki a windowson van kiakadva az soha nem is fogja megtudni hogy mûködik.
Nekem tetszik, én január óta használom. Igaz, hogy van hozzá gépem is (Phenom II X4 940, 4 Giga ram, 2 tera HDD, 8800 GTX OC), de attól függetlenül felraktam már több gépre is. Múltkor 1800MHz-es Celeronra sikerült 1 Giga ram társaságában. Hát mit ne mondjak ledöbbentem (pozitív értelemben). 1 Giga rammal a 32 bites verzió SEMMIVEL SEM LASSABB, mint a Windows XP. Igaz, hogy játszani nem lehet rajta, de a néninek valami integrált VGA-s szutyok ASRock-ja volt egyébként is, MSN, Skype, net volt használva rajta. 2 Giga ram mellett már szinte Crysis-ozni is lehet rajta, afelett pedig SEMMIVEL sem lassabb még játék alatt sem, mint az XP. Én a 64 bites verziót használom, tökéletes számomra. XP-t is szerettem nagyon, de már eljárt felette az idõ. Win98-as idõkben is mindenki azt mondta, hogy minek ez a szar XP és élvezte a kék halálokat. 3DMark2000-ben mértem anno, 15%-al volt lassabb az XP a 98-nál ugyanazon a gépen. OK, hogy itt esetleg eshet az FPS 10%-ot, de könyörgöm, ha 30 FPS-es szaggatáshatáron van a masina, akkor lesz belõle 27 FPS, ami szintén szaggatáshatáron van, 100 FPS-nél pedig kapsz 90-et. Mirõl beszélünk akkor?

Az egyetemi/fõiskolai szoftverek azok nem ingyenesek, az adófizetõk fizetik. Persze a szüleid is beletették a közösbe, de azt már felélték. Nem csak a szüleid, hanem mások is.

Nem a korodra értette a 10 évest, hanem az értelmi szintedre. Nem mindegy.

Kedves RecoPhile te valami paranormális képességekkel rendelkezõ fazon vagy hogy látod hány éves vagyok vagy mi az isten. Nem kívánok operációs rendszert fejleszteni se most se a jövõbe én csak azt mondtam hogy a Microsoft Windows nevû terméke egy selejt,elhibázott pénzéhes ballépések sorozata, Egyáltalán nincs verseny a kereskedelmi operációs rendszerek piacán ha jobban megnézed,mert a microsoft minden egyes szabadalmat amit tudott ellopott és levédette magának,ezzel monopóliumot szerezve,ami lehetetlenné teszi a tisztességes kereskedelmi versenyt lásd a Linspire(Egykor Lindows) vs Microsoft pert.
amíg nincs normális driver support, és a játékok NAGY részét nem lehet használni Linux alatt (emulátor nélkül) addig fölösleges használni Linux-ot.
Szal, használj nyugodtan Linux-ot, helyettem is!