177
30 éves egyedülálló,egyedüllakó nő vagyok és fogalmam sincs, hogy hogy hozom haza a rengeteg doboz festéket, mikor még autóm sincs. Ja és azt sem tudom, hogy hol vegyek festéket....
  • karajjj
    mit adsz?
  • cordonbleu
    Szia!

Szerintem igen, mert azért annak már van súlya, de meg kell érdeklődni :)
    Amúgy ha kell segítség csak szólj :D
  • Jimboo23
    Szia! Ha Pesten vagy szívesen elmegyek segíteni, persze jó pénzért :)
    Viccet félretéve, ha ennyire nem értesz hozzá, akkor jobb ha elmész egy nagyobb barkácsáruházba, lásd OBI Praktiker hasonlók, és keresel valami jóképű eladósrácot, és biztos segíteni tud mindenben. Talán még kifogsz egy ingyen házhoz szállítást is.
    Aztán fel a fejjel! :)
  • Tankaranka453
    Na hát! Üdvözlöm a kedves sorstársakat.:)
    Igen gondoltam nagyobb barkácsáruházakra ( abból kiindulva, hogy ott biztosan olcsóbb, mint egy maszek festékboltban ) de ezek az áruházak festékre is vállalnak házhoz szállítást? Mert 3-4 doboz az nem sok, de nekem hazacipelni...:s
    A segítség kilőve: 1 hónapja élek Pesten, még nem kötöttem itt ekkora ismerettségeket:):(
  • rorock
    Most én is a konyhafelújítást tervezek.Festés,bútorok és egyéb elektronikai cikkeket szeretnék vásárolni.Esetleg valaki tudna adni tippet nekem is?
    Tankaranka453 Te milyen festéket vettél?
  • DIESEL DOG #12
    Kitartás! :D

Én egyedül a glettelést utáltam de nagyon. A festést az imádtam. Én festettem ki a szobámat Platinum festékkel narancsszínűre, na meg anyámék szobáját is élénk barackvirág színűre. Ha kíváncsi vagy rá akkor szívesen dobok képet is róla... :D
    A csempézést már szakival végeztettük, a fürdőben és a WC-ben...
  • ZilogR
    Én a konyha 2 falán vertem le pár hete a csempét, ami itt-ott tégláig lerántotta a vakolatot, majd gletteltem, aztán csiszoltam és festettem kétszer két színnel, csempét raktam, fugáztam.
    Szarul néz ki. Nekem sincs autóm. Alig vártam, h befejezzem, beállítsam a konyhabútort és jöhessek melózni hajnaltól estig :P

Egy nap, amikor mindenki virtuális világban él, nem lesz gond az ilyesmivel...
  • pxxl
  • pxxl
    én a 7végén festettem ki az előszobát, de elötte ki kellett csomagolni, mert tapétás volt, most 7végén a nagyszoba jön. előre örülök, mert 5x4 méter :/
  • cement
    nehany baratommal par uveg piaert cserebe vallaljuk hogy az elfogyasztas kozben festunk. es raadasul garantaltal pop-artos meg absztrakt lesz a lakasod beltere.
  • DIESEL DOG #7
    Egyébként mi is most vagyunk túl egy költözésen meg felújításon...
    Nem irigyellek...
  • pxxl
    burkolt cekcuális hírtedés is van benne
  • dartonita
    Hat ehhez azert nem artana tudni a sok onjelolt picassonak hogy pl merre laksz,mekkora a lakas,mennyi cuccot kene cipelni.Amugy sok sikert,utalok lakasfelujitani.
    A rokonsag meg azert jo lehet valamire.Pl ilyenkor segiteni.
  • DIESEL DOG #4
    Manapság nagyon sok szolgáltatás igénybe vehető a barkácsáruházakban, pl: OBI, Prakitker, Baumax, stb...
    Kezdve a festékkeveréstől, a kiszállításig, és a szakemberigénylésig.
  • mila69en
    ja én megyek!:D hova is kell menni?
  • Joker Brand
    adsz egy 1000-est(vagy akármennyit attól függ hány km) valami ismerősödnek és elhozza

amúgy festélboltba érdemes megpróbálni festéket venni...(ha szemfesték kell azt bárhol tudsz venni)
  • Tankaranka453
    A problémámat a téma címében olvashatjátok... jönne valaki festeni? :D