177
30 éves egyedülálló,egyedüllakó nő vagyok és fogalmam sincs, hogy hogy hozom haza a rengeteg doboz festéket, mikor még autóm sincs. Ja és azt sem tudom, hogy hol vegyek festéket....
  • DIESEL DOG #97
    Van csak befelé hajlik a falnak... :)
  • DIESEL DOG #96
    A konyha pedig ilyen lett végleges formájában. Evvel sokat szívtunk faterral mire mindent méretre pontosan bevágtunk...
  • zsutyesz
    nincs ajtó a szobán?
  • DIESEL DOG #94
    Köszi! :) Alapból így vettük a lakást. Anyám ki akarta szedetni, de hamar lebeszéltem róla... :D
  • Hajnalcat
    Ki írt itt olyat, hogy nem mehetnek hozzád a hímneműek, ha teltebb vagy? Én nem. Valamit nagyon félreértettél. :)

"A te nevedből ítélve meg egy macska lehetsz... vagy legalábbis valami macskaféle...:S"
    Talált, süllyedt. :) Miáú.
  • mila69en
    jóak ezek az üveg téglák!
  • DIESEL DOG #91
    Ez pedig az étkező és egyben hall része a lakásnak. Még ez is befejezetlen jelenleg...

• DIESEL DOG #90
    Vannak villanyszerelésre is. Hogy festést vállalnak azt nem tudom. Érdeklődni kell...
  • mila69en
    de azok nem csak a parkettázásra?:) legalábbis nálunk Veszprémben parkettáznak az OBI-sok:D
  • mila69en
    hátha nem ez lenne a gondolat menetünk, már kipusztultunk volna
  • DIESEL DOG #87
    Asszem az OBI-ban lehet szakembert is igényelni. Legalábbis itt nálunk Nyíregyházán ki van plakátolva...
  • Tankaranka453
    de eleve nem így indult, talán olvasnod kéne vissza...
    segítséget kértem, mert azt sem tudtam hogyan kezdjek hozzá, hol és mit vegyek, egyébként meg egyáltalán nem is értek semmilyen lakásfelújításos cucchoz, max le tudom verni a csempét, de azt is neccesen.
    nem kell egyből leminősíteni, ez a férfiak gondolkozása:, hogy egyből csak SEX SEX SEX
  • DIESEL DOG #85
    Egyébként nem rég költöztünk be, szóval sokminden nincs még meg ami kellene. Pl. az étkezőben nincsenek még meg a székek se...
  • Terensz
    Itt 2 dolog lehetséges.

1.: felszedsz egy fórumozót, lehetőleg olyat, aki már festett + autója is van (hogy el tudja hozni az Obiból az anyagot), összemelegedtek, stb, és kifesti a lakásodat (én kiestem, nekem feleségem van ). De ezesetben szerintem rossz a marketinged. Foci/szex/pia topicot kellett volna nyitnod.
    2.: google.hu-n keresel egy szobafestőt, kifizeted, kifesti.
  • mila69en
    azt hittem valami titkos széf
  • DIESEL DOG #82
    Ugyanaz a hely...
  • Tankaranka453
    ez a link jó, de tényleg ingyen szállítják házhoz a festéket? mert itt valami törzsvásárlói 10 % kedvezmény is van a szállításból, szóval nem nagyon értem...
    De ez jó megoldásnak tűnik....
    fiúk, lehet lassan meghirdetem akkor az alkalmi állást:)
    esetleg taxi???
  • DIESEL DOG #79
    Fotó hibája... valójában ott semmi nincs...
  • Willi Betz
    Ufó :DDD
  • mila69en
    nem a minőség, hanem ott az ajtónál van egy szép szabályos kör világosabb színnel! az mi?:D
  • DIESEL DOG #76
    Szeretem az összhangot és a szimmetriát... :)
  • DIESEL DOG #75
    Mobilos fotó, szóval bocs a minőségért...
  • rorock
    Tankaranka!Nyugi én még foglalkozok a problémáddal és találtam is Neked egy kis segítséget,ahol kedvedre válogathatsz.
    Ha gondolod tekintsd meg.
    http://href.hu/x/a98d
    Esetleg közületek nem ismer valakit aki konyhabútorokba épít be,egyedien elektronikai cikkeket(hűtő,sütő,tűzhely stb)?

• Tankaranka453
    muníció = sütemény
    rossz az aki rosszra gondol...
  • Carlos
    Munícióért?

Bár szerintem nagyobb sikered lett volna ha az első postba betolsz egy képet és konkrétan leirod, hogy cumi jár annak aki elhoz 20 kiló festéket a boltból neked.
  • Tankaranka453
    Kedves Hajnalcat!
    Nagyon hízelgő a bókod, de el kell, hogy keserítselek, nem vagyok teltebb nő... és ha az vagyok, akkor mi van? akkor már nem jöhetnek hozzám férfiak egy kis munícióért cserébe?
    A te nevedből ítélve meg egy macska lehetsz... vagy legalábbis valami macskaféle...:S
  • Willi Betz
    Hehe...majd fejbe baszlak azzal a fúrókalapáccsal XD
  • w77d
    Gabi majd én átugrok és ütök egy lyukat a fejedbe XXXD
  • Hajnalcat
    Szerintem mivel az a neve, hogy tankaranka, ezért egy teltebb nőt képzeljenek el a hímnemű egyedek. :)))
    Tank-ot, ugyebár eléggé nagy darabra szokták mondani, de lehet, hogy rosszul emlékszem, a memóriám nem valami fantasztikus.
  • Willi Betz
    Pontosan. Jut eszembe ma is kéne ütnöm egy lyukat...sok kedvem nincs hozzá:DDD
  • Hajnalcat
    Nahát, jó tudni.
  • Hajnalcat
    "Egy nap, amikor mindenki virtuális világban él, nem lesz gond az ilyesmivel..."

De jól tudsz jósolni. Tán a jövőből jöttél? :)
  • Hegi90
    lehet fúrni. sőt mi még plafonra aksztható virágoskosarakat is fúrtunk :D

mondjuk nem árt egy jó minőségű fúró se
  • pxxl
    az legalább átviszi azt a rohadt kavicsot ami a folyókban is van. a sima űtvefúró vagy elégeti a hegyét, vagy leég a faszba
  • Willi Betz
    Hogyne lehetne,csak az ütvefúró gyenge a betonhoz. Ide célszerszám kell! Fúrókalapács formájában Én azt használok...1 lyuk kb 10mp.
  • pxxl
    mert szar fúróval ne fúrj betont a penelban :D makita fúrókalapács a minimum, meg normális vidia fejű fúró
  • zsutyesz
    lehet panelba is fúrni, csak valami spéci fúró kell hozzá, és nem egyszerű.
    Egyébként ha magad festesz ki, akkor nem kerül olyan sokba sztem. Nagyon sokat meg lehet spórolni, ha magad csinálod.
  • akyyy
    mi 4-5 éve költüztünk kertesházl panelba. jó szar. akkor kékre lett festve (buzi festők elcserélték a szobát, sösétkéket akartam lett világos, fúúúúú)

de eléggé meguntam már, az egészet újra kéne csinálni úgy ahogy van, csak kitudja, mennyibe fájna?
    festés, polcfúrások ( egyáltalán lehet polcokat fúrni panelba? mikor ablakot is tetettük be nem rég, vagy 3 fúró feje eltört a betonba:D)
  • w77d
    egy kép vagy leírás jó lenne a segélykérő hölgyről az tuti XXXD