Lakásfelújítás... egyedül:(
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapadataid
Neked tetszik"
Szerinted miért kellenek a banknak az adataink?
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
szoba meg a pocaklakónak kell, miatta költöztünk át nagyobb szobába. 1-2 hét és jön az új családtag <#nyes>#nyes><#whatever>#whatever>
All hail the double x!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
All hail the double x!
All hail the double x!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
HP+
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nálunk például a lépcsõt járólapozták le olyan szarul a szakemberek, hogy rá egy hónapra elkezdett mind mozogni. Lettek hívva, jó majd jövünk, stb. aztán a hatóságok megemlítését követõen aztán mégis csak odajött, akkor még kicsit huzakodott, hogy ez nem az õ hibájuk, ekkor a kárszakértõ ismerõs bizony meggyõzte õket, hogy ez nem user error, és ha bejelentjük ez biztosításra, a biztosító a kivitelezõt venné elõ. Ekkor voltak oly kedvesek, hogy megcsinálták normálisan, ráadásul a szétb*szott járólapot is õk vették meg.
másik esetben pedig egy márvány síremléket adtak át gyönyörûen, keresztbe rajta egy repedéssel. Látták, biztos, de felszenvedték oda, és így átadták "hátha lenyeli a vásárló". nem nyelte, cserélik ki, már csinálják a másikat.
erre is csak az ember szoktatta rá a munkásokat, hogy ha szarul is el lehet végezni, és sokaknak "na mindegy legalább megvan" felfogása van, akkor miért erõlködjenek, hogy tökéletes legyen? mit szólna az ilyenek, ha a pék beleszarna a kenyerébe, elreszelné a fékolaj vezetékét az autószerelõ, rossz szervét venné ki a doki?
.: mobilize.hu :.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
egyébként mi is téglaházban lakunk.
Ale Alonso! poppe fan club™
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
.: mobilize.hu :.
Arról nem is beszélve, hogy az ablaknál világosabbnak látszik, beljebb sötétebbnek és festéskor se látod a szoba minden részét ugyanúgy, hiszen másképp esik rá a fény.
Egyébként a festõk se tudják jobban megcsinálni, csak lehúznak egy csomó lóvéval...
Mi is Dulux-szal festettünk, akkor ez lehet, h ugyanolyan szín...<#vigyor3>#vigyor3>
Ha évente akarod újrafesteni vegyé festéket ezeöccá -ért!
Þór vígi þessi rúnar
anno 1987
amúgy nagyon tetszik az egész :)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
persze ez csak egyéni vélemény. :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.