177
30 éves egyedülálló,egyedüllakó nő vagyok és fogalmam sincs, hogy hogy hozom haza a rengeteg doboz festéket, mikor még autóm sincs. Ja és azt sem tudom, hogy hol vegyek festéket....
  • mila69en
    ajjaj
  • Carlos
    MEGYEK!
    Bár ő itt nem 30.
  • pxxl
  • Carlos
    Aha...Szóval oboa jár a segítségért.
    Akkor némi képet is tolhatott volna magáról a kedves 30 éves egyedülálló,egyedüllakó nő...
  • mila69en
  • karajjj
    nekem a régi volt az, szürke tükörmenyezettel vagy minek hívják, nemtudom már :D
  • MR ME
    ha jól megfizeted megyek
  • OrioN the S
    kept
  • pxxl
  • Carlos
    Amit nem értek, hogy minek kellett a 30-éves egyedülálló / egyedüllakó nőt belerakni?
  • zsutyesz
    Narancssárga

A narancssárga ötvözi a a piros által sugalmazott energiát és a sárga boldogságát. Általában az örömmel, napfénnyel és a trópusokkal kötik össze. A narancssárga a lelkesedést, az elragadtatást, a boldogságot, a kreativitást, az elhatározottságot, a vonzerőt, a sikert,a bátorítást, és az izgatást fejezi ki.

Az emberi szem számára a narancssárga egy nagyon meleg szín, így a forróság érzetét kelti, de nem olyan agresszív, mint a piros. A narancssárga növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét, élénkítő hatású és növeli a szellemi aktivitást. Nagyon elfogadott a fiatalok körében. A narancssárgáról az egészséges étel jut eszünkbe és az étvágyunkat serkenti. A narancssárga az ősz és az aratás színe. A címertanban a narancssárga az erő és a kitartás szimbóluma.

A narancssárga nagyon feltűnő szín, tehát használhatod figyelemfelkeltésre és a legfontosabb elemek kiemelésére a design-ban. Ez a szín nagyon hatékony az ételkészítmények és játékok reklámozásához.

A sötét narancssárga a csalást, a megtévesztést és a gyanakvást jelenti.
    A vörösesnarancs(?) kifejezi a vágyat, a szerelmi hevületet, az élvezetet, az uralmat, az agressziót és a vágyat a mozgásra.
    Az arany a presztízs érzését kelti. Jelentése a fény, a bölcsesség és a vagyon. Mindig a magas minőséget szimbolizálja.
  • pxxl
    részemről lehet
  • pxxl
    gyorsan koszolódik a fehér
  • w77d
    ejjj egyedülálló hölgy segítséget kér.... srácok lehet itt nemet mondani? XXD
  • Tankaranka453
    Gondolom mennyire fog örülni a taxis ha ezeket mind bepakolom...
  • cordonbleu
    Fehér szín az nem lenne jó? Az mindig kellemes, térérzetet nyújt :)
  • Tikal #41
    most miért nem hivsz egy taxit??? kinézed a hozzád legközelebbi festékboltot, rohadt sok van belőlük biztos találsz egy kilométeren belül, és hazahozatod...
  • pxxl
    jó a narancs szín. a változás színe. kellemes, és érdekes szín :)
  • cement
    itten világosbézs
  • pxxl
  • Joker Brand
    közeli képt az autókról
  • zsutyesz
    jó, csak mert a miénk ugyanolyan színű, mint a #21-en, csak nekünk a plafon is be van festve.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, nekem zöld. :D
  • zsutyesz
    mindenkinek narancssárga a szobája?
  • Willi Betz
    Innen
  • pxxl
    asztaqva honnan szerezted azt az órát? nekem is kelllll!!!!!!!!
  • pxxl
  • Willi Betz
    Én tegnapelőtt fejeztem be a szobám kifestését. Hétfőn voltak ablakot cserélni. Terrakotta színűek lettek a falak,a plafon meg kukoricasárga.
    Sajnos keskeny nagyon a szoba,így csak jóformán aludni lehet benne. Még akarok venni két babzsák fotelt,ha jönnek hozzám.

• Apus
    Én segítenék, mert penge vagyok az ilyesmiben. De lusta vagyok mint a dög, úgyhogy mégsem:D
  • BiG G
    csokis muffin aha :D
  • karajjj
    teljesen korrekt ár :D csak jó sok legyen
  • Tankaranka453
    Diesel tényleg szép
    Mennyi idő alatt végeztél a festéssel? Hány négyzetmétert festettél ki?
  • mila69en
    ajjaj tiramisu meg a somlói, pesti lennék már ma festenék
  • Joker Brand
    olyan ez a szoba mintha az ikeából vetted volna meg a cuccokat majdnem minden ugyanolyan színű

amúgy az aó melleti karika az a fénykép hibája vagy mi?
  • mila69en
    aza folt az mi ott a falon az ajtónál? jó megy a függönyhöz:D
  • Tankaranka453
    Nekem egyszerű tisztító festék lesz, fehérrel átkenem, ahol meg színes a fal (nappali, előszoba) ott majd hasonló színt próbálok szerezni, mert fogalmam sincs hogy azok mivel lettek festve.
    Hát igen, jó alcímet választottam, nagyon kedvesek vagytok :) Pedig eddig nem gondoltam volna, hogy ennyi segítőkész emberre akadok itt.:P A pénz helyett meg inkább egy kis csokis muffinra, meg tiramisura gondoltam...:)
  • DIESEL DOG #21
    Na szóval én így oldottam meg a falakat és a mennyezetet. Plusz a dizájn...

• DIESEL DOG #20
    Remek színkombináció! Én is szeretem a hasonló élénk színeket.
  • pxxl
    saját szobánkat azt úgy sinátam meg, hogy narancs-zöld kombó. szemközti fel átlósan elválasztva narancs-zöld, az azzal szemközti fal is ugyanígy elválasztva, csak a másik irányból meg az átló. így olyan mintha mozogna/forogna a festés rajta :)

a nagyszoba, amibe most költözünk át (babázás miatt) az barack színű fal, és kék plafon lesz. :) plafonra meg rakok majd ilyen sötétben világító csillagokat. remélem lefoglalja majd a törpét :D
  • Dynamic
    Az alcímet elolvasva, hirtelen milyen készséges lett mindenki. Nevetséges