177
30 éves egyedülálló,egyedüllakó nő vagyok és fogalmam sincs, hogy hogy hozom haza a rengeteg doboz festéket, mikor még autóm sincs. Ja és azt sem tudom, hogy hol vegyek festéket....
-
#57 ajjaj -
#56 MEGYEK!
Bár ő itt nem 30. -
#55 -
#54 Aha...Szóval oboa jár a segítségért.
Akkor némi képet is tolhatott volna magáról a kedves 30 éves egyedülálló,egyedüllakó nő... -
#53 -
karajjj #52 nekem a régi volt az, szürke tükörmenyezettel vagy minek hívják, nemtudom már :D -
#51 ha jól megfizeted megyek -
#50 kept -
#49 #6 -
#48 Amit nem értek, hogy minek kellett a 30-éves egyedülálló / egyedüllakó nőt belerakni? -
#47 Narancssárga
A narancssárga ötvözi a a piros által sugalmazott energiát és a sárga boldogságát. Általában az örömmel, napfénnyel és a trópusokkal kötik össze. A narancssárga a lelkesedést, az elragadtatást, a boldogságot, a kreativitást, az elhatározottságot, a vonzerőt, a sikert,a bátorítást, és az izgatást fejezi ki.
Az emberi szem számára a narancssárga egy nagyon meleg szín, így a forróság érzetét kelti, de nem olyan agresszív, mint a piros. A narancssárga növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét, élénkítő hatású és növeli a szellemi aktivitást. Nagyon elfogadott a fiatalok körében. A narancssárgáról az egészséges étel jut eszünkbe és az étvágyunkat serkenti. A narancssárga az ősz és az aratás színe. A címertanban a narancssárga az erő és a kitartás szimbóluma.
A narancssárga nagyon feltűnő szín, tehát használhatod figyelemfelkeltésre és a legfontosabb elemek kiemelésére a design-ban. Ez a szín nagyon hatékony az ételkészítmények és játékok reklámozásához.
A sötét narancssárga a csalást, a megtévesztést és a gyanakvást jelenti.
A vörösesnarancs(?) kifejezi a vágyat, a szerelmi hevületet, az élvezetet, az uralmat, az agressziót és a vágyat a mozgásra.
Az arany a presztízs érzését kelti. Jelentése a fény, a bölcsesség és a vagyon. Mindig a magas minőséget szimbolizálja. -
#46 részemről lehet -
#45 gyorsan koszolódik a fehér -
#44 ejjj egyedülálló hölgy segítséget kér.... srácok lehet itt nemet mondani? XXD -
Tankaranka453 #43 Gondolom mennyire fog örülni a taxis ha ezeket mind bepakolom... -
cordonbleu #42 Fehér szín az nem lenne jó? Az mindig kellemes, térérzetet nyújt :) -
#41 most miért nem hivsz egy taxit??? kinézed a hozzád legközelebbi festékboltot, rohadt sok van belőlük biztos találsz egy kilométeren belül, és hazahozatod... -
#40 jó a narancs szín. a változás színe. kellemes, és érdekes szín :) -
#39 itten világosbézs -
#38 -
#37 közeli képt az autókról -
#36 jó, csak mert a miénk ugyanolyan színű, mint a #21-en, csak nekünk a plafon is be van festve. -
#35 Nem, nekem zöld. :D -
#34 mindenkinek narancssárga a szobája? -
#33 Innen -
#32 asztaqva honnan szerezted azt az órát? nekem is kelllll!!!!!!!! -
#31 -
#30 Én tegnapelőtt fejeztem be a szobám kifestését. Hétfőn voltak ablakot cserélni. Terrakotta színűek lettek a falak,a plafon meg kukoricasárga.
Sajnos keskeny nagyon a szoba,így csak jóformán aludni lehet benne. Még akarok venni két babzsák fotelt,ha jönnek hozzám.
-
#29 Én segítenék, mert penge vagyok az ilyesmiben. De lusta vagyok mint a dög, úgyhogy mégsem:D -
#28 csokis muffin aha :D -
karajjj #27 teljesen korrekt ár :D csak jó sok legyen -
Tankaranka453 #26 Diesel tényleg szép
Mennyi idő alatt végeztél a festéssel? Hány négyzetmétert festettél ki? -
#25 ajjaj tiramisu meg a somlói, pesti lennék már ma festenék -
#24 olyan ez a szoba mintha az ikeából vetted volna meg a cuccokat majdnem minden ugyanolyan színű
amúgy az aó melleti karika az a fénykép hibája vagy mi? -
#23 aza folt az mi ott a falon az ajtónál? jó megy a függönyhöz:D -
Tankaranka453 #22 Nekem egyszerű tisztító festék lesz, fehérrel átkenem, ahol meg színes a fal (nappali, előszoba) ott majd hasonló színt próbálok szerezni, mert fogalmam sincs hogy azok mivel lettek festve.
Hát igen, jó alcímet választottam, nagyon kedvesek vagytok :) Pedig eddig nem gondoltam volna, hogy ennyi segítőkész emberre akadok itt.:P A pénz helyett meg inkább egy kis csokis muffinra, meg tiramisura gondoltam...:)
-
DIESEL DOG #21 Na szóval én így oldottam meg a falakat és a mennyezetet. Plusz a dizájn...
-
DIESEL DOG #20 Remek színkombináció! Én is szeretem a hasonló élénk színeket. -
#19 saját szobánkat azt úgy sinátam meg, hogy narancs-zöld kombó. szemközti fel átlósan elválasztva narancs-zöld, az azzal szemközti fal is ugyanígy elválasztva, csak a másik irányból meg az átló. így olyan mintha mozogna/forogna a festés rajta :)
a nagyszoba, amibe most költözünk át (babázás miatt) az barack színű fal, és kék plafon lesz. :) plafonra meg rakok majd ilyen sötétben világító csillagokat. remélem lefoglalja majd a törpét :D -
#18 Az alcímet elolvasva, hirtelen milyen készséges lett mindenki. Nevetséges