97
The Crystal Method remixverseny 2009
-
#97 Itt a végleges összefoglaló akit érdekel:
Justmusic.fm -
#96 Köszi! Kicsit fura volt ez az egész. A top 10-et kiszórták egy az egyben. Nagyon szépen kidolgozott zenék voltak ott, mármint rajtam kívűl és az egészet dobták.
Valahonnan a 100 és 300 közöttről kaparták elő a győzteseket, nem is akárhogy.
Október 12 lett volna az eredeti eredményhirdetés. Utána előrehozták múlt hét szombatra. Ezután áttették hétfő este 11re, hétfő 10 után pedig kedd 11-re, amiből fél 10 lett :)
És a legkirályabb: tegnap kihirdették a győzteseket, kint volt szépen, hogy ki nyerte meg. Mára már más volt a győztes :)
Szegény srácot sajnálom, örült, hogy megynerte valahonnan hátulról, öröm, ünneplés :) másnap, jah bocs, mgsem te nyertél. Ez elég kemény szerintem.
Nahmindegy, majd legközelebb. Jah természetesen L.A.-i a srác. A "tegnapi győztes" :) az angol ha jól tudom.
Ez nem gyengén szánalmas. Ezt álmomban nem mertem gondolni. Természetesen meghallgathatóak a zenék ITT de szerintem nem kell nagy zenei tehetség meg kurvajó hallás, hogy különbséget tegyél a szavaszatok alapján előrekerült zenék és a most dobogósokká nyilvánított versenyzők produktumai között :) -
#95 Hát látom nem lett meg.
Segond, szép eredemény ez is, mindenképpen fogadd gratulációm, és így tovább!!! -
#94 Eltolták mára. Már megint...öeh. Ma este 11kor lesz eredmény...elméletileg.
Itt követhetőek az események. -
#93 Na?
Mi lett a végeredmény? -
#92 kösz és grat
mit kap a győztes? -
#91 Nnnna, ez fasza
Szorítunk -
#90 Előrehozott eredményhirdetés lesz. Október 12 helyett Hétfő este 11-kor. Jelenleg a szavazatok alapján, enyém a világ legjobb TCM remixe :) de majd 5-én kiderül. Twitteren íra Ken Jordan tegnap, hogy megvan a győztes.
Jó hosszú lesz ez a hétvége :) -
#89 Innen leszedheted :) -
#88 még mindig le szeretném tölteni valahonnan, plíz adj vmi linket! -
#87 Első lettem közönségszavazáson. Hétfő este 11-or lesz végső eredmény. -
#86 Van már végeredmény? -
#85 látom már 5800.blog.hu -n is fennvagy, hajrá! -
#84 ahha jóh -
cbence17 #83 Nekem nagyon tetszett a zenéd Vini!Szorítok neked és remélem, hogy megnyered a remix versenyt!Grat. Bátyus:) -
#82 nekem a Te számod is(!!!) tetszett :)
a miheztartás végett... én végighallgattam az összeset, aztán szavaztam :)
az igazság az hogy a The maniac all-stars stílusa közelebb áll hozzám és inkább rá szavaztam :)
De haveromék (4en) Rád szavaztak :)
És szurkolunk neked! :)
Sok sikert! ^^ -
#81 Örülök, hogy nem veszed fel a telefont megint -
Mileena001 #80 Sejtem miért hívtál,már olvassuk -
#79 Már rég el is felejtettem az egészet :)
Freee
Köszi a szavazatot! Nagyon örülök, hogy tetszik a zene! Írj privátot és kapsz egy példányt a remixből. -
Mileena001 #78 Nem akarok tényleg vitatkozni Veled,meg senkivel se,de nem feltétlenül Neked írtam azt amit.Ha meg magadra vetted annak is biztos oka van...
-
#77 Szerintem ott volt egy ":D" szmájli ami szerintem egyértelmű mit jelent. Nem kell egyből felkapni a vizet meg drámázni.. ez csak egy játék, ha nem leszel első akkor ez van majd máskor. Amúgy sok sikert, belehallgattam most a zenébe, egész jó.
Ment a szavazat. -
#76 fel tudod tenni a számodat vmi olyan helyre ahonnan le tudom szedni? mert tetszik (Y) -
#75 fasza remix lett, grat hozzá. esetleg a vinyómra is rákerülhetne vhogy ? :) -
#74 Igen -
#73 mondod pont te -
#72 Jó a zene!! -
#71 Na ez értelmes lett:D
Mind1,nincs kedvem vitázni... -
#70 Én nyugodt vagyok,csak nagyon nem szeretem az ilyen nagyokosokat,akik anélkül osztják az észt meg hurrognak le mindenkit -
#69 Nana, nyugalom...Remélem senki nem akar visszaszólni, mert akkor kész a háború. Légyszíves, a kedvemééér! :)
Nem szeretem a feszültséget :)
Greg Benz! Abba fogják hagyni, nyugi :) -
#68 Ohh! Szia!
Jó hogy itt vagy! :)
Jah mivel nincs banner és hogy ne kelljen viszagörgetni:
Remix
Top 5
:) -
#67 Látom jópár csökkentagyú emberke el sem olvassa vini soundz-al a beszélgetésemet,és csak osztja az észt a levegőbe,meg ugye azt hiszik,hogy ha ocsmány stílusban beszélnek akkor keményebbnek is tűnnek..
Ha nem tűnt volna fel nektek,akkor leírom ismét: nem vini-vel van a bajom meg nem irígykedek,pusztán annak adtam hangot,hogy nem a legtisztábbak ezek a szavazások,amiért kár. Vini meg is értette amit mondtam,és valamilyen szinten még egyet is értett velem,ennyi. A többiek bunkó,primitív megjegyzéseire senki sem tartott igényt. Meg a "tipikus magyar" beszólások is nagyon unalmasak már. -
Mileena001 #66 Szerintem meg már csak azért megérte ezt a témát felhozni itt,hogy lássuk azt hogy a magyar mennyire tart össze.
Azok akik itt fikáznak meg okoskodnak azt üzenem,hogy majd akkor ugasson ha fele annyit elért mint Vini.
Büszke vagyok Rád tesóm -
#65 Ez esetben méginkább gratula.
Megesküdtem volna, hogy valami virtuál-analóg cuccos tolja a basszust :D
Na hajrá!!!
Üdv,
Blas -
#64 Csak pc. Meg Emu0404-es hangkari, yamaha midi bill, egy kisebb stúdió keverő, meg lehallgatóként hd-25-ös füles, ami hát nem teljesen masteringre van, mert zárt de kristálytisztán hallható minden.
Pedig jó lenne egy fasza kis külső, csöves kompresszor :) -
#63 Külső vas? Vagy csak PC? -
#62 Nuendo 3-al készült. A Cubase nagytesója :) -
#61 Na a szavazat ment. ;)
Mindazonáltal a mix annyira nem jött be (maga ez a szám sem tetszik annyira eredetiben), de remixnek állatjó, gratulálok és szorítok érted!!! -
#60 agree :( -
#59 bírom itt a sok szavazás terjesztés ellenest, de szerintetek a másik versenyzők csak ülnek a seggükön, és várják, hátha valaki megtalálja az oldalt, és szavaz? lol! csak lehet azokban a nemzetekben az emberekben nem azonnal az merül fel, hogy fú ennek lehet sikerül valami, akkor szopassuk meg, mert köcsög. elég gáz felfogás, kit érdekel, hogy terjeszti a linket, kit érdekel, hogy így nyer, a többiek is ezt csinálják, hidd el. És itt legalább tett is valamit a dologért, nem csak kéri a spam vote-okat. -
#58 Évek óta kurvanagy CM fan vagyok, szóval tuti szavazok. :)
Eddig tetszik a mix, jól szól.
Mivel csináltad?