Crystal Method remixverseny
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sry, elbaxtam :[
szerintem ez egy kaki, régebbi számaik sokkal jobbak voltak.
Kérdem én ennek így mi értelme? A buzi szépségversenyekkel is folyton ezt csinálják<#wow3>#wow3>
Ezzel az erõvel egymás mellé állíthatnánk az X indulót,rámutatok az egyikre,te nyertél itt a kupa,szevasz!
<#levele>#levele><#levele>#levele>
+1
remélem, befutsz vele az elsõ helyre!
Másodszor ha jól tudom csak akkor minõsül reklámnak ha fizetõs cuccot reklámoz. Ez nem az (javítsatok ki ha tévedek).
Haramadszor holnap meghallgatom és szavazok.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
köcsögökkel nem törõdni.
itt azée elég sok ember megfordul, de úgylátszik csak agyatlanok. (tisztelet a kivételnek)
úgyhogy felejtsetek el
jah és írjatok jó sok emailt az indabának, hogy zárjanak ki gyorsan, mert akkor nektek igenjó lesz, jobban alszotok, hogy nah, ma is kicsesztem valakivel, megtettem az emberiségnek ezt a nagyon szép lépést.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
+1 vote
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Egyébként nagyon profi, gratulálok...bárcsak én is itt tartanék, igaz én még csak fruity loops-al nyomulok, talán nem is váltok másra.
Amúgy köszönöm Mindenkinek a szavazatot 😊
ez meg így reklám.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Pedig jó lenne ha foglalkoznának a magyar producerekkel, csakhát ez nem így megy.
Egy próbát megért. Nem nyitok topikokat agyba-fõbe, talán banánt nem kapok 😊
Köszi a szavazatot!!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Arra szeretnék a nagy közönséget kérni, hogy akinek tetszik a remix, szavazzon rám a következõ linken.
Magyarországon senki nem foglalkozik a témával és jól jönne egy kis támogatás.
Itt lehet rám szavazni: Szavazz
Itt pedig a top 5: Top 5
Jöhetnek a kommentek, szavazatok, és köszi mindenkienk, aki engem választott 😊