97
The Crystal Method remixverseny 2009
-
#57 Köszi! :D -
#56 Persze,ebben igazad van sajnos. Az ember sokszor csak úgy ér el valamit,ha pofátlan és lényegretörő:) Mondhatni ezzel nincs is semmi gond.
És ha így éred el azt amit akarsz,akkor jól teszed,igazad is van!
Annyira nem "undorító" amit csinálsz/csináltok,lehet a kommentjeim alapján kicsit túldramatizáltnak tűnt a dolog:) Sajnos ennél sokkal durvább és undorítóbb dolgok mennek ebben az országban,és az emberek csak ölbe tett kézzel nézik az egészet. Így aztán nehéz igazán elítélni egy ilyen aprócska kis szavazást:) Végső soron azért sem te vagy a hibás,hogy manapság ezek a szavazások olyanok,amilyenek. -
DecenS #55 szerintem ne vedd fel, amit a sok kis f*sztarisznya köpköd alant... a magyar ember irigy. ez van sajnos, ez jellemzi ezt a népet. -
#54 Jajj Dávid... Hát már azon az oldalon is reklámoztatod magad? -
#53 Jah és még egy fontos dolog. Még mielőtt belekezdtem volna a "nagy hazai hírverés"-be még azelőtt lettem dobogós.
Ez olvasható itt is: Justmusic
Részemről ennyi ez a szavazósdi téma. :) És nincs harag. -
#52 Köszi :D -
#51 Ment 1 vote amúgy a tiéd jobb mint a elsőé :o -
#50 ez van sajnos, ilyen világban élünk. Vagy összeszedi magát az ember és nyomul, vagy nem lesz semmi. Megértem a Te nézőpontod is, de a másik oldal sem ülhet egyhelyben, tátott szájjal, mikor repül a szájába a sült galamb.
Vannak undorító dolgok, lehet most undorító vagyok, nem érdekel. A célom érdekel. Reméljük azért annyira nem fogtam mellé a dolognak, ha 10 éve már zenét írok, nem untam meg és lépésről-lépésre egyre jobb eredményeket érek el. Reméljük, vagyhát tudom. De ha meg tudom, akkor meg nagyképű vagyok. Ez a baj, hogy általában csak támadják az emebreket. Érdekes, hogy ha körbenézel az indbamusic-on láthatod, hogy a riválisok is szavaznak egymásra, de mi inkább kitaposnánk egymás belét is, csak sikerüljön előrébb jutni.
Szerintem én azért annyira nem vagyok pofátlan és erőszakoskodó. Első kommentemben is írtam, hogy fura lesz majd, és szerintem minden nagyképúség nélkül, visszafogottan kértem mindenkit, hogy segítsenek. Ennyi az egész. -
#49 Az biztos,hogy lesz beleszólásuk,de akkor sem tudom miért kell ezt csinálni,miért nem lehet tisztán játszani.Jó tudom biztos a többiek is csinálják ezt,de akkoris.. Ez a bukta ezekben a netes szavazásokban,hogy pár esetben közelsem az a végeredmény születik,ami reális lenne. Én pl. a helyedben már csak azért sem linkelném körbe a fél netet,hogy megtudjam mennyire tetszik az embereknek valójában a zeném. Mert így nem azt tudod meg,hanem azt,hogy milyen jól tudnak kattintgatni..mert tuti nem hallgatta mindenki végig a 6 perces mixet,és csak aztán nyomott,ezt ne is akarja senki beadni nekem:)
"ha a közönségnek nem tetszik amit csinálsz és nem szavaznak rád, de mégis megnyered"
Ez a kettő szerintem kizárja egymást:) Ha nem tetszik nekik nem szavaznak rád,ergo nem nyersz:) Az már más tészta,ha külső segítség árán megnyered.Akkor nem azért nyerted mert a zenéd volt jó.
"akkor kinek adod majd el a saját szerzeményed? Előtte senkinek nem kellett. Ezután miért kellene?"
Ez pontosan így van,mondhatnánk azt is,hogy a csatát megnyerted,de a háborút nem:) Hiába jutottál tovább a sok szavazatnak hála amit összeszedtél,lehet a következő -már keményebb- megmérettetésnél elsők közt hullasz ki,mert már ténylegesen a leadott anyag minősége számít majd.
De félreértés ne essék,nem a tehetséged vagy a zenéd akarom lehordani,mert tényleg jó,végighallgattam és tetszett!
Csak az eljárás a siker felé,az ami nem tetszik nekem. -
#48 Hidd el a Crystal Method-nak is lesz beleszólása ki lesz a győztes. Nem gondolod? De szerintem bárki, aki a helyembe lenne, nem ülne egy helyben, ölbe tett kézzel. Aki az ellenkezőjét mondja, az hazudik.
Mindenki előrébb szeretne jutni. Nem igaz? Hol itt a baj?
Amúgy meg, ha a közönségnek nem tetszik amit csinálsz és nem szavaznak rád, de mégis megnyered, akkor kinek adod majd el a saját szerzeményed? Előtte senkinek nem kellett. Ezután miért kellene? -
RAMyMamy #47
sry, elbaxtam :[ -
RAMyMamy #46 eredeti:
szerintem ez egy kaki, régebbi számaik sokkal jobbak voltak. -
EK1TEP #45 Én am azt sem tudom milyen az eredeti szám szal nekem tök8 milyen a remix nem tetszik kész! -
#44 megadta a top5-öt is, korrekt volt. -
#43 egyetértek* -
#42 Tökéletesen egyet értek. -
#41 A zene egyébként jó,ez mentségedre szóljon -
#40 Rühellem az ilyet,amikor úgy akar megnyerni valaki egy versenyt,hogy teleszórja a netet a szavazás linkjével,msn-en is körbeirogat,meg kirakja iwiwre stb stb..és akkor nem azért lett az első helyezett az,aki,-amiért valóban indult a verseny -(tehát ,hogy kiválasszák a legjobb remixet),hanem az nyert,akinek több ideje volt a gép előtt szavazatokat gyűjtögetni
Kérdem én ennek így mi értelme? A buzi szépségversenyekkel is folyton ezt csinálják
Ezzel az erővel egymás mellé állíthatnánk az X indulót,rámutatok az egyikre,te nyertél itt a kupa,szevasz!
-
DecenS #39 ez elég fúró lett!! meghallgattam az első ötöt és nekem a tiéd tetszett a legjobban...
+1
remélem, befutsz vele az első helyre! -
#38 Legalább az SG-sek tartsanak össze, ment a Vote, s sok sikert! :) -
#37 Kint vagyok justmusic.fm-en! Főoldal! Tessék olvasgatni, meg szavazni :) -
#36 Köszi, aztán majd mondom a további fejleményeket.... :P -
#35 kurva jól szól!
-
#34 Még talán jó is lett volna ha nem fordítod le..de sajnos, így Fail! -
#33 Először is ennyi bajod legyen az életben, nem tudlak sajnálni.
Másodszor ha jól tudom csak akkor minősül reklámnak ha fizetős cuccot reklámoz. Ez nem az (javítsatok ki ha tévedek).
Haramadszor holnap meghallgatom és szavazok. -
#32 Köszi-köszi! Mindenkinek! Örülök, hogy jöttök azér. Nem kis munkám van a remixben, ráadásul 400 pályázó közül sikerült idáig eljutni. Ma voltam első is de aztán visszacsúsztam kétszer is. -
RAMyMamy #31 jó lett, szavaztam rád. -
#30 nagyon messze áll a stílusomtól, de minden elismerésem, ment a szavazat és csak így tovább,hajrá! :) -
Fbn Lx #29 jó lett, grat. ment a szavazat. örülök, hogy van magyar, aki ilyesmivel foglalkozik.
köcsögökkel nem törődni. -
#28 mindenkinek nagyon köszönöm a vote-ot! de én nem akarok itt agyatlanokkal küzdeni. jobb lenne, ha zárnák az egészet, mert ez agyrém. de nem sis tudom, hogyan szerezzen az ember szavazatokat, ha nem szól senkinek, hogy létezik ez az egész.
itt azée elég sok ember megfordul, de úgylátszik csak agyatlanok. (tisztelet a kivételnek)
úgyhogy felejtsetek el
jah és írjatok jó sok emailt az indabának, hogy zárjanak ki gyorsan, mert akkor nektek igenjó lesz, jobban alszotok, hogy nah, ma is kicsesztem valakivel, megtettem az emberiségnek ezt a nagyon szép lépést. -
#27 én is voksoltam. ezeket a köcsögöket meg szard le, ez az életük. -
#26 olvasd el az indaba policy-ját kisfijjam, aztán megtudod, hogy ezért nem zárnak ki. Szánalom! Legyen már rossz a másiknak, nemigaz? Neked mi jó származik ebből? Csak a másikat had basztadhasd, igaz? Te egy igazi magyar vagy. Mennyél nézd tovább az ertéelklubbot! -
#25 na írtam az indabamusicnak hogy zárjanak ki a szavazásból, fórumos spam miatt:D -
#24 Szánalom, itt egy feltörekvő srác, nem keres vele pénzt sem, csak támogatásra szorul, és már REKLÁM! ... idiotizmus határtalan..
+1 vote -
#23 Meghallgattam, nekem nagyon bajön:] Szavazat is ment rá..gratta:] -
#22 Szavaztam:)
Egyébként nagyon profi, gratulálok...bárcsak én is itt tartanék, igaz én még csak fruity loops-al nyomulok, talán nem is váltok másra. -
#21 Tudtam, hogy ez lesz, majd itt küzdök emberekkel a hülyeségeken. Zárjátok, itt se voltam, de tényleg, megoldom magam az egészet. -
#20 végom, de Te meg nem érted a helyzetet. Gondolom Te sem egy régi topikba írnál ha ku*va fontos lenne. Ne jöjjünk már most az ilyen-olyan bugyuta okosságokkal. De töröld vagy töröltesd, vagy mittudom én hogyan megy ez és bocs a szabálytalanságért!
Amúgy köszönöm Mindenkinek a szavazatot :) -
#19 szavaztam rád:D -
#18 en nekem inkabb az 5. jott be, o nyerte a szavazatom :]