Milyen egy remek párkapcsolat?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cserediák
Némileg egyetértek..sajnos a mai trendy fiataloknak már más a "szeretlek".Csak azt nem tudom,hol baszódott el ennyire ez a társadalom...(most nem kezdem el leírni ,hogy mik a bajaim a mai fiatalokkal és a 14 éves kis pi***kal,mert oldalakon keresztül tudnám szidni Õket a magatartásuk miatt)
Mondjuk nem hinném,hogy Õk lennének a motiváló erõ😊...legalábbis remélem!õket csak tudom sajnálni.Meg a gyerekeiket,akiket valószínûleg ugyanilyen elcseszett módon fognak nevelni(tisztelet a ritka kivételnek)

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Barnabyka
+fav

<#eljen>

Barnabyka
+fav

<#eljen>

CsuTy89
Véleményem szerint ilyen nincs.

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

salsoul
Ezek nem párkapcsolati problémák...
Cserediák
Miért kell így túlbonyolítani?Szimplán arról van szó ,hogy kevés ember figyel a másikra..és ebbõl adódóan nem tudják megoldani a problémákat,ami újabb és újabb problémákat és vitákat szül.És itt nem számítom bele a megcsalást ,és az egyéb gyerekes sértõdjünk be mert a másik hangosan fújta az orrát szituációkat.Itt szimplán csak arról lehet szó,hogy nem tisztelik meg egymást azzal,hogy meghallgassák egymás baját és orvosolják is azt(kompromisszummal),ami nem feltétlenül a másik rosszabbul járását jelentené..

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

kuci06
hehe, azokat én is bírom 😄
látszatkapcsolatok... ma ez a trendi :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

salsoul
Ez ismét egyéni fejlettségi, megvilágosultsági, önismereti kérdés szerintem.
Felesleges párokat behozni a képbe, mikor a probléma az egyénekkel van.

Hányszor látni, ahogy "A" jó szándékú, vagy mindenféle szándéktól mentes tettein vagy nemtettein' "B" megsértõdik, és az egész szitut úgy kezeli, mintha "A" direkt az õ megsértésére játszana, amiben ráadásul "A" perverz örömöket lel. Miközben a probléma nem "A" és tettei, hanem a "B"-t megszállt úgymond gonosz démonok, komplexusok.

Még ha "A" megcsalja "B"-t "C"-vel "A" akkor sem azért tette amit tett, hogy "B"-vel direkt kitoljon, és megsértse, és stb... ezt meg kell érteni, fel kell fogni.
(Persze ez nem mentség a megcsalásra)

Egy kapcsolat maximális nívója (legyen érzéki, érzelmi, szellemi, spirituális), a felek közüli leggyengébb nívóval rendelkezõ fél (a szûk keresztmetszet) nívója lesz.
King of Roads
megint egy felesleges hozzászólás? (ezzel együtt 2 <#banplz>)

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

nonicks
Milyen egy remek esgé topik?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

King of Roads
tökéletes párkapcsolat? azok a gyönyörû 14-17 év közti párok akiket látok azok aztán tökéletesek. csak azt látom hogy jönnek kézen fogva néznek ki értelmesen a fejükbõl egymáshoz nem szólnak vagy ha buszra várnak ugyanez csak állnak vagy átölelik egymást és szintén csend. ez a generáció röhej <#szomoru1> és megmerik kérdezni interneten hogyha a hasukra élveznek lehetnek-e terhesek? gratulálok... (tudom itt most nem csak róluk van szó de ezt le kellett írnom)

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Cserediák
Nem is kételkedem benne,hogy nem lehet!Sõt..de vannak olyanok akik képtelenek értelmes emberi módon megbeszélni problémájukat,anélkül,hogy egy-egy drámai jelenetet le ne rendezne valamelyik fél.Én sem tartom magam veszekedõs típusnak,de olykor mindenkinél elpattan az a bizonyos húr.Természetesen én sem hiszek a "tökéletes",bosszankodás nélküli kapcsolatban,mert nem találkoztam még olyan párral ,aki azt mondta volna,hogy egyetlen egy szócsatást sem vívtak.De mégiscsak ritka az a pár ,aki leül és a legkomolyabb vitát higgadt,nyugodt módon megbeszéli.Vagy az egyik túl akaratos,büszke,önzõ..vagy amolyan hagyjuk rá az egészet alkat(de a szálka ott marad) és késõbb csattan.Szóval,miért nincs idejük letenni a popsijukat és megbeszélni..holott ezernyi-ebbõl adódó- problémán átugorhatnának?!

salsoul
mint ahogy boldog lehet az elektrotechnika laborban; de leszen-e valósággal? – azaz, leszen-e általánosan? – más, kérdés
salsoul
párkapcsolatban, szerelemben boldog lehet; de leszen-e valósággal? – azaz, leszen-e általánosan? – más, kérdés
CattiBrie
"-Kialakítható-e a tartós veszekedés és "ereszd el a hajam" nélküli idõszak?"

Nekem már sok kapcsolatom volt. Még soha nem veszekedtem egyik párommal sem. Legfeljebb vitatkozásnak lehet nevezni azt, ami talán egy párommal volt.

Szóval igen. És nem idõszak, hanem az egész kapcsolat.

Nekem még soha nem volt "ereszd el a hajam" típusú szakításom. Pedig volt már 'hagytak el' és 'hagytam el' is.

[/spam]&#8482;

Cserediák
Reményeim szerint,nem a szex miatt..hanem hogy boldog legyen.És hogy lehet boldog valaki?Ha általa a másik is boldog.És ide lehet halmozni,a közös élmények,egy szép este,kellemes beszélgetés emlékét..amit meghittségben az ember a partnerével tölt/él át.

salsoul
A kérdés az, hogy miért akar valaki párkapcsolatot, mi az indítéka.
Ugyanis ettõl fog függni minden.
Cserediák
Jééé...Sal!Hát már itt is?😊
Nem az egyedüllét elõl menekülnek egyes emberek kapcsolatokba,hogy ott próbálják "silány és tartalmatlan" életüket (és a párjukét) megfûszerezni és jobbá tenni?Azaz..ez lenne a helyes,vagy nem?

salsoul
Ha ezek közül bármelyik, akkor már egyik sem.
salsoul
Ez egy érdekes kérdés.
Van aki az elektrotechnikából csinál karriert, s van aki a családból, szerelembõl.

És egyik sem jobb vagy rosszabb szerintem.

A kérdés az, hogy valóban boldogok vagyunk-e.
Az elektrotechnikában, vagy párkapcsolatban, szerelemben.

Az önfeledtség állapotában, mindegy hogy párkapcsolatban vagy a laborban vagyunk.
Cserediák
Noigen,de sok szeretetfajta van..önzõ,birtokló,heves,lángoló,lassú tûz,gyötrõ...stb.Nos?Melyik a helyes?😊

salsoul
"-Miért ritka manapság a tartalmasabb párosélet?És miért?"

Mert már az "egyedülélet" is silány és tartalmatlan.
TothLaci
Pontosan.
Egyébként egy szabály van: SZERESS! Ha partner betartja, akkor nagy baj nem lehet. 😄
Petka
Viták nélkül nem kapcsolat egy párkapcsolat!

MerlinW
Remek párkapcsolat titka: minden héten egy pár kapcsolat😊

[merlinw.org]

Heffi
Na tünj már innen te kis szánalom...

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Cserediák
A karrierista szerintem a munka rabja.Az olyan embert látom annak,aki háttérbe szorítja (esetleges családját)..Jóóó hátra,és a munkáért él.És nem feltétlenül azért,mert rosszul élnek,hanem ezt helyezi elõnybe.Te mit értesz a karrierista alatt?

Mondjuk igaz hiszen már alapból nem állok össze számomra tökéletlennel😄

SötétBarom
A karrieristák szerinted 15 órát dolgoznak heti hét nap?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Az oka az, hogy ma már lehet válni. Semmi köze ahhoz, hogy karrierista vagy, vagy nem. Nem leszel társadalmi feketebárány, ha már a 3. feleségnél tartasz. Mi volt a leghosszabb kapcsolatod ha megkérdezhetem?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Cserediák
Ez manapság toppos helyet foglal el.<#szomoru1>,csak ezzel meg az a baj,hogy tegyük fel(35 éves korára legkésõbb elér mindent..beteljesülnek karrierista álmai),de kivel osztaná ezt meg?Ott ül a sikerhegyen..egyedül.Remek móka lehet!tudom sajnálni az ilyen embert.Csak az a baj,hogy már kezd sokasodni a számuk.

dartonita
Sok es jo szeksz.
Amugy tok uncsi mar az n+1-edik ilyen topik.

werkfilm
legalább egy panelba laknak 1 minimalfizetésbõl nyomorult életmódot elõrevetítve a szerencsétlennek? nembaj ingyentankönyvet kap 16 éves korig, aztán szedheti a rohadt krumplit a mcdonalds szemetesébõl

w77d
a másik legfõbb ok a párkapcsolatok szétzilálásában a karrierista életmód. Sok az olyan, aki cseszik gyereket vagy kapcsolatot vállalni, mert akkor mi lesz a melóval. A nõvérem elõtt le a kalappal, most 23 éves és egy gyönyörû babát szült a férjének. Van vitájuk elég sok, de mégis annyira látszik rajtuk hogy boldogok....

Cserediák
Jobb?Hmm...mindenkinél van jobb,de talán valakik megelégednek a kevésbé jobbal,de biztossal,mert az illetõ megbecsüli,nem cseszi át..stb.Minek a tökéleteset keresni,ha esetleg a kevésbé tökéletesebbel is maximális lehet az összhang?

Kerüld a sminkes kurvákat. Ennyi.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Cserediák
Sajnos egy része..igen!Csak azt nem értem ,hogy a rohanó világban ,miért nem fordítunk csak egy kis idõt a párunkra,ill a kapcsolatra.Elméletileg az ember társas lény.Rendben.De most már elõbb van a karrier és vele párhuzamosan az egyéjjcakás kalandok(mert többre nem futja).Valaki nem is akar kialakítani tartósabbat.Ezt sem értem!Sok a kifogás...

REPS0L
180 fokos fordulat után nem kell feladni, meg kell próbálni még 180 fokot fordítani rajta aztán csók, nem olyan nehéz az, csak kedveskedni kell.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Semmi sem örök vagy bejön a képbe egy jobb<#vigyor>

Cserediák
A többi értelmesebb és érettebb olvasót pedig köszöntöm!😊---> ez amolyan ünnepélyes akart lenni,bocs ha a koccintás elmaradt!😛
Szóval,nincs semmi baj azzal ha valaki az osztálytársával,bár kétség kívül eléggé necces..ha a szakítást nézzük(na jó nem kell elõre sietni^^)..Legtöbb kapcsolat azonban sajnos zátonyra fut és a kutya se érti ,hogy az eddig látszólag "jól elvagyunk" dolog 180fokos fordulatot vesz.Ez vajon miért van?Mi romlik el?

REPS0L
csõcsõ: Raimond Montecuccoli

<#wilting><#bdead>

Montecuccoli

<#wow3>

Azért sok a rövid kapcsolat, mert az európaiak birkák.

Egy értelmes önzetlen lány, egy értelmes önzetlen fiú... Több nem kell.

"pénz, pénz, pénz." 😄DD

ki is mondta? az most nem ugrik be... :S
kuci06
alrek
trollkodik minden topikban <#rolleyes>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Cserediák
Nah látom azért betalálnak ide a kis nyomik is😊Köszöntelek téged is...bár sztem ez egy kicsit komolyabb téma ,amihez Te sajnos még gyerkõc vagy..úgyhogy hess szépen vissza a WoW pályára és szopogass anyatejet!<#mf2>

REPS0L
nemgázos, érted nem kell nyalni-falni egymást, arra ottvannak az esték. ugyanúgy elvagyunk mint barátként, pár puszi, ölelés, stb, de nem visszük túlzásba, (fõleg h vannak ellenszenves kis kurvák az osztályba akit ketté törnék) ha haverokkal le akarok menni egy cigire vagy büfébe vagy akárhova, nem kell neki szólni érted hogy figyu engedj már le, csak mondom neki hogy lemegyek aztán önnyi.