361
Egy harmonikus kapcsolat kialakításához elengedhetetlen feltételek(?)
  • bardocz
    Milyen egy remek párkapcsolat?

Hát felhőtlen
  • milk4
    Reggel,délben,este szex.

Amúgy nemtudom...
  • salsoul
    pont hogy ők gondolkodnak maszkokban és ők aggatnak rám maszkokat
  • Skynet85
    fullosan igazad van :) Nah azért kicsit durva megközelítés, de hangzatos dolgok helyett ez tényleg igaz!

Ha már bármit emgtudtok tenni másik felhántorgatása és/vagy saját magatok szégyelés nélkül akkor ott kezdőik a pár kapcsolat 3 éve van lassan barátnőm...
  • TothLaci
    Az itt olvasható Ostoba kommentek is része egy párkapcsolatnak, bár, ha már benne lennék, biztos nem írnám le.
  • Fbn Lx
    ha te közeli ismerőseid, esetleg rokonaid által egy szerinted teljesen megbízhatatlan képet kapsz magadról, akkor nem vagy őszinte, nem nyílsz meg, maszkban járkálsz és félreismernek.
    Az őszinte és nyitott ember közeli ismerősei által megbízható képet kap saját magáról.
  • Cserediák
    Mellékesen a hülye megjegyzésektől és az ostoba nem ide illő kommentektől kíméljük meg egymást..Köszönöm!
  • Cserediák
    Nem hiszem,hogy egy kapcsolatba odáig kéne süllyedni,hogy az egyik fél alárendelt szerepet töltsön be(papucs szerep).Kompromisszum képessége mind két félnél jó ha megvan,és akkor nem kell "behódolni" kényszerből a másiknak..Szerintem egy kapcsolat akkor jó,ha nem kényszerből cselekszünk és tesszük meg a másiknak azt amit követel(kér).Értelmes emberek meg tudják beszélni és elmondani mi nem tetszik és a másik értelmes felfogja és próbál közös nevezőt találni.Igen egyszerü,nem esik bántódása senkinek:)
  • Petka
    Egyébként ja :D
  • Játszótárs
    Egy harmonikus kapcsolat kialakításához elengedhetetlen feltételek(?):

Harmonikusan tudjanak fingani egymás mellett is, ha épp kell nekik.
  • TothLaci
    Én meg a-mondó vagyok,
    szeretetből kedveznék a nőnek, NEM kényszerből!
    Nem azért írom, mert vannak itt olyan valakik, aki ezt olvasná,
    de jó lenne szeretve szeretni...

De ugye fontos a kinézet+ügyesség+ész,
    és ami a legfontosabb, NE a többi pasi izgassa a szerelmemet, hanem mondjuk ami a lábam között van, tehát SZERESSEN! Aztán mivel szép is, okos is, és ügyes is, kihasználnám a tehetségeit, és ha nem ingerlés folyik, na meg hegyek között a patak, akkor valami hasznosat is lehetne vele együtt csinálni, ami hasznunkra válhatna. Csak ilyen sajnos nincs. Próbálom, próbálom keresni is, de kiszemelt hölgy(ek?) nem engednek.
  • arty
    ha tehát "3x kedvez a nőnek", "4x kedvez magának" akkor papucs?

logikus, mind a "7x neki járna" ... hiszen férfi!
  • VRSDM
    jó amúgy jár a szám.
    és az előző (2.5év) kapcsolatomban szintén én voltam mindig aki lenyelte a békát egy-egy vita után. mert inkább legyünk jóba és békítősz... :D mint hogy pöröljünk még órákat.
    inkább ráhagytam, had higyje hogy igaza van és minden megy tovább szépen.
    mondjuk csicskás sose voltam. inkább nevezzük nagylelkűnek :D
  • TothLaci
    Szóval majd a barátnő megmondja, hogy ki a jó, és majd a barátnőnek nem tetszel, akkor barátnődnek sem fogsz.

Magam részéről inkább áldozat vagyok, mint "nőnek" az áldozata...
    Igazi nő nem követel áldozatot, azokra kellene nagyon odafigyelni.
  • sanyiute
    hmmm célzás?:D
  • Bruk
    Erről spanom és a csaja jut eszembe amikor összevesztek és spanom futott a csaj után aztán egy másik cimborám megszólalt: "Kiskutyám!"

Valóban ha papucs az ember jól működik a párkapcsolat vagy is nem nevezném párkapcsolatnak inkább gazdi (nő) és kutyus (férfi) kapcsolatnak.

de ha valakinek ez tetszik....
  • VRSDM
    szóval legyél papucs :D
  • tenkenorman
    egy remek kapcsolat 30 Mbit/s nél kezdődik.
  • jhetedikj
    Helószia!

Hol laksz és hogy nézel ki?
  • Petka
    Az indul ki a magyar médiumból, aki szűklátókörű. Lehet hibáztatni az "ertéelklubbot", de mivel sok idiótának ez bejön, ezért részben ők is hibásak. Szóval aki keres, az talál. Szerintem ennyire nem kéne általánosítani! Nem kell példát mutatni, sőt foglalkozni se kell velük...
  • immovable
    ASD
  • ViniSoundz
    Amíg folyik a f*s az ertéelkulubbon, meg megy a barátokközt meg a maónika, addig ne várj semmilyen javulást a magyar emberiség (állatság?) fejlődésében.

Min. 15-20 év,vagy még több, de addigra meg már mások jóval előrébb lesznek. Ez a topik is olyan mint halottnak a csók, mint az egész magyar társadalomnak a "mutassunkpéldátembertársainknakhogyankelleztmegazt".
    Ezt sajnos egészen vissza lehet vezetni a korrupt parkolóőrig :)
  • Terensz
    Milyen kis sunyi alak vagy. Remélem, bannal "jutalmaznak" a modik.
  • Petka
    Takarodj!
  • riddin
    párkapcsolatról mindent
  • Sephi
    Elmondom en mert en 8 eve elek ilyenben.

1. Kell egy kis veszekedes. Nalunk 10 percet tart es 99% o inditja el oket.
    2. Altalaban a ferfi az aki tobbet aldoz fel de minden aldozat megeri, mert igy teljes a harmonia.
    3. Mindig figyelni kell hogy a lany eppen milyen hangulatban van, hetente legalabb 3x olyat kell csinalni amit o szeret es aztan 4 nap van a ferifnak arra amit o szeret :D Megeri.
    4. Mindenfelekeppen talalni kell a lanynak hobbit. Ugye egy ferfi akarmikor talal maganak de egy lany problemasabb.
    5. Nem sabad hogy a lanynak ne legyen egy jo baratnoje akivel kipletykal dolgokat. Ez nagyon fontos mert ez is ereszt a esetleges gozbol.

stb.
  • Sanyix
    Milyen? hát olyan hogy mint a nyulak... :D
  • salsoul
    A szeretteim megállapításaiból azt látom, hogy őszerintük ők nagyon jól ismernek engem, miközben megnyilvánulásaikból én azt látom, hogy mennyire nem ismernek.
    Ám úgy érzem, ez fordítva is igaz.

A rossz elfelejtése, elfelejtetése pedig nem a rossz orvoslása, megoldása.
    Mint ahogy a ko(r)csma és a szórakozás sem orvosság a problémákra, csak amolyan fedőrendszerek.
    Gondolj csak arra, hogy mikor veled próbálták elfelejtetni, akkor az, hogy esett és mi lett tőle valóban(!) jobb...

Csernus szavaival élve: attól hogy a homokban dugom a fejem még jönnek hátulról és jól seggbe ******-nak...
  • Cserediák
    Ha jól ismernek a szeretteid,akkor nem hiszem,hogy olyannyira eltérnek a megállapítások..
    Továbbá nem azt mondtam,hogy 180fokos fordulattal meg tudjuk változtatni az illető hangulatát és eltörölni a múltat,hanem azt hogy egy kicsit elfelejtethetjük vele a rosszat.Ennyi
    Nah majd később lészen!Üdv.
  • salsoul
    "de mégis ad egy képet az illetőről,ugyebár..."
    igen, egy teljesen megbízhatatlan ezért hasznavehetetlen képet...

"ha egy kicsit is javíthatsz a kedvén az embernek,akkor miért ne tennéd meg"
    Mert nem lehet rajta javítani.
    Vigyorgó maszkot húzhatok a rosszkedvű fejére (narkotizálhatom), de a maszk alatt ettől még ugyan úgy rossz kedvű lesz.
    Ha meg nem, akkor nem is volt rossz kedvű.

Az önzetlenség ott kezdődik amikor nem vársz cserébe semmit, még önzetlenséget sem. Nos?
  • Cserediák
    Áááhh...ki mondta hogy az Ő kedvük szerint élek?egy szóval sem mondtam,de mégis ad egy képet az illetőről,ugyebár...
    Mivel tanultam filozófiát,így beleolvasgattam,de biztos nem tudnék idézgetni most hirtelenjében:)Elmehetnél filozófia tanárnak és a gyerekeket lehetne nevelgetni.

"Én is szívesen segítek bárkinek, de senki helyett sem csinálok meg semmit."
    én sem azt mondtam,hogy a popsi alá tolom a széket..
    "Én is szeretek megmosolyogtatni, de még jobban szeretem, ha valaki derűsen éli életét."
    De sajnos ez nem mindig van így..és ha egy kicsit is javíthatsz a kedvén az embernek,akkor miért ne tennéd meg..anélkül ,hogy elkezdenél filozofálni azon hogy ..ez valóban jó-e,stb.
    Önzetlenség szerintem egy pozitív tulajdonság ami kellően kezd kiveszni az emberekből..
  • salsoul
    Itt most az a kérdés merül fel, hogy olvastál-e tőlük valaha is akár egy sort is.
    Arisztotelész is Platón is aktuális, mai is, sőt talán még jobban.
    Nem agy nélkül tömjénezni és követni kell őket, hanem olvasni a plusz információ miatt, ami esetleg más fényben is megvilágítja azt amit jónak hiszel, hogy több oldalról is megvizsgálhasd.

Én is szívesen segítek bárkinek, de senki helyett sem csinálok meg semmit.
    Én is szeretek megmosolyogtatni, de még jobban szeretem, ha valaki derűsen éli életét.

A környezetben élők véleménye pedig semmit sem ér.
    Amíg az ő kedvük szerint élsz mindig arról fogsz (hamis) visszajelzést kapni, hogy kiváló erényes ember vagy.
  • Cserediák
    Lássuk csak.Platón vagy Arisztotelész munkásságát tisztelem és becsülöm,azonban ne felejtsük el,hogy manapság máshogy mennek a dolgok és hiába fektették le az akkori filozófusok az oktató taníttatásaikat,ha egy.:nem mindenki tud és akar úgy élni kettő.:Tud másképpen is jó ember lenni.
    Én nem tartom magam rossz embernek(igaz ez egy saját meglátás),de a környezetemben élők is tudják,hogy ha a közelben vagyok és segítség kell,számíthatnak rám!Vannak hibáim,ahogy mindenkinek..de nem mindegy,hogy a mérleg melyik oldalára billen.Én nap mint nap törekszem jobb emberré válni(egyéni módon és nem az írásban foglaltak szerint,vagy csak részben úgy)És ha mosolyt varázsolok a szeretteim arcára az már megéri nekem és jobb embernek érzem tőle magam.
  • Cserediák
    A pisi kakis részen jót nevettem!:D
    Matthew..tény ,hogy sokan félrenéznek,de ez nem biológián alapuló,szerintem inkább saját döntés.Mert ugyebár,ha valaki nem akar félretekinteni ,azt az istenért sem lehet rávenni,akár csellel sem.Az ismeretségi körömben(a házas vonalon) több a ma is boldogan élő pár.Természetesen tisztában vannak vele,hogy a szerelem elmúlik,de ez nem azzal jár ,hogy "huh új vizekre kell eveznem,mert újra akarom érezni".
    Meg lehet tartani azt a vibrálást,azt a vonzalmat ami még sok sok ideig összetart.Egy kapcsolatban szükség van az állandó csábításra(nő és férfi részéről is egyaránt),és nem ellaposodni azzal a tudattal,hogy "már úgy is az enyém,marad is"
    Megcsalás?ezt soha nem értettem.Miért kell megcsalni a másikat?(és egyáltalán,ha megcsalja akkor hogy tud utána a párja szemébe nézni,mintha mi sem történt volna)
    Szerintem ,ha egy kapcsolat jól működik egyik fél fejében sem fordul meg a félretekintgetés lehetősége.Ha meg mégis megfordul a fejben,akkor szépen le kel ülni a párocskájával és megbeszélni,hogy ez és ez van..és fel kéne dobni a kapcsolatot,mert nem tekinti ezt jó jelnek.
    Ha pedig az istenért sem változik semmit,akkor váljanak el..szép csendben,de ne csalják meg egymást!Az gerinctelen és gusztustalan!
  • mosoporr
    csak olyan lehet ami be kerül a topp 10be :)
  • salsoul
    bővebben
  • Rundstedt17
  • salsoul
    mindenkinek jobb lenne...
  • LoSA
    Hogy milyen?? NEM létezik...
  • Aquir
    jó vicc, kihalás...