361
Egy harmonikus kapcsolat kialakításához elengedhetetlen feltételek(?)
-
#81 mindamellett amit mondtam azt a saját korosztályom szemszögéből mondtam, mármint ,egy 50éves valószínüleg máshogy fogja föl. -
#80 lehetséges. és nem vetted észre hogy mennyien válnak el pont olyan 40után ahol megcsúnyulnak az emberek? -
#79 A szépség mulandó:)..de ez nem lehurrogás,csupán megjegyzés. -
#78 Ha annyira akarod tudni...20,Most levonsz valamilyen következtetést? -
#77 no. akkor tegyünk hozzá egy kicsit a fórum eredeti céljához is:
szerintem a remek párkapcsolat ezeken alapszik: vonzalom, mind külső és belső - sőt megmerem kockáztatni hogy a külső vonzalom az egyik legfontosabb(hurrogjatok le) - és nyitottság a másik felé, ezek hogy "megértés, elfogadás stb, mint csak a boldog kapcsolatból erednek, szoval nem feltételei, szerintem:_) -
#76 Pusztán kíváncsiság. 17? -
#75 Én azt nem értem...hogy ha valakinek nem tetszik,akkor miért jön ide be..és írja ,hogy juj de semmitmondó...de rossz..stb.Tudtommal nem kötelező ezt nézni,sem idejönni.Van elég topik.Tiszteljük már meg egymást azzal,h elkerüljük ezt a felesleges leugatásos részt!Nem tetszik,menj.Szerintem igen egyszerű.
Közhelyek,igen.Van elég.De akkor miért nem lehet találni a párkapcsolati problémákra megoldást?én még itt egyetlen jó tippet vagy használható hozzászólást nem olvastam,ami a tényleges "milyen egy remek párkapcsolat?"-ra választ adna.Akár közhellyel ,akár tapasztalatokon alapulót.Én pl személy szerint rendkívül érdeklődő típus vagyok..és szeretek a párkapcsolati témakörökben fickándozni,mert talán sok okosságokból össze lehet gyúrni egy használhatót..és esetleg segíteni másoknak!Nem értem mi lenne ezzel a probléma.. -
#74 nézz rá néhány 17 évesre -
sanyiute #73 egy pillanatra azt olvastam milyen egy retek kapcsolat..xD -
#72 az a lényeg te legyél a Rocco -
#71 -
#70 close topik -
#69 ajj
pedig hinni kell a csodákban :)
amúgy ha már valami jót akarsz.
addig jó amíg akarod hogy a szeret hogy a szerelem hogy a keze a kezedben legyen ami éltet. -
#68 olyan jó zaftos -
#67 -
#66 Ez megint egy olyan topik, amiben receptet keresnek valami olyanra amire nem létezik:) Közhelyek topikja, semmi értelme. -
#65 Érdekelne,hogy miért kérdezed...és nem hiszem a "csak úgy" kedvéért.Mellékesen,nem 16 vagyok,idősebb.Lényegtelen hogy mit írok az "adatlapomra". -
#64 Ne haragudj már, hogy megkérdezem, tudom lánytól nem illik, de hány éves is vagy? 16? -
#63 ahogy montecuccoli mondotta volt :D! -
#62 hát remek -
#61 Némileg egyetértek..sajnos a mai trendy fiataloknak már más a "szeretlek".Csak azt nem tudom,hol baszódott el ennyire ez a társadalom...(most nem kezdem el leírni ,hogy mik a bajaim a mai fiatalokkal és a 14 éves kis pi***kal,mert oldalakon keresztül tudnám szidni Őket a magatartásuk miatt)
Mondjuk nem hinném,hogy Ők lennének a motiváló erő:)...legalábbis remélem!őket csak tudom sajnálni.Meg a gyerekeiket,akiket valószínűleg ugyanilyen elcseszett módon fognak nevelni(tisztelet a ritka kivételnek) -
#60 +fav
-
#59 +fav
-
#58 Véleményem szerint ilyen nincs. -
#57 Ezek nem párkapcsolati problémák... -
#56 Miért kell így túlbonyolítani?Szimplán arról van szó ,hogy kevés ember figyel a másikra..és ebből adódóan nem tudják megoldani a problémákat,ami újabb és újabb problémákat és vitákat szül.És itt nem számítom bele a megcsalást ,és az egyéb gyerekes sértődjünk be mert a másik hangosan fújta az orrát szituációkat.Itt szimplán csak arról lehet szó,hogy nem tisztelik meg egymást azzal,hogy meghallgassák egymás baját és orvosolják is azt(kompromisszummal),ami nem feltétlenül a másik rosszabbul járását jelentené.. -
#55 hehe, azokat én is bírom :D
látszatkapcsolatok... ma ez a trendi :/
-
#54 Ez ismét egyéni fejlettségi, megvilágosultsági, önismereti kérdés szerintem.
Felesleges párokat behozni a képbe, mikor a probléma az egyénekkel van.
Hányszor látni, ahogy "A" jó szándékú, vagy mindenféle szándéktól mentes tettein vagy nemtettein' "B" megsértődik, és az egész szitut úgy kezeli, mintha "A" direkt az ő megsértésére játszana, amiben ráadásul "A" perverz örömöket lel. Miközben a probléma nem "A" és tettei, hanem a "B"-t megszállt úgymond gonosz démonok, komplexusok.
Még ha "A" megcsalja "B"-t "C"-vel "A" akkor sem azért tette amit tett, hogy "B"-vel direkt kitoljon, és megsértse, és stb... ezt meg kell érteni, fel kell fogni.
(Persze ez nem mentség a megcsalásra)
Egy kapcsolat maximális nívója (legyen érzéki, érzelmi, szellemi, spirituális), a felek közüli leggyengébb nívóval rendelkező fél (a szűk keresztmetszet) nívója lesz. -
#53 megint egy felesleges hozzászólás? (ezzel együtt 2 ) -
#52 Milyen egy remek esgé topik? -
#51 tökéletes párkapcsolat? azok a gyönyörű 14-17 év közti párok akiket látok azok aztán tökéletesek. csak azt látom hogy jönnek kézen fogva néznek ki értelmesen a fejükből egymáshoz nem szólnak vagy ha buszra várnak ugyanez csak állnak vagy átölelik egymást és szintén csend. ez a generáció röhej és megmerik kérdezni interneten hogyha a hasukra élveznek lehetnek-e terhesek? gratulálok... (tudom itt most nem csak róluk van szó de ezt le kellett írnom) -
#50 Nem is kételkedem benne,hogy nem lehet!Sőt..de vannak olyanok akik képtelenek értelmes emberi módon megbeszélni problémájukat,anélkül,hogy egy-egy drámai jelenetet le ne rendezne valamelyik fél.Én sem tartom magam veszekedős típusnak,de olykor mindenkinél elpattan az a bizonyos húr.Természetesen én sem hiszek a "tökéletes",bosszankodás nélküli kapcsolatban,mert nem találkoztam még olyan párral ,aki azt mondta volna,hogy egyetlen egy szócsatást sem vívtak.De mégiscsak ritka az a pár ,aki leül és a legkomolyabb vitát higgadt,nyugodt módon megbeszéli.Vagy az egyik túl akaratos,büszke,önző..vagy amolyan hagyjuk rá az egészet alkat(de a szálka ott marad) és később csattan.Szóval,miért nincs idejük letenni a popsijukat és megbeszélni..holott ezernyi-ebből adódó- problémán átugorhatnának?! -
#49 mint ahogy boldog lehet az elektrotechnika laborban; de leszen-e valósággal? – azaz, leszen-e általánosan? – más, kérdés -
#48 párkapcsolatban, szerelemben boldog lehet; de leszen-e valósággal? – azaz, leszen-e általánosan? – más, kérdés -
#47 "-Kialakítható-e a tartós veszekedés és "ereszd el a hajam" nélküli időszak?"
Nekem már sok kapcsolatom volt. Még soha nem veszekedtem egyik párommal sem. Legfeljebb vitatkozásnak lehet nevezni azt, ami talán egy párommal volt.
Szóval igen. És nem időszak, hanem az egész kapcsolat.
Nekem még soha nem volt "ereszd el a hajam" típusú szakításom. Pedig volt már 'hagytak el' és 'hagytam el' is. -
#46 Reményeim szerint,nem a szex miatt..hanem hogy boldog legyen.És hogy lehet boldog valaki?Ha általa a másik is boldog.És ide lehet halmozni,a közös élmények,egy szép este,kellemes beszélgetés emlékét..amit meghittségben az ember a partnerével tölt/él át. -
#45 A kérdés az, hogy miért akar valaki párkapcsolatot, mi az indítéka.
Ugyanis ettől fog függni minden. -
#44 Jééé...Sal!Hát már itt is?:)
Nem az egyedüllét elől menekülnek egyes emberek kapcsolatokba,hogy ott próbálják "silány és tartalmatlan" életüket (és a párjukét) megfűszerezni és jobbá tenni?Azaz..ez lenne a helyes,vagy nem? -
#43 Ha ezek közül bármelyik, akkor már egyik sem. -
#42 Ez egy érdekes kérdés.
Van aki az elektrotechnikából csinál karriert, s van aki a családból, szerelemből.
És egyik sem jobb vagy rosszabb szerintem.
A kérdés az, hogy valóban boldogok vagyunk-e.
Az elektrotechnikában, vagy párkapcsolatban, szerelemben.
Az önfeledtség állapotában, mindegy hogy párkapcsolatban vagy a laborban vagyunk.