Extra-brutál lesz a PC-s Manhunt 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az meg, hogy a sok csíra 10-14 éves arra fog gyorsulni, hogy vécéülõkével veri szét az emberek fejét, igenis gáz. Nagyon. Meg más ám, ha nézi akárhol, mintha csinálja, akár virtuálisan is. Csak érzéketlenebb lesz az erõszakra. Szóval a játékkal nincs baj, megvan a célközönség, de fejlõdõ kis gyerkõcöknek nem kéne hozzájutniuk, mert nem tesz jót.
Szerintem a világ nem lenne szarabb hely ilyen játékok nélkül. De hát igény, az van rájuk.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Én azt mondom az ember inkább itt tombolja ki magából a dühét, mint a való életben.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Az elején valóban kicsit morbid volt nekem is, de aztán már kezdtem élvezni, és nem, nem az öldöklést, hanem a lopakodást, azt, hogy esélytelenebbnek tûnök, de jó kis taktikai húzásokkal felülkerekedhetek.
Úgyhogy részemrõl jöhet a folytatás, naná, hogy jöhet!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az élet durvább, elhiheted.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elég egy hiradót, vagy az index heti képeit megnézni és SOKKAL brutálisabb dolgokat lát a 16 éves, mint ebben a játékban.
Értésétek meg... ez egy TÚLÉLÕ játék, ez ilyen. Ha nem te ölsz, veled végeznek. Nincs választási lehetõséged a legtöbb esetben.
Amúgy meg egyszerûen ilyen játék is kell... a Silent Hill ellen nem tiltakoztok, pedig az aztán ultrabeteges, már a hangulattól feláll az ember hátán a szõr... ahhoz képest a Manhunt 2 light kóla.
Ez a játék olyan mint anno pl filmben a Túlélõ ember.
Ott vagy 1edül át kell jutnod a pályákon kamerán figyelnek közben aki jön elenfél legyapod és nagykegyetlenül kivégzed. Semmivel sem céltalanabb mint egy Mortal Kombat...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
szamomra 10/10 volt a butitott jatek is....jo sztori,megdobbento vegkifejlet,jatszhatosag,helyenkent a para is felutotte a fejet...
ami a tiltakozasokat illeti ez csak jatek,akar horrofilmbol ,amibol van eleg,merithetnek a elszantak akik valami embertelenre keszulnek.tiltsuk be a horror filmeket is?pedig az csak film....
Csak már kellene vennem egy gépet amin futnak a játékok 😛
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Vice City, GTA3 a favorit. SA-ról pedig annyit, hogy az sem rossz, de már sokabb volt az is.
Bízna meg valaki engem játékfejlesztéssel... Persze ne az EA, max. akkor, ha annyi erõforrást ad, amennyire az én fantáziám követeli.
Azt kell hogy mondjam ez a játék egy jó nagy rakás "bit"
Nah ha ilyet látnék meg egy 16 éves gépén felajánlanám neki hogy eljátszom vele a játékbeli szerepeket! a Szülei meg mehetnének a fagyis autó elé.. Vagy kiraknám a srácot 8kerben utálom a romákat pólóban egy baseball ütõvel....
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
amugy az 1-es tetszett kar hogy mar nem jatszom csak neha neha
Ha az ember nem kapja meg boltban, akkor meg letölti netrõl 😊