Ötvös Tibor

Extra-brutál lesz a PC-s Manhunt 2

A Rockstar legbrutálisabb programja, a Manhunt második része nem jelenhetett meg "teljes valójában", mert azt sem a Sony sem pedig a Nintendo nem tűrte el saját gépén. Ám a PC-s változatban benne lesz minden, mi szem-szájnak ingere.

A Rockstar mindig is képes volt a polgárpukkasztásra, ám a Manhunt szériával váltak igazi célpontjaivá a feltűnési viszketegségben szenvedő szervezeteknek, embereknek (beszélni, tiltakozni tudnak, de minek veszik meg a játékot a gyereknek?). Mindenesetre a Manhunt 2 elődjénél is nagyobb kálváriát tudhatott magáénak, hiszen sem a Sony sem pedig a Nintendo nem engedte a tömény erőszak ábrázolását konzoljaikon, így a Rockstar kénytelen volt finomítani a dolgon. A program még így is világsiker lett és a PC-sek sajnálhatták, hogy kimaradtak a szórakozásból.



A jelek szerint azonban hamarosan ők is belevethetik magukat ebbe az elmebeteg világba, hiszen a korhatár-besorolásért felelős ESRB honlapján felbukkant a Manhunt 2 PC-s változata, mellette pedig az AO - Adult Only (Csak felnőtteknek!) felirat. Ez annyit tesz, hogy a számítógépes játékosok már rögtön a vágatlan, extra-brutális verziót kapják kézhez, ami valóban jó hír. A különböző szervezetek pedig kezdhetik gyakorolni az "Mit képzel a Rockstar?" frázist. Szükségük lesz rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEOreg3 #26
    psp-n egész korrekt cucc volt, de az extra brutalitás ellenére sem hiszem, hogy érdekelni fog PC-re
  • Riddick #25
    Kedvencem volt!!! Imádtam megölni mindenkit benne! Várom nagyon,kár hogy xbox 360 ra nem jelent meg! :)
  • Garou #24
    Ha az ember tudja kezelni helyükön a dolgokat, és normális élete van, akkor próbálja ki, nem lesz gond.

    Az meg, hogy a sok csíra 10-14 éves arra fog gyorsulni, hogy vécéülőkével veri szét az emberek fejét, igenis gáz. Nagyon. Meg más ám, ha nézi akárhol, mintha csinálja, akár virtuálisan is. Csak érzéketlenebb lesz az erőszakra. Szóval a játékkal nincs baj, megvan a célközönség, de fejlődő kis gyerkőcöknek nem kéne hozzájutniuk, mert nem tesz jót.

    Szerintem a világ nem lenne szarabb hely ilyen játékok nélkül. De hát igény, az van rájuk.
  • Tower Guard #23
    Jó lesz ez.
    Én azt mondom az ember inkább itt tombolja ki magából a dühét, mint a való életben.
  • opeca #22
    Nem volt ám rossz, az első rész.

    Az elején valóban kicsit morbid volt nekem is, de aztán már kezdtem élvezni, és nem, nem az öldöklést, hanem a lopakodást, azt, hogy esélytelenebbnek tűnök, de jó kis taktikai húzásokkal felülkerekedhetek.

    Úgyhogy részemről jöhet a folytatás, naná, hogy jöhet!
  • Skyline #21
    Így.:)
  • Tinman #20
  • Tinman #19
    "Nem tom, nekem a GTA4 is túl erőszakosnak tűnik..."

    Az élet durvább, elhiheted.
  • Tinman #18
    Vegytiszta fasság, amit mondasz.
    Elég egy hiradót, vagy az index heti képeit megnézni és SOKKAL brutálisabb dolgokat lát a 16 éves, mint ebben a játékban.

    Értésétek meg... ez egy TÚLÉLŐ játék, ez ilyen. Ha nem te ölsz, veled végeznek. Nincs választási lehetőséged a legtöbb esetben.

    Amúgy meg egyszerűen ilyen játék is kell... a Silent Hill ellen nem tiltakoztok, pedig az aztán ultrabeteges, már a hangulattól feláll az ember hátán a szőr... ahhoz képest a Manhunt 2 light kóla.
  • Tinman #17
    Egy hangulatos, survivor game. Itt is fail...