3405

Vicky 1836-1939
  • Renegade
    na, csak linkelem, mert nem fért bele 25000 karakterbe :-)
    1.2 change
  • Kallahiosz
    Valakinek esetleg lenne ötlete a kérdésemre????:

"Az a probléma áll fent, hogy mániákusan imádom ezt a játékot, azomban ennél is és a heart of iron 3 nál is a következők állnak fent:
    A játék folyamatossan akad, lassan reagál mindenre és kb 10-15 percenként kifagy.
    A gépem adatai:
    CPU: AMD Athon(tm)64X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz
    RAM: 2,87 Gb RAM
    VGA: NVIDIAŸ GeForce 6500 se

Van ötlet, hogy miért van ez????
    Lehetségesa, hogy a videó kártya miatt??? de hát nincs is egyik játéknak sem grafikálya.
    Az észszerűű választ előre is köszönöm.
    A másik kérdésem az lenne, hogy Magyarositás mikor várható... Illetve hogyha az eventet aktiválom hogyan tuddok magyarokkal lenni?
    Előre is kösz mindent.,.
    További szép napot."
  • Kopiati
    Nehéz ám a txt programozás:P Komolyan, néha a modderek is gyorsabbak náluk:D
  • fityusz
    Hát nem sietik el ezt a patchet, elvileg már szeptemberre ígérték... Most erre a hétre mondják, amilyen szerencsénk van valószínűleg vasárnap fog kijönni :) (elvégre a paradox sosem siet)
  • Renegade
    jaja, folyamatosan jönnek ki az új infók, egyszerűen nem láttam értelmét egyesével linkelni a javításokat, hamarosan (remélem jövőhéten) kész és akkor végre én is elkezdhetek vele játszani, az általatok írtak fényében csalódás lett volna. :-)
  • Kopiati
    Kb. minden nap volt a fórumon újabb patch log részlet, renegade csak egyet posztolt...
  • Pluskast
    Ennyi az össz javítás?? Ez édes kevés ennél sokkal több bug van benne. A grafikai bugokkal mi lesz? Vagy azzal, hogy a játék kidobálja az embert meg a "pislog" a game és eközben újból indúl a zene? Nem szeretnék csalódni a paradoxban eddig olyan jó munkát végeztek...
  • Kallahiosz
    Tiszteletem.
    Az a probléma áll fent, hogy mániákusan imádom ezt a játékot, azomban ennél is és a heart of iron 3 nál is a következők állnak fent:
    A játék folyamatossan akad, lassan reagál mindenre és kb 10-15 percenként kifagy.
    A gépem adatai:
    CPU: AMD Athon(tm)64X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz
    RAM: 2,87 Gb RAM
    VGA: NVIDIAŸ GeForce 6500 se

Van ötlet, hogy miért van ez????
    Lehetségesa, hogy a videó kártya miatt??? de hát nincs is egyik játéknak sem grafikálya.
    Az észszerűű választ előre is köszönöm.
    A másik kérdésem az lenne, hogy Magyarositás mikor várható... Illetve hogyha az eventet aktiválom hogyan tuddok magyarokkal lenni?
    Előre is kösz mindent.,.
    További szép napot.
  • hana1
    jövő hétre igérik
  • browing
    1.2-es patch-el mi van? megjelent már?
  • Jeszy
    Köszi Kopiati :D
  • tttttom
    A magyar forradalmat miért nem csinálták meg?

Valaki megadná ezt a módot? :(

Mert szeretném Európát a magyarokkal kettédöfni...
  • Kopiati
    Asszem van hozzá leírás, de igen, be kell másolni....
  • Fasiszta
    Ezt modot csak be kell másolni a fő mappába?
  • Kopiati
    A farleinnal egy Kazinczy veszett el benned, mert rohadtul nem értelmes szó:P
  • tttttom
    danke farlein. :P
  • Kopiati
    Nem én tettem fel, ha kérdezné hivatalos személy..:P
    A mod amit kértetek....
  • tttttom
    Nekem is ez a mod köne. :)
  • Jeszy
    Helló az lenne a kérésem hogy valaki legyen olyan rendes és tegye fel vhova a The Victoria 2 Realism & Rebalance Project - et mert már megint nem tudom letölteni és nagyon kellene.
  • Renegade
    már nagyon közel van az 1.2

Now when getting close to the finalisation of the 1.2 patch, we'll go into details on various aspects of it.

* Politics
    - Conservatives now properly allow social reforms at scaled militancy.
    - Fixed a consistency with militancy to support reform calculation.
    - There is now less of a militancy decrease when enacting a reform.
    - You can now only change ruling party once a year.
    - Ideology changing on pops from events is no longer divided by 100.
    - You can now release union tag countries if nobody with this tag exists (crush krakow->release poland->victory)
    - Ruling party is now set to one of the same ideology you had, after a tag change.
    - Free peoples now work on union tag countries that already exists
    - Pops of the primary culture will never assimilate now.

* Revolutions
    - Rebels of union tags can now spawn if no country with culture exist
    - Reliability is now applied correctly.
    - Rebels now have a bit better organisation, and will be more likely to form in bigger armies.
    - Inventions are now inherited when a country is formed.
    - When a rebellion ends in any way, all pops who symphatized with that rebelfaction lose militancy.
    - Pan-nationalists are now limited in spawning, not in enforcing
    - Rebelfactions grow stronger a little faster now.
    - Provinces seceding from events will now get militancy&consciousness reset.
    - Government change is now updated when rebels enforce their demands, thust nationalists rising under one fog wont change the country they broke free from when they do so, should that country had changed during their insurection.
    - All alliances, SoIs and influence cleared by revolutions
    - Rebels are now far less likely to rise on their own.
    - General risings will now set the organisation of a faction to 0.
    - Rebel organisation gains are now colored correctly.
    - Soldiers now only revolt when the rest of the faction is close to ready to rise.
    - Getting a revolution succeeding in your country now reduces 10% of your current prestige instead of -5.
  • Kopiati
    Adjunk a történelemnek egy maflást:D (még1et)
  • Brave89
    lol?:D
  • Kopiati
    Kövi játékom görögökkel lesz:), ha kijön az 1.2 létre lehet velük hozni a bizánci birodalmat:D
  • fityusz
    Ez engem is nagyon zavar, hogy nem kérhetek el tetszőleges területeket. pl: Szárd-Piemontiakkaol voltam, szerettem volna Korzika szigetét, erre még hozzádob 3-4 tartományt, a francia riviéráról, amit nem is akartam...
  • Brave89
    nem, mivel kvára nem akarom Ausztriát meghódítani. Szeretek értelmes célokat kitűzni magam elé, max csak satelitként foglalnám el, és ez igaz a Balkánra is. Csak Dalmáciát vettem el tőlük meg fiume-t, amivel sajnos az a cink, h mellé passzíroz ,még pár egyéb területet ami nem kell.
  • tttttom
    Na enyim 900-ik hsz. :D

Valaki feldobná egy feltöltő oldalra a Realism and Rebalance Project nevű modot? :S
  • tttttom
    Nem tudom, de engem idegesít, hogy nincs fegyverem meg kaja konzerv ami a katonának kell... Tudod én ilyen hódítás buzi vagyok. :)
  • Kopiati
    Hagyd automatán szerintem...:D nekem nem igazán szokott hiányom lenni:D
  • tttttom
    Lehet egy hülye/balfasz kérdésem? :)

Az a helyzet, hogy a kereskedelem alapból gép irányította vagy nekem kell szarakodni?+ Ha jobbra mutat a kacsacsőr akkor eladja a gép minden kurva készletem?
  • Renegade
    valamelyiket be lehetne rakni téma képnek

képek
  • a.carkey
    Tudom én, anno magam is kipróbáltam, sőt, vilt is bent linkben. (Szépséghibája, hogy nem hagy választást.)

Neked írtam, hogy mivel úgyis az osztrák részekre mész rá, nem lett volna egyszerűbb kultúra átír, és kiválaszt a Hungary event. Ezután már a tiéd, amit úgyis megszerzel 5 éven belül. :)
  • Brave89
    nem írtam át a kultúrát. írni kellett 1 eventet (ha jól értem) ami berakja Magyarországot. A kultúrát sehol sem kellett átírni:

country_event = {
    id = 999999
    title = "Release Hungary"
    desc = "Release Hungary"
    picture = "Budapest"

trigger = {
    tag = AUS

major = yes

mean_time_to_happen = {
    months = 60000
    }

option = {
    name = "Release Hungary"
    release_vassal = HUN
    diplomatic_influence = {
    who = HUN
    value = -200
    }
    }
    }

ezt elmented valamilyen néven (mondjuk HUN) az eventeknél majda játékban beírod hogy event 999999 és beadja Mo függetlenségét.
  • a.carkey
    Akkor érdemes volt nem csak átírni a kultúrát? :) Ugyis ugyanaz történik, csak nem osztrák, hanem magyar vezetéssel igázod le Európát.
  • Brave89
    lehet én nem vettem észre, de amikor én létrehoztam Magyarországot, nem puppetként jött létre. Sőt kb 1 évre rá szövetséget kötöttem az oroszokkal és oszmánokkal majd elhódítottam Ausztriától Dalmáciát.
  • Kopiati
    Ez működik... láttam már, de én az annex híve vagyok:D
  • McCartman
    elképzelésnek nem rossz , de let a bug miatt nem lehet megadni wargoalnak.
    ki kell probalni.:)
  • Kopiati
    Nah akkor egy kis fantáziát vigyek a dologba. 1. Létrehoz szatelit Hun., mentés, 2. betöltöd a játékállást más országgal, hadüzenet ausztriának, wargoal legyen release puppet, Hun, mentés, 3. Betölt Ausztria, béke ajánlása, release puppet Hun, mentés 4, Betölt HUN, Have Fun....
  • McCartman
    nincsmit , bár még igy sem az igazi , mert nem tudsz önálló diplomáciai döntéseket hozni.
    viszont olvastam egy AARt azon a forumon , Magyarorszaggal jatszott valaki és '48ban a mentés fájl átírásával kilépett a szatelit státuszból , ugyh az is megoldható vhogy.
  • a.carkey
    És az baj? Gondolom Szibéria felé fogsz terjeszkedni. :)
  • Kopiati
    Politics fülecskén van a decisions rész, ott a meidzs restauráció, ha a kérdőjelre állsz a kurzorral látod mi kell hozz, gyárat csak civ. országgal tudsz építeni...