3405

Vicky 1836-1939
  • Muki100
    Nem a provincia hanem az RGO telt be. Építhetsz bele gyárakat és akkor a munkások majd betöltik azt is.
  • fityusz
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=kjry1mddty6gjvh75s56.png
  • fityusz
    Félreértettétek a kérdésem, ez telt be nálam, pont, mert olyan jól élnek az emberek:

[IMG][img=http://www.kephost.com/images3/kjry1mddty6gjvh75s56.png][/IMG]
  • hollófernyiges
    Építs gyárat.
    Amúgy meg ahogy néztem ebben a patchban is elkúrták az egyensúlyt. Nagyon könnyű lett gyarmatból tényleges államot csinálni, na most ott van Anglia az egymillió fős indiai provinciáival, plusz most már jobban hajlamos Kínából is enni, aktuális olasz játékomban tízszerese az ipari meg a katonai pontszáma az enyémnek, pedig nagyhatalom vagyok én is, katonailag 4. helyezett.
  • tttttom
    Ja a liferating genyót, hogy lehet javítani? :D

Ja meg, hogy lehet a népességet kiírtani? :D A román cigányokat ki akarom irtani. :D
  • Muki100
    Nem a "befogadóképesség" miatt vándorolnak el, hanem azért mert rosszul élnek / máshol jobban élhetnek.
  • fityusz
    Megtudná írni vki, hogy ha a provinciáim lakossága már olyan nagy, hogy a provincia egyszerűen megtelik, és a túlcsorduló tömeg inkább kivándorol külföldre, olyan provinciákba, ahol van még szabad hely. Van mód rá, hogy bővítsem egy provincia befogadóképességét, hogy az embereim ne vándoroljanak el?
  • dom16
    hello
    nem tudná vki megmondani, hogy honnan tom letölteni a victoria2-t?
  • Carasan
    Victoria 1-2 magyarítás
  • Carasan
    http://victoria1-2hun.5mp.eu/web.php?a=victoria1-2hun
  • Carasan
    Na, elkezdtem magyarítani. Még csak részleges, az eventeket szinte el se kezdtem, de egész szépen halad a fordítás. Ha valaki még önszorgalomból elkezdte, nyugodtan szóljon, összedolgozva hamarabb elkészül. Félrefordítás előfordulhat, ha valaki ilyet tapsztal, legyen oly kedves, hogy szól. Köszi:)

Victoria 2 részleges magyarítás
  • Trantorius
    Csáó!
    Valaki csinál a játékhoz magyarítást?
  • Kopiati
    1, ha a területed okkupálják, a földeken nem fognak dolgozni, a munka nélküliek meg mennek a gyárba dolgozni...
    2, Nézd meg a népesség növekményt, 200körüli alapból, ami elég kevés...növelni kell a növekményt, vagy a törököktől visszafoglalni pár területet...
  • Kopiati
    Hát ha rákattintottál az alap ajánlatra éppenhogy kijelölted a terepeit:D Alapból minden követelésed be van jelölve, nem kell kattintani, érdemes figyelni, hogy pipa legyen a követelésednél...
  • tttttom
    Ja meg egy hülye kérdés. Most tudom, hogy én vagyok a balfasz, de amikor a francikkal nyomtam egy próbakört. Kiválasztottam, hogy az országot annexelem,(Algériát vagy mi a rossebet) de amikor kértem tőle békét amikor okkupáltam a terepeit. A békénél baszta elkérni a terepét...Ez mitől van?
  • tttttom
    Ja, hogy a nesenel fókuszt kellett volna basztatnom... :S Na mind1. :D Kösz a tippet. :D Amúgy átírtam a játék időt szokásom szerint 9999 December 31-ig. :D Szóval lesz időm bőven hódítani a világból. :D
  • Kopiati
    National focust katonára kéne rakni, nem értettem félre a kérdésed, de tény nem írtam a végére a tanulságot, amíg széttagolt az ország, addig felesleges szinte katonára rakni focust, emiatt ha NGF megvan akkor gyúrjál rá a seregre.. meg ha növeled a katonai kiadásokat az is segít, de alapból a kis népesség növekedés mellett alig hat, NGF-t hozd össze utána a franciák miatt amúgy is föl kell szívnod magad...
  • Santata
    Valaki nekem abban segítsen:
    1.: Ebben az esetben a national focus a craftsmen-eken van. Van gyár. És kb. 1-2 év alatt lesz 2000 munkásom. Háború lesz köztem (görög) és a törökök közt, elfoglalják átmenetileg a tartományt a gyárral, 1-2 hónapra visszafoglalom és 8000 munkás van gyárba. Mit csinálok rosszul, amit a gép jól?

2.:Miért nem tudok eredményesen soldierseket képzeni görögökkel? Pontosítva, rajtuk van a national focus de max napi 1-2 lesz, havi 25-30. Ez semmi változás, 3-4 év alatt se tudtam új brigade-t képzeni.
  • tttttom
    Bocs, de félreértetted a kérdésem. A hadsereget mármint a supportolható brigade cuccot, hogy lehet növelni? Tudod ami a jobbfelső sarokba van. Annak köze van a fegyver készlet mennyiségéhez és az emberanyag mennyiségéhez?
  • Kopiati
    Szövetkezz össze a kis német államokkal északon, addig csak a hadsereg szinten tartása megy, aztán osztrákok lehet megtámadnak, ha nem te őket, a kis német államokkal pikk-pakk le lehet zúzni, 1-2 morvaország elkér:D aztán dánoknak 1 pofon, schleswig felszabadítása, NGF létrehozható (egy kis trükközés nem árt, soi-ból a brémaiak kiszedése) aztán sereg építés, meg iparosítás NGF, mobilizálsz, majd franciák lezúz...kb ennyi... 50-es években reálisan össze lehet hozni...
  • tttttom
    Valaki mondana egy jó tippet a poroszokkal? Mert azt akarom, hogy a hadseregem nagy létszámú legyen amit mondjuk nagyrészt farmerekből képzenék. Hogy lehet ezt megcsinálni? Mert a célom egy Németország lenne megy egy Európa méretű német birodalom. :D
  • fityusz
    igen
  • hollófernyiges
    Új patch fönt van?
  • fityusz
    Sikerült már vkinek létrehoznia Romániát? Szinte lehetetlen dolgokat követel a játék a létrehozásukhoz, amiket kész lehetetlenség teljesíteni. Eddig az AI se tudta nálam 1x -sem létrehozni.Ha vkinek sikerült már, plz írja le, hogy hogyan. Előre is kösz.
  • zab
    elsőnek a franciákkal kezdtem,szóval nincs nehéz dolgom,mert hadsereg az van:) Csak folyton lázadoznak,az is egy kicsit idegesítő,de olvastam korábban h mást is idegesít és ezt elrondtották benne...
  • Muki100
    Helgoland mivel nem önálló, nincs rá szükség.
  • Dvd90
    Pontosítás: Dániától nyugatra
  • Dvd90
    Ssziasztok

Lenne egy kérdésem:
    Ha a Poroszokkal vagyok, hogy létrehozzam az Észak-Német Föderációt(NGF) minden olyan területet birtokolnom kell vagy SoI-znom ahol a lakosság többség Észak-német kultúráju, tehát azt a kis szigetet i el kell vennem a brittektől ami dániától keletre van?
  • hollófernyiges
    Attól függ kivel játszol. Németekkel, olaszokkal, törökökkel, amerikaiakkal nem túl nehéz casus bellit találni nemzetegyesítésre. Ezen túl is van időnként random eventtel. Ha meg nincs akkor menj neki azért mert nincs rajta sapka, kit érdekel :)
  • zab
    akkor nem csodálom...nekem kb 30 év után lett egyiptommal szemben és ennyi! Kb a világ összes országának meg van ellenem,elég érthetetlen...
  • Kopiati
    Megy ez casus b. nélkül is:P
  • Arnosos
    szinte sehogy, tobbek kozt ezert nem jatszom mar
  • Lacikap
    1.2 patch, play...-> hozd létre Mo.-t és kattints a "Play as..." felíratra!
  • zab
    Sziasztok!
    Biztos alap dolog amit kérdezek,de nem jöttem rá sehogy se. Az lenne a problémám h kb az összes országnak casus bellie van felém,de nekem meg szinte senki felé se! Szóval nem tudok megtámadni senkit se "tisztán". SZóval h lehet úgy mond területi követelést vagy ilyesmit egy másik ország felé intézni h casus bellim legyen??
    előre is kösz a választ!
  • Kallahiosz
    Ja mellesleg benne van az új videokártya és minden fut:P
    Nem értem mihez kell a videó kártya alig van grqafikája.
  • Kallahiosz
    Üdvözlet mindenkinek.
    Nem tudja valaki megcsinálni, hogy a kezdetnél Ausztria el tudja engedni Magyarországot??? Csak mert az eventel nekem kifagy.
    Előre is kösz
  • Arnosos
    hat iszonyat gyenge a videokartyad, ne csodalkozz hogy ha akad, csoda hogy ha elindul rajta, csak ez lehet a problema
  • Lacikap
    Innen jön:
    http://www.victoria2.com/media/patches
  • Lacikap
    Valaki feltölti nekem egy tárhelyre?? Adok egy virtuális fagyit cserébe!

(The server is too busy at the moment. Please try again later.)
  • Kopiati
    Erre kíváncsi leszek:D