93
-
#13 -
msstz #12 nem kell több* -
msstz #11 Az igénytelenséget nem bántásképpen mondtam, hanem ragaszkodva az eredeti jelentéséhez: a Chrome azoknak való akiknek nincs igényük például mindenféle bővítmény telepítése nélkül böngészőre, levelezőkliensre, torrentkliensre, webszerverre, irc-kliensre, tartalomszűrőre, egérmozdulatokra, szabadon konfigurálható kinézetre, kényelmes használatra, lassú nethez Turbo módra, stb. (Dzsini szavait kölcsönöztem)
A lényeg, hogy az Opera ezt mind önmagától tudja, ehhez a svájci bicskához képest a Chrome csak egy tompa kés. De ha neked kell több, csak egy szimpla, (testreszabhatatlan) böngésző, akkor persze, használd egészséggel. :) -
#10 miért félnénk? ez nem ubuntu -
#9 vigyázzatok nagyon váró emberkék mert a google os LINUX alapú :D
féljetek tőle mint a tűztől :DDD -
#8 4-es Chrome???
Az én böngészöm még mindig 2.xxx-es, és ezidáig csak egy bétás 3-as verziót találtam. Vagy elvagyok tévedve? :) -
wolruf #7 Nem értek egyet az igénytelenséggel (ha magamra veszem, pláne). Gyors, stabil, minden fut benne, amire szükségem van. Firefox, Explorer, Opera nem jött be, ez viszont nagyon jó.
Vagy egyszerűbb divatfikázni? :) -
strogg #6 a linux kernel eléggé jól fel van szerelve driver szempontjából, szvsz ezért amellett döntöttek. -
tom235 #5 Lesznek ehhez egyáltalán driverek? -
msstz #4 Fapad igényteleneknek, mint a Chrome. -
#3 Nem értem, hogy minek kell így pörgetni a verziószámokat, amikor nem túl sok dolog (főleg funkcionalitási téren) változott a chrome-ban a kezdeti állapothoz képest. -
wolruf #2 Szeretnék végre egy oprendszert, ami villámgyorsan indul (nem, nem hibernálásból úgy, hogy ezt-azt nem tudja újra feléleszteni), a gyors netes dolgokra jó és letisztult. Talán ez :)
A Chrome nálam úgyis telitalálat eddig. -
Szoki333 #1 Én már nagyon várom, mert ha belegondoltok rengetek programmal kompatibilis lesz.. itt gondolok a (majd) beépített gmailre, a képnézegetőről és az egyéb google fejlesztette programokra..