Egyre jobb minőségűek a kamerával felvett kalózfilmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van, akinek elmegy a kézikamerás felvétel is, van aki "igényes", és inkább kivár egy DVD-rip-re, de azért elég gáz, hogy egyikõtöknek sem jut eszébe, hogy akár meg is vehetné a boltban...
Azért ennek a címnek meg cikknek is sok értelme van😄 "Egyre jobb minõségûek a kamerával felvett kalózfilmek" nem bazdmeg majd egyre szarabbak lesznek😄 én meg ahogy öregszem egyre idõsebb vagyok durva mi? amúgy aki meg ilyen mozis verziókat tölt és néz max kínozza önmagát ha annyira érdekli nézze meg moziba ha meg nem akkor max félév és van dvdrip...

Sanyix
Egyébként van egy olyan igazság, hogy: "aki cam-os filmet néz sikeres ember nem lehet" 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
mûszar

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vogel
Korábban én is néztem cam-os filmeket, de leszoktam róla. Úgyis kijön a dvdrip elõbb-utóbb. Különben sem veszítek semmit, ha nem azonnal látom.

ffxi
Nem szart veszel, hanem mutragyat 😮

Fákjúal!

attól függ igazából, akinek nincs pénze mozira az vagy letölti vagy nem megy el így viszont nem lesz bevételkiesés mert nincs is a pakliban hogy fizetne érte valaha is
Amugy vannak nézhetõ mozisak ,de megszoktam várni egy jó film esetén a dvdrip-es verziót(köszönet rippereknek!)
Hát ba****g! hülye az aki kopiát vesz. 3 font? 5 fontért már moziba mész. Ha ingéy letöltöd(csak nem venném figyelembe a net és áram költségeket) azt megértem,de kalozcuccért pénzt adni. Olyan mintha bemésza tecsoba és egy kilo szart vennél.
Én potter kamreásan nézetm meg, viszont a vicc az az volt spanyolban vették fel, mert az újság címeknél volt spanyol felirat, viszont a hang 5.1-es volt, mert házimozin néztük, és nagyon jó hangja volt.

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

skodatuning
Én próbáltam camos filmet nézni de már az a dobozhang rengeteget ront a filmélményen.
Ha már tolvaj vagyok akkor jó minõségû cuccot lopjak. 😊

\"Nothing happens unless first a dream…”

A terminátor 4 német hd kamerás 720as verzióján azér' eléggé meglepõdtem..

Commodore Plus4 forever!

Az élményért amit egy mozi adhat.
A kamerás változatok tényleg nagyon nagyon gyatrák. a DVDRip-ek megint más kategória 😄
Taybore
Most, hogy már mobilokkal is lehet lassan HD-ben felvenni, lesznek jobb minõségû CAM videók is ez szinte biztosra vehetõ. A mozi-pénzkiesõs szisztéma meg szerintem sántít, mert van akit érdekelne a film és pénze is lenne rá, de hát ha ingyen is megkaphatja, akkor miért fizessen???

Aranyköpések: http://aranykopesek.com

Narxis
Egyetértek, de csak azért mert winnie nem...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Van lóvéd - megteheted, hogy elmész moziba - megveszed a jegyet
Nincs lóvéd - nem mész moziba - nem veszel jegyet, (nem veszel kópiát sem)
Van lóvéd - nem akarsz moziba menni - nem veszel jegyet,megveszed a kópiát
Nincs lóvéd - nem tudod megvenni a jegyet - nem veszel jegyet,megveszed a kópiát
Konklúzió:
Aki amúgy sem akarta megvenni a jegyet, annak az "elvesztése" nem jelent bevétel-kiesést.

"Ez a moziknak nem jelent bevétel-kiesést."

ja. nem. persze. nem. naná. semmit.
Ez a moziknak nem jelent bevétel-kiesést.
Gondoljátok, hogy valaki inkább megnézi otthon az 55-ös szinestévén a mozifilmet, minthogy elmenjen megnézni "nagyban"?
A kalóz-kópiákat nézõk nem akarják a moziban megnézni a filmet.

Ha a cikk címére fókuszálsz akkor láthatod hogy azért néha van értelme megnézni.
Azért nem egyszer találkozik az ember meglepõen jó minõségû kamerás filmmel.
Aki meg az olyanokat nézi, amit te is írtál, az ennyi erõvel bámulhatná a kikapcsolt tévét is, vagy csak azért nézi hogy a kortársainak hencegjen vele hogy õ már látta a filmet, esetleg fanatikus.
Én is megnézek majdnem minden filmet ami érdekel, persze sample alapján szelektálva. Ha annyira sz@r minõségû akkor bevárok egy számomra már nézhetõt.
Érdekes eljátszani a gondolatta, a mozi személyzetének jogot kellene adni , hogy megmutozzanak, bezárjanak, elkobozzanak mindent a látogatótól, persze a személyzet fethetetlen😄 Ezt a jogot ki kellene terjeszteni a bkv ellenõrökre, hisz köztudottan a társadalunk legrendesenn legpéldamutatóbb tagjai én örömmel látnám , ha rendõrséggel egyenrangú lenne minden mozijegyszedõ 😄
a smiley gondolom arra utalt (ettõl még igaz, próbáld ki). de értelme ettõl még van nézni.

de az tökéletesen érthetõ, ha valaki normális minõségben néz. nekem mindegy, megteszi a kamerás is, de a lentit nem ezért írtam.
Picizöldfül
Kérlek,mond,hogy viccelsz!

miért ne lenne értelme ilyeneket nézni? csak messzirõl kell nézni és kész😊
szerintem nem a rágcsálás vagy a képbe belemászás a fõ probléma, egy rövid idõre nem annyira zavaró az egész viszont az hogy nézhetetlenül szar a kép, életlen és sötét az egész film alatt, na ezért nincs sok értelme ilyeneket nézni