Evangeline Lilly

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slayerboy
Értelemszerûen fordított esetben.. ha csajt mondana akkor lehet beindulna a fantáziám 😄

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
"egy csaj van a világon, akire habozás nélkül elcserélném és õ nem más, mint a jelen topik tárgya. ezt megmondtam már neki is"

Nekem ezt mondaná a barátnõm úgy basznám ki a csukott ablakon keresztül mint a macskát szarni. Egy ezért, 2: kiderülne, hogy ráadásul olyan hülye, hogy ezt még el is mondja. <#banplz>

Szolnokboy1
szvsz az egyik legjobb interview:

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

o bocs ilyen mondantkozi irásjelekre nem figyelek 😛

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Szolnokboy1
"Figyelj má Marcsa tudod e h bármelyik pillanatban dobnálak egy csomo masik csajert a vilagon"

láthatóan szövegértelmezési problémákkal is küszködsz, próbáld meg újra elolvasni és ÉRTELMEZNI, amit írtam.

de hát eceruen nem térek napirendre 😛

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

képzel el lilly kisazony szarókészülékét több heti szigetenpsohadás után amikor szétfesziti erotiks szörcsökel tûzdel ánuszát és rátapasztja egy fa odvára hogy aztán megtölcse azt barnamacilurkokkal... hmmm

Szolnokboy1
jóvanmá, ne ezen lovagolj, lépjél túl rajta vagy húzz el innen.

Szolnokboy1
számból vetted ki a szót, drága barátom. 😊

Kiegyensulyozott párlkapcsolat lehet: - Figyelj má Marcsa tudod e h bármelyik pillanatban dobnálak egy csomo masik csajert a vilagon. Sex kozben is valani evándzselina liliró fantáziûálok...

Herold
Anyád picsája randa te buzi.

Szolnokboy1
nem. egy csaj van a világon, akire habozás nélkül elcserélném és õ nem más, mint a jelen topik tárgya. ezt megmondtam már neki is. ennyi, ettõl nem változik semmi, mert nem a szomszéd lányról van szó... sajnos. 😊

Tinman
Randa tinikedvenc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Slayerboy
<#banplz><#banplz><#banplz><#taps>

biztos h nem tul magas, nézd meg aköldökét

Szolnokboyreál a muffodat nem bántja h folyton másik csajrol álmodozol és másr arántod ki este a pömpölõd?

Slayerboy
Tuknám <#vigyor5>

BaliBoy
Úgy látom túl sokat ivott a Fangornban. 😄 (vagy a csaj túl pici)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Szolnokboy1
nem csak pletyka volt.

Szolnokboy1
"FAn club rotflol keressé má baránõt magadnak"

van, köszi.

BaliBoy
Még mindig együtt vannak? Mikor a Lost kezdõdött akkor terjedt ez el, de utána közvetlenül meg is cáfolták.

Dynamic
Dynamic
Azért fura, hogy a valóságban a hobbittal jár. Egy Jack-szerû fickót(ha már Lost) sokkal inkább el tudnék képzelni mellé.

Bruk
Hófehérke<#idiota>

Am jó ez a Lilly csak felesleges neki a smink. Csak elcsúfítja. 😊

Dugnám... gázkamrába az egyetlen értékelhetõ testrész rajta a feje, ha ki van sminkelve amugy erõsen másod harmadosztályú egypatront megér. alakja az nincsen neki egybe van szabva az egész teste. A mellérõl meg ugyan ne beszéljünk me ha megfeszitem nekem nagyobb. ja a picsáéja az elég jó az tõtteném

FAn club rotflol keressé má baránõt magadnak

zaki
jó ez is, csak ez kézzel rajzolt, amit én linkeltem be az meg pcn készült :d

tugyiti
„Szép , szép , de tudd meg, Hófehérke százszor szebb!”
ForzaInter
Am tényleg nem egy bombanõ, de mégis eyecandy😄 Bár nekem Katie Cassidy a kedvencem.😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
nem kapna kegyelmet

Yo, Bitch!

Szolnokboy1
Saját gyûjteménybõl:

de ti is tegyetek, ne csak én! na jóccakát!

Tyler1
Lostba milyen volt gecc!! Húú miatta kezdtem el nézni(na jó nem de miatta folytattam XD)
Szójer köcsög meg olyan nyelvest adott neki majdnem kibasztam a tv-t XDD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

BaliBoy
Csak az egészsége érdekében. Nehogy reumás legyen. 😄
Milyen telefont?

Szolnokboy1
szerintem ez frankóbb:

John Cena
xDDD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

zaki

Nem az a tipikus szexbomba csaj, de nagyon cuki, imádom 😛

tommygear
buzi e vagy?
vagy csak vedd fel a telefont
BaliBoy
Én is. Csalánnal 😄

John Cena
Csapkodnám!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

tommygear
KÉPEKET NYOMASSÁTOK
tommygear
jahhh 😄

ajkai kiválóak

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
makkra illenek
Szolnokboy1
de szerintem ezt az írók is így gondolják, mert

Lost 5. évad spoiler

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor visszamentek a szigetre, nem telt bele 1 rész, de már rohant egyet a dzsungelben és merõ egy kosz lett. 😄DD

tommygear
sztem is jobb amikor ilyen retkes 😛
Szolnokboy1
nem nõtt az sehova, semekkorát, pont olyan, mint volt, úgy jó, ahogy van.
egyébként nekem mikor úgy van kisminkelve, mintha nem lenne kisminkelve, 100x jobban tetszik, mint sminkkel. 😊

lehet, h beteg, de akkor is kurvára bejön, amikor koszosra van sminkelve. <#idiota>

tommygear
nem nõtt az
+fav
stp4trick
nem tudom feltûnt-e valamelyik nagy rajongónak, de mintha kb. duplájára nõtt volna a csepp cicije a sorozat kezdete óta mostanáig

ja és korántsem szálkás, de még szép sem, max különleges, smink nélkül meg egyszerûen egy pulykatojás

de a filmbeli megjelenése, meg ezek a retusált képek étvágygerjesztõek

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

akyyy
XD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tommygear
iwiw linket
tommygear
meg persze nekem
PJack
<#szeret><#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Szolnokboy1
akkor töltsd fel vmi képmegosztóra privátban és küldd el nekem PMbe.