179
Evangeline Lilly fan club
-
azzal már szétmentek elvileg -
leginkább a hobbit. -
biztos megdugja ma valaki :SSSSS -
imdb-n ott van a kiemelt születésnaposok között. ma 30 -
sunáznám -
ez csak kreativitás...
"elragozgatok míg te elrágózgatol" -
Ezt inkább beszéld meg a pszichológusoddal. -
kválité megfogalmazás pedig:D
művese = vese > mű vese (nem igazi blablah)
+
"művésznő", mű-vész-nő -
Ez az egyik legjobb képe. Itt tényleg természetes.
A művesét nem értem. -
Írtál neki levelet? És válaszolt? -
hm van benne valami.
amúgy fogadok ez a csajis ilyen szeplős kisegérke volt
(ha találtok róla tinédzserkori képet link) -
JackMeadow #88 kurvára igazadvan kifeste megcsinált hajjal egy kis utomunkával bárki lehet szép, neki szerencséje volt -
JackMeadow #87 nekem pasivan de azis szebb nála -
Nekem a mesterségesen teremtett idolok istenítésével van bajom.
"Előnytelen kép" = valódi küllem, photoshop és 2 kg smink nélkül.
Menjetek ki a gép elől az utcára és ismerjétek be, hogy egyetlen nap alatt 5 sokkal jobb nővel találkoztok sétálás közben, mint ez a nő.
Fogadjunk, hogy az itt kommentelők legalább felének szebb barátnője van ennél... ha nem, akkor ideje kiszállni a gép elől. -
róla mér nem készülhet előnytelen kép? -
Hát azért az szebb lehet ennél, de ezt neked küldi a "művesenő" :-D
-
http://twitter.com/Evie_Lilly
hihetetlen, hogy ezen a szaron mindenki fenn van. :) nekem is csak be kéne már regelni. -
JackMeadow #82 hát kurvára értelmes interju -
Ne érts félre.. értem a szomszéd lányos példád.. és tényleg nincs oka féltékenynek lenni.. De én elgondolkodnék, hogy mennyire szeret a párom, hogy ha otthagyna egy olyanért akit nem is ismer. :S -
ebből látszik, hogy mennyire különbözünk. nem kell mindent olyan vérkomolyan felfogni. de mindegy, ezt a dolgot már lezártam, nem reagálok több ilyen jellegű hsz-re. -
Értelemszerűen fordított esetben.. ha csajt mondana akkor lehet beindulna a fantáziám :D -
"egy csaj van a világon, akire habozás nélkül elcserélném és ő nem más, mint a jelen topik tárgya. ezt megmondtam már neki is"
Nekem ezt mondaná a barátnőm úgy basznám ki a csukott ablakon keresztül mint a macskát szarni. Egy ezért, 2: kiderülne, hogy ráadásul olyan hülye, hogy ezt még el is mondja. -
szvsz az egyik legjobb interview:
-
JackMeadow #76 o bocs ilyen mondantkozi irásjelekre nem figyelek :P -
"Figyelj má Marcsa tudod e h bármelyik pillanatban dobnálak egy csomo masik csajert a vilagon"
láthatóan szövegértelmezési problémákkal is küszködsz, próbáld meg újra elolvasni és ÉRTELMEZNI, amit írtam. -
JackMeadow #74 de hát eceruen nem térek napirendre :P -
JackMeadow #73 képzel el lilly kisazony szarókészülékét több heti szigetenpsohadás után amikor szétfesziti erotiks szörcsökel tűzdel ánuszát és rátapasztja egy fa odvára hogy aztán megtölcse azt barnamacilurkokkal... hmmm -
jóvanmá, ne ezen lovagolj, lépjél túl rajta vagy húzz el innen. -
számból vetted ki a szót, drága barátom. :) -
JackMeadow #70 Kiegyensulyozott párlkapcsolat lehet: - Figyelj má Marcsa tudod e h bármelyik pillanatban dobnálak egy csomo masik csajert a vilagon. Sex kozben is valani evándzselina liliró fantáziűálok... -
Anyád picsája randa te buzi. -
nem. egy csaj van a világon, akire habozás nélkül elcserélném és ő nem más, mint a jelen topik tárgya. ezt megmondtam már neki is. ennyi, ettől nem változik semmi, mert nem a szomszéd lányról van szó... sajnos. :) -
Randa tinikedvenc. -
-
JackMeadow #65 biztos h nem tul magas, nézd meg aköldökét
Szolnokboyreál a muffodat nem bántja h folyton másik csajrol álmodozol és másr arántod ki este a pömpölőd? -
Tuknám -
Úgy látom túl sokat ivott a Fangornban. :D (vagy a csaj túl pici) -
nem csak pletyka volt.
-
"FAn club rotflol keressé má baránőt magadnak"
van, köszi. -
Még mindig együtt vannak? Mikor a Lost kezdődött akkor terjedt ez el, de utána közvetlenül meg is cáfolták.