Evangeline Lilly

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

tommygear
sunáznám kõkeményen
Én is így vagyok vele számomra az a legszebb nõ aki természetes annál jobb nincsen.
Matthew Prosac
nekem se jönnek be a mûcsajok abszolút, a szilikonmellektõl pl frászt tudok kapni..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nekem spec azért jön be mert nem mû csaj.
Herold
Nem arról van szó, hogy mekkora bombázó. Nyilván olyan értelemben vannak nála jobb nõk is. (P. Eva Mendes, hogy csak egyet mondjak.) De nem is az idomaiért szeretjük.

Szolnokboy1
köszönöm! tökéletesen összefoglaltad. <#worship>

btw én Rosarioval úgy vagyok, mint te Lillyvel. Ízlések és pofonok, ennyi. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Matthew Prosac
aki meg baszogatja Szolnokboy-t azért hogy ilyeneket mond a nõjének az egy betokosodott merev ortodox pöcs.
Nem attól lesz jó egy kapcsolat hogy homokba dugjuk a fejünket, a bnõmmel ugyanúgy kibeszéljük hogy ki milyen jó csajba/pasiba botlott, õ is felszisszen ha lát egy jó faszit társaságba, ahogy énis ha egy jó csajt. ettõl még ugyanúgy szeretjük egymást és tudjuk hogy ez nem komoly..
2,5 éve vagyunk egymás mellett teljes harmóniában, egy hangosabb veszekedés nélkül. ja és ilyenkor jön hogy akkor nem is szeretjük egymást igazán.. persze mert mások aztán jobban tudják...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
omg, nemtudom hogy lehet ezért a csajért rajongani. Tinman megmondta a faszát, kimegyek itt városomban a fõûtra és 15 perc alatt 5 sokkal durvább csaj megy el mellettem.
nálam 10/5-ös a csaj, pont kiesik a ***nám kategóriából. barátnõmet meg sose cserélném el rá xD max Rosario Dawson-ra.

Herold

Herold

tommygear
nemlehet
Herold
Mi a kurva anyja baja van az SG-nek a képfeltöltés.hu-val, hogy onnan nem lehet linkelni?

Szolnokboy1
korai reklámfilmek:

😊

Szolnokboy1
tegyél hát! smink nélkülit. 😊

Herold
Tegyek még be képeket? Sminkelt vagy smink nélküli inkább?

Szolnokboy1
"ezért evidens"

éppen ezért volt felesleges beírni.

mivel a nõket szeretem,ezért evidens hogy betolnám...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Herold
Téged kéne inkább. <#gunyos1>

sekkbetuknám evándzselint

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Imádom a csajt😄
Herold

Herold

tommygear
Ó 😞
Szolnokboy1
kinek írtam levelet? 😊 nem vágom. nem Lillynek mondtam meg, hogy elcserélném, hanem a bnõmnek, ha erre gondolsz. 😊

Herold
#90 ?

Szolnokboy1
pár hsz-szel lejjebb belinkeltem a twitterét, az alapján még nem mentek szét. van pár napos bejegyzés fotóval.

tommygear
valahol azt olvastam nemrég
Herold
Ez komoly? Nem is tudtam.

tommygear
Lilly ték
tommygear
azzal már szétmentek elvileg
Szolnokboy1
leginkább a hobbit. <#szomoru1>

tommygear
biztos megdugja ma valaki :SSSSS
ProGabe
imdb-n ott van a kiemelt születésnaposok között. ma 30

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
sunáznám

tigeroo
ez csak kreativitás...

"elragozgatok míg te elrágózgatol"
Herold
Ezt inkább beszéld meg a pszichológusoddal.

tigeroo
kválité megfogalmazás pedig😄

mûvese = vese > mû vese (nem igazi blablah)
+
"mûvésznõ", mû-vész-nõ
Herold
Ez az egyik legjobb képe. Itt tényleg természetes.
A mûvesét nem értem. <#fejvakaras><#wilting>

Herold
Írtál neki levelet? És válaszolt?

tigeroo
hm van benne valami.

amúgy fogadok ez a csajis ilyen szeplõs kisegérke volt
(ha találtok róla tinédzserkori képet link)
kurvára igazadvan kifeste megcsinált hajjal egy kis utomunkával bárki lehet szép, neki szerencséje volt

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

nekem pasivan de azis szebb nála <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Tinman
Nekem a mesterségesen teremtett idolok istenítésével van bajom.

"Elõnytelen kép" = valódi küllem, photoshop és 2 kg smink nélkül.

Menjetek ki a gép elõl az utcára és ismerjétek be, hogy egyetlen nap alatt 5 sokkal jobb nõvel találkoztok sétálás közben, mint ez a nõ.

Fogadjunk, hogy az itt kommentelõk legalább felének szebb barátnõje van ennél... ha nem, akkor ideje kiszállni a gép elõl.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szolnokboy1
róla mér nem készülhet elõnytelen kép?

Tinman
Hát azért az szebb lehet ennél, de ezt neked küldi a "mûvesenõ" :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szolnokboy1
http://twitter.com/Evie_Lilly

hihetetlen, hogy ezen a szaron mindenki fenn van. 😊 nekem is csak be kéne már regelni.

hát kurvára értelmes interju

Slayerboy
Ne érts félre.. értem a szomszéd lányos példád.. és tényleg nincs oka féltékenynek lenni.. De én elgondolkodnék, hogy mennyire szeret a párom, hogy ha otthagyna egy olyanért akit nem is ismer. :S

Voltam zárás előtt. _______________

Szolnokboy1
ebbõl látszik, hogy mennyire különbözünk. nem kell mindent olyan vérkomolyan felfogni. de mindegy, ezt a dolgot már lezártam, nem reagálok több ilyen jellegû hsz-re.