Evangeline Lilly
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
btw én Rosarioval úgy vagyok, mint te Lillyvel. Ízlések és pofonok, ennyi. 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Nem attól lesz jó egy kapcsolat hogy homokba dugjuk a fejünket, a bnõmmel ugyanúgy kibeszéljük hogy ki milyen jó csajba/pasiba botlott, õ is felszisszen ha lát egy jó faszit társaságba, ahogy énis ha egy jó csajt. ettõl még ugyanúgy szeretjük egymást és tudjuk hogy ez nem komoly..
2,5 éve vagyunk egymás mellett teljes harmóniában, egy hangosabb veszekedés nélkül. ja és ilyenkor jön hogy akkor nem is szeretjük egymást igazán.. persze mert mások aztán jobban tudják...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nálam 10/5-ös a csaj, pont kiesik a ***nám kategóriából. barátnõmet meg sose cserélném el rá xD max Rosario Dawson-ra.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mûvese = vese > mû vese (nem igazi blablah)
+
"mûvésznõ", mû-vész-nõ
A mûvesét nem értem. <#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
amúgy fogadok ez a csajis ilyen szeplõs kisegérke volt
(ha találtok róla tinédzserkori képet link)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
"Elõnytelen kép" = valódi küllem, photoshop és 2 kg smink nélkül.
Menjetek ki a gép elõl az utcára és ismerjétek be, hogy egyetlen nap alatt 5 sokkal jobb nõvel találkoztok sétálás közben, mint ez a nõ.
Fogadjunk, hogy az itt kommentelõk legalább felének szebb barátnõje van ennél... ha nem, akkor ideje kiszállni a gép elõl.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
hihetetlen, hogy ezen a szaron mindenki fenn van. 😊 nekem is csak be kéne már regelni.
Voltam zárás előtt. _______________