179
Evangeline Lilly fan club
-
#139 remélem, nem kacsa a hír, mert akkor kiverem szárazon egy télikabátos-sapkás-sálas képre! -
#138 Nyugi, ha lesz róla hír, úgyis berakjuk. -
#137 NA MI LESZ MÁR ??????????????????????????????????????????????? -
karajjj #136 elolvastad a hírt? ottvan leírva benne... -
#135 addig kell várni? -
#134 addig is van még mire recskázni... -
karajjj #133 mér? január van szerinted? -
#132 na hol vannak má a képek???????? -
#131 ÉLJEN!! -
#130 Cicik -
#129 -
#128 sunáznám kőkeményen -
Watchmen #127 Én is így vagyok vele számomra az a legszebb nő aki természetes annál jobb nincsen. -
#126 nekem se jönnek be a műcsajok abszolút, a szilikonmellektől pl frászt tudok kapni.. -
Watchmen #125 Nekem spec azért jön be mert nem mű csaj. -
#124 Nem arról van szó, hogy mekkora bombázó. Nyilván olyan értelemben vannak nála jobb nők is. (P. Eva Mendes, hogy csak egyet mondjak.) De nem is az idomaiért szeretjük. -
#123 köszönöm! tökéletesen összefoglaltad.
btw én Rosarioval úgy vagyok, mint te Lillyvel. Ízlések és pofonok, ennyi. :) -
#122 aki meg baszogatja Szolnokboy-t azért hogy ilyeneket mond a nőjének az egy betokosodott merev ortodox pöcs.
Nem attól lesz jó egy kapcsolat hogy homokba dugjuk a fejünket, a bnőmmel ugyanúgy kibeszéljük hogy ki milyen jó csajba/pasiba botlott, ő is felszisszen ha lát egy jó faszit társaságba, ahogy énis ha egy jó csajt. ettől még ugyanúgy szeretjük egymást és tudjuk hogy ez nem komoly..
2,5 éve vagyunk egymás mellett teljes harmóniában, egy hangosabb veszekedés nélkül. ja és ilyenkor jön hogy akkor nem is szeretjük egymást igazán.. persze mert mások aztán jobban tudják... -
#121 omg, nemtudom hogy lehet ezért a csajért rajongani. Tinman megmondta a faszát, kimegyek itt városomban a főűtra és 15 perc alatt 5 sokkal durvább csaj megy el mellettem.
nálam 10/5-ös a csaj, pont kiesik a ***nám kategóriából. barátnőmet meg sose cserélném el rá xD max Rosario Dawson-ra. -
-
-
#118 nemlehet -
#117 Mi a kurva anyja baja van az SG-nek a képfeltöltés.hu-val, hogy onnan nem lehet linkelni? -
#116 korai reklámfilmek:
:)
-
#115 tegyél hát! smink nélkülit. :) -
#114 Tegyek még be képeket? Sminkelt vagy smink nélküli inkább? -
#113 "ezért evidens"
éppen ezért volt felesleges beírni. -
gyepesjoint #112 mivel a nőket szeretem,ezért evidens hogy betolnám... -
#111 Téged kéne inkább. -
gyepesjoint #110 sekkbetuknám evándzselint -
Watchmen #109 Imádom a csajt:D -
-
-
#106 Ó :( -
#105 kinek írtam levelet? :) nem vágom. nem Lillynek mondtam meg, hogy elcserélném, hanem a bnőmnek, ha erre gondolsz. :) -
#104 #90 ? -
#103 pár hsz-szel lejjebb belinkeltem a twitterét, az alapján még nem mentek szét. van pár napos bejegyzés fotóval. -
#102 valahol azt olvastam nemrég -
#101 Ez komoly? Nem is tudtam. -
#100 Lilly ték