Evangeline Lilly
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

nekem egyébként az (is) tetszik nagyon, hogy nagyon szálkás, látszik, hogy foglalkozik a testével, ami nagyon helyes. meg is van az eredménye. 😊
Meg van egy ismerõsöm is, aki szinte kiköpött mása<#mf2>#mf2>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
egyébként én csak a Lostból ismerem, de nagyon tetszik. Viszont (szerintem) nem valami jó színésznõ, cserébe szééép 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A normalis, erdekes, informativ hozzaszolas, hasonlo temaban, ugy hangzana, hogy: dugom vagy dugtam.😛 A tobbi senkit nem erdekel😉
A fentiekbõl talán nem egyértelmû, de akkor mondom, hogy nincs szükségem a "Dugnám","Sunáznám" és hasonló jellegû hozzászólásokra.