Evangeline Lilly

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
Mert nem akarom megbántai hogy a képét fórumba beleteszem, stb, a másik meg, hogy bár lehet, hogy közösségi oldalra vannak fent képei, sõt votl egyszer egy portálon naplánya is😛 csak azon még nem így nézett ki : ( max a vonásai 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Szolnokboy1
wááá, de utállak. <#szomoru1> most mér nem tudsz egy képet adni??

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

jackcsabi
Jajj Kate <#eljen>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

sapkafej
a legalsó képen elfelejtették levágni a szakállát!!44

György

akyyy
Nem kaptok képet<#ejnye1> õ az enéym <#vigyor>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Eléggé kislányos arca van, hát nem a szinészi teljesítményét szeretjük <#hehe><#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kegyetlen elkenném a sminkjét 😛PP

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

tommygear
holnap 30? 10 év és kiváló milf
tommygear
emlékezetes jelenet <#ravasz1><#beka3><#beka3><#beka3><#beka3>
Szolnokboy1
kedvcsináló a Losthoz, ha esetleg van még olyan, aki nem nézi:

tommygear
nyugi tudom azért lostot nézem énis 😄
irgalmatlanul megkapná
(sry) <#idiota>
Szolnokboy1
na azér nem annyira durván. messze nem ilyen testépítõ szint.

tommygear
faszodba elszorítja az ereket
Szolnokboy1
képet vagy bant kapsz!

nekem egyébként az (is) tetszik nagyon, hogy nagyon szálkás, látszik, hogy foglalkozik a testével, ami nagyon helyes. meg is van az eredménye. 😊

tommygear
tommygear
dugjad vagy képet róla😄
akyyy
Szerintem nem olyan hû de jó csaj, nem bombázó na, de attól még jó megjelenése van, nekem is a kedvencem:Ö)

Meg van egy ismerõsöm is, aki szinte kiköpött mása<#mf2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tommygear
and the winner is

kár h ps cici :S
mind1 hokizni jó rá
tommygear

MR ME
énis

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Persze hogy kanadai, csak ra kell nezni.

Lacee
egyik kedvenc képem:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

DeerHunter01
jólvan már mit kell ennyire felkapni a vizet....

engesztelésül:

\"Erről van szó!\"

tommygear
dugom
Lacee
megszokhatnád, hogy ha a topicnyitó külön kéri is, hogy ne írjon be valaki valamit, az lesz kb az elsõ reakció...

egyébként én csak a Lostból ismerem, de nagyon tetszik. Viszont (szerintem) nem valami jó színésznõ, cserébe szééép 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Alexease
Ezeket az egyszeru hozzaszolasokat sosem ertettem?! Szerinted, ki nem dugna?!?!?

A normalis, erdekes, informativ hozzaszolas, hasonlo temaban, ugy hangzana, hogy: dugom vagy dugtam.😛 A tobbi senkit nem erdekel😉
Szolnokboy1
kösz szépen. -.-'

tommygear
ahhh imádom <#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>
DeerHunter01
dugnám

\"Erről van szó!\"

Szolnokboy1
A kanadai születésû színésznõ holnap ünnepli a 30. születésnapját, jelenleg a Lost címû sorozatban tölt be fõszerepet. A korábbi fan clubokkal ellentétben, ebben az esetben a "fan" szó szerény személyemnél a lehetõ legkomolyabban vehetõ. Egyszerûen imádom ezt a csajt, sorozatos berkekben az abszolút kedvencem, nem is különleges színészi tehetsége, hanem mint önmaga okán. Egyrészt gyönyörû, másrészt a rengeteg megtekintett interjúk alapján nagyon intelligens, egyáltalán nem arrogáns és nincs magától elszállva. Láttam minden filmet, illetve sorozatepizódot, amiben szerepelt, kivéve az Afterwards címû filmet, ami még nem került bemutatásra. Tonnányi képem van róla, de rakjatok be minél többet, hátha van olyan, ami még nincs meg. Jöhetnek interjúk, információk és ha van valakinek falra kaasztható posztere, az szóljon!
A fentiekbõl talán nem egyértelmû, de akkor mondom, hogy nincs szükségem a "Dugnám","Sunáznám" és hasonló jellegû hozzászólásokra.

← ElőzőOldal 4 / 4