19779
  • Alexease
    Most akartam betenni:DDD
  • Szabi #5818
    Lime Rock Park v1.43
  • Alexease
    Ja, es az rF1 is visszakerult multkor a Historic miatt;)
    Bar azt is inkabb mar rF2-re varom. Remelem meg ebben az evben lesz belole 2.0 :P Es a GTR2-es „valtozatabol” (P&G), 1.0 az AC ala:P

Plusz megneztem, mit szol az SRW cuccokhoz. Beolvas mindent csont nelkul, a palyakkal nincs gond, az autoknal hianyzik 1-1 shader (szelvedo), de amugy gond nelkul megy;) Az SRW semmit nem trukkozott:)

De azt igazabol mar rF2 ala kellene valami csapatnak atultetnie, az rF1 ala felesleges.
  • Jacek
    C.A.R.S 3 alpha
  • Alexease
    Ez jol nez ki, hol lehet letolteni?:)

A GTL most is fent van, azzal el vagyok neha.
  • Jacek
    Alex szerintem te egy ilyen moddal azért el lennél:)

• Alexease
    Igaz, nincs is rajta semmi, csak az F1RFT info es hir:)
  • Alexease
    Nem is tudtam, hogy ilyen is van: http://rfactor2.hu
  • Alexease
    F1RFT 2013 DEMO V2 (3 autoval)
    http://www.mediafire.com/download/kmu0ju4dbtq0c23/F1RFT_2013_Demo_V2.rfmod
  • Alexease
    OFF
    Bakker, mar megint kipolitizaltad magad a forumbol
    Az egy dolog, hogy kibannolnak erte, de teljesen felesleges is foglalkozni a dologgal, ugy sem ersz el semmit, teljesen ertelmetlen az egesz.

Mar azt hiszem irtam korabban, ha valakinek valami gondja van, legyen az politika, kornyezetvedelem, vallashaboru, nepirtas, akkor fogjon egy tablat, traszparenst, dardat, vasvillat vagy egy imakonyvet, es menjen ki az utcara vagy azon nepek koze elni, akiket annyira meg akar vedeni vagy egyb uton modon befoolyasolni:DDDD
    Egy 12 egy tucat forumba vitazni masik embrerrel, teljesen ertelmetlen;P
  • precise
    én arra értettem, hogy az rf1 gumija elég halvány volt főleg ilyen lfs-hez képest
  • GPx8
    Szvsz. 10 kör alatt a Megan nem koptatja el jelentősen a gumit. A tapadásvesztést pedig ellensúlyozhatja a pálya felgumizódása.
    Szóval, jó ez. :)
  • hrflpitu
    Hát nem warezoltam Az elsőt is meg ezt is megvettem mert nincs kedvem taknyolni. Elnézést ha félreérthető lettem volna. Pontosítok:
    Nem túl sokat mentem még vele. Tegnap sikerült megtennem vele pár practice-t. Nem akarok szakérteni, meg nincs is időm nagyon belemerülni a simezésbe (kicsi gyerek a fedélzeten). Megane 11 körös tankkal első kör csúszkálós aztán konstans nem érzékeltem tapadásvesztést a 10. körben a másodikhoz képest. Nagyon régen volt már, de akkor istenítettük a gumifizikát az rF1-ben egy-két modnál és maradjunk annyiban ez nem grafikai tulajdonság ami értékelése változna az idők folyamán. Nem volt rossz az rF1 gumifizikája és ez sem rossz. Biztos van olyan mod amivel majd tapasztalhatok javulást. Elnézést hogy általánosítottam pár teszt alapján, nem ez lett volna a fő mondanivalóm.
  • Alexease
    Nekem elso olvasatra az jott le, hogy sikerult lewarezolnia, de nem azt kapta amire szamitott:)
  • precise
    ez nekem is wtf első olvasatra. (meg másodikra is)
  • GPx8
    Hozzászoktál a régihez és most az új szokatlan. Jelenleg vezetési élményre az rF2 a legjobb.
  • Dietrich
    A gumi fizika nem rossz, bár ezt tudta a régebbi is.

már mint az rf1???
  • Szabi #5802
    majd egyszer talán megjelenik a WSGT féle Megán mód is, az sokkal részletesebb lesz, remélhetőleg hihetőbb is :D
  • hrflpitu
    Régebben elég komolyan űztem az ipart rF-al szerettem a megane-t meg egy két gt módot ott emlékeim szerint éreztem a súlyát az autóknak, most viszont tegnap kipróbáltam a megane trophyt(tudom beta) de valahogy papír autónak éreztem. A gumi fizika nem rossz, bár ezt tudta a régebbi is.
    Az f1 kipörgésgátló nélkül elég melós(nekem tetszik) Összeségében megvallom őszintén többet vártam egy annyi éven át készülő simről.
    Remélem kiforr kis idő múlva és újra élvezet lesz játszani vele.
  • Szabi #5800
    az rf-hez képest fényévekkel recétlenebb, ott semmit nem ért az állítgatás, ugyanolyan recés maradt, nálam az rf2 már teljesen jól néz ki :)
  • hrflpitu
    Az fent volt, viszont a gpu ra bíztam a kezelést, mint látom nálad a software végzi. Átállítottam és egy kicsit jobb lett. Lehet az is baj hogy nagy kijelzőn nézem elég közelről.
    Köszönöm a segítséget.
  • Szabi #5798
  • hrflpitu
    Sziasztok!
    Van valakinek bármiféle ötlete hogy lehetne élvezhető grafikát kicsiholni az rf2-ből?
    Minden maxon és fullon amit csak belehet állítani, az ati control-ban is minden bekapcsolva, felhúzva, felbontás 1920X1080.
    Olyan mintha nem lehetne rábírni az élsimítást. Nem várom el hogy hozza a grid2 vagy f1 2012 grafikáját de azért jó lenne ha a szemem nem folyna ki a sok cakktól...
    cfg:Biostar TA990FXE, AMD FX-6300, Asus HD 7790 Direct CU II,
    Kingston 2x4GB DDR3 1333 MHz HyperX Blu
    Köszönöm a segítséget.
  • CamelX
    Köszi! Ez így egész vállalhatónak tűnik :)
  • Alexease
    Mikori volt az elozo build? Talan egy friss install segit. Vagy valamelyik modding cuccot nem szereti?
  • Szabi #5794
    mikor/hol fagy ?
  • Gerdai
    Nekem meg lefagy mióta van a 228-a bulid. Azért írtam mérgemben, hogy törlöm a francba. Nem tudom mi lehet a gond. A gépem atomerőmű.
  • Szabi #5792
    Hali,
    remélhetőleg hamarosan elér a játék egy olyan verzióra ami már "késznek" mondható, majd onnantól végre beindulhatnak a tartalmak is, jelenleg még nagyon kevés minőségi tartalom van.
    A játék grafikailag elmarad a népszerű árkád látványjátékoktól, de már így is jelentősen szebb mint az első rész :D
    A gyári járgányok kezelhetősége és a fizikai mozgásuk a legvalósághűbb a többi autós játékhoz képest, ilyen remek érzést és látványt adó gumifizika, felszáradó, gumizodo ív stb nem is valószínű hogy egyhamar más játékban is legyen.
    Asetto Corsa remélhetőleg tud majd nagyobb vezetési élményt nyújtani, talán szebb is lesz a játék néhány része, viszont rengeteg fejlesztés van rF2ben ami várhatóan az AC-ban nem lesz soha.

rF2 "megjelenése" után ha beindul a modder élet és jönnek a beígért tartalmak, akkor bőven megéri megvenni, jelenleg se rossz, de még hamar megunhatuak az alap cuccok, igazán jó modok még nincsenek, csak pályák, de azok se tökéletesek még :D
  • CamelX
    Üdv minden kedves topiclakónak! :)
    Fontolgatom hogy a nyár folyamán befektetek a játékba (amennyiben nem úszok el a műszaki vizsga költségeivel :D). Az lenne a kérdésem, hogy jelen fázisba érdemes -e befektetni abba a 44 dolcsis cuccosba amit kínálnak? Online nem szimulátoroztam még, inkább csak szeretek körözgetni, kikapcsolódni, miközben valósághoz közeli élményekkel boldogítódok :)
    Nem olyan régen kezdett el érdekelni a szimulátor téma, jelenleg a Simraceway-el körözgetek, de isten ments hogy abba beszáljak bármilyen multi "mókába", pedig amúgy szívesen kipróbálnám milyen élmény egy olyan esemény, egy olyan programmal, ami még grafikailag is kinéz valahogy...
  • Ulvar
    ok
  • Gerdai
    Eljött az idő, hogy letöröljem ezt a szart a gépemről...
  • Dietrich
    Eljött az idő, hogy újra felrakjam az rf2-t az új rendszerre :)
  • zolee145
    Jól van, korán van még. Éppen csak ki nem ütötte a szememet a norbi update gomb. :D
    Már jön is a frissítés, köszi. :)
  • Szabi #5786
    elég csak update-elni :)
  • zolee145
    218 van fent. Akkor törlés, 228 install, vagy van valami frissítés? Vagy nem kell törölni csak sima install?
  • Firerock
    Létezik valami normál oválpálya? Mármint nem a Josewille speedway,hanem rendes nagy pálya. Sajnos a Nazareth linkje halott:/
  • Szabi #5783
    van új verzió a ISI Formula Masters-ből
  • Szabi #5782
  • GPx8
    Valaki próbálta a Blackwood konvertet?
    Nálam a verseny indításakor elszáll az egész rF2. :(
  • Alexease
    http://racesimcentral.com/2013/06/deltawing-built-and-tested-using-isimotor2/