19779
  • lac coo
    Erőművem nekem sincs, bár annyira azért nem is rossz a vas, de ehhez a látványhoz 18 fps... Pff....

Többi pályával annyiban nincs bajom, hogy az legalább ronda de jól megy :)))
  • Alexease
    Teny, hogy a GFX-kod valami drotbol-hajtott-badog-kocsog-szeru-valami, es a DX9-et sem artott volna kinoni, esetleg felkuszni a 32bit fole:)
    De ettol fuggetenul nekem tetszik:DDD

Amugy az AC-ban, amit ujrairtak, bar Kunos nem hivatasos es expert programozo, ha bekapcsolom az auto tukrozodest es feljebb veszem az arnyeklast, az sem szeret 20fps fole menni, pedig az a gokart palya es a szolgaltatasok osszessege (1 autoval) eleg ingerszegeny:D
    Persze ha leveszem a tukrozodest, mert mindek, az ugy is csak photomode-hoz kell (:DDD), akkor megy rendesen:P

Vagyis nem egyszeru a dolog, mindenki megkuzd a dologgal.

Az iR az egetlen, ami 5 eve, ugyanazon a gepemen egyre szebb lesz, es „ugyanugy” megy;D
  • Totti5
    A grafika elavult, a kidolgozás alulról súrolja az elfogadhatót, de inkább nem. Semmi nincs a képernyőn ami azt indokolná hogy egy felső kategóriás gépen ( nálam folyamatosan élvezhetetlen érzete van az egésznek 30-40fps közt ugrál random ) értékelhetetlen frémet nyújtson 1 autóval, ezzel pedig értékelhetetlen vezetési élményt, amikor mai full DX11es szemet gyönyörködtető állejtős, a legmodernebb technikai vívmányokat használó játékok kifogástalanul suhannak.

Ez nagyon nem jó, bármi is legyen a céljuk a vele.
  • Alexease
    Szerintem nem;) Most errol az 1 palyarol beszeltunk, amibe valszeg tettek anyagot, hogy legyen referencia. A tobbivel nincs gondom. Raadasul 4-5 eves a gepem. Hasonloan az rF1-hez, ezt is legalabb 5 evre csinaljak.

En el sem varom (nem azert irtam hogy lassu) hogy az en 5 eves procimon es videokartyamon elfusson;)

Ha 1-2 eves normalis procim lenne, legalabb egy nV560+, 8GB RAM-mal es azon nem menne kompromisszummal rendesen, azert mar aggodnek;)
  • lac coo
    Nekem a 20 fps-t sem éri el... ez így egy nagy rakás fos.....

Azért annyira nem brutál, hogy ilyen lassú legyen, egyszerűen egy összegányolt ezeréves , toldozott-foltozott grafikai motor ....
  • Totti5
    Magyarán minősíthetetlen. ISI
  • Alexease
    Az eppen hatareset;)
    Talan en is fel tudnam tornaszni egy kicsit (persze AI nelkul:P), de egyelore nem volt kedvem hozza, mert tobb mint 1 perc a betoltes:D
    Bar nekem fele annyi RAM-om van, es 2 generacioval regebbi a videokartyam is. Igaz, a kartya regi, de abban a sorozatban eleg jonak szamitott, azert tart ki a mai napig.
  • GPx8
    Ha leveszem úgy, hogy nem annyira ronda (de a visszajátszás nézhetetlen), akkor nálam 12 AI-val Silverstone startnál olyan 54 fps.
  • Alexease
    Ez nalam 40fps kornyeken megragadt, nem birja a face-eket;) Ha leveszem LOW-ra, ugyanolyan lassu, csak irtozatosan ronda is;D

3-4 AI-val 10fps kornyeken tolja a slideshow-t:D
  • Debilon
    köszi, sikerült :)
  • cstibikeee
    A ISI_Corvette_C6RGT2_2009 v1.41-et kell törölni először és akkor sikerülni fog.
  • Danecay
    Mármint?
  • Laceee
    Jah..., eddig sem sokat csináltak, de azt is megunták...
  • Danecay
    Mi a fene? Hogy-hogy van DEMO is? Ez jelentene valamit?
  • Szabi #5845
    tegnap korán kinyomtam a gépet :D

egyébként a 240 már nyílt ingyenes demóóóó :)
  • Debilon
    az sem segít, most próbáltam ki, hogy írtad
    ugyanúgy azt írja az 1.41-re:
    "C6R_car v1.41 cannot be uninstalled - in use by 1 mod:
    ISI_Corvette_C6RGT2_2009 v1.41"

de hogy melyik, azt sem tudom kideríteni, mert ha végignézem a mod-okat, csak az 1.02-es C6-t használják
  • Alexease
    Nalam nem volt vele gond.
    Mielott az elozo verziot torolni akarod, kiszedted az ujat a packing mappabol?
  • Alexease
    Ez mar a kepeken is latszott, hogy az a palya lassu lesz;)
  • Debilon
    a corvette-t fel sem ismeri a mod manager, hogy benn van a packages mappában, amit hivatalos fórumon írnak, hogy az előző verziót le kellene szedni, nem tudom, mert kiírja, hogy 1 mod használja és nem lehet eltávolítani

friss installt kell csinálnom... mit is kell/kéne kimentenem, hogy sok mindennel ne kelljen vacakolnom utána? userdata/ plr file elég?

• attila46
    Hát ez a silverstone nálam bizony elég alacsony fps-t produkál!!!!
  • cstibikeee
    Silverstone v1.01 Released
  • cstibikeee
    rFactor2 Build 240 Released
  • cstibikeee
  • lac coo
    Jah ... :D
  • Alexease
    Megeloztem Szabit:)
  • lac coo
    No, minek örülsz ennyire ? :)
  • Alexease
  • Alexease
    13047-Corvette-C6-R-1-42-Released
  • Szabi #5831
    az új játékverzió már pár napja kész, azt tesztelgetik, közbe befejezik az eddigi játéktartalmakat, kiadják public tesztre is Silverstone-t majd mehet is aranyra.... :D
  • lac coo
    Ezek olyan semmi hírek, hogy netovább ! :)

Valami tartalom kellene bele, mert ez így egy nulla :(
  • Szabi #5829
    végre valódi szponzorokat kapott :D
  • Dietrich
    mióta platformot váltott nagyon speed lett a csávó :D
  • Alexease
    Ez egyelore egy szimbe felesleges munka, talan majd 2 generacio mulva (10 ev) belefer ez is:)
  • Alexease
    Bakker, mar megint megeloztel:))))
  • Szabi #5825
    ha már ilyen jól írogatok itt egymagamban.. :DD

Skip Barber Formula 2000 v1.46
  • Szabi #5824
    a törésmodell viszont még fejlődhetne... :DD
  • Szabi #5823
    szépen lassan.. de alakul a játék.. látvány már megfelelő, hangok jók, irányítás eddig is remek volt :D
  • Szabi #5822
    én még nem próbáltam, de a francia srác (nem meglepő modon) meglépet a pénzemmel... nem frissitgeti a modot, hiába igérgetett fűt-fát.. :D
  • Gerdai
    Milyen Sompir modja? Kipróbálta már valaki? Érdemes letölteni?
  • Szabi #5820
    elméletileg hétvégére jön új játék frissités is :D