19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Vsz azért nem válaszolnak mert nem tudják, én sem használom, anno input lag miatt most meg simán nem kapcsolom be, szerintem próbáld ki mindegyiket. -
Vótmá ????
-
attila46 #6537 Reggeli kérdésemre nem adna valaki választ..nem tudom mi lenne a helyes beállitás.
köszi -
F1 2012-ből ki kell operálni. Van onnan pár konvert pályám, nem tudom Ring van-e már valahol. -
Majd R3E-ből
-
Kötekedjél még, a végén semmit sem fogunk kapni :D 
Szép munka egyébként Alex
-
GPx8 #6533 Jól néz ki!
Rendes Hungaroring alap nincs valahol? Ami most van az rF2-höz az gáz... -
-

-
szépek a fák, viszont mintha már túl tiszta lenne az aszfalt :D -

szép munka!
-
Akármerről nézzük ez azért nem ronda. Meg a Shiftben is van hdr, szóval eleve olyan textúrák vannak benne, hogy hdr-rel is jó legyen, így nem olyan természetellenesen világos mint a másik.
Béta teszterből meg asszem akad itt majd pár.:) -
Nord jelentes;)
Megcsinaltam a RealRoad-ot, elvileg mukodik. A tukrozodes meg fake, mert egyenkent kell osszeszedni az objecteket, manualisan, szoveges file-ba, hogy mi tukrozodjon az aszfalton, az most nem fer bele az idobe;D
Kicsit optimalizaltam (butitottam:P) az arnyekokon, hogy fusson az en gepemen is (
), most a 60-at viszi. Bar meg egy centit nem mentem rajta, csak az AI-t kuldtem korbe:)
Meg kismillio hiba lehet rajta, vegig kellene setalni a palyan korbenezni. De mivel autoval szaguldva is 7-8 perc, nezelodve 1-2 ora;D
Meg amit eszreveszek azt megcsinalom, aztan kiteszem, es akinek van ideje tesztelheti:D
Kepek, sok lesz, elore elnezest:D
DevKit-ben keszultek a kepek, kozepes beallitasokkal, nincsenek bekapcsolva a felhok, az elelmosasok, az arnyekblur se semmi. Nem birja a gepem:)
(Raadasul valami bugos vagy lassu a gepemen, az F12-re [screenshot) kicsit befagy, es csinal 30-40 kepet sorozatban:DDDD laza 400 kepbol kellett kivalogatnom ezt a nehanyat:D)
-
GPx8 #6526 A 760 ~55e Ft. nettó. Kell valakit keresni, aki el tudja intézni az ÁFA-t. -
attila46 #6525 Skacok..A a video setupban az sync beállitására mi a megefelő??gpu..sooftver..stb
köszi
-
Csontos?:)) Néztem amit raktál ennyiért most a 660TI ami kurva jó pedig nem szeretem a zöldet(kártyában):D
De látszik hogy kitolják a maradékot 55k 660TI nagyon jó azért a 760 kicsit feljebb van árban:) -
Most az egyszer megbocsájtok
-
Közben kipróbáltam azt Alex, amit mondtál grafikai beállítás terén (reflections off), meg valahol eszembe jutott, hogy olvastam azt is, hogy a játék ablakban való futtatása is segíthet. Nos, úgy néz ki, megoldódni látszik a dolog, Silverstone + Camaro GT3, medium graf, 60-80 FPS között, szóval köszi Alex a segítséget! :)
Valaki panaszkodott a Camaro-ra, hogy vezethetetlen. Nos, én csak default settel estem neki Silverstone-nak, de elég jó móka, és szerintem egyáltalán nem vészes a kocsi. Sok kanyarból kifele 1-es fokozatból gyorsítok ki, és simán ki lehet, vagy csak én vagyok ügyes, bár ezt kétlem. :) -
Koszi. -
Megneztem a Shift2-es verziot is.
Lenyegeben a palya teljesen ugyanaz, csak bovitettek a kornyezetet (meg tobb latvany, leghajo es egyebek), es van benne ejszakai palya is.
De ez mar az SMS uj rendszerevel keszult, ami kicsit pilotavizsgas;D 5500 file, 10 file tipus, tucatnyi konyvtar, rengeteg XML leiro file.
Fingomsemsincsen errol, ezt nem eroltetnem, ha nem gond?:) -
Lenyegeben igen. Pontosabban az ISI, az egyszeruseg miatt (legalabb profik voltak!), gyartottak egy 7 csatornas realroad shadert.
Ez az egy material tartalmazza az epitoelemeket (diff, mult, normal, shine, groove, marble, mirror).
Vagyis shadert kell cserelni a palyan, aztan kesz. Meg persze van egy kis plusz is, ami vagy 1 perc vagy tobb ora:DDDDD
Ennel a Nordnal 1 perc lesz, ha jol lattam;P -
Nem zavar az fps, most vettem karaj kártyát :D -
Jééé, ez rF2 alatt ilyen pöpecül néz ki?
-
De amúgy ez a realroad tulajdonképpen mi? Valami plusz réteg(ek) ? -
Most meg veletlenul sem varjatok!:)
Holnap ratolom a realroad-ot, utana eleresztem:D -

-

ezeket talán fel tudod használni :)
No Graffiti mod, No Crowds No Static objects, így már nem annyira bazári a pálya.. :D -
Koszi megnezem ezt is:)
Lehet tovabb tart feltolteni, mint atkonvertalnom:)
-
Lenyegeben kesz van:) 
A jo hir, hogy mivel gyari palya, elvileg (HOLNAP!:P) 1 ora alatt ossze tudom rakni a RealRoad-ot is!
De igy nyeresen lesznek gondok, mert nagy palya, valszeg lassu lesz;)
Amugy ez a Shift verzio, a palyamenti csicsakkal, ugy nez ki mint egy hightech ciganytelep (mar elnezest a hasonlatert!).
-
Shift2uNord
pw: pitlibe
Ez eredeti shift2u verzió. -
Jelen pillanatban szeretnék rf2 kocsikkal vezetni egy normálisabb nordon :) -
GPx8 #6508 Szvsz. az rF2 egyetlen előnye a dinamikus pálya. Azt ezt nélkülöző konverteknek mi az értelme? -
elvileg megtaláltam a filejait, tolom felfelé
-
Most néztemhát elég para, nekem gépen fent van a shift2u, ha tod mit kell kiszedni belőle akkor kiszedem és bepakkolom. -
Megneztem, ez Shift 1-es verzio. Ez is jo lesz?:)
ui.: Sot, ezt BTB-vel barkacsoltak ossze:) -

Koszi! Akkor ez most milyen verzio? Ez jo fajta rF1, amit rF2-be kellene pakolni? Nem Shift2? -
SittesNord
pw: nordotakarok
Most jut eszembe miafaxnak pw-zem le ha publikálom a jelszót
Ez rf1 verzió.
@Szabi: Köszi jól esik :) -
ma még nem volt, köszi 
Grat Ingy! Nagyon hangulatos lett! :) -
Jo, ranezek:) De nincs Shift2-om:P Van valakinek a gepen (ott felejtette 
), fel tudna tolteni Nord-ot (MEGA, Cubby, Dropbox)? Koszi!:P
max holnap felinstalallom a ferrarit, az megvan Steam-en, az elvileg ugyanaz mint a Shift2 (max javitottak rajta ez azt):) -
Vigyázzá mert résen vagyok :P
Alex légyszi légyszi a Shift2U Nordot rakbe rf2 alá, de rakhatod fölé is
csak tudjak játszani