rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
The Power of Dreams
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Motecet használom (több-kevesebb sikerrel) és pöcsölök a gumi beállítással Sepangra.
Az a komoly, hogy egy keményebb féktávon simán 250 fok körül mocorog a gumihõ...😛
ez versenyautó ahol nem szokás megosztani az adataokat..a modderek azért panaszkodnak mert semmi adat, infójuk nincs. Hát menjenek ki egy versenyre és tartsák a mobilt 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
A Verizon új mobilalkalmazást indít útjára (iPhonera és iPadre egyaránt), amin keresztül hozzáférést biztosítanak a versenyautók telemetriai adataihoz, ill. lehetõséget biztosít a "röptében" információgyûjtésre: ha valaki a telefonját egy elõtte elszáguldó versenyautó felé tartja, azonnal hasznos információkhoz jut az autóról és versenyzõrõl is.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hát egy Hondabuzit nehéz eltántorítani.
Amikor hallok egy ilyen példányról akkor mindig kicsit sírok belül:
9000km '90 EF9
The Power of Dreams
Nem a legszebb, hanem a legélethûbb, legéletszerûbb. Ennél nagyobb dícséret nem is kell egy szimulátorban.
Ugye mondtam én, hogy alap béta nem mérvadó, mert a modderek mindig jobb modokat csináltak az ISI-nél! 😊
Ez sz*r...
Nemám! <#vigyor4>#vigyor4>
Saját szempontomból sajnálom, hogy ekkora tehetséget olyan kocsira fordítasz, ami helyett én szívesen kipróbálnék mást.
Kár, hogy ez az autó a szívszerelmed, vagy hogy nem az enyém, mert szerintem zseniálisan néz ki, videók alapján pedig a fizikai modellezése is kiváló lehet. Beltérre biztos hogy a legszebb, amit eddig láttam rF2-bõl a neten.
Gratulálok!
Jo lesz ez a Suzuki Swift! <#taps>#taps><#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
Inkább fikázzuk egymás mondatait szóról-szóra!
Azon legalább röhögök. <#taps>#taps>
Jöhetnek a fikák, csináltam üléshuzatot. <#duhos2>#duhos2>

The Power of Dreams
Egy: ingyen nem dolgozok!
Kettõ: alkalmazott vagyok de csicskás nem, senki nem fog úgy beszélni velem mint a kutyával !
Csicska egy ország ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Januárban 160 túlórám volt, zsóval nem igazán vagyok lazsálós típus, de pénzt azt ugyan ne követeljek már 😊))
Az tuti, hogy bár még nem csináltam ilyent, apehtól kezdve, ami létezik ráküldöm ! 😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
off:
Egyelõre még nem tudom ki volt, jelenleg vizsgálják az ügyet cégen belül. Mindenesetre ha komolyabb problémám lesz a dologból (nekem már az is komoly ha belekerül a recordomba ami eddig szintiszta volt) felbérelek itteni ügyvédet aki majd elkér minden adatot a cégemtõl amit megadott az illetõ magáról, minimum email cím meglesz. Ha kilehet nyomozni ki volt, akkor jön az én köröm. Ha angol pénzben csak pár havi fizetést nyerek rágalmazásért/hitelrontásért tõle, az neki magyar pénzbe fájós lesz (milliós nagyságrend), még ha nekem nem is lesz egy nagy összeg itt kint.
Ezen kívül az illetõ elfelejtette, hogy Angliában az nem rasszizmus ha egy bûnelkövetõ származását megemlíti valaki, többször láttam újságok címoldalán nagybetûkkel a Gipsy szót, sõt 1-2 hete egy itteni magyar(?) bizonyos Kolompár valaki 14 személyt szállított a kocsiban biztosítás nélkül, a rövidhírben a teljes nevét kiírták azonnal. (de persze a nyugati lapok a magyarokat rasszistázzák)
Az ilyenekbe bele kell rúgni egyet, és el van intézve.
De azért durvának tartom, hogy valaki ilyesmire képes, gondolom lecigózod, besértõdik és képes kinyomozni, meg feljelenteni. Hadd mennyen a pénze akkor a buzinak úgyse ér/ért el vele semmit.(gondolom)
Az is ilyen szomszéd eset volt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyre kevesebb szorgalmas ember tart el egyre több lustát. (a lusta helyére be lehet helyettesíteni amit az ember gondol) A szorgalmasok vagy külföldre mennek vagy nyugdíjba, az utánpótlásuk meg már alapban úgy tervezi, hogy go külföld.
A kormányok egyre több adóval próbálják terhelni akit lehet, hogy a lusták és "kisszámú" gyerekeik ne haljanak éhen, így még azokat a szorgalmasokat is elüldözik akik szívesen maradnának.
(természetesen, nem gondolom, hogy mindenki lusta aki otthon van, õket sajnálom a legjobban)
Szorgalmas embereket tesznek utcára, miközben a lustáknak építenek vadonatúj családi házakat ingyen, ez nekem nem fér bele a lelki világomba.
Egyébként egy Magyarországon élõ ember, kinyomozta hol dolgozom és feljelentett az angliai melóhelyemen, azzal a címszóval, hogy rasszista és offenzív vagyok, ezúton is köszönöm neki. Bár itt nem hiszem hogy olvassa... De azért álmomban sem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet.
Ebbõl még most is vígan megélek, igaz akkor nehéz volt, mert a szállás egy ifjúsági szálló volt, de ennyi pénzért kibírtam, minél több maradjon belõle.
A 420 az úgy annyi, hogy annyit kaptam kézhez, na meg közbe fasza verdákat láthattam, mert itthon csak zsigulikat kell javítgatni, ott meg összetört 7-es BMW-ket.
Engem annyira nem érint ez a magánynyugdíjas dolog, úgy kell hozzáálni ahogy õk, õk meglopnak téged, te is.....
Lehet a becsületes embereken csattanna az ostor, de hát nem sok olyan van már manapság, és még kevesebb lesz.
'93 ota voltam/vagyok magannyugdij-penztar tag. Mielott allamositottak, osszesen ~180E Ft gyult ossze rajta😉 Az havi ~833 Ft. Miutan allamositottak, es megjott a kimutatas, furcsamod, mar csak 43E Ft maradt rajta (havi ~199 Ft). Nah, ha megerem a nyugdijat, ebbol jo sokaig fogom huzni😊))))) Feszitovasra talan eleg lesz, es akkor lesz a „kis boltbol” kifli meg kefir – minden ejszaka;DDDDDDDD Ugy mint nagyonregen, hajnalban, iskolas tej es zsmle a KOZERT elol😄DDDD
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Bár mondjuk komoly cégek, ahol több mint ezer embert foglalkoztatnak, nem tudom mennyire tehetik meg, hogy mondjuk minimálra jelentik be, a többi meg zsebbe...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Aki még soha nem volt rászorulva, hogy spóroljon még a kajával is, az nem férfi 😊))
És nyilván az tartja "viccnek" ha valahol spórolás van .....<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Nem kell bemutatni, mi az egészséges, de sajnos erre tellik.
Majd lesz jobb, és akkor kicsit minden jobb lesz.
Egyébként durva szituk lehetnek, mert a munkanélküli lófaszt nem ér. Dolgoztál tegyük fel 20 évet egy cégnél, szarrá adóztattak, minden forintot bevallottál (tegyük fel gyári meló ugye...), aztán mit kapsz ha szarba vagy? három hónap munkanélkülit. Röhej. Amikor 20 év alatt akár több mint 10-15 millió forintot adtál már az államnak, csak azzal, hogy egy cég alkalmazott, és akkor még sehol nincs említve az ÁFA meg ilyenek.