19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Laceee #6579 Nehogy az legyen, hogy megunják (ennél is jobban), mert ugye a végleges és a kész között óriási különbség is lehet :P -
Ez az. Mostmár azért bőven alkalmas a játékra, viszont az óra még nem ketyeg.:) -
minél később lesz, annál tovább jó az egyéves kulcsom :D -
Laceee #6576 Végleges mikor lesz ? 2019? XD -
elméletileg egyik pályából se kaptuk meg az összes nyomvonalat, de azt írták hogy a "végelegesbe" benne lesz minden verzió :D -
Az ISI jol csinalja, se ebbol se Simverstone-bol nem adta oda az osszes nyomvonalat, gondolom tartogatja a veglegesig;) -
GPx8 #6573 -
Ezt se lehetett volna 1 nappal korábban, hogy ki tudtam volna próbálni...:( -
cstibikeee #6571 Autodromo di Mores v1.0 Released -
Autodromo di Mores -
A Fóti kisegítőbe ! -
Hova postázzam?
-
Konkrétan leszarom milyen díjat osztogatsz :)
Cliot nagyon nem kell állítgatni, rF2 se szép se gyors nem lesz az életben akkor meg minek piszkálgattam volna ? :DDD -
Jah, hogy arra gondoltok... Valami globális kéne nekem, mert ATI kártyával, vagy valami miatt nagyon ronda, nem is szeretek menni vele sokat lehangoló az egész .....Mint AC.ben valami olyan beállítás kéne . -
avagy: díjra is
szorri csicsis vagyok
-
Tegnapra kérem a bugfixeket 
Tényleg jó rajta menni most átültem a Corvette-be és kibeba élvezetes volt.
Napszakot du. 5 re tolva még szépnek is mondható realistic clear HDR beállítással.
VLaccoo ne lámáskodj mert érik az ez évi parittya díj. Ezúttal az életmű díja és beneveztél a "soha nem setuppoltam" kijelentéseddel
-
ha betoltotte az autot/palyat, akkor itt a settings-ben lehet valasztani a listabol.
Modositani vagy ujat csinalni text editorral (:DDD) vagy leszeded a DevMod-ot, abba betoltod a palyat, es teljesen vizualisan, ora beosztassal csinalhatsz barmit (korabban tettem be videot). -
A fagyasra meg nem jottem ra, nem is ertem miert:D
Az idomerest enm is kiszurtam. Az kellemetlen, mert elvileg jo, vagyis ha megsem, akkor valszeg a lapokkal lesz a gond, ami cumi:/
Ezt a ketott majd valahogy megbarkacsolom valahogy, mert eleg jo rajta menni. -
-
De nálam semmiféle HDR beállítás nincs ! Csak on-off....
Vagy hát azt gondolom talán megtaláltam volna ha lenne, bár ki tudja :))) -
Ha én portolom akkor az rF1-en marad. :D -
Te meg ahelyett hogy itt mereszted a valagad portold át a shift street modot rF2-re és ezzel boldoggá is tettél 
Na haggyá vezetni
-
Hülye irigy. 
-
Irgum-burgum ha nekem készült mé publikáltad!? 
Ezer köszönet cimbi, mivel tudom meg hálálni? (sör,bor, pálinka?vagy még 2 szudáni szifiliszes szajha?
)
Óvatosság miatt csak 370Zvel toltam de tutter nagyon :D
Csak egy észrevétel, nem méri az időt :P a többi libával együtt tudok élni.
Laccoo: settingsben a HDR : realistic clear -
szupi !
A HDR-t hogy lehet piszkálni, ha lehet ? Legnagyobb bajom a grafikával, hogy totál élettelen, semmi kontraszt még déli napsütésben sem .... -
Fogalmam sincs, hogy mi lehet. -
Kiprobaltam en is, nalam is kifagyott kilepesnel:D Meg mindig jobb, mint ha belepesnel fagyna:D
Gondolom valamilyen beallitast nem tud lementeni(?!). -
Mikor mentem nem volt gond, viszont a kilépésnél az rF2 leállt. Majd még meglesem másik autóval is. -
attila46 #6551 

-
-
Az idézőjelet elfelejtettem.
-
Software sync uses a timer to draw frames based on your refresh rate. In other words, you could compare it with a software VSync.
GPU sync is a UI element for the PLR's "Flush Previous Frame" setting. This setting is not recommended for SLI.
Video sync is actually the good old VSync option (notice that the usual VSync checkbox is now missing).
None means it will behave like the previous build, without VSync enabled. -
Nordschleife (from SHIFT, THX!:P)
Nem volt idom vele foglalkozni, reggel a realroad-ot csinaltam meg, az idomero alatt a bejelentkezo kepeket (mintha annyira fontos lenne:D).
Eredetileg csak Ingy-nek keszult volna egy gyors konvert, hogy tudjon korozni:P Igy ez NEM modding palya es NEM IS rendes konvert.
Autozni sem volt idom, igy nem mentem meg rajta(!), vagyis barmi tortenhet barhol (elakadas egy faban, bezuhanas egy lyukba, krater-szeru katyuk, es hasonlo budapest szintu kozuti tortenesek:D
Van nehany ismert problema, hiba es hianyossag, de attol meg mukodnie kell:
- a realroad objecttekhez tartoznak sajnos olyanok is, ami nem kellene, nem tudtam leszedni, nem shadereztem (meg) fel oket, igy szep sarga szinben pompaznak:D
- az osszes aszfalt rajz rossz volt, bugos es/vagy Shift gagyi, azokat leszedtem
- az ujtexturak amiket csinaltam a realroadhoz, nincsenek kidolgozva, csak mukodnek:P
- nem teszteltem az AI-t, de a palyan korbement
- nem csinaltam hozza normalisat, de csatoltam egy alap HDR profilt (nem kotelezo)
- idojaras scriptet sem csinaltam, az alapbeallitasok vannak, lehet szabadon allitgatni:P
- esoben aszfalt tukrozodes nincs (csak a felho es auto), a palyan talalhato objcteket egyenkent, csoportonkent (LOD) kellene felvinni. Nem volt idom es egy kis technikai akadaly is van:)
- stb.
Nordschleife_Shift-v010.rfcmp (65.2 MB) -
GPx8 #6546
-
Lesz ma valami móka futam? -
Én a video-t használom, nálam az vált be a legjobban. De próbáld ki őket! -
Értem, erre nagy esély van:) -
GPx8 #6542 Szerintem semmit nem értesz. -
Ja értem tehát ez a verzió nem működik 660TI csak a 760-nál adja valaki oda az áfát neked?:)) De ha találtál ilyet folyamatosan engem is protezsálj be meg még valakit aki a felét kifizeti:D -
Fox44 #6540 1955 Spa, hmm...érdekes. Lócitromtól csúszott az aszfalt!?:D Meg azok a szalmabálák...:))) Bátrak voltak az akkori versenyzők. Nem úgy mint ma!:) Egy kis lyuk a gumin kép 
és mindjárt rinyálnak a versenyzők.
Ez mennyire jó és használható?