19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Eppen azt akartam irni, hogy Te csinaltad:) -
Köcce :) -
jó ez a videó:rFactor 2 – Historic Prototype Preview Video -
A Controlls allitasnal van olyan hogy FFB Smoothing (Steering torque filter=XX). Az az ilyen isebb razasokat csillapitja. De 15 fole ne huzd, mert akkor az egesz FFB halalos lehet.
Plusz van Off-road multiplier=XX a Controller.ini-ben. Ez is a is razasokat csokkenti, de ez csak a palyan kivul! Csokkentve, az esetleges palyaelhagyaskor, segithet, ne kapjunk agyverzest, hogy az elrontott kor melle meg a kormanyunk is le akar szakadni az asztalrol:D
De az ini-ben meg erdemes ranezni a Steering torque sensitivity=XX beallitasra is. Alapbol 1.0, linearis erok vannak. Akinek nagyon rangat kozepen, az visszaveheti (pl. 0.75) vagy ha valaki nem erzi eleg hatarozottnak kozepen, az feljebb tolhatja (1.75:D). -
Majd azert ranezek;)
CARS-t kibontottam, de mar annyira masvilag, hogy hasznalhatatlan. Ahhoz mar nagyon programozni kellene.
Megvan a Ferrari cucc is, igaz, mar uninstalltam, az talan meg SHIFT2-szeru rendszer. Ranezek, mi johet ki belole;)
Sajnos nullarol palyat epiteni total nincs idom. Foleg az „ismeretlen” es felkesz rF2-hoz.
A konvertek meg OK, de ott is nagyon sok ami rF2 rendszerhez szinte hasznalhatatlan. Mas engine-bol kicsit halalos (teljesen mas minden, csak a csupasz modell hasznalhato). A BTB es egyeb korabbi gyors konvert palyak ismet szinte hasznalhatatlanok.
Pontosabban, mindent at lehet tenni rF2-be (neha eleg gyorsan), de az igazi ujdonsag, a realroad mar maceras.
A RR-hoz kulonallo, minnel hosszabb, egybefuggo, sajat materiallal rendelkezo ut resz kell. regen sose modelleztek igy, a legjobb esetben is egyben huztak ki az utat, a kerekvetot, a palyaszelet, keritest es a kulso reszeket. Ez meg szetbonthato, de sokszor a materialokban is hatalmas kaosz van.
Az SRW palyak meg ugy ahogy jok, azokon gondolkodom...
Most paul Ricard-ot piszkaom neha, szeretem azt a palyat.
Szerencsere nullarol modellezett verziio van belole, igy eleg korrekt. Persze ezzel is vannak gondok: ugyanugy egyben volt sokminden (de legalabb csoportonkent elnevezve), es hosszabban 2 meteres material szakaszokbol alla palya:D
Mar szetbontottam, talan jo lesz, de ilyenkor elvesz az osszes instance resz, es meg egy ilyen regi, mondjuk lowpoly palya is mint ez, laza 1174db objectbol all:D
Persze csak shaderek, instance, texturak, realroad, modellezes kiazart, nem tudom MAX-be behuzni.
-
Az a baj, hogy probaltam azt is, de 3-4 kor utan elfekezes nelkul is elkezd kopogni a kormany.
Amugy egyes, leulhetsz
-
-
Ne fékezd el a gumit
-
Valaki tud valami megoldas arra, hogy legyen is eros FFB, de nehany elfekezes utan ne kattogjon folyamatosan a kormany? -
Pedig el kellene gondolkodnod rajta :)
Igyekszem vizsgálni hogy mennyire beszélek a levegőbe, de úgy érzem hogy ha a steam-n elköltök havi 4-5-6 ezret 'mert tényleg megéri, vagy gyűjteményes darab, ..bár nem játszok vele', akkor csak kiesne valami egy jó pályára, modellre..stb is....és egy pályát nem lehet 'kijátszani, kipörgetni..stb.' mert minden autóval más és más.
...valamit csak lehetne csinálni, hogy autó és pálya is legyen, és meg is érje....mert persze hogy fontos.
úgy szét van mindenki, pedig sok tudás van -
Na az király
-
azt írta, hogy átpakolja a teljes GT3-as módot, utána jönnek egyéb járgányok is :) -
Ismerem :D Mostanság RACE 07-re dolgozgatott, pl. GT3-as modot szintén. -
elméletileg egy PetraGTC nicknevű 26éves Cseh csaj :D -
A BES modot ki csinálja jelenleg? GPFan? -
nem lett kiadva, de elméletileg azt se tart sokkal tovább átpakolni mint lemanst :D -
Zsoltee_a_bator #6483 Publikalva van ez a kezdemeny valahol, ami hasznalhato?
A realroad nem erdekel nagyon, ilyen hosszu palyan a gumizodasnak nem sok ertelme van, a historic autokat meg nem annyira erinti a gumi hianya az uton :) -
el lett kezdve, de a realroad-os részéből ~6km van kész és elméletileg nem csinálja tovább aki csinálta :-/ -
LOL!;))) 1 darab palyara sincs idom/kedvem/turelmem/tudasom, nem hogy az osszesre, plusz a +100db autora:DDDD -
Zsoltee_a_bator #6480 Van konvert Targa Florio -rol ? Ha nincs, valaki tudna csinalni egy gyors konvertet? -
Nincs kedved egész SRW-t átkonvertálni rF2 alá? -
A TDF sima SHIFT2, nezegettem, eleg bonyi;) Kicist atmenet a CARS fele, ami teljse kaosz (konvert szempontbol), mar „nextgen” jellegu felepites.
De az SRW-t nem ertem miert nem foglakoznak vele?!
Scan-esek az autok es palyak is, van benne boven cucc. OK, frissiteni kell oket, mert rF1, de alapvetoen a modellekkel nincs gond.
A palyak meg teljesen jok, persze ujra kell shaderezni azt is. Mondjuk abbol ninc sok benne, amit at lehetne tenni, ami jo lenne onnan az Brno, CotA, AutoClub, Indianapolis, Laguna, Sonoma, Glen, Assen, Zandvoort. Oval szempontbol eleg jo Bristol, Chicago, Martinsville, Daytona, Kentucky, Phoenix. Vagyis van nehany palya:D
Ujat nem nagyon fognak csinalni, amx konvertalnak rF1-bol, ezek legalabb frissek, hivatalosak, scan-esek.
Ha be lehetne tolni oket egyszerun rendesen MAX-be (modell, material, instance), megcsinalnek nehanyat. nem ertem eddig miert nem irt senki hozza egy normalis importot?:))))
SRW-s Assen, ~10 perc alatt atrakva rF2-be (mar volt, de nem baj:P):
-
Nem mondom, ha komolyabb terveim lesznek a Fraps-szel akkor kell majd egy kis fejlesztés, mert azért szaggat ám, de itt nem is az a lényeg, hanem a telemetria.
2.03.634. Nyilván lehet ennél sokkal jobbat is menni itt, gyakorlás és setup kérdése, ez a kettő meg idő kérdése. :)
A pályán volt 9 AI, hogy legyen egy kis gumi az ideális íven, és du5 óra van kb.
-
Fox44 #6476 Én megelégednék egy új GT Legends játéknak is.
Új animációk, grafika, és esetleg csiszolnának a fizikán.:)
-
+ remélhetőleg Test Drive Ferrari, Simraceway stb.. :D -
Lesz majd belole itt is boven:) F1C|GTR to rF1|GTR2|RACE to rF2;) -
de de írtam is arra futotta még másra nem :) -
Fox44 #6472 Azt gondoltam, de legalább használható.:) Az rFactor 1-es időkben sajnos volt részem gagyi konvertnek. -
Amugy jo lenne/lesz ez a BES. Az utobbi idoben a Porsche-val korozgettem Toronto-ban, teljesen jo, csak neha felakad itt-ott, es borulok egy hatalmasat:D -
Igen, hasonlok, mivel ugyanolyan sose lesz;D -
még nem volt szerencsém GT3as Vantage-t vezetni, de sajnos utcait se.. :(
viszont legalább láthattam és hallhattam GT2-est, már annak is örültem.. :D -
Fox44 #6468 Úgy értettem, hogy fizikára. Vagy ezek az autók fizikára is hasonlók az eredetihez? -
-
-
Fox44 #6465 
-
Fox44 #6464 Gondolom, ez csak külsőleg Aston Martin!?:)
Ezt mikor teszik bele?
-
van már Aston Martin is :)
-
Sőt nézve a teszteket a 760 sokkal jobb választás ár/performansz arányban. -
Szivi :)
Még szerintem kisebb koplalással Gigabyte GTX760OC se rossz Windforceos hűtés nagyon klafa.
Te Dietrich, a kiegészítők csoportjában nem esik bele a sör?
Örökzöld amikor spannál festettünk, 11 kor keltünk sörrel indult a nap aztán kis bárbekjú sörrel oszt délutáni szépségcsicsi és nap végére elővettük a teddyhengert természetesen miután letoltunk egy láda sört.
-
Kösszi! :)
56-ért még a GTX660 Ti barátságosnak tűnik
Nah meglátom, hogy mennyiért tudom elpasszolni a mostanit (HD 5830), aztán annak függvényében döntök. Mindenesetre köszi még1x a segítséget! :)