18 WoS Extreme Trucker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rubio
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Carlos
<#wow2>

Þór vígi þessi rúnar

Rubio
Az ET rajongóknak egy kis bemutató, hogy merre is tart már az ETS! Igen az ETS, mert az alábbi képek abban készültek, még ha a táj ismerõs is:
(Ja és bocs az off-ért!)

Carlos
Reklám -> ban!

Þór vígi þessi rúnar

kifli
nekem is ugyanez van, nemisaz hogy nincs ffb hanem mintha nem is menne a játék, ugyanúgy nehéz tekerni a kormányt mint mikor pl asztalon vagyok, és középre visszaáll
Kapcsold be xD

Nemtudja valaki hogy mért nem megy g-25 alatt a force feedback?????????Igen be van dugva a kormány.Jöhetne már vmi patch .
Köszi a segitséget!
w77d
F1

Hogy lehet a térképet elõhozni?
Én is így állok hozzá. Néha kell egy kis felelõtlen száguldozás egy negyven tonnás döggel. 😊

Carlos
tudom, látogatója vagyok az eredeti játékok topiknak.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
azt is megvettem, igaz még 5ezerért...

Carlos
Én még a Grid -re ácsingózom... De valahogy sajnálom érte a 2K-t. Megvan csúnya verzióban, végigtoltam már vagy 2x...
De azért mégis jó lenne...
Talán meglepem magam vele.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
naja mostmá vágom XXD

Carlos
elõbb érdemes benézni a topic-ba... 😄

Þór vígi þessi rúnar

w77d
én megvettem 3990-ért mert azt hittem hogy olyan mint a többi 18wheels, csak extrém szállítmányok is vannak...

Carlos
Naja.
Épp tegnap mászkáltam a MM-ban és mit látok, extreme trucker. 3990. Mellette meg ott Grid 1990. Hmmmm...

Þór vígi þessi rúnar

w77d
ezt a játékot nem úgy kell nézni, mint a többi 18wheels-t. Ez nem szimulátor akar lenni, hanem ilyen lazítós árkádos cucc... annak jó egy darabig, de ehhez meg túl drága a játék...

Carlos
szerintem is

Þór vígi þessi rúnar

Prémium driver
#1323 xDD<#zavart2>

Szerintem az 18 Wos sorozatnak ez lett a legszarabb része...<#levele>

Jamaica a Jamaicaiaké.

papi08
Ebben egyetértek veled.

13 éve itt. Szép idő.

leho94
ha lenne szabad vándorlás még talán lehetne élvezni

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Carlos
nálam még fentvan, néha megyek egy kanyart, de nem jellemzõ.
1 héten 1x talán.

Þór vígi þessi rúnar

Az Euro Truck Simulatort legalább élvezhetõvé lehet tenni jónéhány mod berakása után.
Én az Extreme Truckert letöltöttem de 3 óra hossza után le is töröltem, számomra annyira egysíku, unalmas volt a játék...
Carlos
Sajnos ezért nem vették meg nagyon sokan a játékot. Sajna kidobott pénz...

Þór vígi þessi rúnar

w77d
hát így 3 óra játék után kezdem azt hinni, hgoy nagyon nem érte meg az árát... ez egy kibaszott árkád gõzkieresztõs cucc nem pedig szim... szerencse hogy megvettem mellé az euro truck simet 😄

Carlos
Nem lehet a korábbi missziókat újrajátszani, de eléggé ismétli önmagát a játék, szóval ez miatt ne aggódj. 😄

Þór vígi þessi rúnar

w77d
sziasztok! ma vettem meg a játékot. tetszik meg minden, csak egy kérdésem lenne: hogy lehet egy missziót újrajátszani? vagy hga tovább mentem akkor már nem lehet, csak mindig az adottat?? nincs valami free szerkesztõ része, hogy mivel akarok menni??? de mondom az is bõven elég lenne, ha a korábbi missziókat újrajátszhatnám 😊

Ha a config file át van írva, akkor pályát is lehet szerkeszteni a játékban?
Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Photoshop csodákra képes... 😄
gumikacsa

Renault magnum http://kamionszim.hu

ennél pont az a lényeg, hogy ne 100 %-os mentéssel játsszd végig!

Valaki tudna adni nekem egy 100% kijátszást, mert nekem Dél-Amerikánál elvesztett mindent!
Carlos
játszál a játékkal könyörgöm...

Þór vígi þessi rúnar

Hogyan?

Carlos
Unlockolódik majd.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok! Felraktam a játékot, de csak az Észak-Amerikai havas pályán tudtam játszani. Ausztráliát hogyan tudom kiválasztani?
Carlos
Ezmiez??? 😄
Ezt nem láttam a havas pályán...

Þór vígi þessi rúnar

Igen, az lett a vége. Kíváncsi vagyok, mit rejtettek még el benne, pl. a négytengelyes vontatót és az antennát még nem volt szerencsém kipróbálni.

leho94
megkell kerülni😄

A poén az, hogy ahol ki akartam menni a "fõútra", ott nem fértem el egy út fölötti csõ alatt, és sikerült vagy 30%-ot "letörnöm" belõle. 😊

leho94
állat

Na, õ lenne az.

Carlos
Az sem fog jobban menni a gépeden...sõt...

Þór vígi þessi rúnar

sovatalevi
maradok ETS el ,hamarosan jelenik meg a GTS is.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Carlos
Keress rá, hamár egy ilyen szög nehézségû játékot nem értesz!
Ezmegitt a barátod!

Þór vígi þessi rúnar