18 WoS Extreme Trucker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte S-series, Nvidia Geforce 9400GT, Intel Core 2 Duo, 2x2 GB DDR2 RAM
Gigabyte S-series, Nvidia Geforce 9400GT, Intel Core 2 Duo, 2x2 GB DDR2 RAM
nem AuszTRÁLIA! 😄😊
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
amikor meg új fuvart lehet választani beírod h cheat jobs_max, ez megadja az összes fuvart, célszerû a legnagyobb pontszámút választani.
Most akarom kipróbálni ezt a gamét, és az lenne a kérdésem, hogy ehhez vannak mod-ok, kamionok meg egyéb kiegészítõk?
chat, magyarosítás, ilyenek?
Aki tud segítsen már!
Jöhet PM-ben is!!
Köszönöm!
Képzeld el, hogy egy ilyennel megindulsz pl. a 6-osonPécs felé.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
amúgy engem is érdekelne hogy csinálta... van szerkesztõ?? ez felveti a szabad mászkálás lehetõségét is!!
Nem aprózta el a srác... <#hehe>#hehe>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Már mindenhol kerestem de nem nagyon találom.
...::::::...
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Most akkor mi lehet a gond??
Vmi Manta márkályú kormányom van...
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Hátha tudtok segíteni.
Valahogy nem jön össze kormánnyal a játék.
Be van dugva a kormány,belépek a játékba a controlls-ba,beakarom állítani a gázt,megvan,beakarom állítani a féket...nem érzékeli vagy berakja helyette a felfelé nyilat,pedig azt meg se nyomtam,a jobbra,balra kormányzást meg nem is engedi állítgatni,ilyen szaggatott vonal van a helyén.KÉP
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
és ezt a játékot kilehet valaha az életbe játszani?...vagy már 60 körüli pótot elvittem..VAGY TÖBBET!