1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
liveset #1418 iagzából csak screenshotot csináltam arról, amit leírtam .... annyira nem fontos.. meg most szar a netem, ha nem mennek a setek, akkor este feltöltöm valahova a képeket és belinkelem onnan.. -
#1417 Próbált képfeltöltésre és PÜ-ben linkeld be thx. -
#1416 FAIL -
liveset #1415
ha ez sem jelenik meg akkor feladom.:(((( -
liveset #1414 ehh, miért nemtom a képeket felrakni?:( -
liveset #1413
-
liveset #1412 Sziasztok!
2 napja kezembe vettem az Extreme Truckert, és hát hmmmm... Elég sz*r, sajnos a nyomába sem ér a többi 18 wheelsnek. Az irányításról jut eszembe... Nekem is G25 van, és egy napig nem jöttem rá... De a lényeg, hogy ott kell belőni a tengelyeket, ahol a deadzone-t, meg a non-linearity-t kell állítani, nem a gombkiosztásnál(ha a dumám végére érek és nem felejtem el, akkor linkelek képet is:). A Logitech profilernél legyen bepipálva az "Allow game to adjust settings". Nekem mind a 3 feedback 35%-on van, a centering spring 40%-on, a szög 900 fok (szerintem elég jó szervót kapok így), a report combined pedals bepipálva.
Találkoztam egy problémával, illetve kettővel. Nálam érdekes módon a POV keresztnek, meg a felette lévő 4 fekete gombnak ugyanazok a funkciói.A másik az hogy teljesen rendszertelenül elkezd változó sebességgel kattogni az elakadásjelző. (ahogy figyeltem, nem a vezetéstől teszi függővé, vagy nemtom.. néha leáll és elkezd vibrálni, ha leparkolok, máskor meg nem ha szembesávba megyek.
Remélem hasznos voltam, ha valaki találkozott hasonló problémával, és meg tudta oldani kérem irja meg.
Sziasztok!:)
-
carloelsa #1411 -
#1410 Prónűltam az irányítást beállítani, de G25-re egyáltalá nem reagál a játék. Jobra barrát még billre sem engedi beállítani. Érdekes. Valaki tudna segíteni? Esetleg PÜ-ben.
Előre is köszönöm. -
#1409 bocs a két HSZ ért
#1408 ausztria* -
#1408 ausztrália nem auzstria europában se lehet menni nem hogy ausztriába... -
#1407 császtok extreme truckerbe még uj vok szal ha van vmi fontos akk szoljatok kössz:D -
DIESEL DOG #1406 Hmm... érdekes az hogy Ausztria az itt van MO tőszomszédságában, de én még életemben nem láttam ott sivatagot. Ebben a játékban nincsen Ausztria... -
#1405 AuszTRIA
nem AuszTRÁLIA! :D:) -
DIESEL DOG #1404 Elindulsz az első jeges/havas pályán, majd ahogy haladsz előre és gyűjtesz pontokat, egyszer csak elérhetővé válik Ausztrália is... -
#1403 ausztriába h lehet menni? -
pecspapi #1402 hááát nem wazze...:):) -
karipapa #1401 szevazstok!honnan tudnám ezt leszedni? -
#1400 azt tudom , de azthittem arra gondol -
#1399 pééénz?? ebben a játékban nincs pénz... tapasztalati pont van.. -
imihungary #1398 dokumentumok mappában ugyan úgy a configban átírod amit kell mint eddig a többi game-nél, játékban beírod h cheat heal ha sérült a kocsid.
amikor meg új fuvart lehet választani beírod h cheat jobs_max, ez megadja az összes fuvart, célszerű a legnagyobb pontszámút választani. -
#1397 gondolom pénz meg stb -
#1396 milyen kódok??? -
#1395 mert ez egy szimpla árkád a-ból nyíl egyenesen b-b játék... semmi megeröltető és emlékezetes nincs benne... -
kovcs #1394 sziasztok kodok vannak a játékhoz? -
imihungary #1393 na miért nem?
-
#1392 nincs értelme ezt modolni se magyarosítani.... -
imihungary #1391 Sziasztok!
Most akarom kipróbálni ezt a gamét, és az lenne a kérdésem, hogy ehhez vannak mod-ok, kamionok meg egyéb kiegészítők?
chat, magyarosítás, ilyenek?
Aki tud segítsen már!
Jöhet PM-ben is!!
Köszönöm! -
#1390 játszad folyamtosan a missziókat amiket ad, azt egyszer csak elérhető lesz sorban mind a három helyszín -
kovcs #1389 már jácottam végigkell csin az egészet? amiket ad? -
#1388 játsz vele és megtudod -
vajaspopkorn #1387 hehe, egy forgalmas vasúti átjárón nem lenne valami jó átmenni vele -
kovcs #1386 azt hogyan tudom megcsinálni hogy ausztráliába menjek? -
carloelsa #1385 -
#1384 ja te már ottvagy a kocsi végéről meg még a cigányok pakolnak le :D -
Vlala #1383 Az igen!
Képzeld el, hogy egy ilyennel megindulsz pl. a 6-osonPécs felé. -
#1382 70 ha jól számolom -
#1381 kb 65db pót van a képen... -
#1380 Én megpróbáltam megszámolni de nem jött össze :S -
#1379 az is lehet XXXXXD