18 WoS Extreme Trucker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello valaki dobhatna egy linket a magyarításrol!
Nagyon megköszönném
Carlos
Akkor vegyél új gépet, vagy menj vissza pár fejezettel az 18WoS sorozatban.

Þór vígi þessi rúnar

sovatalevi
levettem de ugyisszaggat.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Carlos
Mindent leveszel low-ra és alacsony felbontás.
Ezen konfig felett már vagy 5 éve eljárt az idõ!

Þór vígi þessi rúnar

sovatalevi
#1292 re valaszolnatok lecci

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Carlos
Kifogás... <#ravasz1>

És még ték is...<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Bocsánat, probléma akadt az otthoni netkapcsolatommal.

garferi
Logitech driver és profiler fel van telepítve?
Játék controller beállításában definiáltad a tengelyeket, konnektorba bedugtad a kormányt?
Nekem Logitech Driving Force GT-vel hiba nélkül megy, pedig ez egy PS3 kormány. 😄

Üdv!

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Már este van és kép sehol :S

Carlos
<#vigyor>
Hajrá...

Þór vígi þessi rúnar

Délután feldobom egy-két képpel. Olyan szállítmányom volt, hogy csak na. 😊

sovatalevi
hat ez is kihalt.

sziasztok! van valakinek ötlete arra, hogy a G25-öt ha felimeri, akkor miért nem konfigurálható? felismeri, de nem engedi használni sem. elõre is köszi.
sovatalevi
a kovetkezo konfigon hogy tudnam h ne akadozzon?nvidia geforce 5200 fx 128 mb videokartya.processzor:AMD sempron processor 3000+,1.81 Ghz ,512 mb ofRAM.elore is koszi.

garferi
Mindegy, írtam a fejlesztõknek e-mailt a problémáról, remélem valami hasznosat fognak válaszolni.
Hihetetlen, hogy nem támogatja rendesen a játék a nem szélesvásznú monitorokat...

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Carlos
Az az igazság, hogy szerintem Ausztrália unalmasabb, mint kanada volt. Nagyon hosszú utak viszonylag egysíkú táj...A téli pálya jobb volt szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Értem.
Akkor próbáld ki ablakban 16:9 vagy 16:10 -es felbontással.

Þór vígi þessi rúnar

garferi
Ablakban is ott vannak a fekete sávok! 😄
Kép: http://dl.dropbox.com/u/731077/Pics/18WosET.jpg

Carlos
Nemtom. Nem néztem még 4:3-ban. Viszont ha így oldották meg, akkor együtt kell élni vele.
Játsz ablakban, még a csajoddal is tudsz msn-elni közben. Évek óta mindent csak ablakban tolok.

Þór vígi þessi rúnar

garferi
Például arra ami marko37 #1206 -as hozzászólásában is van a képen. Fekete sáv alul és felül. Nekem teljes képernyõs módban 1280*1024-as felbontásban is ott van. Olyan mintha nem támogatná játék a 4:3-as képernyõarányt, csak a szélesvásznú 16:9-et és 16:10-et. Nem is értem, eddig az összes 18 WoS játékban rendben volt a felbontás.

Carlos
Milyen fekete sáv?

Þór vígi þessi rúnar

garferi
Üdv!

Végigolvastam a topicot és láttam, hogy már páran kérdezték, hogy hogyan lehet eltüntetni a fekete sávokat alulról és felülrõl, de Õk sem kaptak választ. Ha nem tudjátok akkor legalább írjátok le azt, mert ez így nagyon úgy tûnik mintha nem érdekelne senkit ez a nagyon is zavaró probléma. Szerintem nagyon idegesítõ, hogy legalább 15 cm kiesik képernyõbõl emiatt az idióta levágás miatt.
Vagy van olyan akinek teljesen kitölti a játéktér a monitorját?

Köszi elõre is!
Feri

Carlos
Nos, az utolsó titulus a King of the Road volt a havas pályán. Ehhez 21K-t plussz egy kicsit kellett összegyüjteni. Átmentem ausztráliába. Kíváncsi leszek, hogy ott milyen a környék...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Most értem oda sérülésmentesen. A végére beesteledett.
Tehát kábé max 15 perces út volt.

Þór vígi þessi rúnar

leho94
az a baj , hogy még ez a hossz is kevés , max. 15-20 perc

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Carlos
Lehet, hogy csak nekem nagy szám:
(60 tonna, Snow, Mist, Long Distance, Oversized, Heavy Weight: 577 pont)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, legyûrtem pár menetet a havas tájon. Kezd csömöröm lenni tõle már...

Þór vígi þessi rúnar

AudiQuattro
Kell a demo?Nesze

Végre megvásárolható. XD

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

kifli
namármost, én ezzel a heti 1 fuvarral eddig ausztriáig jutottam, road train még a képben sincs 😞
Dehogynem extreme. Tedd azzá: Menj a szembesávban, vegyél be minden kanyart keresztben stb. A havas pályán akkora csontkereszteket lehet menni, hogy teljes szélességében én uralom az utat. 😊
Az ausztrál pályán vannak a road trainek, meg a körforgalmak. Azt hiszem, ez nem szorul magyarázatra.
Dél-Amerikában a sima teherautókkal is jókat lehet farolgatni, ijesztgetni a jónépet az épp-hogy-nem-zuhantam-le mutatvánnyal. 😊

Carlos
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Save File-ban kézzel notepad-dal editálható.

Þór vígi þessi rúnar

kifli
vagy valaki tud küldeni egy jósokpontos mentést? 😊
kifli
hogy lehet növelni a pontjaimat kézileg? Én csak néha játszogatok, és eléggé unom mikor már a 3. alkalommal van kb ugyanaz, szal mivel nem vagyok komoly játékos (heti 1x játszok egy fuvart) nekem ez jó lenne, mert ez így nem extreme turcker, nincs benne semmi extreme 😊
Értem, köszi.
Rágyúrok.

Carlos
sok pontnak kell lennie amit összegyüjtögettél. Minél több pontod van annál jobb fuvarokat ad. Random.

Þór vígi þessi rúnar

Errõl mesélnél bõvebben? Hol keressem ezeket?

Carlos
Darut már húztam énis...Vicces volt... 😊

Þór vígi þessi rúnar

ozimak
Szerintem ezt döntsd el te <#rolleyes> Van különbség de hagy ne soroljam 😊
ozimak
Megtaláltátok már a "special" meg az "elite" szállítmányokat?<#vigyor2> Nem semmi mik vannak...volt olyan hogy akkora szállítmányt kaptam hogy beleakadtam a magasfeszbe <#idiota> Van repülõ,egy egész ház,4-5-ös road train-ek,50-60 t-s túlméretes,de a legkomolyabb a daru...<#wow1>egy kamion az elején amivel mész,egy meg a hátulján,ami tartja a másik végét <#nyes> nem semmi!
Willenbrock
Ez az újabb része vagy a Pedal to Metal?Melyiket érdemesebb beszerezni?

Carlos
WOW!

Þór vígi þessi rúnar

ozimak

Ezt köszi...<#idiota><#wow1> Ezt vezetni öcsém nem semmi...nem nagyon megy az elõzés<#idiota>
Carlos
kthxbye

Þór vígi þessi rúnar

kenyboy
amúgy miért is nem linkeled be??ártottam én neked:S??😮Nahmind1 próbálkozok máshol ha itt nem tudják megtenni

kenyboy
?

Carlos
<#wilting>

de jó fej leszek: nesze

Þór vígi þessi rúnar

kenyboy
hello! Nagyon új vagyok ezen a játék területen ha valaki megtenné és belinkelné a torrentes vagy a sima linket ahonnan letölthetem a 18 wheels of steel extreme trucker-t annak megköszönném nagyon!!Köszi elõre is!!

Carlos
jah...

Þór vígi þessi rúnar

Jah kiröhögtük, szal akkor már lehet a topicot törölni, =)

Carlos
Najó, sok lesz már.
Kiröhögtük magunkat, stb...

Þór vígi þessi rúnar