1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#1335 #1323 xDD
Szerintem az 18 Wos sorozatnak ez lett a legszarabb része... -
#1334 Ebben egyetértek veled. -
#1333 ha lenne szabad vándorlás még talán lehetne élvezni -
#1332 nálam még fentvan, néha megyek egy kanyart, de nem jellemző.
1 héten 1x talán. -
DIESEL DOG #1331 Az Euro Truck Simulatort legalább élvezhetővé lehet tenni jónéhány mod berakása után.
Én az Extreme Truckert letöltöttem de 3 óra hossza után le is töröltem, számomra annyira egysíku, unalmas volt a játék... -
#1330 Sajnos ezért nem vették meg nagyon sokan a játékot. Sajna kidobott pénz... -
#1329 hát így 3 óra játék után kezdem azt hinni, hgoy nagyon nem érte meg az árát... ez egy kibaszott árkád gőzkieresztős cucc nem pedig szim... szerencse hogy megvettem mellé az euro truck simet :D -
#1328 Nem lehet a korábbi missziókat újrajátszani, de eléggé ismétli önmagát a játék, szóval ez miatt ne aggódj. :D -
#1327 sziasztok! ma vettem meg a játékot. tetszik meg minden, csak egy kérdésem lenne: hogy lehet egy missziót újrajátszani? vagy hga tovább mentem akkor már nem lehet, csak mindig az adottat?? nincs valami free szerkesztő része, hogy mivel akarok menni??? de mondom az is bőven elég lenne, ha a korábbi missziókat újrajátszhatnám :) -
Kenworth #1326 Ha a config file át van írva, akkor pályát is lehet szerkeszteni a játékban?
-
#1325 -
DIESEL DOG #1324 Photoshop csodákra képes... :D -
#1323 -
Kenworth #1322 ha-ha-ha
-
carloelsa #1321 ennél pont az a lényeg, hogy ne 100 %-os mentéssel játsszd végig! -
Kenworth #1320 Valaki tudna adni nekem egy 100% kijátszást, mert nekem Dél-Amerikánál elvesztett mindent!
-
carloelsa #1319 HAHA xDDD -
#1318 játszál a játékkal könyörgöm... -
Kenworth #1317 Hogyan?
-
#1316 Unlockolódik majd. -
Kenworth #1315 Sziasztok! Felraktam a játékot, de csak az Észak-Amerikai havas pályán tudtam játszani. Ausztráliát hogyan tudom kiválasztani? -
#1314 Ezmiez??? :D
Ezt nem láttam a havas pályán... -
Vlala #1313 Igen, az lett a vége. Kíváncsi vagyok, mit rejtettek még el benne, pl. a négytengelyes vontatót és az antennát még nem volt szerencsém kipróbálni. -
#1312 megkell kerülni:D -
Vlala #1311 A poén az, hogy ahol ki akartam menni a "főútra", ott nem fértem el egy út fölötti cső alatt, és sikerült vagy 30%-ot "letörnöm" belőle. :) -
#1310 állat -
Vlala #1309
Na, ő lenne az. -
#1308 Az sem fog jobban menni a gépeden...sőt... -
#1307 maradok ETS el ,hamarosan jelenik meg a GTS is. -
#1306 Keress rá, hamár egy ilyen szög nehézségű játékot nem értesz!
Ezmegitt a barátod! -
lewus #1305 Hello valaki dobhatna egy linket a magyarításrol!
Nagyon megköszönném -
#1304 Akkor vegyél új gépet, vagy menj vissza pár fejezettel az 18WoS sorozatban. -
#1303 levettem de ugyisszaggat. -
#1302 Mindent leveszel low-ra és alacsony felbontás.
Ezen konfig felett már vagy 5 éve eljárt az idő! -
#1301 #1292 re valaszolnatok lecci -
#1300 Kifogás...
És még ték is... -
Vlala #1299 Bocsánat, probléma akadt az otthoni netkapcsolatommal. -
#1298 Logitech driver és profiler fel van telepítve?
Játék controller beállításában definiáltad a tengelyeket, konnektorba bedugtad a kormányt?
Nekem Logitech Driving Force GT-vel hiba nélkül megy, pedig ez egy PS3 kormány. :D
Üdv! -
carloelsa #1297 Már este van és kép sehol :S -
Hajrá...