18 WoS Extreme Trucker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgyis tudják hogy mindenki telepakolja egyedi gépekkel a játékot, akkor meg minek szenvejenek? :D
azért véjt ö minit. 1 fokkal azért jobbnak tûnik mint az eddigiek...majd mondunk véleményt ha kijött a game. radikális változás úgy sem lesz ezt tudjuk de talán van remény h nem ugyanazt kapjuk mint évek óta fpleg h itt már ausztrália van és ródtrének.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Örök igazságokat mondok, melyek hosszú évek tapasztalata, jegyezd meg egy életre:
1, a programozó lusta ember
2, ha valamit meg lehet oldani csúnyán 3 sorból, megoldják csúnyán 3 sorból
3, ctrl+c, ctrl+v a barátjuk
1, a programozó lusta ember
2, ha valamit meg lehet oldani csúnyán 3 sorból, megoldják csúnyán 3 sorból
3, ctrl+c, ctrl+v a barátjuk
Þór vígi þessi rúnar
kérlexépen ausztráliában vannak amerikai kamionok is és európaiak is. <#nezze>#nezze>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Jah értem,ez igaz. Akkor várom hatodikát,így videók meg képek alapján nekem nagyon bejött,tetszik,hogy van benne mostmár téli idõjárás is,meg érdekesebb,változatosabb rakományok,feladatok<#eljen>#eljen>
A rakomány is ETS-bõl van... De ha tényleg jólesz meg normálisan meg lesz csinálva az egész akkor jólvanígy :D
Ez meg mi? Most ha nem az Extreme Trucker honlapján találtam volna azt mondanám, h ez ETS! Szval ezt minek rakták már bele?

hogy megvétel elõtt ki tudd próbálni, a demonak nem mindig az a lényege hogy megjelenés elõtt kijöjjön, hanem hogy ki tudd próbálni, megjelenés elõtt a beta szokott kijönni
itt 2009-10-06 van megadva megjelenésnek. Mondjuk,ha a játék jelenik meg 6-án,akkor viszont mi értelme a demonak (ami még ki sem jött)?<#nemtudom>#nemtudom>
Ez a mozgás még el is megy, bár én nem várok túl sokat a játéktól, de egynek ez is jó lesz, és legalább elérhetõ lesz itthon is.
Ezen a videón érdekesebb mozgása van a 0:12-nél távolból feltûnõ kamionnak...
Ezen a videón érdekesebb mozgása van a 0:12-nél távolból feltûnõ kamionnak...
Renault magnum http://kamionszim.hu
Készül a teljes magyarosítása. Mellesleg a sevenm is írta ezt #149
Hát mintha valami sínen húznák vagy nem tudom...
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
"As of now, deals for Germany, Hungary, Czech Republic and Slovakia are officially confirmed and fully localized editions of the game are under preparation."
ez mit takar pontosan? :)
ez mit takar pontosan? :)
na ez egész jó :)
remélem rendesen megcsinálják, fõleg az ai-t, meg hogy nem csak ránk vonatkoznak majd a fizikai törvények
remélem rendesen megcsinálják, fõleg az ai-t, meg hogy nem csak ránk vonatkoznak majd a fizikai törvények
Hallod én jobbat tudok! Vki küldje már el privi-ben plz...<#zavart2>#zavart2><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru2>#szomoru2>
Szerintem a "valaki seedelje plz" lesz a befutó. :)
Már látom a megjelenés utáni elsõ hozzászólást:
"Nem tudok befordulni a szûk utcába segíccsmáááááááá ! Oá Oá Oá !!!!!
<#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead>
"Nem tudok befordulni a szûk utcába segíccsmáááááááá ! Oá Oá Oá !!!!!
<#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead>
Nagyon jó hír! <#eljen>#eljen>
Remélem sikerül megállapodniuk a GTS-al kapcsolatban is...
Ez szerintem már fake... ilyen hosszú road train már a világba sincs
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> Hát sztem van benne egy kis photoshop xD
De nem ilyen hosszú. Ha jól láttam akk csak 4 volt. De mondjuk ezen a kép csak 6-ot visz...
Akkor már ilyen kéne :D :

Akkor már ilyen kéne :D :
<#idiota>#idiota>
ahh körforgalom