1458

18 Wheels of Steel Extreme Trucker
  • greg benz
    Ja,biztos sikerülne időre odaérni a szállítmánnyal
  • belapeter
    Hát arra is van megoldás:)
    Lekapcsoljuk 1 kivételével az összes póto,átvisszük az 1-et visszajövünk a többiért :)
    Eltart egy darabigXD
  • hungaryws
    szerintem nem fog mozogni
  • belapeter
    asszem 2-nek már átírta Ő
    azt nemsikerült.
    De a HighPictures vagy mi a szart azt igen :D
  • belapeter
    Aszta!
    Remélem mozogni is fogank,nemcsak nézni mint a sültbárány :D
  • greg benz
    Road Train-el ezt hogy?

• greg benz

Van ám fíling:D
  • DIESEL DOG #447
    Jól tetted! :)

Legalább mindegyiket, amit a moderátor topikba linkelt?
  • belapeter
    Egykicsit lehűtöttem :)
    Átirkáltam neki a kódot:)
    Egy kis nyugalom jóljönne :)
    Nade térjünk vissza a témához.
  • greg benz
    Szerintem nem túl korszerű a moderációval kapcsolatos rendszer itt SG-n,szerintem sehol sem használnak már ilyen módszert..
    És az SG-re fokozottan korszerű moderációs rendszer kellene,a sok vérpistike miatt. Mert azért tegyük hozzá,az SG-t gyakrabban találják meg az idióták,mint más fórumokat
  • DIESEL DOG #444
    Igen. Egy kis reformáció ebből az okból kifolyólag lehet hogy jót tenne az SG-nek...

ETS topikban is folyamatosan ez van...
  • greg benz
    Hát mondjuk lehetne a topik nyitója élből moderátor joggal "felszerelve" az adott fórumban,és akkor jobban lehetne figyelni a topikokra,nem kéne folyton rohanni a moderátor topikba..
  • belapeter
    Lehetni lehet!
    Csak nemtudom használ!
    Nemakarok most tippeket adni,hogy hogy lehet kijátszani a bann-t,de kilehet sajnos:S .
  • leho94
    de legalább ne oltsatok vissza vagy vmi , ha nem ír senki ugyis megunja , de már mind1
  • DJKonya
    De csak ezek a kis raj gecik csinálják állandóan a fesztivált... megunták már a recsizést ezért inkább rombolják a topicot. Az a baj nem sok mindent lehet tenni ellene.
  • belapeter
    Én még illyen barommal életemben nem találkoztam.
    Mire jó ez ?
    Azt mond meg.
    Jó azt értem hog ytönkre akarod tenni a topikot de miért?
    Mi célból?Mit érsz el vele?Kapsz érte valamit?(Bann-on kívül?XD)
  • greg benz
    Lődd már le magad,idóta..
  • greg benz
    Ez amúgy tényleg egy vicc,hogy egyszerűen nem kivitelezhető sg-n az,hogy egy topik abszolút normális legyen..előbb-utóbb mindig jön vmi f*szláma,és szétb*sz mindent..
    Korhatárossá kéne tenni a számítógépet
  • DIESEL DOG #434
    Sajnos... ettől féltem...
  • belapeter
    Nemsoká lesz itt
    Írtam Lammernak
  • hungaryws
    a moderátor topikba ment
  • greg benz
    idióta..
  • leho94
    Nem .. Feleslegesen dobnának ki egy csomó pénzt , modderek ugyis megcsinálják , a modell kidolgozottsága meg nem a licenszen múlik
  • hungaryws
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bazz meg ide talaltál

• belapeter
    De szirintem nagyon megvásárolhatnák a Licens-t,hogy végre normális gépjátműjelek legyenek a játékba.
    Nem?
  • hungaryws
    22 db kép
  • gumikacsa
    Ha már angol nyelv, valaki átnézné, hogy itt esetleg egy új játékról van szó:

Ok this is going to be the thread were me and the members of Xtreme Games will post our updates on the game.(no current name)I hope you all can provide me and my members with info on the models we post.I mean if i model a headache rack and its all wrong tell me in a nice way and explain how it should be and dont forget screenshots of what you mean are welcome.Any suggestions to the game are welcomed i will be taking most the suggestions from the extreme trucker section.The game will most likely be multiplayer.But there will be rooms witch can hold about 6 or 7 drivers at a time(i hope to make it a larger number).Im sry but its very hard to make one large room and let a thousand loggers run around the mountains:
    1.the mountains will be crouded and un realistic.
    2.Major lag.
    3.to hard to moderate and im sure there will be kids that come in the rooms that think they can crash every one.Thats why its in seperate rooms so we can limit the number of truck crashers.
    4.We hope to some day make it so you can make your own room for maybe your company and keep it running on the mountains.
    5.This is the first update its my hayes h12.
    6.I have a question sence hayes are no longer made would there be copyright issues.(are hayes still made i didnt think they were).
    7.Im allowing the info to be put all around truckpol.But im not allowing it to be put on other sites.The members on truckpol are lucky i will be keeping you all up to date on what is going on.So you all can add crits on whats wrong and tell what should be done.Instead of waiting till 3 months before the game is released to tell truckpol that there will be a new game.And then users rush to try and add suggestions.
  • gumikacsa
    Várni nem annak kell, aki magyarul akar vele játszani, hanem annak, aki legálisan akarja beszerezni. Pl. én is meg fogom venni. Igaz, nekem eddig a legtöbb kamionnal, busszal foglalkozó játék eredetiben van meg. (mondjuk, azt azért megmondom őszintén, hogy amíg a magyar verzió nincs a boltban, addig én is letöltöm az angolt, de ezt az eredeti megvételével úgymond legalizálom.)

Viszont: azt kell mondjam, nekünk természetes, hogy angol nyelven is elboldogulunk, sőt, amilyen egyszerű játékok, tőlem akár kínaiul is lehetne. ámde! én is szívesebben megveszek egy játékot, ha honosítva van, legyen az bármennyire is egyszerű, nem is beszélve az ifjú titánokról, és azokról, akik nálunk kevésbé ismerik a játékot.
  • Carlos
    Ahhoz képest, hogy a koma max guru-nak írja magát egyszer nem láttam abban a topikban.
  • greg benz
  • papi08
  • papi08
    Vajo. Szerintem most kellene elmenni innen. Kérlek ne csináld ezzel a topikkal is azt mint az ETS topikkkal. Köszönöm!
  • greg benz
    NEM TUDJUK! TALÁN OKTÓBER KÖZEPE!
  • mangusztaa
    MIKOR JELENIK MEG?
  • RS
    Én is itt vagyok csak nem írok. :)
  • greg benz
    Vagy,hogy turn left:DDD
    Ilyen játékokhoz én sem értettem minek a magyar verzió..
  • papi08
    Szerintem nem kellenek hozzá térképek. Olyan veszélyes helyeket mint az eredeti térképeken(pl. beszakad a jég alattad) sokan úgysem fognak csinálni. De ez csak az én véleményem.
  • VRolee94
    Most akkor mikor jelenik meg? :D
    Már várom nagyon... és remélem itt nem az lesz mint az ETS topikban hogy jőnnek a ****fejek és elba**ák a kedvemet!

A képekből megítélve jó lesz szerintem... majd ha csinálgatnak hozzá mapokat is akkor meg háát csodás lesz :D
  • belapeter
    Sziasztok.
    Énis itt leszek,amíg ki nem jön.
    Énis nagyon meglepődtem menniy új lesz ebben.!
    Nagyon teccik eddig!
    De itt elég furcsák a városok,falvak vagy mik azok!
  • WarLock0722
    de végülis [/flame]