18 WoS Extreme Trucker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd ha nem 5000 ft lesz,megveszem,15 évesen biztos nem erre költök..pf
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
mondtam,hogy HTST.hu-ról idézek😊
#247: hidd el nem azért nem vesz/veszünk eredeti játékokat mert az olyan menõ<#buck>#buck> Mondjuk ezek a kamionos gémek elég olcsók szoktak lenni,az igaz<#zavart2>#zavart2>
#247: hidd el nem azért nem vesz/veszünk eredeti játékokat mert az olyan menõ<#buck>#buck> Mondjuk ezek a kamionos gémek elég olcsók szoktak lenni,az igaz<#zavart2>#zavart2>
Jé, ez a szöveg de ismerõs, kísértetiesen hasonlít arra, amit én írtam az oldalamon:
"A játék már szinte teljesen kész, ha minden jól megy október közepére a boltokban lesz. Amerikában. Arról, hogy nálunk megjelenik-e, nincs információ, de az elsõ részt leszámítva a 18 Wheels of Steel sorozat egyetlen része sem jelent meg hazánkban."
A 18 Wheels of Steel sorozatból csak a legelsõ részt lehetett itthon kapni (Hard Truck: 18 Wheels of Steel, ennek még a buka volt a kiadója, az összes többinek a valusoft). Igaz, lehettet az Euró Truck Simulatort is, de az nem a 18 WoS sorozat tagja.
"A játék már szinte teljesen kész, ha minden jól megy október közepére a boltokban lesz. Amerikában. Arról, hogy nálunk megjelenik-e, nincs információ, de az elsõ részt leszámítva a 18 Wheels of Steel sorozat egyetlen része sem jelent meg hazánkban."
A 18 Wheels of Steel sorozatból csak a legelsõ részt lehetett itthon kapni (Hard Truck: 18 Wheels of Steel, ennek még a buka volt a kiadója, az összes többinek a valusoft). Igaz, lehettet az Euró Truck Simulatort is, de az nem a 18 WoS sorozat tagja.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Þór vígi þessi rúnar
Tévedés: Az Accross Americat is lehetett kapni, meg talán a sima 18WOS-t is. Azóta viszont semmi, szerintem nem fog ez sem megjelenni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Engem mondjuk annyira nem izgat,sajnos nem igazán szoktam eredetiben megvenni a játékokat<#buck>#buck>
de utána meg a sevenm oldalán azt írták h megeygeztek az SCS-el h meg fog jelenni itt is...dehát ki tudja, majd elválik 😄
www.szobi.picturepush.com
Akkor marad az eredeti warez... 😄
HTST.hu-ról idézek:
"..A játék már szinte teljesen kész, ha minden jól megy október közepére a boltokban lesz, Amerikában. Nálunk valószinûleg nem lesz kapható, mivel eddig összesen csak 1 scs játékszoftver jelent meg.."
"..A játék már szinte teljesen kész, ha minden jól megy október közepére a boltokban lesz, Amerikában. Nálunk valószinûleg nem lesz kapható, mivel eddig összesen csak 1 scs játékszoftver jelent meg.."
Én inkább megvárom az eredetit...
Pttm be ha esett vagy jeges ut volt,kanyarban rögtön keresztbe áltál,ott jóvolt.
Már látom magam elõtt,hogy vonóháromszögessel cm-ezgetek,elõzgetek 😊
Már látom magam elõtt,hogy vonóháromszögessel cm-ezgetek,elõzgetek 😊
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
<#eljen>#eljen>
egyébként ha 6án megjelenik akk azt jelenti hogy 7-8ra fenn lesz torrenteken(nem vok torrentbuzi de amíg nem jelenik meg magyarul addig le fogom szedni...)
és majd mikor megjelenik novemberben nálunk akk megveszem magyarul 😄
ETS-sel is így voltam😄 én már várom ami azt illeti... 😄
egyébként ha 6án megjelenik akk azt jelenti hogy 7-8ra fenn lesz torrenteken(nem vok torrentbuzi de amíg nem jelenik meg magyarul addig le fogom szedni...)
és majd mikor megjelenik novemberben nálunk akk megveszem magyarul 😄
ETS-sel is így voltam😄 én már várom ami azt illeti... 😄
Jó lett a banner! <#eljen>#eljen>
Majd mehetne oda a logo alá az üres részre 1-2 gomb ami mondjuk a hivatalos oldalra meg a képekhez vezet,csak én ezekhez nem értek<#nemtudom>#nemtudom>
<#idiota>#idiota>
gut
besser, gösser
besser, gösser
így ahogy mondod...engem fõleg a sok tály fogott meg, hogy külö9nféle részeken mehetünk(dzsungel/sivatag/jég)
egyébként a GTS-t várom még...remélem h az még jobb lesz mint ez...
egyébként a GTS-t várom még...remélem h az még jobb lesz mint ez...
Engem spec. már csak a feeling megfogott így a képek/videók alapján,nagyon tetszenek a tájak,a színek<#eljen>#eljen> Nem azt mondom,hogy az év játéka lesz,de arra,hogy az ember néha-néha elõvegye és játszódjon egy kicsit tökéletesen megfelelõ lesz<#nemtudom>#nemtudom>
Nekem akkor is tetszik! Akáki akármit mondd
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Tudom, hogy nem lett nagy szám, de nem rakjátok be ezt fejlécnek, amíg valaki csinál egy jobbat?

remélem azért lesznek nagyobb távok , hátha elriad az ETS-os társaság attól hogy menni is kell benne 😛
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
nemhiszem, akk nem tették volna bele, nameg annyira nem nagy cucc, csak a felület tapadási értékét kell átírni (gridbe pl szórakoztam ilyennel)
Jaja!!!+ ha a kamion gyártó cégek nem gyártanak új modelleket,akkor õk találjanak ki vagy mi???
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
az lenne a király ha a jeges/havas utakon meg lehetne majd csúszni...bár ez még az SCS-nél odébb van még pár évvel...:Sbiztos h a hvas úton is ugyanúgy fog tapadni a kamion mint a száraz aszfalton :Sde ez még úgy 5-6 kamionos játék megjelenését ki fogja várni sztem(hanem többet:S)