1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#410 A gyíkoknak akik assziszik modderek (beraknak egy png-t a játékba), de megy a rinya, hogy miazhogy bigrig, vagy 10-4. -
WarLock0722 #409 Minek egy ilyen játékot magyarosítani ? Szerintem minden felfogható ami benne fog történni -
#408 neeeeeeeeee. ettől féltem:( -
#407 Aki egy ilyen játékot magyarul akar játszani, hát az meg is érdemli, hogy várjon. -
#406 kiadófüggő, valószínűleg a valusoftnak vannak bizonyos előjogai, de lehet, hogy csak a honosítás miatt jön később a rondomédia kiadásában. Nálunk is a honosítás miatt lesz csak novemberben a boltokban. -
#405 18 Wheels of Steel Extreme Trucker by Valusoft (Oct 18, 2009) (Windows Vista / XP)
Amazon
Szerintem elgépelés a 11.18 -
#404 11.18. Bazz nemá -
Blackdog #403 Bízok benne, hogy lesz külön honlapról letölthető verzió, ami 18. előtt fog megjelenni. -
#402 bazdmeg :S -
#401 Most olvastam a Rondomedia oldalán, h a játék megjelenési ideje 2009.11.18.
Ezek szerint ugyanazon a napon jelentetik meg mint a GTS-t?!
Am itt egy kép tőlük (csak úgy):
-
#400 TÉK! -
hungaryws #399 átírva -
#398 Availability: Out of stock
(nincs raktáron) -
#397 meg lehet venni?
valami letoltesi link
-
#396 A játék már több mint 2 hete kész van, akkor tették aranylemezre, de ezután még annyi dolog van vele, hogy nem fog másnap a boltokba kerülni.
Nem tudom, hogy lesz, de nem csodálkoznék, ha a demo csak jóval a dobozos után jönne. Végül is mindegy, mert a hazai verzió csak november közepén jön... -
#395 Hát ja,reméljük holnap már toljuk:)
Jó8 -
Blackdog #394 Ez igaz, de ETS honlapjáról is le lehetett tölteni a teljest. Ráadásul, ha jól emlékszem, ETS-t már (jóval) a hivatalos megjelenés előtt le lehetett tölteni. Reménykedjünk a legjobbakban.
Jóéjszakát! -
#393 azt írják,hogy az ami majd az oldalra kikerül letölthető formában megegyezik a full verzióval,csak triál lesz,szóval jah,kizárt:) -
Blackdog #392 Lehet, hogy külön lesz letölthető verzió (okt. 6), és cd-n
n kiadott verzió (okt. közepe). Vagy ezt esélytelennek gondoljátok?
A képek alapján eléggé késznek tűnik maga a game és a menü+téképek+minden. -
#391 Na,szerintem mind ott olvastuk a 6.-át:D Én elképzelhetőbbnek tartom az október közepét,többekközt mivel a hivatalos oldalon is azt írták -
Blackdog #390 Remélhetőleg a 6-ai megjelenés van életben
3dartpol-on legalábbis ezt találtam: "Release Date: 2009-10-06" -
#389 Ha nem akad jobb,akkor én majd vállalhatom,ha gondoljátok.. csak majd akkor valaki segítsen nekem a bannerrel kapcsolatos dolgokban -
#388 ezt a moderátorok is megtudják csinálni:) HG meg csak 500 HSZ után lehet a topikban. -
#387 am túlvagyunk a 300hsz-en ki akar házigazdi lenni? olyan kell aki kézben tudja tartani a dolgokat és ets topikba nem ő a fő rendbontó :D -
#386 előbb egy hg kellene :) -
#385 Nincs mit! -
#384 Sokminden jó lenne,pár gomb a bannerre/alá,(hivatalos oldal,faq,videó linkek,stb)csak én sajnos ezekhez nem értek:S -
#383 TY!! -
#382 Minimum system requirements
* Windows XP/Vista/Windows 7
* 2.2 GHz CPU
* 1 GB RAM (2+ recommended on Vista)
* 1 GB HD Space
* 256 MB graphics accelerator (GeForce FX or better class, ATI 9600 class)
-
#381 Jó lenne egy F.A.Q. -
WarLock0722 #380 :D Igaz -
#379 Gépigényt vki? -
#378 Hát akkor attól nem kell félni hogy ezen a hétvégén ezzel fogunk játszani:) -
#377 Azt én is láttam valahol,de szerintem sajnos az okt. közepe lesz a nyerő -
#376 Valahol volt hivatalosan, annó linkeltem is, a rendszerkövetelménnyel volt együtt. Bár azóta énsem találok konkrét megjelenési dátumot sehol, csak október közepét. -
#375 "18 Wheels of Steel Extreme Trucker should start shipping to retail stores across Northern America by the middle of October, 2009"
Tehát október közepén kezdik el árusítani a cuccot.. akkor valóban az amazonos dátum lesz közel az igazsághoz -
WarLock0722 #374 főleg hogy amazonon is 19 két írnak -
#373 Szerintem nem,bár azt hozzá kell tenni,hogy hivatalosan nem volt sehová kiírva a hatodikai megjelenés -
#372 Na de fogadjunk hogy lesz 1 vagy akár 2 nap késés! -
#371 +1