1458

18 Wheels of Steel Extreme Trucker
  • gumikacsa
    Külföldön már játszanak vele.
  • belapeter
    Ha van új infó akkor oszd meg velünk
  • baly94
    Nem úgytűnik
  • belapeter
    Semmi hír,semmi infó?
  • Cindas
    az a FAIL amit te művelsz:)
  • leho94
    miért , hogy kéne?
  • marko952
  • marko952
    FAIL

Hogy van felakasztva?
  • Carlos
    Szerintem simán lehetne egy kapcsoló: Sim, Arcade.
    A beállításokat meg egy szöveges file-ban lehetne tárolni az értékekkel és ezeket használná:
    Simulat.conf
    Arcade.conf

stb.
  • Blackdog
    Bocsi, az előző hozzászólásom is erre(#522) akart válasz lenni
  • Blackdog
    Viszont nem egy szimulátorban lehet állítani az irányítást vagy a realisztikát (pl.: MSTrainSimulator, FlightSimulator2004), amivel jól ki lehetne küszöbölni ezt a problémát. Csak ez gondolom vagy túl bonyolult lenne, vagy még nem jutott az eszükbe.
  • Carlos
    Egyetértek!
    Szintén zenész. Énis jelentkeztem több olyan topikban a házigazdaságra amit én nyitottam, de csesztek válaszolni.
    Szerintem ez azért elég szánalmas. OFF vége.
  • Carlos
    Én leveleztem annó (18 WOS: AA magasságában) az egyik fejlesztővel (bugokat reportoltam nekik és megkérdezték, hogy mi tetszik, mi nem, ilyesmik (akkoriban jómagam is a játékfejlesztésben voltam)).
    Akkor elmondtam nekik ezeket, hogy szép és jó, de ez nem szimulátor így. Válasz: szélesebb réteget akarunk megcélozni a játékainkkal, mert ha HC szimulátor lenne, akkor csak kevesen vennék meg a játékot a "bonyolultság" miatt...

Szóval akkor ez volt a cég hozzáállása a témához. Reméljük ez azóta megváltozott.
  • greg benz
    Hanyagoljuk már ezt a témát..

jó8
  • Pepsi Twist
    "Csak az a baj, hogy ezzel magadat állítod be inkább gyökérnek, hogy bemásolod ide,mit amikor egy ovis direkt fut árulkodni...."

ez így nem igaz ezzel hogy bemásoltam látszik hogy mennyire 2színű az egyén aki PM-ben üzenget (bár ezért PM a PM) hogy itt játssza a jó kisfiút aztán meg még 1 értelmes magyar mondatot se tud összerakni... (Bár én se tudok néha)
  • Blackdog
    (Haajaj.)
    Szóval a modellek elég szépnek tűnnek sztem. Mit gondoltok, javultak ETS óta még? Ahogy hallottam azóta lecserélték a régi modellező embert egy újra az scs-nél. Remélhetőleg megérződik majd a gyakorlatban is.
  • gumikacsa
    Csak az a baj, hogy ezzel magadat állítod be inkább gyökérnek, hogy bemásolod ide,mit amikor egy ovis direkt fut árulkodni....

Az a baj, az sg-n a moderátorok azon versengenek, ki ad több büntit, de rendet sajnos nem tudnak tartani. Értem én, hogy baromi sok a topik, mégis, mikor régebben jelentkeztem házigazdának 2 topikba, több levelem után sem méltattak válaszra.
    Minden topikba legalább két házigazda kellene, szerintem itt is lenne min 2 megbízható ember, akik kézben tudnák tartani a rendet.
  • greg benz
    Tudjuk nagyon jól,nincs szükség efféle megerősítésekre (sajnos)
  • Pepsi Twist
    nem ezzel csak azt szeretném jelezni hogy mekkora gyökerek vannak az SGn :D
  • Blackdog
    Nem lenne rossz ötlet, csak az scs nem túlzottan fontolja meg az ilyen visszajelzéseket sztem. Aztán eddig mindig kb ugyanazt a motort használta, kicsit fejlesztett rajta, foltozgatta és ez lehet, hogy túl nagy ugrás lenne nekik. De egy próbát mindenképpen megérne.
  • greg benz
    Írj egy listát az scs-nek
  • Blackdog
    Ezt valóban már megoldhatnák végre. Igazából, viszont az lenne a furcsa ha már nem ez lenne. Még a végén megtévesztene
  • belapeter
    Hát én örülnék a keréknyomnak,rendes havazásnak(persze a kamionra is essen rá a hó),esővel ugyanez,ablaktörlő az törölje is a vizet,piszkolódjon az a kamion,ha földesúton megyek vele,persze ha földesúton megyünk akkor billegjen is eg ykicsit,és az idő reálissan mennyen a kilométerórákkal együtt!
    Van még sok elképzelésem miket kellene megcsinálni!
  • RS
    Az rémisztő lesz.
    #488: Látom az AI-k satufékei megmaradtak. :(
  • greg benz
    Hát jah,az igaz,hogy kanyarodásnál olyan szögletes volt valahogy a mozgás:) Igazából szerintem ezeket a dolgokat hiába próbáljuk így előre kitalálni,hogy vajon javítottak-e rajta,mert a videók alapján nem sokat lehet leszűrni,a képek alapján meg ugye még kevesebbet:D Majd kiderül,ha kijött a gém. Tény,hogy jó lenne,ha nem annyiból állna az "új" játék,hogy beraktak pár új tájat,meg kamiont,és kész.
  • Blackdog
    Egy kis témaváltás:
    Szerintetek mennyire fognak javítani a fizikán az előző részekhez képest? Véleményem szerint még az ETS-ben is elég gyatra volt egy-két helyzetben, például a kanyarokban. Ahhoz képest, hogy még súrlódást és légellenállást is figyelembe vették (valamennyire, már amennyire láttam a sii fájlokat) nem lett túlzottan valósághű.
  • kifli
    köszi, legközelebb nemkell bemásolni, valóban szétbaszod vele a topikot, köszönjük
  • greg benz
    Ha már privátban küldi ezeket a színvonalas leveleket,legalább minket kímélj meg tőle,és ne másolgasd be az összeset plíz. Én legalábbis nem vagyok kiváncsi rá,de szerintem a többiek sem
  • Pepsi Twist
    nincs megállás
  • Pepsi Twist
    Feladó: belapeter
    Elküldve: 2009. 10. 07. 18:57
    Tárgy: ...2
    Látom te nagyon hülye vagy!
    Direct PM-be küldöm,hogy ne basszam szét a topikot,de te belinkelet!
    Ezzel te baszod szét csak.
    Láma.
    Szóltam hozzád is?
    Meg sem említettelek,nem is ismerlek.!
    Haggyál!
    Mennyél homokozni ki!
  • Pepsi Twist
    elindult a lavina :D
  • Carlos
  • papi08
    Kérlek Titeket fejezzétek be az Off-ot. Köszönöm!
  • leho94
    nem , majd ha jönnek az ets-esek
  • belapeter
    De most ez hogy jön ide a játékhoz?
  • kifli
    akk ezt gondolom most törölted a kedvencek közül :D
  • leho94
    Ezért szelektálom a topikokat:D
  • DIESEL DOG #497
    Ezért kezdem megutálni az SG-t...
  • kifli
    te meg adod alá a lovat, örüljünk neki hogy csak pm-be megy a flame, nemkell ittis folytatni
  • Pepsi Twist
    nem csak valahol olvastam hogy 6. án vagy mikor jelenik meg azé kérdeztem :D