18 WoS Extreme Trucker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
TÉK! <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

átírva

Carlos
Availability: Out of stock
(nincs raktáron)

Þór vígi þessi rúnar

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

gumikacsa
A játék már több mint 2 hete kész van, akkor tették aranylemezre, de ezután még annyi dolog van vele, hogy nem fog másnap a boltokba kerülni.

Nem tudom, hogy lesz, de nem csodálkoznék, ha a demo csak jóval a dobozos után jönne. Végül is mindegy, mert a hazai verzió csak november közepén jön...

Renault magnum http://kamionszim.hu

greg benz
Hát ja,reméljük holnap már toljuk😊

Jó8

Ez igaz, de ETS honlapjáról is le lehetett tölteni a teljest. Ráadásul, ha jól emlékszem, ETS-t már (jóval) a hivatalos megjelenés elõtt le lehetett tölteni. Reménykedjünk a legjobbakban.
Jóéjszakát!
greg benz
azt írják,hogy az ami majd az oldalra kikerül letölthetõ formában megegyezik a full verzióval,csak triál lesz,szóval jah,kizárt😊

Lehet, hogy külön lesz letölthetõ verzió (okt. 6), és cd-n
n kiadott verzió (okt. közepe). Vagy ezt esélytelennek gondoljátok?<#szomoru1>
A képek alapján eléggé késznek tûnik maga a game és a menü+téképek+minden.
greg benz
Na,szerintem mind ott olvastuk a 6.-át😄 Én elképzelhetõbbnek tartom az október közepét,többekközt mivel a hivatalos oldalon is azt írták

Remélhetõleg a 6-ai megjelenés van életben<#vigyor2>
3dartpol-on legalábbis ezt találtam: "Release Date: 2009-10-06"
greg benz
Ha nem akad jobb,akkor én majd vállalhatom,ha gondoljátok.. csak majd akkor valaki segítsen nekem a bannerrel kapcsolatos dolgokban<#zavart1>

papi08
ezt a moderátorok is megtudják csinálni😊 HG meg csak 500 HSZ után lehet a topikban.

13 éve itt. Szép idő.

kifli
am túlvagyunk a 300hsz-en ki akar házigazdi lenni? olyan kell aki kézben tudja tartani a dolgokat és ets topikba nem õ a fõ rendbontó 😄
kifli
elõbb egy hg kellene 😊
papi08
Nincs mit!

13 éve itt. Szép idő.

greg benz
Sokminden jó lenne,pár gomb a bannerre/alá,(hivatalos oldal,faq,videó linkek,stb)csak én sajnos ezekhez nem értek:S

KAMIONOS KOGYO
TY!!<#worship>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

papi08
Minimum system requirements

* Windows XP/Vista/Windows 7
* 2.2 GHz CPU
* 1 GB RAM (2+ recommended on Vista)
* 1 GB HD Space
* 256 MB graphics accelerator (GeForce FX or better class, ATI 9600 class)

13 éve itt. Szép idő.

KAMIONOS KOGYO
Jó lenne egy F.A.Q.

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

😄 Igaz
KAMIONOS KOGYO
Gépigényt vki?

papi08
Hát akkor attól nem kell félni hogy ezen a hétvégén ezzel fogunk játszani😊

13 éve itt. Szép idő.

greg benz
Azt én is láttam valahol,de szerintem sajnos az okt. közepe lesz a nyerõ

Carlos
Valahol volt hivatalosan, annó linkeltem is, a rendszerkövetelménnyel volt együtt. Bár azóta énsem találok konkrét megjelenési dátumot sehol, csak október közepét.

Þór vígi þessi rúnar

greg benz
"18 Wheels of Steel Extreme Trucker should start shipping to retail stores across Northern America by the middle of October, 2009"

Tehát október közepén kezdik el árusítani a cuccot.. akkor valóban az amazonos dátum lesz közel az igazsághoz

fõleg hogy amazonon is 19 két írnak
greg benz
Szerintem nem,bár azt hozzá kell tenni,hogy hivatalosan nem volt sehová kiírva a hatodikai megjelenés<#fejvakaras>

papi08
Na de fogadjunk hogy lesz 1 vagy akár 2 nap késés!

13 éve itt. Szép idő.

greg benz
+1<#vigyor1>

papi08
Szóval akkor elméletileg holnap jön? Erre kiváncsi leszek.

13 éve itt. Szép idő.

kifli
javaslom átnevezését 18 WoS Extreme Trucker Off/Spam/Flame Topik-ra
http://i540.photobucket.com/albums/gg360/WarLock0722/bannertrucker.jpg
A sok spam miatt elkavarodott 😛
Szobi30
alaszka a nyerõ... 😄
bár úgyis fogom tolni mind a 3 helyen...😊

www.szobi.picturepush.com

nagyszerûû<#wow1>

yokel
Kis infó a játékról:

" More than 25 trucks and over 30 different types of cargo are ready to be transported in Alaska, Australia and South America through the area."

Vagyis több mint 25 féle kamion és 30 különbözõ fuvar lesz a játékba, amikkel Alaszka, Ausztrália és Dél-amerika tájain lehet majd furikázni...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Jó ötlet! <#eljen>
greg benz
Mostmár végre nem flém megy,úgyhogy tényleg jó lenne,ha nem is jönne több ilyen megjegyzés,hozzászólás,fejezzük be! Ha a játékkal kapcs. van kérdése vagy mondanivalója valakinek akkor azt írja be,a hülyeséget meg mellõzzük az off topikba innentõl.

Gratula, talán ez lesz az elsõ topic, amit flém miatt zárni kell, mielõtt a játék egyáltalán megjelenne. Fantasztikusak vagytok, tényleg.

Atikah
talán mert fotótextúrák?!

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

greg benz
Hát elõfordulhat,hogy az scs-nél valamit tudnak úgy csinálni,ahogy mások nem..nem?😊

Egy dolgot nem tudtam megérteni az scs-s játékoknál. Miért van az, hogy a gyári modellek fényszórói kikapcsolt állapotban (szerintem) valósághûbben néz ki mint a "kiegek" fényszórói? Utóbbiak inkább valami textúrázatlan formára hasonlítanak, mint üvegburás fényszóróra.
greg benz
Jah,kezd beindulni,csak nem a megfelelõ irányba:/
Egyébként szerintem aránylag szépek a modellek,de nagyjából mindegy,mert a többség úgyis lecseréli majd mindet😊

AudiQuattro
Szépek,de modell kidolgozottsággal vannak még gondok.

Am látom kezd beindulni a zélet..<#szomoru1>

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Mindennapos tapasztalat lassan nálam is...
greg benz
Ennek a soksok elvárásnak nem sok fórum tehet eleget itt SG-n😄

Ez már legyen az itteni HG baja... ne az enyém... :S

Nekem van nagyobb bajom is mint egésznapokat pesztrálgatni. Néha be sem írok a topikba az SG csak háttérben megyen a mozzilában... aztán néha ránézek. Meg ha itt is vagyok az SG-n inkább azokat a topikokat keresem fel ahol már értelmes, magyarul írni tudó, nem buta, velem egykorú, esetleg idõsebb emberek vannak jelen...
baly94
Jóötlet xD