18 WoS Extreme Trucker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
átírva
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
A játék már több mint 2 hete kész van, akkor tették aranylemezre, de ezután még annyi dolog van vele, hogy nem fog másnap a boltokba kerülni.
Nem tudom, hogy lesz, de nem csodálkoznék, ha a demo csak jóval a dobozos után jönne. Végül is mindegy, mert a hazai verzió csak november közepén jön...
Nem tudom, hogy lesz, de nem csodálkoznék, ha a demo csak jóval a dobozos után jönne. Végül is mindegy, mert a hazai verzió csak november közepén jön...
Renault magnum http://kamionszim.hu
Ez igaz, de ETS honlapjáról is le lehetett tölteni a teljest. Ráadásul, ha jól emlékszem, ETS-t már (jóval) a hivatalos megjelenés elõtt le lehetett tölteni. Reménykedjünk a legjobbakban.
Jóéjszakát!
Jóéjszakát!
azt írják,hogy az ami majd az oldalra kikerül letölthetõ formában megegyezik a full verzióval,csak triál lesz,szóval jah,kizárt😊
Lehet, hogy külön lesz letölthetõ verzió (okt. 6), és cd-n
n kiadott verzió (okt. közepe). Vagy ezt esélytelennek gondoljátok?<#szomoru1>#szomoru1>
A képek alapján eléggé késznek tûnik maga a game és a menü+téképek+minden.
n kiadott verzió (okt. közepe). Vagy ezt esélytelennek gondoljátok?<#szomoru1>#szomoru1>
A képek alapján eléggé késznek tûnik maga a game és a menü+téképek+minden.
Na,szerintem mind ott olvastuk a 6.-át😄 Én elképzelhetõbbnek tartom az október közepét,többekközt mivel a hivatalos oldalon is azt írták
Remélhetõleg a 6-ai megjelenés van életben<#vigyor2>#vigyor2>
3dartpol-on legalábbis ezt találtam: "Release Date: 2009-10-06"
3dartpol-on legalábbis ezt találtam: "Release Date: 2009-10-06"
Ha nem akad jobb,akkor én majd vállalhatom,ha gondoljátok.. csak majd akkor valaki segítsen nekem a bannerrel kapcsolatos dolgokban<#zavart1>#zavart1>
ezt a moderátorok is megtudják csinálni😊 HG meg csak 500 HSZ után lehet a topikban.
13 éve itt. Szép idő.
am túlvagyunk a 300hsz-en ki akar házigazdi lenni? olyan kell aki kézben tudja tartani a dolgokat és ets topikba nem õ a fõ rendbontó 😄
Sokminden jó lenne,pár gomb a bannerre/alá,(hivatalos oldal,faq,videó linkek,stb)csak én sajnos ezekhez nem értek:S
TY!!<#worship>#worship>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Minimum system requirements
* Windows XP/Vista/Windows 7
* 2.2 GHz CPU
* 1 GB RAM (2+ recommended on Vista)
* 1 GB HD Space
* 256 MB graphics accelerator (GeForce FX or better class, ATI 9600 class)
* Windows XP/Vista/Windows 7
* 2.2 GHz CPU
* 1 GB RAM (2+ recommended on Vista)
* 1 GB HD Space
* 256 MB graphics accelerator (GeForce FX or better class, ATI 9600 class)
13 éve itt. Szép idő.
Jó lenne egy F.A.Q.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
😄 Igaz
Gépigényt vki?
Valahol volt hivatalosan, annó linkeltem is, a rendszerkövetelménnyel volt együtt. Bár azóta énsem találok konkrét megjelenési dátumot sehol, csak október közepét.
Þór vígi þessi rúnar
"18 Wheels of Steel Extreme Trucker should start shipping to retail stores across Northern America by the middle of October, 2009"
Tehát október közepén kezdik el árusítani a cuccot.. akkor valóban az amazonos dátum lesz közel az igazsághoz
Tehát október közepén kezdik el árusítani a cuccot.. akkor valóban az amazonos dátum lesz közel az igazsághoz
fõleg hogy amazonon is 19 két írnak
Szerintem nem,bár azt hozzá kell tenni,hogy hivatalosan nem volt sehová kiírva a hatodikai megjelenés<#fejvakaras>#fejvakaras>
http://i540.photobucket.com/albums/gg360/WarLock0722/bannertrucker.jpg
A sok spam miatt elkavarodott 😛

nagyszerûû<#wow1>#wow1>
Kis infó a játékról:
" More than 25 trucks and over 30 different types of cargo are ready to be transported in Alaska, Australia and South America through the area."
Vagyis több mint 25 féle kamion és 30 különbözõ fuvar lesz a játékba, amikkel Alaszka, Ausztrália és Dél-amerika tájain lehet majd furikázni...
" More than 25 trucks and over 30 different types of cargo are ready to be transported in Alaska, Australia and South America through the area."
Vagyis több mint 25 féle kamion és 30 különbözõ fuvar lesz a játékba, amikkel Alaszka, Ausztrália és Dél-amerika tájain lehet majd furikázni...
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Jó ötlet! <#eljen>#eljen>
Mostmár végre nem flém megy,úgyhogy tényleg jó lenne,ha nem is jönne több ilyen megjegyzés,hozzászólás,fejezzük be! Ha a játékkal kapcs. van kérdése vagy mondanivalója valakinek akkor azt írja be,a hülyeséget meg mellõzzük az off topikba innentõl.
Gratula, talán ez lesz az elsõ topic, amit flém miatt zárni kell, mielõtt a játék egyáltalán megjelenne. Fantasztikusak vagytok, tényleg.
Egy dolgot nem tudtam megérteni az scs-s játékoknál. Miért van az, hogy a gyári modellek fényszórói kikapcsolt állapotban (szerintem) valósághûbben néz ki mint a "kiegek" fényszórói? Utóbbiak inkább valami textúrázatlan formára hasonlítanak, mint üvegburás fényszóróra.
Jah,kezd beindulni,csak nem a megfelelõ irányba:/
Egyébként szerintem aránylag szépek a modellek,de nagyjából mindegy,mert a többség úgyis lecseréli majd mindet😊
Egyébként szerintem aránylag szépek a modellek,de nagyjából mindegy,mert a többség úgyis lecseréli majd mindet😊
Szépek,de modell kidolgozottsággal vannak még gondok.
Am látom kezd beindulni a zélet..<#szomoru1>#szomoru1>
Am látom kezd beindulni a zélet..<#szomoru1>#szomoru1>
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Mindennapos tapasztalat lassan nálam is...
Ez már legyen az itteni HG baja... ne az enyém... :S
Nekem van nagyobb bajom is mint egésznapokat pesztrálgatni. Néha be sem írok a topikba az SG csak háttérben megyen a mozzilában... aztán néha ránézek. Meg ha itt is vagyok az SG-n inkább azokat a topikokat keresem fel ahol már értelmes, magyarul írni tudó, nem buta, velem egykorú, esetleg idõsebb emberek vannak jelen...
Nekem van nagyobb bajom is mint egésznapokat pesztrálgatni. Néha be sem írok a topikba az SG csak háttérben megyen a mozzilában... aztán néha ránézek. Meg ha itt is vagyok az SG-n inkább azokat a topikokat keresem fel ahol már értelmes, magyarul írni tudó, nem buta, velem egykorú, esetleg idõsebb emberek vannak jelen...