1458

18 Wheels of Steel Extreme Trucker
  • TaRka0107
    Szerintem is legyen Greg!
  • hungaryws
    szerintem legyen a hg: greg benz
  • kifli
    szerintem legyen greg a hg, tényleg volt róla szó hogy ő lesz, senki nem ellenkezett...
  • Cindas
    (K)
  • bazsa06
    Most nem azért de itt is megy a vita ahogy ide kerültél... ne csináld a feszültséget kérlek!
  • Szobi30
    de szerintem senki nem akarja h olyan legyen ez is mint az ETS topik...szal sztem ne itt veszekedjetek már h ki legyen a HG...
  • VRolee94
    Hát nekem ez nem nagyon jön be...
    Grafika jó, de semmi értelme nincs a játéknak...
    Az hogy nem dönthetem el hogy milyen kamionnal menjek+árut vigyek hááát.
    Inkább ETS mint ez.
  • greg benz
    Korábban már volt szó róla,és említettem is,hogy ha más nem akarja vállalni,akkor én elvállalom. Senki sem kapálózott,hogy én akarok én. Csak azt írja mindenki,hogy kéne már hg.. Gondoltam teszek az ügy érdekében,írtam egy mailt,ennyi.
    De mondom,jogában áll másnak is megtenni ezt a lépést,aki hg akar lenni,az írjon a [email protected]!
  • Cindas
    most nem értem min vagy felháborodva, én csak megkérdeztem miért te akarsz lenni a hg amikor még egy szóse volt arról kit válasszanak(unk) meg..
  • greg benz
    Oké,akkor legközelebb majd megkeresitek magatoknak,meg kitaláljátok honnan érdemes tölteni,tényleg az én kurva anyámat,hogy segítettem,jó nagy geci vagyok.
  • AudiQuattro
    Valaki priviben tud egy linket dobni?Köszi!
  • Cindas
    az egy dolog hogy te találtál rá elöszőr,akkor ennyi erővel ne internetezz mert nem te találtad fel elöszőr:O
  • Carlos
    Háááát... ez azért erős volt...
  • Tinka123
    Nah szal kuuurva nagy sztem téli estéken ellehet vele lenni xD jókat drifteltem a tartályossal xD
  • greg benz
    Tőlem lehet más is a HG,ha valakinek annyira szíve vágya.. nem ragaszkodom hozzá. Mondjuk nem éppen ilyen reakciókra vártam volna azok után,hogy sokan részben nekem köszönhetik,hogy már játszanak,de mind1..
  • Carlos
    Vélemény 20 perc játék után:
    Uncsi. 3x kellett ugyanazt az utat megtennem egymás után mire szintet léptem és megnyilt 2 új lehetőség ugyanazon a "pályán". Hát, eléggé egysíkú lett. A kamion viselkedése egész jó (Kanadában vagyok) a havon és jégen.

Nekem csalódás. Semmi szimulátor jellege nincs már a játéknak, fejleszteni nem tudom a járgányt, pénzt nem kereshetek. Úgyjár majd ez a széria is, mint a nfs. Egyre csak ócskul.
  • Atikah
    mondjuk nemártott volna megkérdezni a "topiglakókat" :D
  • Cindas
    mért pont te akarsz lenni a hg?
  • carloelsa
    Télleg nem nagy szám :S semmi extreme truckerre hasonlító -.- ausztráliában megyek, de abba mi az extrém hogy néha poros néha meg nem az út? meg olyan mini mapok vannak pfff xD
  • Jamirofan89
    igazán lehetnének nagyobb mapok... szépen kidolgozottak az igaz,de ha ahhoz viszonítunk,hogy az első 18 WOS-ben akár 1 órát is kellett vezetned A-ból B-be ez azért elég kevéske... már a "dzsungeles" pályánál tartok.
  • greg benz
    Na írtam [email protected],ha kaptam HG jogot,akkor megpróbálom majd kiírni a hasznos infokat bannerbe.
  • Tinka123
    3 perc és nekem is kész a letöltés!:D megnézzük millen:DxD
  • TechnoBase
    oks köszi
  • greg benz
    van telepítve winrarod,ugye? Első fájlra jobb katt--> fájlok kibontása xy mappába
  • bazsa06
  • KAMIONOS KOGYO
    ugyan ez a véleményem nekem is!
  • TechnoBase
    ha leszedtem a torrente akk ami benne van a rar fájlba azzal mit csináljak??
  • greg benz
    Nah gondoltam írok egy rövid szösszenetet,nekem milyen érzéseim voltak a játékkal kapcsolatban pár óra játszadozás után..

Ami tetszett,tetszik:
    - Gyönyörű pályák,hátterek,élethű útburkolatok
    - Eltalált kép/hang effektek,pl: köd,jég ropogása,kamion hangjai
    - Abszolút magával ragadó hangulat mind a téli pályán,mind az Ausztrál pályán
    -

Ami nem tetszett,nem tetszik:
    - A játék kötöttsége,csak kész feladatokat tudunk csinálni. Nem lenne rossz ez a ranglétrás dolog,de így,hogy csak ez van,szerintem nem az igazi
    - Sok életszerűséget fokozó,egyhangúságot elűző dolgot kihagytak,így például azt,hogy tankolni kelljen,aludni kelljen,kamionokat tudjunk venni,vagy a régit fejleszteni,stb.
    - Többekközt az előbb leírtak miatt kicsit monotonná vált a játék,annyi az egész,hogy belépek,elviszem a fuvart A-ból B-be,jön a következő feladat,megint A-ból B-be,semmi változatosság.
    - Az ausztrál pályán valószínűtlenül gyorsan tudok menni a nagy nyerges kamionokkal,nem vicc! Úgy hagytam le a forgalomban lévő autókat,mintha állnának! Szerintem ez nagyon fura így
    - A szerpentines pályán (nem tudom így most melyik az) ahol egy kis kamionnal kell vinni a cuccot,nekem baromira csúszott a talaj,sokszor tényleg durván meg kellett fognom,hogy ne csússzak le. Sokkal neccesebb szituk voltak mint a téli pályán,és azért ez így elég furi

Nagyjából ennyi asszem:) Persze ezzel nem azt mondom,hogy nem egy jó játék,de picivel többet vártam. Sok dolgot kiszedtek az előző részekhez képest,amiért nagy kár,sokat levon a játék értékéből,mert sok dolgot viszont nagyon eltaláltak. Néha-néha jó kis unaloműző lesz az tuti,de hosszú távon kicsit lapos.
  • yokel
    Nah itt van még pár kép...

• Szobi30
    most jutottam át az őserőbe:D vagyis a hegyekbe!:E
  • greg benz
    lol,mik vannak:D
  • yokel
    Erre csak azt tudom mondani, h "minden csoda három napig tart..."

Ha kijön a GTS akkor az lesz 1-2 napig az első, majd az is lecseng, bár én azt jobban várom, nekem nem jön be ez, h csak előre megírt feladatokat lehet csinálni!
  • zozyk
    tegyél egy ? jelet a link végére
  • KAMIONOS KOGYO
    1.18 Wheels of Steel Extreme Trucker
    2.Radeon HD Series
    3Maffiózó
    ...
    ....
    .....
  • bazsa06
    Már én is alig várom hogy lejöjjön! 65%-on van egész jól jön! látom sok mindenkinek bejön ez a játék..
  • papi08
    Na végre. Átértem Ausztráliába. Kicsit furcsa a jobb kormány de meg lehet szokni. És yokel-nek igaza van. Élethű a földút textúra.
  • greg benz
    "A térkép előhozása valóban az "M" betűvel megy (mint ETS-be) de a játék elején ezt még nem adja be, majd ahogy mész előre, úgy adja majd ezt a lehetőséget is."
  • greg benz
    A kép nem jön be,brekkbrekk
  • sandor72
    Sajnos nekem sem hozza be a térképet csak az F1 megnyomására. A beállítások között sincs térképre utaló beállítási lehetőség csak az F1 -es gomra (Show Info Screen).
    Van 1 Display Mode is - alapban az I gomb - ami nem működik hiába állítok be rá másik gombot. Lehet, hogy csak én vagyok a béna. Ki lehet rakni egyáltalán ebben a játékban a térképet? Nem csak az F1 -es gombbal lehet megnézni?
  • yokel
    Nah kérem hamar "megmódolták" ezt a játékot is...

A kép nem saját, találtam!

Amúgy ez a játék ua. mint az ETS:
    - ugyan úgy lehet aktiválni a konzolt mint ETS-be
    - ua.a map editor: edit ice1, edit rock1, edit dirt1 parancsokkal lehet behívni a térképeket
    - van már hozzá cheat is: cheat jobs_max (az összes melót kiadja, lehet válogatni köztük)
    - debug camera szintén ua., mint ETS-be az Ö betű (irányítása: numpad-on a 8,5,4,6,9,3)
    - a játékba lévő összes model (truck, trailer) megnyitható Zmod-ba

Szal, lehet elkezdeni a trailereket átkonvertálni ETS-be!
    Jah, és persze a textúrákat átvinni, mert ebbe azért van bőven (földút nagyon élethű) amiket fel lehetne használni egy jó kis ETS map-be.

Ja és nincs a játékba free mód, csak az előre megírt fuvarokkal lehet menni a játékba.

A térkép előhozása valóban az "M" betűvel megy (mint ETS-be) de a játék elején ezt még nem adja be, majd ahogy mész előre, úgy adja majd ezt a lehetőséget is.

Nos mkinek, jó vezetést, map készítést, konvertálást, cheat-elést!