18 WoS Extreme Trucker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újabb frissítés:
A teljesített feladatokért pontokat kapunk. A pontokból épül fel a ranglétra. Az elsõ lépcsõt nem tudom hogy hívják. A második a Greenhorn. A harmadik a Worker.
A teljesített feladatokért pontokat kapunk. A pontokból épül fel a ranglétra. Az elsõ lépcsõt nem tudom hogy hívják. A második a Greenhorn. A harmadik a Worker.
13 éve itt. Szép idő.
No, úgynézem normális oldalakon nincs fent. Akkor várok.
p.s.: Látom megjöttek a modoló véristvánok is... <#idiota>#idiota>
p.s.: Látom megjöttek a modoló véristvánok is... <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Üdv 2szor! Valakinek sikerült a két fekete csíkot eltüntetnie a képernyõrõl (Széles képernyõ helyett teljesre kirakni)? Elég zavaró, hogy mikor behozom a miniconsolt akkor alig látok valamit belõle.
Akkor lehet hogy megveszem eredetiben... 😊
Jééééézusom...
Csendben kijött este? LoL...szétnézek az online "shop"-okban...
Csendben kijött este? LoL...szétnézek az online "shop"-okban...
Þór vígi þessi rúnar
Sajnos nem szabad😞 Alád vágják a kamiont. és aludni nem kellett eddig a havas pályán.
13 éve itt. Szép idő.
azért pozitívum mert még nem találtam negatívumot. a kapcsolók is úgy mûködnek mint az ETS-be, mármint mozognak, a hókotróban még a kulcs is😊
13 éve itt. Szép idő.
hát miez h nemlehet szabadon menni? meg h alád vágják a kamiont? aludni nemkell benne?.. bár ezeken a részeken nem kötelezik az alvást de akkor is
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Ha van igény szépen elkezdem leírni az elsõ térkép feladatainak a leírását😊
13 éve itt. Szép idő.
Jó hallani a pozitívumokat...
Miért? Mi nem tetszik rajta? 😊 Ez az ETS-hez képest rengeteget fejlõdött!
Bár mindenkinek más a világa😊
Bár mindenkinek más a világa😊
13 éve itt. Szép idő.
Egy kis változtatás! Az elsõ részben egy benzin szállítót kell vezetnünk, majd ezután egy hókotrót, más irányba. Majd ismét egy benzin szállítót.
Eddig ez a legjobb SCS munka. A hó meglátszik a kamionon. A gumikon. Tehát ismét 5*!
Eddig ez a legjobb SCS munka. A hó meglátszik a kamionon. A gumikon. Tehát ismét 5*!
13 éve itt. Szép idő.
Na kíváncsi vagyok erre, leszedem, 22 perc és lejön...
én is csalódtam benne! kellemesen!
most jött le 2 perce a játék, és azt kell mondjam hiába a régebbi játékjaik modelljei vannak benne ez nagyon király!
most jött le 2 perce a játék, és azt kell mondjam hiába a régebbi játékjaik modelljei vannak benne ez nagyon király!
www.szobi.picturepush.com
Igen, sajnos Õk mondják meg mivel, és mit hova viszel, legalábbis eddig így van😊
13 éve itt. Szép idő.
Erre én is kíváncsi lennék!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Na lejött. Kipróbáltam. És csalódtam az SCS-ben. De szerencsére kellemesen! Nem hittem hogy képesek lesznek csinálni egy ilyen jó játékot!
És nem kell hozzá erõmû! Nekem 2.59-es szimpla magos processzoron, 1GB DDR-es RAM-on, és egy ATI x1650-es videókártyával szépen megy 1024X768-asban is.
ÉS van térkép! Nyomd meg az F1-et. Ott lesz egy.
Egy szóval: 5*!
És nem kell hozzá erõmû! Nekem 2.59-es szimpla magos processzoron, 1GB DDR-es RAM-on, és egy ATI x1650-es videókártyával szépen megy 1024X768-asban is.
ÉS van térkép! Nyomd meg az F1-et. Ott lesz egy.
Egy szóval: 5*!
13 éve itt. Szép idő.
Üdv! Valakinek sikerült a két fekete csíkot eltüntetnie a képernyõrõl (Széles képernyõ helyett teljesre kirakni)? Elég zavaró, hogy mikor behozom a miniconsolt akkor alig látok valamit belõle.
sziasztok<#integet2>#integet2>
az lenne a kérdésem hogy az AI-k is csúszkálnak a jégen vagy csak mi??
mert ha az AI-k is meg lennének csinálva normálisan akkor ez elnyerné az eddigi legjobb kamionszim díjat...legalábbis képek alapján nagyon tetszik...eddig még le nem jött, most jön le😊
az lenne a kérdésem hogy az AI-k is csúszkálnak a jégen vagy csak mi??
mert ha az AI-k is meg lennének csinálva normálisan akkor ez elnyerné az eddigi legjobb kamionszim díjat...legalábbis képek alapján nagyon tetszik...eddig még le nem jött, most jön le😊
www.szobi.picturepush.com
Sziasztok!
Valakinek van egy olyan linkje a játékrol ami nem torrentes az irjon nekem pirivit köszönöm szépen!
Valakinek van egy olyan linkje a játékrol ami nem torrentes az irjon nekem pirivit köszönöm szépen!
Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!
Most akkor az egész játék kötött? Tehát Õk mondják meg mivel mész, és melyik térképen? Vagy lehet indulni esetleg Ausztráliában?
13 éve itt. Szép idő.
Szép reggelt mindenkinek!
-#669:Tán túl gyorsan mentél?😄
-#664:Ezzel valahogy én is így vagyok!
-#669:Tán túl gyorsan mentél?😄
-#664:Ezzel valahogy én is így vagyok!
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
ejha ilyen hamar el lehet jutni az Ausztrál mapra?<#wilting>#wilting>
van egy érzésem,hogy a másik 2 pálya is olyan picike mint a havas és az egész csak arról szól,hogy ide-oda száguldozz padlógázzal olyan Hard Truck szerûen :/ <#rinya>#rinya>
van egy érzésem,hogy a másik 2 pálya is olyan picike mint a havas és az egész csak arról szól,hogy ide-oda száguldozz padlógázzal olyan Hard Truck szerûen :/ <#rinya>#rinya>
Vissszaolvastam, ezért töröltem. 😊
hungaryws: ha lehet ne 2 MB-os png-t tegyél már fel a topikba, pláne ne ennyit,kszi...
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
erre jó a tükör, nálam mindig be van kapcsolva, szeretem tudni mit csinál a hátsó rész 😄
Renault magnum http://kamionszim.hu
Na én mentem jó éjt mindenkinek..!!<#email>#email>
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
De akkor nem lehet majd szabadon mászkálni? Tehát tankolni, kamiont venni, tuningolni?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Jaja,nekem is volt egy necces 😄 Vezettem belsõ nézetben,jeges részen mentem. váltottam kamerát,erre csak azt látom,hogy a rakomány majdnem derékszögben el van fordulva😄 Még vissza tudtam hozni,de durva volt😊