1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#855 Hellosztok valaki letudná irni h tom a consolba beirni " _ " ezt a vonalat vagy mit mert nem tom milyen billentyükombinácioval lehet leirni! Létszi segítsetek.
-
#854 sziasztok nagy rajongoja vok a játéknak de honnan lehet letölteni a játékot a teljest?
nagyon cool game -
#853 Hát jah D: -
DIESEL DOG #852 Aha... fosszar... -
#851 amúgy nektek is jobban csúszik a kamion a betonon mint a jeges úton? -
#850 Hát ja... -
#849 Nem sokat tököltek:D -
#848 Hát igen sajnos ez a baj. -
#847 Németek elég aktívak :
-
#846 az a baj , hogy kisebb cégek nekilátnak , de abból ez lesz , egy nagy cég meg nemfog beruházni erre , mert nem ez kell a többségnek , egy FPS-t hamarabb megvesznek mint egy kamion szimet -
#845 -
#844 -
#843 Sziasztok.
Nos így 2 óra játék után kicsit csalódtam a játékban jó és rossz értelemben is.
Ami tetszik:
Mint sokan mondták már, a táj kidolgozottsága és a grafika nagyon szép lett, tetszik a külön kapcsolható villogó és az hogy lehet szóló teherautóval is valamint a roadtrain is bejön és valamivel az irányítás is jobb lett, és már nincs az hogy főleg mikor kezdődik az emelkedő akkor "darabos" az út, vagyis nagyon dobál.
Ami nem:
Én minden pályát az első fuvar végéig élveztem, utána már maximum az tetszett hogy jött egy újdonság, roadtrain, szóló teherautó stb. Rontottak a játék élményen azzal hogy nem lehet "saját utakon" járni mert nem lehet tankolni, akkor nem olyan hogy be kell tolatni valahova és úgy leadni a pórkocsit, vagy felvenni. De nagyon sok hiányossága van a játéknak.
Nem tudom a cég mikor fog egy élvezhető, élethűbb játékot összerakni.
Szerintem nem lenne már kivitelezhetetlen egy olyan játék ami egész Európában játszik, az összes európai kamionnal és pótkocsival, sokkal több pótkocsival. Újra lehetne saját céget alapítani, sofőröket alkalmazni és állandó pótkocsid lenne, vagy egyszerre több, de úgy hogy bent állna egy saját telepen és odamennél, felakasztanád kedvedre amelyik az épp elvállalt fuvarfeladathoz kell és ezzel párhuzamosan már akkor úgy lenne hogy indulsz a telepről, megpakolsz valahol és úgy viszed el a lerakóra. Ezzel párhuzamosan lehetne neki adni egy kis szerepjáték feelinget, ki lehetne szállni a kamionból és mászkálni, lehetne tolni a békával fel a cuccot a pótkocsira, te ponyváznál, nyitnád az ajtót. Lehetne oldalról is pakolni a kamiont. És ez még csak a "játékélmény" része volt, a grafikáról meg a fizikáról meg egykét dologról nem is kezdek el beszélni.
-
#842 Na én is leszedtem. :)
Majd holnap kipróbálom. -
Vlala #841 Nemsokára jön egy patch (#695), de nem tudom, hogy ezeket javítja-e. -
#840 az a ventillátor is alig pörög. látom a lapátokat olyan lassú... :) ha én ausztrál sofőr lennék lenne légkondim... -
#839 Szevasztok!
Most próbáltam ki nagy gyorsan.Nem rossz gém csak vannak hibái...pl.:a széles vásznú kép és,hogy belsőnézetbe nem mutatja a sebességet
Ezen lehet változtatni?
Valamint CB van benne mert és nem találtam az optionsba
Üdv
Kristóf -
DIESEL DOG #838 Legalább abban a nagy melegben van ami hűt. -
#837 Pár kép, a legtöbb kép a grafika miatt készült.
1.
Egy szép belsőtér és az értelmetlen ventilátor találkozása:
2.
Ezt a grafika miatt:
3.
Itt egy pozitívum. A játék elődeiben ilyent még nem tapasztaltam hogy a tompított illetve a reflektor lámpái külön vannak. Nézzük meg pl. az ETS-t. Egy lámpa van és az a tompított és a reflektor együtt. Itt nem. És ez jó:
4.
Grafika:
5.
A kedvenc effektem. Amikor a megnyomjuk az ESC-et, ezzel előhozva a menüt. A kedvenc!:
Bocsi a sok képért!
-
#836 Nekem is ez lenne a tippem. -
#835 pénzmosás :L -
#834 :DD -
#833 Drogot árulnak a sztríten,csak kell vmi alibi. -
#832 Igazából olyan érzete van az embernek,mintha fogták folna és félúton abbahagyták volna az egészet..mert tényleg,ami újítás az abszolút oké,elismerés érte! De miért kellett egy rakat már meglévő,bevált,userek által kedvelt dolgot kiszedni?Nem látom a logikát.. -
DIESEL DOG #831 De. 3990 HUF... -
#830 De kérnek, csak nem kapnak.
Kíváncsi lennék miből él az SCS. -
#829 Nah. Nem egy nagy eresztés. Talán eddig dél amerika tetszik a legjobban.
Őszintén. Meg lehetett volna ezt jobban is csinálni... Remélem pénzt ezért nem kérnek. -
#828 a Pedal of the Metal óta várok egy Ausztrál balhéra a prérin -
DIESEL DOG #827 Én nagyon hamar meguntam... van néhány jó textúra amit ki lehet buherálni belőle... :D -
#826 Jah majdnem kihagytam a forgó ventilátort :) azis pozitiv,az nagyonkell oda,hátha nyáron jáccol majd vele "először" és nemlesz meleged.
Nameg akk egy negativum is:A rács az ablakban nagyon fasza.Nemlácc ki :) -
#825 Ami tetszett:Villogó bekapcsolási lehetőség,grafika.
Ami nem tetszett:Ezenkivül minden.Főleg h időre kell,szar kamionokkal,szar pótokkal,unalmas pályákon menni.Aztán elszállitasz x fuvart "átmész"(az itt azt jelenti hogy bevagy baszva mint a gerely és teleportálsz,egyik perce hó van másikba 40 fok) Ausztráliába vagy hova a rákba,se saját kamion,se semmi kütyü amit basztathacc menet közbe,idiota kialakitásu belsők,régi szar across america,pttm hangok,a menü olyan eccerű,mint régen a nintedon a szupermárioé.Ráadásul alig van vmi beállitási lehetőség,meg ilyenek h külön oldalra nézés gomb,az a fasznakse kell,nemhogy ködlámpa vagy faszom,nem..Tankolni jó soxor kell.Aludni se.Sebességváltó manuálisan 2500 fölé nem megy,biztos önállo gondolkodásu,egérrel sem lehet már irányitani,faszán haladunk viszafelé,pttm 10 szer jobb,még orákig irhatnám a negativokat,de azért van 2 + is :) -
#824 azz -
#823 Köszi. -
#822 www.isohunt.com letöltöd kibontod játszassz torrent kb 1 óra a letöltés!
#820:Csepel -
DIESEL DOG #821 ÖööÖö... nem tudom, de biztos hogy valami Ruszki vas... -
tom235 #820 Ez egy ZIL? -
#819 Valaki aki leszedte a játékot nem rakná fel rapidshare-ra? -
#818 Jójó, köszi. -
#817 minnyá beállok ;) -
#816 Télleg nem seedel valaki mert nem jön.