1458

18 Wheels of Steel Extreme Trucker
  • leho94
    Hamár az egész egy ETS utánzat más térképpel , akkor legalább magunktól mehetnénk a térképen -.-
  • greg benz
    Jaja,kár volt így lebutítaniuk a játékot:(
  • Szobi30
    nem olyan jó az ha ott vagyunk...hamarabb idetalálnak...és előbb utóbb olyan lesz a topic mint az ETS topic :S
  • Carlos
    Hát igen.
    Csináltak a játékból egy NFS-t. Nesze autó menjél. Nyertél. Nesze másik autó menjél...
    Kár érte, ugyanez a koncepció saját kamionnal amit lehetne fejleszteni sokkal jobb lenne. :D
  • Krapo
    Hát mikor megláttam a grafikát a fülkét nagyon tetszett az irányítás se olyan gáz mint eddig ,, Mindent összevetve nagyon jó kis game lett !
    ( Csak lenne saját kamion meg szabadon futás )
  • melfoy
    Sztem nagyon egyhangúra sikeredett a játék..kár hogy nem maradt meg a karrier,szabad mód..
  • greg benz
    Népszerű témák
    1. 18 WoS Extreme Trucker

• DIESEL DOG #808
    Na kipróbáltam én is a játékot. Egy kicsit egyhangú, de a tájak kidolgozottsága lenyűgöző...

Abszolút favorit nálam ez a teherautó:

• Csaba42
    Jó kis game, ahogy az ETS is, ez is a polcomon fog majd sorakozni. Nagyon tetszik, hogy alapból van benne téli pálya, már kezdett kurvára elegem lenni a sok, töménytelen napsütésből és hómentességtől.
  • Nohab
    Jó van, nekem meg a magyar érettségit kell kihagynom.
  • Nohab
    Ííííí, gyerekek! Ne menjetek el földrajzértségire! Tuktoyaktuk nem az Antarktiszon van, hanem Kanada felségterületén.
  • kifli
    kutatófalu :)
  • bazsa06
    XD nem tom akkor valami lakó övezetbe:D
  • Nohab
    Ott nincsenek. Lakossága nulla.
  • Cindas
    az antarktiszon vannak faluk?
  • bazsa06
    Szerintem nem rossz!
    épp fordulok be egy kis faluba:D
  • Vlala #799
    Tetszik. :)
  • coolcar
    Nekem csak a karrier mod hiányzik:(
  • Cindas
    wheheh:D
  • AudiQuattro
    Sztem ez rendessen szar XD.
  • coolcar
    És még valami: hogy tudom azt beálltani, hogy ne legyen a képernyő alján és tetején egy fekete sáv?
  • bazsa06
    én is gurultam vele:D Nekem nagyon bejön! jó kis játék!

• coolcar
    Amúgy ez teljes verzio?
  • greg benz
    Nekem az is tetszik,hogy az út széli táblák világítanak ahogy rájuk vetődik a lámpa fénye:) Asszem ez is újdonság,legalábbis nekem az
  • coolcar
    Köszönöm!
  • Cindas
    ;DDDD
  • Szobi30
    egyébként nekem az tetszik még nagyon benne h felkapcsolod a tompítottat ég a lámpa, és ha felkapcsolod a fényszórót akkor még több lámpa gyullad ki, és szabad szemmel lehet látni...nem úgy mint ETS-ben ugyanúgy égett a lámpa fojamatosan :S :D
    és az összes wos-ban eddig...szal az a legnagyobb hibája sztem h nincs szabad játék:S

egyébként sztem is legyen a HG Greg
  • kifli
    grat, büszke lehetsz magadra -.-, remélem veled is mindenki ugyanezt csinálja majd
  • greg benz
    #548!
  • AudiQuattro
    Lejött :),600 kb/s el,mindig kitiltottam aki tőlem töltött vagy csak többet mint amit én tőle,XD
  • coolcar
    Sziasztok!

Nektek honnan van meg a játék?
  • tenkenorman
    (#783)
  • tenkenorman
    hűt az még haggyán mert akkor nem ösztönöz semmi sem arra hogy összetörd:)
    jut eszembe ki emlékszik arra amikor a 19wos pttm ben eegy terelőbóját elütöttél és beakadt a pót és a kamion közé szépen totálkárra tört mindent :)))
  • Jamirofan89
    egyetértek,de véletlenül az ETS nem ilyen?
    még nem játszottam azzal,de a vidik alapján meg van minden ami kell.
    lásd: szabad játékmód,hosszú és magányos fuvarozás,szép kidolgozott pályák,modolhatóság,remek fizika... tényleg ilyen jó?
    bocs az OFF-ért.
  • greg benz
    Meg szerintem az is nagy hiányosság,hogy nem tud sérülni a kamion/plató..mármint vizuálisan
  • Vlala #780
    Legyen az a HG, aki seedeli nekem. :)

Oké, abbahagytam! :):):)
  • abacss
    greg benz jo lesz
  • tenkenorman
    a fenébe is ez egy kamionos játék. Amúgy is egy kényes, és nagyon egyedi téma. nem tudom miért raknak folyton kevesebbet...
    a tökéletes kamionszimulátor számomra:
    olyan grafika mint az ETS-ben
    válalkozás indítása mint a 18wos ban
    és vehetnék a fáradságot és megnézhetnék hogy zajlik egy rakomány átvétele. beérkezés a gyárba, vám papírok, esetleg egy kis várakozás, monnyk lehetne egy pár óra a felrakodás amit átlehetne ugrani mint az alvást, kamion tuning, és változatos pályák.
  • bazsa06
  • greg benz
    Köszi srácok