1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#815 Hamár az egész egy ETS utánzat más térképpel , akkor legalább magunktól mehetnénk a térképen -.- -
#814 Jaja,kár volt így lebutítaniuk a játékot:( -
#813 nem olyan jó az ha ott vagyunk...hamarabb idetalálnak...és előbb utóbb olyan lesz a topic mint az ETS topic :S -
#812 Hát igen.
Csináltak a játékból egy NFS-t. Nesze autó menjél. Nyertél. Nesze másik autó menjél...
Kár érte, ugyanez a koncepció saját kamionnal amit lehetne fejleszteni sokkal jobb lenne. :D -
#811 Hát mikor megláttam a grafikát a fülkét nagyon tetszett az irányítás se olyan gáz mint eddig ,, Mindent összevetve nagyon jó kis game lett !
( Csak lenne saját kamion meg szabadon futás ) -
#810 Sztem nagyon egyhangúra sikeredett a játék..kár hogy nem maradt meg a karrier,szabad mód.. -
#809 Népszerű témák
1. 18 WoS Extreme Trucker
-
DIESEL DOG #808 Na kipróbáltam én is a játékot. Egy kicsit egyhangú, de a tájak kidolgozottsága lenyűgöző...
Abszolút favorit nálam ez a teherautó:
-
Csaba42 #807 Jó kis game, ahogy az ETS is, ez is a polcomon fog majd sorakozni. Nagyon tetszik, hogy alapból van benne téli pálya, már kezdett kurvára elegem lenni a sok, töménytelen napsütésből és hómentességtől. -
#806 Jó van, nekem meg a magyar érettségit kell kihagynom. -
#805 Ííííí, gyerekek! Ne menjetek el földrajzértségire! Tuktoyaktuk nem az Antarktiszon van, hanem Kanada felségterületén. -
#804 kutatófalu :) -
#803 XD nem tom akkor valami lakó övezetbe:D -
#802 Ott nincsenek. Lakossága nulla. -
#801 az antarktiszon vannak faluk? -
#800 Szerintem nem rossz!
épp fordulok be egy kis faluba:D
-
Vlala #799 Tetszik. :) -
coolcar #798 Nekem csak a karrier mod hiányzik:( -
#797 wheheh:D -
#796 Sztem ez rendessen szar XD. -
coolcar #795 És még valami: hogy tudom azt beálltani, hogy ne legyen a képernyő alján és tetején egy fekete sáv? -
#794 én is gurultam vele:D Nekem nagyon bejön! jó kis játék!
-
coolcar #793 Amúgy ez teljes verzio? -
#792 Nekem az is tetszik,hogy az út széli táblák világítanak ahogy rájuk vetődik a lámpa fénye:) Asszem ez is újdonság,legalábbis nekem az -
coolcar #791 Köszönöm! -
#790 ;DDDD -
#789 egyébként nekem az tetszik még nagyon benne h felkapcsolod a tompítottat ég a lámpa, és ha felkapcsolod a fényszórót akkor még több lámpa gyullad ki, és szabad szemmel lehet látni...nem úgy mint ETS-ben ugyanúgy égett a lámpa fojamatosan :S :D
és az összes wos-ban eddig...szal az a legnagyobb hibája sztem h nincs szabad játék:S
egyébként sztem is legyen a HG Greg -
#788 grat, büszke lehetsz magadra -.-, remélem veled is mindenki ugyanezt csinálja majd -
#787 #548! -
#786 Lejött :),600 kb/s el,mindig kitiltottam aki tőlem töltött vagy csak többet mint amit én tőle,XD -
coolcar #785 Sziasztok!
Nektek honnan van meg a játék? -
#784 (#783) -
#783 hűt az még haggyán mert akkor nem ösztönöz semmi sem arra hogy összetörd:)
jut eszembe ki emlékszik arra amikor a 19wos pttm ben eegy terelőbóját elütöttél és beakadt a pót és a kamion közé szépen totálkárra tört mindent :))) -
#782 egyetértek,de véletlenül az ETS nem ilyen?
még nem játszottam azzal,de a vidik alapján meg van minden ami kell.
lásd: szabad játékmód,hosszú és magányos fuvarozás,szép kidolgozott pályák,modolhatóság,remek fizika... tényleg ilyen jó?
bocs az OFF-ért. -
#781 Meg szerintem az is nagy hiányosság,hogy nem tud sérülni a kamion/plató..mármint vizuálisan -
Vlala #780 Legyen az a HG, aki seedeli nekem. :)
Oké, abbahagytam! :):):) -
#779 greg benz jo lesz
-
#778 a fenébe is ez egy kamionos játék. Amúgy is egy kényes, és nagyon egyedi téma. nem tudom miért raknak folyton kevesebbet...
a tökéletes kamionszimulátor számomra:
olyan grafika mint az ETS-ben
válalkozás indítása mint a 18wos ban
és vehetnék a fáradságot és megnézhetnék hogy zajlik egy rakomány átvétele. beérkezés a gyárba, vám papírok, esetleg egy kis várakozás, monnyk lehetne egy pár óra a felrakodás amit átlehetne ugrani mint az alvást, kamion tuning, és változatos pályák. -
#777 -
#776 Köszi srácok